2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ 【=官方=】官方收集意見及bugs專區
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 夢之小妹
go

[資訊] 【=官方=】官方收集意見及bugs專區 [複製鏈接]

小妹!
我成日中bug彈game 之1要重新更改先玩得....
我自己5知咩事....希望你帶幫忙

小妹幫幫忙,我個常態任交唔到(NPC同卷軸都交唔到)淨係收集任出問題,到底發生咩事?

隻王反我2千血
我明明仲有7千幾血
話我死左
陪返d經比我><

70 魔鬥d 裝連武沖到上 +9 可以70怪都可以爆2 萬幾血, 入到戰場只爆人2千幾! <大家都爆專>
反而d +9 元素可以爆到我 5 千幾,連普通連擊都 2000,3000 咁扣! Hp 上限只有1萬5 左右!
只要比人暈 or 多過1 個人打你, 真係可以唔使玩, 乜野?武+9 都同一下場!
狂戰應該攻擊勁,行路快,用技快! 在戰場最有殺傷力, 現在連行去元素 & 遊俠身邊都難,何況要 Kill 人?
現在戰場第一個被追殺的目標就是狂戰, 70狂都暈唔到人,移動慢,無防,回避低! 在戰場得個睇字 ! 在夢2 變了多餘的角色!
對夢2 的狂戰好失望 ! 最強已經成為傳說!

隻 Game 對開法商用來賺錢是無錯,但沖到黄武 + 9 都無乜威力,這未免太過無良吧!
好心個開發商公平翻 d , 如果唔係,真係要抵制隻 Game

戰場

十週年勳章(賀詞)

喂喂,e+gm係小寶?!
咁小寶..我話你知......FB太細個開唔到..
(我表妹佢小3....開唔到...佢作大左個歲數先開到....)
(應該有人冇FB專程去開返個,一玩就玩上隱
太細個開FB有咩問題,我唔知啦...ORZ...你知打你隻GAME E+D人的年齡層係幾多歲架(E版塊某張PO一定有講
(真係諗爆個頭都唔掂(我通常係屎坑度橋的,搵日一齊度下,一定大有發現 ,)
勁多GAG囉,LOL
[utube]eAnss9qbMiQ[/utube]

[utube]y2EwOVZAPGM[/utube]

(我上年,天機算盡,算漏左一班,跟住呱柴...
(仲有你e+開左個fb,洗濕左個頭,,,,你最好做好d溝通..
唔係陣間比人係你個GP到洗爆你塊版,你就
ADD OIL,我繼續撐您   

十週年勳章(賀詞)

其實我有個問題想問好耐。。。你可唔可以答我TAT

(我之前D鵝毛任..一直冇做..跟住過哂LV.....變左乜都做唔到..廢左....冇裝拎(任務獎品...我同D高LV裝無緣....)
(個陣班先駒死哂咁制...(我細佬個D無事..佢地煲爆哂..)(我E D傻下傻下唔知要升的就88...點解個陣你唔教我玩= =
..............我E+做鬼都唔會放過你...D新系統玩死我個陣..講出黎真係冇人信=,=...
我諗住上黎答哂佢地D問題,佢地升左上黎,我就有得升...點知...你同我搞卡戰....你真係玩野= =)
(卡到今時今日,,個陣我有個FD卡戰,卡左勁耐先有D戰裝+戰馬,我見到佢咁樣..日捱夜捱都唔知為乜...
上黎講..仲勁....有班卡開戰,40LV想要乜就乜,40遊勁就話60遊勁....40刺又黎同60遊比...乜職都拎黎比= =
好啦,搞搞下,成個公會出黎開PO...要求改乜改乜...一路係咁答人野..一路要求..一路屈人..等人覺得佢地好好人..ORZ
黃裝...哈哈,佢地卡戰想要埋經....連卡戰都想要埋黃裝,我真係要寫個服字比佢地囉
想勁唔想付出 ,封佢IP啦,搞笑 ,咪比我再見到佢,係個3個月入邊比左N堆說法我聽

(仲有D書本任......仲有D聲望.....(你隻GAME好多聲望要升= =.....你上年搞哂戰埸....(其他你冇搞到)

(過哂LV...廢哂.......救命..要講仲有好多都卡住左= =.................有冇人理下......定E+已經整返好?!
(定剩係我一個中哂招........有冇得跳級= =...上年我就想講..不過都係留返比你發現啦,我講到比班友話呃哂PO..一開口...再見= =....
(你仲有冇發現到第2D野??得閒交流下呀下

十週年勳章(賀詞)

你肯出黎同我交流下,
我地互相交換下情報啦
(老妖情報局好多料爆A_A)

下次改名改個型D 既......

