2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 墨湘Online 《墨湘》幫派天下 給霸月玩家的文章… 另幫寒紫龍近日在霸月c頻作出澄清 ...
樓主: 重新許願
go

給霸月玩家的文章… 另幫寒紫龍近日在霸月c頻作出澄清 [複製鏈接]

真好笑a_a.
估唔到咁奈無玩墨湘仲有d咁膠的人~_~.
真係膠過晴天娃娃7.7
估唔到判汁左/_\
仲記得之前日日打;有時小討d人夠做;有時gg d人夠做
估唔到當日判d人e家唔幫90幫屎龍7.7
樓主;你話90 d人去扮你個屎龍哥;
證據a_a?我都可以話你自己友做自己友啦7.7
仲有半個月咁多;使唔使咁快叫人唔打你地?_?
收到風人地要打;咁快淆/3\?
唔係好型的;咁型又使咩出p0呀?_?
我無惡意^_^個人意見黎=]
不喜勿插7.7

我地煉獄同盟開宗明義,係一班墨魂ser入面,有實力,團結,講義氣,食飽飯無野好做,唔升lv,日日pvp既戰士     <<~~~?
   = ='黑社會啊?   開宗明義  ?   反清復明? 唔升級=撩交打?  你唔殺新手唔會咁多人小你la~     ,食飽飯無野好做 ?  冇野做你入game做咩? 賣野? 定係殺新仔啊@@"?

原帖由 武刀手 於 2009-5-20 08:34 PM 發表
真好笑a_a.
估唔到咁奈無玩墨湘仲有d咁膠的人~_~.
真係膠過晴天娃娃7.7
估唔到判汁左/_\
仲記得之前日日打;有時小討d人夠做;有時gg d人夠做
估唔到當日判d人e家唔幫90幫屎龍7.7
樓主;你話90 d人去扮你個屎龍哥 ...

唔想打淆底都無咩問題
但係連post都唔敢自己開
要叫d細ge黎做
有咩事都唔想負責
呢d咁ge人都上到位
仲要判d人幫佢(判唔係all逆天  而家主要都係霸王)

原帖由 吊你我係衰仔 於 2009-5-21 03:43 AM 發表
我地煉獄同盟開宗明義,係一班墨魂ser入面,有實力,團結,講義氣,食飽飯無野好做,唔升lv,日日pvp既戰士      

我用左開宗明義呢個成語姐,你居然可以聯想到 黑社會 / 反清復明 都有既 =.=

打少D機 ,讀多2年書吧, 唔識唔明唔緊要,科技好發達依家, 有野唔識時候 ,上GOOGLE / YAHOO 搵下答案.

原帖由 笨鹿 於 2009-5-19 02:17 AM 發表
澄清無做過d咁低庄既事 , 唔等如怕左你地事先張揚合霸月玩家打我地

你地唔夠做, 做龜做死狗咁耐 ,唔搵人救你地邊到得呀? 我可以了解

我地煉獄同盟開宗明義,係一班墨魂ser入面,有實力,團結,講義氣,食飽飯無野好 ...

如果你地真係好似你所講既說話咁.....點解可以愈黎愈多人加入我地天賜...做我地同盟,,,相反你地就愈黎愈小人...
仲有...人地化名開人地個名呢D低能野只有你地係度做...仲要出C扮死狗...好似都係你地所為囉....
你地殺人一定有原因架...咪`係話人地係邊個邊個囉..但係冇証明....咁叫道理嗎...
打巨0仲好笑...成個服都知得你地打哂...其他打打就要紅...呢D係正義..係我自己諗錯定係你自己諗左去第二度呀
我覺得你地以為自己大能哂...所有既人都要依你地既標準做囉....我地天賜係攪事咩...如果我地錯...你地點會換黎今日既結果呀

原帖由 asdfrankie 於 2009-5-21 05:15 AM 發表

唔想打淆底都無咩問題
但係連post都唔敢自己開
要叫d細ge黎做
有咩事都唔想負責
呢d咁ge人都上到位
仲要判d人幫佢(判唔係all逆天  而家主要都係霸王)

霸王不嬲多pk~_~.
睇佢幾時汁a_a.

原帖由 笨鹿 於 2009-5-19 02:17 AM 發表 澄清無做過d咁低庄既事 , 唔等如怕左你地事先張揚合霸月玩家打我地 你地唔夠做, 做龜做死狗咁耐 ,唔搵人救你地邊到得呀? 我可以了解我地煉獄同盟開宗明義,係一班墨魂ser入面,有實力,團結,講義氣,食飽飯無野好 ...

