2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 墨湘Online 《墨湘》幫派天下 給霸月玩家的文章… 另幫寒紫龍近日在霸月c頻作出澄清 ...
樓主: 重新許願
go

給霸月玩家的文章… 另幫寒紫龍近日在霸月c頻作出澄清 [複製鏈接]

原帖由 重新許願 於 2009-5-16 03:08 AM 發表
首先,呢份文章只係一份合ser後預告,係絕對有可能發生的....  絕無惡意
各位霸月既玩家,可能你地已經決定合ser後會幫墨魂幫會逆天行嫁喇...
但係請你地諗清楚,逆天行唔係你地諗得咁有義氣同想和平既幫會
墨魂各 ...

收皮啦你...無野做又係到大造文章...邊個幫邊一邊洗你理咩....
我又真係唔見得你地判好和平bo

笑左
見到有條友話咩盡殺霸狗<---思覺失調?
如果霸月d玩家係你之前墨魂d fd
係咪你都照殺
仲話咩一致對外
全世界一張化名鬼知邊個打邊個7.7
齊你老母咩 如果霸月係你d 朋友
墨魂係你d敵人(e.g. 龜縮 寒豬腸)
你仲會打邊個?.?
最後,想問你係咪打機打上機
係咪以為日軍侵華(霸月侵墨魂)
so國共要聯合(不死豬腸)

原帖由 重新許願 於 2009-5-17 12:34 AM 發表
算啦  心照啦   唔通真係要你地親口認咩    明眼人都睇得出

成日起到鳩up 心照啦 算啦 有冇做過自己知 我吊你咩有真頻實句就羅出黎
唔通你鳩up又會親口認咩 岩ma 不用你的腦
講埋don9野 明眼人都睇得出 咁睇唔出呢
小動作你咪做梗囉 你呢d唔係小動作叫大動作?定無動作
你開呢個post話唔係罵戰你on鳩家 我開個post又同你傾計丫
話人龜仔 你睇開封幾多隻龜企哂起到 人地起城就龜仔 咁你e+起到做梗咩 (笑左出黎)
話人地90做d咩做d咩 你地隻寒狗做左幾多衰野呀 唔講
我相信無野 pk過呃新手野 扮大佬 鍾意殺咩就殺咩人 最梗要自己心開既人囉 你認同寒狗 你咪同寒狗一色一樣
講到咁有道理 記能住合ser 你地死狗咪能改左第2個名呀
我相信有玩墨魂既 都知隻狗西龍pk到去邊 講多都無謂
我只係睇唔過眼你呢d pk做做埋埋d衰野仲要起到扮聖人囉 學你講 算啦 心照啦 有冇做埋d西野你地自己知 仲有句---->明眼人都睇得出
作出澄清 我清你媽媽咩 澄清90係壞人 寒狗係聖人? 真心同你講句 你條實頭皮 你媽媽無教你什麼叫---->澄清?
?

我覺得 你係有料ge唔講道理無問題
但係唔好講一套 做一套
滿口仁義道德有撚用?
自己係到亂殺人
替天行道?打機打上腦嗎
盡殺龜仔 你殺下殺下借頭借路爬到上"大佬"呢個位
都唔知諗左幾多屎橋
殺殺殺 殺左成年我地都仲有本事企係城
咁代表d咩?
e so膠一定會話殺到你唔敢出城
教識你地呢個英文字 outlast
留到最後就係王者
好過你淨係識係2kf口交
都唔知幾耐無見你紅(5自己友下/暗殺)

你地個寒咩咩日日來霸月踩場LO..又話一合SER就打我地

你地唔洗嘈啦!!!!!!!!!

咩都係我正義超人寒豬腸搞出黎!!!!!!!!!!!!!!

我要係墨炫替天行道!!!!!!!!!!!!

哈哈

回復 46# 正義超人寒豬腸 的帖子

柒小陣啦你

原帖由 正義超人寒豬腸 於 2009-5-18 10:00 PM 發表
你地唔洗嘈啦!!!!!!!!!

咩都係我正義超人寒豬腸搞出黎!!!!!!!!!!!!!!

我要係墨炫替天行道!!!!!!!!!!!!

