2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ 【=官方=】官方收集意見及bugs專區
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 夢之小妹
go

[資訊] 【=官方=】官方收集意見及bugs專區 [複製鏈接]

上星期四係拍賣買左一條褲但係唔知點解我一重on就唔見左...咁係咪姐係中左信箱bug呢?咁我想問下又幾時先拎得返?我回報左比gc嫁喇...但係佢無講幾時比返我-3-有人話唔會比返我-3-所以我擔心上黎問下...如果我去錯區問問題唔好見怪...thz

打藤蔓古城成日幾條友一齊彈game
on返有時會冇哂d hp水
死左之後彈game on返又會扣經..
試過好幾次了...

仲有古城打尾王..好易卡住..行唔到禁跟隨都唔得'

我玩61~65戰場,根本入去就係送死
比狂戰,刺客秒,冇錯~元素魔攻高,但係都要中先得架ma
我玩過40戰場,元素打刺客係打得入既,而且唔會比人秒咁誇張
元素40升到65 d命中冇變過,但係刺客d閃就係咁升,真係十下都打唔中一下
地獄都話好d,起馬叫做有招8秒+閃,但係元素一比人打就知道死得
愈升上去愈廢,d 60上新技又廢,攪到玩元素玩到冇心機
元素真係好吾店...我隻元素一早60  但果時都已經太遲

元素吾似剌客同油合有閃  又吾似地獄有怪擋同有技加閃  又吾似狂戰高攻(防吾算低,加上攻根本就係所謂大法師既元素之上)   ,又吾似聖騎士高防  ,亦都吾似醫職有得加血

元素既特色係高魔攻同玩抗性

第一     魔攻   係上一次既大改已經改低左   玩高攻玩狂戰仲好   

第二    抗性   係呢隻GAME原全睇吾到有咩作用....根本無人理  甘又有咩用....?

第三     元素既飯圍技   又要集點  又要load勁耐-.-    出得黎都比人打左幾下
一睇就知你係低lv...啦..
低lv..無錯..元素係好勁- -
但係去到60up..好sm= =
刺客咩都好..真係秒殺元素..
聖騎同神官魔防高晒打唔入..
我自己係個60元素- -真係好明易..所以我都唔想升61...

十週年勳章(賀詞)

1月15到e+個d,,GC你捨得話比開發知未?
開發你捨得做野未?

個物品消失bug 又出現返  -____-  
次次上線都有野唔見  回報左幾日都冇處理個bug
上星期例行維修後就有bug  跟住緊急話搞返惦 叫人放心用
點知前日維修又來多獲 買左成個星期的物品都可以消失  到而都仲未出公告 都唔知係咪做野架

十週年勳章(賀詞)

原帖由 randichi 於 2009-6-4 07:02 PM 發表
個物品消失bug 又出現返  -____-  
次次上線都有野唔見  回報左幾日都冇處理個bug
上星期例行維修後就有bug  跟住緊急話搞返惦 叫人放心用
點知前日維修又來多獲 買左成個星期的物品都可以消失  到而都仲未出公告 ...

#24,,,,,連日期都5講....比我地預計下都好AR,,,睇黎,,,下世先做啦
http://www4.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3466095&extra=page%3D1&page=2

PLS,,睇黎GM佢地掛住試新緊..野....

個信箱物品BUG好嚴重- -...我用左千幾金買衫杖  一著,換SER 就唔見左-.-.完全唔洗升LV-.-....GM快D維修返

LV.55慕殤係失落高原走來走去,有一次我一開機,就俾佢殺了,應該在一個固定的地方

更新左之後  我發現40lv獨角獸隻馬蹄由黑色變左做白色!!!!!!!!!!全身都比之前更白!!!!!  眼無色!!!!!!!  
好樣衰 麻煩改改佢

地獄係遠打 但係打人超慢
又冇防 魔防你可以扣好多
同埋地獄一俾人圍嘔就死
最多用80%閃同埋恐懼
但係依2個技都要等好Q耐先可以再用 80%閃用得個10秒+埋橙裝先得18秒
我一定要俾你睇下我發既依個post(地獄真係很不抵噢!)

