2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 墨湘Online 《墨湘》幫派天下 給霸月玩家的文章… 另幫寒紫龍近日在霸月c頻作出澄清 ...
樓主: 重新許願
go

給霸月玩家的文章… 另幫寒紫龍近日在霸月c頻作出澄清 [複製鏈接]

原帖由 鬼宿正柒頭 於 2009-5-16 09:54 AM 發表
我地 霸月一合ser 就會 搵大幫 黎打 問題 係未決定 打邊個幫 姐    到時 霸月 會 為墨魂 帶來 小小 歡樂

真係既@@?你令到我好興奮wo

原帖由 神一樂心 於 2009-5-16 06:18 PM 發表

樓主食矇左?我凌逍遙返黎撩交打會用隻重生38lv冇乜技點 冇乜裝備既人黎撩交打嘛??我搞左差唔多成個月先升到上70 但技點仲係欠奉,我會都未開 你地就係盟入面踢哂GG同五千D分身 想搞野既好似係你地 同盟同盟拍左咁耐 ...

90好火

原帖由 重新許願 於 2009-5-16 03:08 AM 發表
首先,呢份文章只係一份合ser後預告,係絕對有可能發生的....  絕無惡意
各位霸月既玩家,可能你地已經決定合ser後會幫墨魂幫會逆天行嫁喇...
但係請你地諗清楚,逆天行唔係你地諗得咁有義氣同想和平既幫會
墨魂各 ...

係咪甘淆呀-0-
甘快叫定人唔好打~.~淆?
唔係全ser你地玩哂架咩 出幫=25
巨0自己打哂架wo

你地點解要係霸月開寒紫龍個名去係c吼度搞事先?   你地做得呢樣野  你地唔係淆?
仲有根本你就係想打聖域  無言只係早一步發覺姐   好記得一句出自你口既  今次仲唔借頭借路開佢波
今次再一次借天賜借小討開我地波囉    仲有請90你收下火   呢度唔係罵戰區^^  只係討論區  罵戰你去返墨魂c吼吧

原帖由 重新許願 於 2009-5-16 11:19 PM 發表
你地點解要係霸月開寒紫龍個名去係c吼度搞事先?   你地做得呢樣野  你地唔係淆?
仲有根本你就係想打聖域  無言只係早一步發覺姐   好記得一句出自你口既  今次仲唔借頭借路開佢波
今次再一次借天賜借小討開我地波囉 ...

你查左id係我地開?

算啦  心照啦   唔通真係要你地親口認咩    明眼人都睇得出

寒紫龍係從來沒係霸月度得罪任何人

先不論霸月 "佢地頭" 墨魂呢?-v-
煉獄既人真係義字行頭

er....你會唔會包多左d人呢? -v-
煉獄有d人真係義字行頭但煉獄有d人真係橫蠻行頭呢?
這裡不是罵戰區  請自重~

重點是 這裡不是幫派區嗎-v-?
發錯區嗎 -v-?
你地點解要係霸月開寒紫龍個名去係c吼度搞事先?

唔好講你地呢2個字呀 公平架
明明有3個可能性
1.你地盟老屈我地的手段 2.真係我地呢邊人搞事 3.中立的人特登搞事
咁快就鎖定答案?
呢度唔係罵戰區^^  只係討論區  罵戰你去返墨魂c吼吧

墨魂c吼?你問任何1個人都知
墨魂c吼最多野講係恆仔癲佬@@!
唔知我有冇睇錯呢/v\?

你講乜都好喇...
我淨係覺得
如果煉獄盟果"2個" (已知的2個) 繼續覺得巨0得佢地打冇人地打
咁我諗霸月的人都知應該企邊邊 -.- (當佢地/佢地fd身受其害之後)

其實點解你地唔識向前望....  只係度罵  有用嗎?    合ser在即  你地團結些吧

原帖由 重新許願 於 2009-5-17 12:34 AM 發表
算啦  心照啦   唔通真係要你地親口認咩    明眼人都睇得出

冇證據剩係識講心照

你當人傻架咩 開自己個名去鬧人 有人信嘛

我地都唔係白痴會去做一定冇人信既野囉

我覺得好好笑lor..你話佢比人屈啦
點解比人屈戈個系佢
甘應該出泥澄清既系佢
同人say sorry既都系佢
我5明吾關事既你點解系你泥代佢做哂甘多野囉
仲有你5好冇證據就話人
我話你偷野 但系我冇證據
但系你心照啦 道理一樣

原帖由 神一樂心 於 2009-5-17 03:41 AM 發表

冇證據剩係識講心照

你當人傻架咩 開自己個名去鬧人 有人信嘛

我地都唔係白痴會去做一定冇人信既野囉

你地唔係做  但係唔代表命運盟D人去做姐@@

點解重新許願你一口咬定系90 d人用新ac吹衰你地?
你查到id系佢d人? 定系條友同你講? 又或姐系你親眼睇住?  