夢之樂章2......= =

係就改夢之樂章TWO (TO 兔TOO)

有夢之樂章3個陣記得出聲,搵下班玩家幫你改名AR下,唔係到時改個夢之樂章3個陣我就要你

十週年勳章(賀詞)

比D反應黎睇下啦,大佬,再係咁我點救你呀!!!(可能你跟本唔洗人救,我太多事幹

十週年勳章(賀詞)

好希望同您同埋小牙返返去個日... (haha,你做賊lol)
(其實我知好多野,我個腦有問題,你睇我講野就知 ,常人理解唔到,
你可以用不明物體黎形容我,再唔係你就叫我做真理啦 (個班人都係咁叫我 )

[utube]RRJzr-ZMV-s[/utube]

教你啦,有冇玩過大抽獎?你係要嗌街坊的就試下由e到著手,
(我以前成日玩lol,我成日中獎,知5知點解?因為我係背後做左好多野,佢地要給哂印先可以放落去抽,
我就同佢地給夠10幾20張(大左,不過都好多下,,,哈哈)
所以抽獎係我強項,你睇我升精靈就知(打爆你隻game都仲得 (我玩乜都係大包圍,圍你唔死先奇!
(咪同我玩口水,玩膠你就聽變膠人,我d強力AA膠,膠到你唔信

(你唔好比佢地貪,一係係fb要叫佢地pm你,留ip+身份證,咁你就ko佢地啦.....
一係就係forum到搞,,好似上年我參加個個精靈活動咁,,參加者可得到一份神秘獎品,
你派PW比佢地,再等佢地上去你個網到增值,放返份野係商城就ok(記住set不可交易(上年你都係咁做過)

試下得唔得啦,(一係你再諗下先,唔好take action住..我唔知會發生咩事,等我再預計下先= =)

(AR,係你個登入網到搞仲好,佢地一早填哂資料,一定冇走雞啦掛?!咁都貪到佢地就,,哈,,
不過我試過拎其他人ID去申.....lol..犯左法...我拎左我呀妹個個,,話掂佢都唔打機..我又拎過我呀媽個個..
仲有好耐之前.....申請極都唔得,,,個d咁既身分證號碼製造網/程式,真係好鬼死方便的姐
(個d專for外地online ,預左保障唔到自己的利益,
不過好多人都唔覺自己犯左法,
因為個個都習以為常

我耍班自私精,同貪心怪同我企埋一二邊!!!!!!!!!!!!!!

(我最叻set規則,因為我係真理

遊戲規則我定,
你守唔到我就可以大條道理斬你,
你吹咩,等你可以係到橫行無忌啦喎
有本事就黎屈我機,睇你推唔推翻到我e個霸權
想勁唔想付出喎

要搞就搞埋個職業平衡d喇

dj係呢一年黎不停更新其實好多時都係更新搵錢既野 又不停神化遊俠同遠攻職業 近攻打戰有兩個遠攻多數都係被人屈 鎖你鎖到行唔到 定身定到行唔到 遠攻命中又高 你打佢命中又唔高 仲有招閃去冇雷公咁遠既技 cd又快 成日閃走 近攻只可以慢慢行去打 追到佢招技又cd完 埋佢身打 又閃 真係玩到都已經灰左 成日諗點搵多d錢 搞好隻game既職業平衡 多左人玩自然就搵到錢喇

http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3466095&page=6

GC的GM...你究竟有冇睇哂我比你的PO??????

你知5知你係我走左之後比班咩人利用左??

我隻職係打5到怪....唔係殺唔到人..
個班仆街剩係為左卡戰..佢地卡左成隻GAME去啦,你睇唔睇到呀???

佢利用哂我當年講的野黎幫佢地升LV,戰搶!!!!
成隻GAME比個戰埸玩哂,你知5知佢地班人幾屈機?

你唔出黎比返個交代我(姐係全部玩家)你唔洗指意甩身

PLS,你知我講緊咩,唔好扮無知

小妹
我成日玩玩下個pc<話>面都黑左...之後就話中bug 話講你點解會中 你地會好快整番
點知...彈左1年幾都仲未整好 /.\

我最憎個問題系起戰場囉;
點解D人可以BUG埋眼仔;
打到d眼仔得番1半血;
仲要法師.遊等等都沖哂入眼仔;
玩哂咩

我最憎個問題系起戰場囉;
點解D人可以BUG埋眼仔;
打到d眼仔得番1半血;
仲要法師.遊等等都沖哂入眼仔;
玩哂咩!!!!!!

我隻56獄使 25000血 mp2000幾 應該唔係bug嗎(有加體質,但冇比人用減野)

點解去唔到39頁
同埋我想知戰場d眼比人打到0血會點

小妹 古代天賦個bug仲未改呀  合左同未合個效果唔同ge

GM魔土煉金可唔可以有2階橙洗 或者 新增福袋有2階橙洗????
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 06:52 AM , Processed in 0.056189 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存