好想入番去新手島(席瓦島)

之前遊戲更新左有人生歷程,
當時有唔少老手已經離開左新手島,
但係偏偏人生歷程有個任係「浸溼的書本」,
係要入去新手島打魚人先有﹗
所以建議1.取消「浸溼的書本」:
            2.或者「浸溼的書本」可以在各大城購買
小妹,我諗好多人都想完成人生歷程架,希望你可以反映一下喇。

笑傲無雙 玩過星曲WEB

我想要個結婚系統啊~
唔知得唔得呢~?

箱相今日又食左d道具呀!!GM小妹妹!救命!

今日大約6點時間!!信相留的物品都消失左一部分!!

快D搞搞佢啦!!唔該!!
我件+7裝  成千金架 插左石!!

><~~~~

信箱又食道具呀!!GM GM

今日大約6點時間!!信相留的物品都消失左一部分!!

快D搞搞佢啦!!唔該!!
我件+7裝  成千金架 插左石!!

><~~~~

玩過星曲WEB

回復 1# 夢之小妹 的帖子

小妹,我想講我既意見ar~
以下d話有d粗:

我係夢之樂章(小x曲)既其中一個小玩家

當陷入暈眩、昏迷以及沉睡狀態時,閃躲機率將歸零!!!
我反對~~!!!..係5可以接受!!極5公平
我本身係50v次客,話勁5勁,話屎5屎,岩岩係正中間...
今日更新左,我知你地之前加左個(當陷入暈眩、昏迷以及沉睡狀態時,閃躲機率將歸零投票專區),
用黎比玩家發表意見的.........
你地5係透過ed意見黎作出決定咩??我睇左咁多意見...大部分都係反對的...
我同45v狂戰p,佢嬴了我,之前我可以5洗用1000血都可以sm死佢,
點解今日5得呢???????
現在可以話係狂戰天下.......

岩岩開左65v新副本同10人副本,就咁聽都知d怪又幾勁...好多怪都識暈同周圍技的,咁次客未死得???
次客出名低攻低防低體,閃係佢地既唯一出路..

好多玩家都話成日係戰場比次客秒,超...咩角色都可以比人秒架na,想玩戰場但又輸5起,
不如正係打怪升v,我估d玩家都係睇住排行榜做人架姐,之前有人提出(未出戰場/未出排行榜),點解又5咁熱鬧??
實在太5公平na~!!!!

如果真係咁既,d閃就沒用na,
沒閃既次客即係同以下的差5多:
1.沒防禦的聖騎士..
2.沒攻擊的狂戰..
3.沒魔攻的元素/地獄...
4.沒治療能力的神官/祭司...
就像廢人一樣~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

感謝小妹聽我講ed野,
希望你能幫助我向發展商發表意見...
Thanks~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!囧囧囧囧囧

現在出左黃斧(lv50),個個狂戰打怪普通招都六七千=元素魔爆,防又比元素高,不如唔要元素,同埋,元素果件戰場裝,D特殊技能重比精靈做出來果件費 :fire: :fire: :fire: :fire: :fire: :fire: :fire: :fire: :fire:

元素個把lv50黃杖既魔攻差唔多,反而狂戰把lv50黃斧差300幾,好心加多少少魔攻落把lv50黃杖到la

有時在野外有主動怪果倒彈game 之後入反去死鬼左
可5可以更改下這個問題

原帖由 ericchris 於 2009-1-12 02:57 PM 發表

我都覺得應該改改佢
成日用完一招技第二招都未用就要轉劍用
煩完,最衰係劍得一招重擊  肺到...  招閃電反應使用時間多到...我都唔想講
重有我覺得要整整個樓梯
點解我係左右邊行上去都可以行到嫁,2d咩
重有 ...

係呀
有D game有架 咪萬王3囉
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 04:28 AM , Processed in 0.061162 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存