我唔係好明你地嘈乜....but一合ser就盡殺霸月狗
知前一開ser 個個2星期升到6~7x 笑我地墨人低Lv
合左ser 霸狗技點少   到時睇下邊個秒邊個 @____@
大家都係墨ser....係米要連手清除外人先呢?[/b]

我係咪要笑 唔通係霸月開個叫蜘蛛KiT=gg去霸月搞事?
如果霸月真係要打寒紫龍
甘一定係寒紫龍問題
霸月d人真係要打佢 都唔使理有無人出c掛
澄咩清姐
未合就淆抵嗎?.?
星夜我記得你個陣好串
出江湖打我地
仲大大聲聲話 我出幫 大把人跟我出
我記得好似得見龍同2丁友同你出-.-
只不過江湖後尾又打番姐
ps.你係寒紫龍咩 多事
你又想做狗扮大佬7.7?

仲有一個可能性

你地自己人無聊到隔離開個新帳叫 寒紫龍
屈番命運盟同不死盟

咁真係好低能 !

不過都係假設姐 , 冇證據
同樣道理 , 有證據話拎出黎比大家睇
唔係話 , 講咁多廢話有托用 ?

原帖由 重新許願 於 2009-5-17 12:34 AM 發表

你除左心照 仲有冇第2句
你回d野好廢下wor..
心照呢兩個字變左你口頭嬋

原帖由 重新許願 於 2009-5-16 03:08 AM 發表
首先,呢份文章只係一份合ser後預告,係絕對有可能發生的....  絕無惡意
各位霸月既玩家,可能你地已經決定合ser後會幫墨魂幫會逆天行嫁喇...
但係請你地諗清楚,逆天行唔係你地諗得咁有義氣同想和平既幫會
墨魂各大幫會比佢地出賣既有好多好多    當日有合盟後 有梵天既不夜城 聖域
之後有霸盟同佢地合盟既江湖 霸王...................
凌逍遙唔係你地諗得咁好  其實我估霸月部份既墨魂轉ser去玩既玩家  都係比當日既梵天    逼去既
之前墨魂有好多人比佢地殺到唔玩  搞到今時既墨魂已經小左好多玩家   玩game玩到上icac 係佢地先得
其實 寒紫龍係從來沒係霸月度得罪任何人   只係1d 小人做既小動作    如果你地信既都沒計
當日霸盟幾經辛苦先打嬴梵天   今日佢地返黎  話就話中立   其實係一個計劃黎
佢地只係想吸納2邊唔想打交既人   之後令自己幫會強大  再可以係墨魂呼風喚雨
而煉獄既人只係信錯左佢地   就做成今日咁樣  相信大家都應該係貼圖區見到  有人佢可以原本係煉獄幫手打命運既人 可以過對面打返煉獄既人    就知逆天係點   而有d逆天既老臣子都仲留返係煉獄  因為佢地都睇唔順眼
我知你地唔怕逆天  但係我只想提醒你地    佢地係相信一點  ( 沒永遠既朋友  沒永遠既敵人)
寒紫龍點解要打逆天  當然要問返凌逍遙啦
但寒紫龍雖然做既事令好多墨魂既朋友發火  佢做既事可能係因為好多因素  但係都要代佢say聲sorry先...
不過煉獄既人真係義字行頭   我比較覺得呢d先會係玩game既拍檔
而唔係滿口丫理以為自己好有道理  出賣戰友多過食飯  反轉豬肚就係屎既人請不要為近日霸月c吼假扮寒紫龍既人影響   希望不要一時就作出咁大既決定   請考慮清楚
否則可能成為當日不夜 聖域.........等等     請版主不要del 此post  只是講出事實  可以不相信    另提醒...這裡不是罵戰區  請自重~

你綠色果段係咪叫唱衰不死盟呀?

你都講左話佢做既野令好多人發火啦
say 聲sorry 當冇事發生過?
:   O  )
佢做既野係因為佢有好多因素?
因素係咪佢比人雞姦完之後心理不平衡  <------字體反白
要係game入面發洩 做大佬呀?
定係佢控制唔到個開紅制?

原來煉獄係義字行頭?
咁之前赤乂影話神戒摸人大脾
神戒帶震蛋番學果d呢..
自己友唱自己友..
呢d叫義氣=]?

另外你叫寒紫龍企出黎講..
唔好成日做隱青
90身為盟主都一定出黎講野
寒紫龍身為盟主成隻龜咁?
有心澄清既話
叫佢出黎澄清啦

原帖由 流星×忘不了 於 2009-5-17 07:01 PM 發表

你綠色果段係咪叫唱衰不死盟呀?

你都講左話佢做既野令好多人發火啦
say 聲sorry 當冇事發生過?
:   O  )
佢做既野係因為佢有好多因素?
因素係咪佢比人雞姦完之後心理不平衡   

唔係掛 . 條傻仔係盟主 ? -.-"
噢買吉 !

原帖由 *趴地仔* 於 2009-5-17 07:04 PM 發表

唔係掛 . 條傻仔係盟主 ? -.-"
噢買吉 !

聽講係唔知幫主定盟主
唔知係咪-.-

5洗驚! 來做你爺爺我條靚 ^^ 而加都未合Ser - - 你地合Ser之前退定幫!合果轉名=OK LA 合完就去含小討條BANANA 跟住小討可能會收你地入幫 HAHA!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 11:45 AM , Processed in 0.082187 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存