2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ 【=官方=】官方收集意見及bugs專區
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 夢之小妹
go

[資訊] 【=官方=】官方收集意見及bugs專區 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

原帖由 kenneth9633 於 2009-5-4 03:26 PM 發表
仲有仲有~
唔記得左
頻道問題~有時想聽某幾個頻 但係一定要開綜合
可以可以整D頻道BUTTON 係開關
例如: 世界 交易 ...個D
禁一下就開 禁一下就關
有開個D就聽到
因為世界太多人洗頻 好煩 又係想聽公會密 ...

有的..你禁戰鬥頻....再右KICK有得自己SET想要咩頻...

不過我強烈建議,,,,開發,,,整返個聊天窗....

E+...係咁CRT+R,,,,,,RE人野好唔方便...

D人又係到洗頻...你點傾.....= =....

關關下...咩頻都冇哂= =

原帖由 藍夢月 於 2009-5-4 03:38 PM 發表

有的..你禁戰鬥頻....再右KICK有得自己SET想要咩頻...

不過我強烈建議,,,,開發,,,整返個聊天窗....

E+...係咁CRT+R,,,,,,RE人野好唔方便...

D人又係到洗頻...你點傾.....= =....

關關下...咩頻都冇哂 ...

朋友頻道嗎?@@
有都唔錯哦~~

十週年勳章(賀詞)

原帖由 於 2009-5-4 09:49 PM 發表

朋友頻道嗎?@@
有都唔錯哦~~

嘿嘿~正AR

呢d咁既idea  我估開發一定又唔會理=.=

十週年勳章(賀詞)

原帖由 於 2009-5-5 12:14 PM 發表
呢d咁既idea  我估開發一定又唔會理=.=

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
我的腦海滿載了錢~設計了的遊戲是給機械人玩的~~~

原帖由 藍夢月 於 2009-5-5 12:42 PM 發表

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
我的腦海滿載了錢~設計了的遊戲是給機械人玩的~~~

多數online都係供人肉掛機體使用的

十週年勳章(賀詞)

原帖由 於 2009-5-5 02:16 PM 發表

多數online都係供人肉掛機體使用的

嘿嘿...機械打怪爽~~~

話說我見到nos果邊有個post 係講佢每日同開發講左d咩= =""

佢有6百幾個回post....
唔知大家會唔會揀我將時間放係同"嗯嗯"既罵戰,
定係鐘意我放上黎, 我都想有600幾個回應=3=

個"嗯嗯"既音改成do~~do~~會好聽d

十週年勳章(賀詞)

A_A新鮮滾熱辣~~~

小妹拎返去派街坊~~~~~~~

比豬屎,豬媽,開發睇下~

http://hk.news.yahoo.com/article/090505/3/c18a.html

Alta活動勳章

如何令戰場多人玩?...小小建議(小妹`><

每個人都係追求金錢ge欲望~

"為甚麼副本,地區任務有金錢獎勵,但戰場任務就沒有?"

甘不如,,,係D戰場任入面,,,(即係要殺指定職果個任~!)
加入
金錢獎勵~

例如:
40戰場任,,,完1任加5金
50戰場任,,,完1任加10金
越高lv戰場金錢獎勵就越多-v-

甘樣,,,戰場就唔會長時間都係空空如也la-v-""
又唔洗搞到小妹甘煩,,,要搞活動成個月入戰場-v-
可以填補冇左訂單既不足,,,
要塭$$就入戰場,,,

仲有,,,打戰場ge人好難塭錢-v-

p.s.希望小妹可以同taiwan講講~XD

原帖由 夢之小妹 於 2009-1-11 01:20 PM 發表
各位親愛的玩家大大們:

您好,我是官方小妹!大家都知道我是官方吉祥物,就是那種花瓶人物
那我均存最重要的意義是什麼呢!?
就是收集各合的意見、Bugs,向廠商大人反應!

當然 ...

-0-勁無奈...開msn都彈/.\

狂戰的四轉

我希望狂戰有四轉  狂戰有得兩隻手揸雙手劍      狂戰四轉有得召喚野例如:飛龍,骷髏法師,地獄鬼狼,煉獄惡魔 就好la!!  我夢之樂章個名係 卍董仔卍  我係栛奏曲架!!

十週年勳章(賀詞)

原帖由 iamfcuking 於 2009-5-9 09:54 PM 發表
我希望狂戰有四轉  狂戰有得兩隻手揸雙手劍      狂戰四轉有得召喚野例如:飛龍,骷髏法師,地獄鬼狼,煉獄惡魔 就好la!!  我夢之樂章個名係 卍董仔卍  我係栛奏曲架!!

比埋地獄做=.=

有關bugs 部份已請開發進行處理, 建議方面亦轉寫成開發建議書第3部給開發當局

十週年勳章(賀詞)

十週年勳章(賀詞)

原帖由 不滿人才 於 2009-5-12 03:20 AM 發表
官方小妹  可以係元氣店 出售[永久40lv的精靈使者炎龍坐騎嗎?點數249點吧?賣嗎?]和[永久40lv的神秘的寶島黑熊坐騎點數249點賣嗎?]

我們很想要這些快速坐騎呀...  

很多人收龍坐騎面交都比人呃呀...

老妖幫你~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

小妹你地要賺唔係E到賺係邊到賺?????

虛擬的野5係人人都會想要,,因為食5到落肚....
因為D虛擬物品而餓死自己,,哈哈......

點解會有虛擬世界的出現?
因為現實無法實現,所以才依靠網上遊戲...
把幻想化成現實...
動畫,漫畫<<人們把幻想,畫出來

虛擬的東西因為神秘,所以你會渴望擁有,
不過當你擁有,
新產品不斷推出市面[/color]..<<一早教你了,要賺就有這,,,,,不過,,你現在,,推出的...大都不實用,,,飾物<<係得E樣你先會賺到...你要研發多D新款,,唔好一式N款..架就照舊..
                                  只轉色....我地E+儲閃卡?-.-.......絕左版....仲貴......

你會想有更多,,,

永無止境..........

不過現在..虛擬物品成為了一種工具...
有多少人為了虛擬物品而自取滅亡?!,,,,心照吧~
剩只我的弟弟已是一個好例子了..

我成日當機搞到想玩之後一開就在咩地方都怕死左=.=(包括主成)OTL........
找人開個「當機團」...當左唔洗怕死左....有隊友頂住.....
唉....E加係咁當係咁當.....搞到做哂全部任都UP唔到1LV....
d金又就快洗哂!!

十週年勳章(賀詞)

原帖由 psp5354 於 2009-5-12 08:34 PM 發表
我成日當機搞到想玩之後一開就在咩地方都怕死左=.=(包括主成)OTL........
找人開個「當機團」...當左唔洗怕死左....有隊友頂住.....
唉....E加係咁當係咁當.....搞到做哂全部任都UP唔到1LV....
d金又就快洗哂!!

所以,,d人咪話爆左經符....呃錢的....倒蝕比佢

十週年勳章(賀詞)

哈佬~~又係我呀...係咪想殺左我

比你睇下~~~官方記住諮詢玩家開戰時段先好SET!!!!!!!!!!!E+唔係官方打機~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3413263&extra=page%3D1

==============================================================
PLS,係SET時間

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 11:19 PM , Processed in 0.068763 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存