哈哈

收撚皮啦你

澄清無做過d咁低庄既事 , 唔等如怕左你地事先張揚合霸月玩家打我地

你地唔夠做, 做龜做死狗咁耐 ,唔搵人救你地邊到得呀? 我可以了解

我地煉獄同盟開宗明義,係一班墨魂ser入面,有實力,團結,講義氣,食飽飯無野好做,唔升lv,日日pvp既戰士

我地唔蝦新手,唔會亂殺人,殺人一定有原因 ,係真小人,唔係你地果d偽君子ok ?

gg kit 講得岩了,我有同佢講過我地唔夠人殺,叫佢唔好收龜仔同盟既人,我講事實姐

叫左你同d龜仔講,出c出2000fun死狗,prince傲雪即晚出左c子 , 我地有無再追殺佢呀?

除左我講唔夠人殺之外,我都有講我地唔會win forever,佢地死狗我地會得僥人處且僥人 你唔post埋出黎既?

我唔希望再係2000fun見你post我同你gg kit同飛翔組隊講既說話出黎囉, 你post1d又唔post1d

叫做係2000fun唱我囂橫不近人情丫? 我謙虛既說話又唔講呢? 斷章取義不如你慳d吧   笑:)

wow..下次同d人講野我睇要開分身先得,唔知邊日俾人擺上2000fun屈 , 紫玲瓏第二個post都俾小討屈打逆天有預謀

紫玲瓏講左一句好普通既說話,都俾人咁樣屈,膠到無朋友係你地既作風也 :)

原帖由 笨鹿 於 2009-5-19 02:17 AM 發表
澄清無做過d咁低庄既事 , 唔等如怕左你地事先張揚合霸月玩家打我地

你地唔夠做, 做龜做死狗咁耐 ,唔搵人救你地邊到得呀? 我可以了解

我地煉獄同盟開宗明義,係一班墨魂ser入面,有實力,團結,講義氣,食飽飯無野好 ...

冇錯ar你係冇再打傲雲ar 因為第2日就寒紫龍直接打我隻人ma
你e so代表得出黎傾計轉頭你個好會長又打我咁ja係點?
如果你係代表5到佢地既果日就5好同我傾 傾完又打ja係咩ar?
打到我地d人我次次單拖去傾 傾計5洗幾十人出個城先敢傾ga 幾十人黎到就多數都嘈傾5到 我呢d就叫有心傾 你地?
傾完轉頭又搵第2個黎打根本傾d野都係廢話

原帖由 gg王 於 2009-5-19 04:12 AM 發表

冇錯ar你係冇再打傲雲ar 因為第2日就寒紫龍直接打我隻人ma
你e so代表得出黎傾計轉頭你個好會長又打我咁ja係點?
如果你係代表5到佢地既果日就5好同我傾 傾完又打ja係咩ar?
打到我地d人我次次單拖去傾 傾計5洗幾 ...

真小人?
口交王就有你份
做細做到你咁 話唔到事係到扮晒蟹
算吧la 你點勁都唔夠條豬腸勁
上唔到位架la 出位都或姐得
好打又唔係你 最遲黎就係你
小人又唔見你 多人就我地訓晒戈時開紅扮型
比我地殺番又唔柒起
一見自己同盟黎到即起扮無野
唔升lv?我地都無人諗過緝你咁濟
因為你膠都唔打(10場有無2場?.?)
做人做到你咁為乜
現實係到做隻龜
係game又搵朝唔得米
唯有係2kf到扮下老細

原帖由 笨鹿 於 2009-5-19 02:17 AM 發表
我地唔蝦新手,唔會亂殺人

你地 ? 是指誰呢 ?

如果 係你伊穌 同 屎忽龍 ...
咁唔該你慳D啦 ...

吹水唔抹咀 !

返你既廚房 燒你既老未啦 !

話事話 , 你講呢D說話果陣 , 你知唔知醜架 ? @@

原帖由 asdfrankie 於 2009-5-19 06:05 AM 發表

真小人?
口交王就有你份
做細做到你咁 話唔到事係到扮晒蟹
算吧la 你點勁都唔夠條豬腸勁
上唔到位架la 出位都或姐得
好打又唔係你 最遲黎就係你
小人又唔見你 多人就我地訓晒戈時開紅扮型
比我地殺 ...

影兄-.- 你引用左GG ...

我地煉獄同盟開宗明義,係一班墨魂ser入面,有實力,團結,講義氣,食飽飯無野好 ...