咩叫唔會蝦新手同亂殺人?.?
好多人都問我:之前你唔係天狩(姐係莫邪戈個幫)嫁咩?點解會幫左小討既? E+我就答下你地啦0.0其實係因為有一日我坐係一河睇人打交(霸王同唔知咩幫打),咁我就睇啦睇睇下冇啦啦俾霸王D人殺左喎,之後問佢點解啦,戈條友就話:殺錯 之後我叫佢賠回天啦 佢話:你戇鳩?自己坐係到死左賴我? 之後我就算啦 我低lv廢事得罪D高lv過左幾日 霸王D人又同戈個幫打喎   咁今次我就走開D睇啦,之後霸王D人就走得返2個係到,但係俾佢地打戈個幫 無啦啦彈左幾個人出黎,之後佢地就屈我報串,繼續追殺我,咁我就入左小討幫打霸王啦~(不過你地應該唔記得左啦)

我之前都係天狩家a_av
自己友xd

樓主好心你唔好係到屈得就屈.......我帶命運同你地打左咁奈..從來都唔會搞埋呢d小動作lo...至於  寒紫龍  你都唔洗為佢解釋d咩...全個墨魂都知道佢係咩人...人地打巨0佢又紅...有d人轉左名佢又紅...我地命運打左咁奈仲有咁多人係我幫...都係要多謝你地...比你地紅過d人..佢地個個想打反你地..先會入我幫...我不嬲好小講野..不過我想講架係..做人唔好一朝得志..語無倫次lo..唔好以為自己個盟惡..就可以亂紅人lo..隻game冇人可以隻手遮天架

係咩你都係天狩嫁咩A_A?
不過話時話天狩都有幾多個人,E+都打緊煉獄=.=
同埋佢地真係唔會蝦新手同亂殺人,只不過屈新手同亂殺人(唔亂殺人係因為只會殺厚經既人咁解)

仁者無敵 大家加油

之前霸春鳩莊幫會(一濕鳩宗一係幫主)【ps:絕對唔係話墨魂ser某某狗幫 唔好誤會 哩個係另一個幫黎~】佢個幫有條黑衣仔叫西穌【ps:唔係話緊某某狗幫入面既黑衣仔呀 雖然2個都係黑衣 但唔係同一個人黎 請勿誤會】 之前開人地個old名 出c講sorry又乜又乜 e d咁硬膠既行為只有果個幫會既人先會做...你地覺得果個幫既人去霸月搞事扮"豬柒撚柒西系智kai龍"(名黎)博同情 話我地中傷佢地 定係我地去霸月扮果個乜鳩龍 出c呀拿@@?

原帖由 〝└小討厭┐〞 於 2009-5-22 01:28 AM 發表
之前霸春鳩莊幫會(一濕鳩宗一係幫主)【ps:絕對唔係話墨魂ser某某狗幫 唔好誤會 哩個係另一個幫黎~】佢個幫有條黑衣仔叫西穌【ps:唔係話緊某某狗幫入面既黑衣仔呀 雖然2個都係黑衣 但唔係同一個人黎 請勿誤會】 之前開 ...

你講d野我再一次唔明=.=不過笑左..

小討返火星啦=.=完全唔明你up乜=_=但係同凝晴一樣=.=笑左~

原帖由 逆夜戀 於 2009-5-22 07:25 AM 發表
小討返火星啦=.=完全唔明你up乜=_=但係同凝晴一樣=.=笑左~

其實霸王本黎係想借你黎開天狩波
點知你又走幫走得咁尻快
搞到佢招大技[借頭借路開你波]失左效

原帖由 星之淚痕 於 2009-5-21 01:53 PM 發表

如果你地真係好似你所講既說話咁.....點解可以愈黎愈多人加入我地天賜...做我地同盟,,,相反你地就愈黎愈小人...
仲有...人地化名開人地個名呢D低能野只有你地係度做...仲要出C扮死狗...好似都係你地所為囉....
你 ...

咩叫做換黎今日既結果?_____?講到你地贏左咁喎 笑:)

你隻1 lv星之淚痕呢? 唔升番上77喇? 你隻 歐若拉 我地無殺錯喇丫?

唔知邊個死口唔認自己係天賜人呢? 我就玩咁耐都無唔認自己係霸王山莊伊穌了 ^.^v

原帖由 笨鹿 於 2009-5-22 08:36 AM 發表

你隻1 lv星之淚痕呢? 唔升番上77喇? 你隻 歐若拉 我地無殺錯喇丫?

唔知邊個死口唔認自己係天賜人呢? 我就玩咁耐都無唔認自己係霸王山莊伊穌了 ^.^v

跟本無人諗過去追殺你
你十年都唔on 1個鍾
駛鬼要你唔認自己係霸王山莊~.~
2kf 開post玩咀炮 口交你就有一手
打交?唔比人第一個秒算好

丫 唔係 你十年都唔打一場交
又點會比人秒呢~.~

原帖由 笨鹿 於 2009-5-22 08:36 AM 發表

隻歐若拉係天賜會果人唔玩比我玩的.....攪清楚你先講野OK...個個都知我仲升緊LV...仲有係刀手黎..冇無招你自己留意下啦...所以話你地亂屈人咪冇話錯你地囉,,成日話自己殺人有原因......我隻星之淚痕點唔駛同你交代....好似你地咁咩...我開反隻1LV都係唔想比你地呢D咁既人開反呢個名黎出C...你地今日既結果係人人都憎...唔代表我地嬴左...你覺得你地之前嬴左咩...我就覺得唔係囉...如果日日出C叫人出城...就=嬴左...咁你咪當我地輸囉...

你係咁勁唔使係到吠囉0k?
咁型k0 90個幫0k?_?
唔夠做就898
唔好係到吹~_~
吹到識飛都無用7.7

武刀手係*然*??
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 04:34 AM , Processed in 0.048464 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存