E SO兄 可能個日你不在場

我地恨情同小淚傾好左唔打 第二日就到寒紫龍打

我夜晚上線問小淚 你地傾好左做乜仲打 佢答我"我唔話你知" 我同寒紫龍講"佢話佢話唔到事"

跟住佢做左一D比喻 都一一俾我否定左之後 佢就冇回我 跟住SOS就傳來了 就係你地殺逆天既人

我用銀兒去到 冇郁都俾小淚打死 我再換GG隻人再俾人打我就開始還手 最後太多人不敵

跟住佢話"90你個套唔得架啦 義氣OUTDAY啦"

佢講既野好似同你所講既煉獄其中一個宗旨有出入

我地煉獄同盟開宗明義,係一班墨魂ser入面,有實力,團結,講義氣,食飽飯無野好做,唔升lv,日日pvp既戰士

我地唔蝦新手,唔會亂殺人,殺人一定有原因 ,係真小人,唔係你地果d偽君子ok ?

gg kit 講得岩了,我有同佢講過我地唔夠人殺,叫佢唔好收龜仔同盟既人,我講事實姐

叫左你同d龜仔講,出c出2000fun死狗,prince傲雪即晚出左c子 , 我地有無再追殺佢呀?

除左我講唔夠人殺之外,我都有講我地唔會win forever,佢地死狗我地會得僥人處且僥人 你唔post埋出黎既?

我唔希望再係2000fun見你post我同你gg kit同飛翔組隊講既說話出黎囉, 你post1d又唔post1d

叫做係2000fun唱我囂橫不近人情丫? 我謙虛既說話又唔講呢? 斷章取義不如你慳d吧   笑:)

wow..下次同d人講野我睇要開分身先得,唔知邊日俾人擺上2000fun屈 , 紫玲瓏第二個post都俾小討屈打逆天有預謀

紫玲瓏講左一句好普通既說話,都俾人咁樣屈,膠到無朋友係你地既作風也 :)

乜野叫做唔夠打
其實唔夠打係咪一直以你個人角度黎睇?
你話係就係?
佢地殺人果陣你飛左去邊?

綠色果句岩晒寒屎蟲啦
冇得輸  
乜原來你都覺得佢係食飽飯冇野做
日日係屋企做戰士 學同工都唔番果d黎

仲有呀 你係2000fun講咁點解冇粗口既?

明明個post係比霸月玩家睇-口-   點解好似.....你地平時係c吼/長一  講完又講既野-.-
仲有 -.-'   點解我感覺到合左服之後會好復雜  其他你地可以當冇合過服嫁-~  你地墨魂既野我地霸月都唔會知-口-! 講到一舊舊~ 都唔知講乜

原帖由 吊你我係衰仔 於 2009-5-19 11:23 AM 發表
明明個post係比霸月玩家睇-口-   點解好似.....你地平時係c吼/長一  講完又講既野-.-
仲有 -.-'   點解我感覺到合左服之後會好復雜  其他你地可以當冇合過服嫁-~  你地墨魂既野我地霸月都唔會知-口-! 講到一舊舊~ 都 ...

呢位霸月玩家 , 你好

其實簡單D講句 , 就係 墨魂有位玩家叫寒紫龍 , 搵人笨 , 呃人野 , 扮晒野 , 亂咁殺 , 犯眾憎
奈何有一班撐龍人士 , 死都要幫佢 , 有乜計 ?

不過當中 , 仲有好多複雜事 , 待合併後你會一清二楚

當然 , 要打 或 不打 都係你地霸月玩家決定 ^^"

係夠打既呢排唔洗成日訓哂起地 得個鳩up
前排唔係成日出c子話開哂紅好悶無人黎家咩 實頭皮
e+出黎 叫番人開紅 唔係好勁家咩 (悶)
人一多你地7頭又死哂狗 訓地唔起 會身起得 (飛翔 屎先生)
其他起哂到食泥
你地粉皮回唐啦(開封呀)

原帖由 *趴地仔* 於 2009-5-19 08:27 AM 發表

你地 ? 是指誰呢 ?

如果 係你伊穌 同 屎忽龍 ...
咁唔該你慳D啦 ...

吹水唔抹咀 !

返你既廚房 燒你既老未啦 !

話事話 , 你講呢D說話果陣 , 你知唔知醜架 ? @@

影兄-.- 你引用左GG ...

引用錯左-=-
廢事改lu

=__= 嘿嘿       點解咁多人憎佢又唔打佢呢? 怕死嗎   得個講字又唔打    凸別係d中立人士     <<~~ 一定有la- -掛      打寒紫龍la   a_a

點會無人打佢 都要佢出城家ma
佢一個唔會 出城家 我指既係 寒狗個屎忽鬼
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 05:20 AM , Processed in 0.037496 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存