2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 墨湘Online 《墨湘》幫派天下 給霸月玩家的文章… 另幫寒紫龍近日在霸月c頻作出澄清 ...
go

給霸月玩家的文章… 另幫寒紫龍近日在霸月c頻作出澄清 [複製鏈接]

首先,呢份文章只係一份合ser後預告,係絕對有可能發生的....  絕無惡意
各位霸月既玩家,可能你地已經決定合ser後會幫墨魂幫會逆天行嫁喇...
但係請你地諗清楚,逆天行唔係你地諗得咁有義氣同想和平既幫會
墨魂各大幫會比佢地出賣既有好多好多    當日有合盟後 有梵天既不夜城 聖域
之後有霸盟同佢地合盟既江湖 霸王...................
凌逍遙唔係你地諗得咁好  其實我估霸月部份既墨魂轉ser去玩既玩家  都係比當日既梵天    逼去既
之前墨魂有好多人比佢地殺到唔玩  搞到今時既墨魂已經小左好多玩家   玩game玩到上icac 係佢地先得
其實 寒紫龍係從來沒係霸月度得罪任何人   只係1d 小人做既小動作    如果你地信既都沒計
當日霸盟幾經辛苦先打嬴梵天   今日佢地返黎  話就話中立   其實係一個計劃黎
佢地只係想吸納2邊唔想打交既人   之後令自己幫會強大  再可以係墨魂呼風喚雨
而煉獄既人只係信錯左佢地   就做成今日咁樣  相信大家都應該係貼圖區見到  有人佢可以原本係煉獄幫手打命運既人 可以過對面打返煉獄既人    就知逆天係點   而有d逆天既老臣子都仲留返係煉獄  因為佢地都睇唔順眼
我知你地唔怕逆天  但係我只想提醒你地    佢地係相信一點  ( 沒永遠既朋友  沒永遠既敵人)
寒紫龍點解要打逆天  當然要問返凌逍遙啦 但寒紫龍雖然做既事令好多墨魂既朋友發火  佢做既事可能係因為好多因素  但係都要代佢say聲sorry先...
不過煉獄既人真係義字行頭   我比較覺得呢d先會係玩game既拍檔
而唔係滿口丫理以為自己好有道理  出賣戰友多過食飯  反轉豬肚就係屎既人
請不要為近日霸月c吼假扮寒紫龍既人影響   希望不要一時就作出咁大既決定   請考慮清楚
否則可能成為當日不夜 聖域.........等等     請版主不要del 此post  只是講出事實  可以不相信    另提醒...這裡不是罵戰區  請自重~

我都會珍惜你e個戰友 ^^

命運d龜仔咁不知廉恥? 係合ser之前就開分身係霸月唱寒紫龍咁低妝 ,哈哈哈哈:)

霸月既玩家唔係傻架, 做呢d野咪即係反而比霸月玩家知道 , 反寒紫龍要利用人既 , 係墨魂咪就係失敗者囉~

強者要做呢d咁低妝既事? 咁無計,d龜仔比我地煉獄"虐殺"左半年, 又無外力幫手 ,我唔怪佢地~哈哈哈哈:)

原帖由 重新許願 於 2009-5-16 03:08 AM 發表
首先,呢份文章只係一份合ser後預告,係絕對有可能發生的....  絕無惡意
各位霸月既玩家,可能你地已經決定合ser後會幫墨魂幫會逆天行嫁喇...
墨魂各 ...

乜你地now好驚咩要係2000fun開d咁既post?
你地5好成日掉轉d野黎講就當真la 開返逆天有攪過你地咩?
你地點迫d人去打你ar 有心要打你地90一返黎開個會話打你地大把人入會
仲洗係度收人處處比你地為難
因為你地收小左幾多人你知嗎
就係因為5想同以前識既人打
你地個e so果日同我講咩ar 話我地收命運d人 最主要原因係5夠人比你地殺ar
而家霸月d人要打埋你地一份你地又怕多就制ar
+埋霸月夠哂人比你地殺la
你地如果當初5係係咁追住我地d人黎打就5會今日未合ser以經5夠打
仲怕有多d人打你地?

豬腸要落得係2000fun乞求人地唔好打佢 ?

原帖由 笨鹿 於 2009-4-21 04:44 AM 發表
你無實力咪乖乖地post相係2000fun吐下苦水囉 =.= 唔係你可以點姐 , 夠力紅番佢囉 , 無任歡迎:)

如果佢係夠實力的洗乜澄清?清者自清~

聯想力真豐富

補充多幾句

今時今日,問墨魂玩家
寒紫龍 同 90,邊個最黑人憎最想打鑊佢
相信寒紫龍一定大票跑贏
原因個名已經臭到成個墨魂都想打佢

再加上憑你幾句就可煽動到人地霸月玩家唔打佢
人地真係想打,你嗡到天花龍鳳都無用啦 !
叫佢努力繼續響龍脈做看更罷啦 !
反正佢都慣左8小時上去一次巡更當值!

仲有逆天加入戰爭源頭
我相信係90同你地傾和時,比寒紫龍同另一名玩家殺左佢同GG
人地先加入,仲好意思大聲兼夾惡
係你地霸王先做得出 ! 話逆天重開想收人建立勢力 !
中立又屈人,對打又話打番以前自己人
神又係你地,鬼又係你地,簡單D講句
你想打人地咪出聲囉,講咁多有鬼用咩
真係頂你地唔順 !

原帖由 笨鹿 於 2009-5-16 03:46 AM 發表
命運d龜仔咁不知廉恥? 係合ser之前就開分身係霸月唱寒紫龍咁低妝 ,哈哈哈哈:)

霸月既玩家唔係傻架, 做呢d野咪即係反而比霸月玩家知道 , 反寒紫龍要利用人既 , 係墨魂咪就係失敗者囉~

強者要做呢d咁低妝既事? 咁 ...

幫5幫由霸月玩家判斷  你估你真係墨魂判官咩

而家 霸月 最有實力 ga 大盟 就 係 SM盟   同埋 天地盟           呢2個盟 打左個幾月戰 而家 停左  好似真係 爆升lv 黎 打你地 墨魂 d幫 哈哈          本人 SM盟的 @_@ 到時 實有好多大戰要開^^

如果90黑人憎又會有咁多人幫佢既
相反你話好好人戈個寒紫龍個幫...D人數一日小過一日

我地 霸月一合ser 就會 搵大幫 黎打 問題 係未決定 打邊個幫 姐    到時 霸月 會 為墨魂 帶來 小小 歡樂

-口-' 你是誰啊     我好和平嫁    點解要打交

我地命運 鍾意同邊個合盟 同邊個打交 要問過你地?
寒紫龍 做得衰野多 人地打'佢'隻巨靈就要紅  , <<必然的事?  膠!
我地雖然e家同不死只係合力打左幾日, 但都覺得佢地有品過你,
我地次次開紅 殺到幾十惡 都無出c吼你地,
到我地俾你殺番 爆技/爆裝 當然要回紅了, 你又話   人多得咁既本事?命運+不死 多人有用?(但其實我地個個已經殺到幾十惡)
逆天佢地 有事會即到, 即克幫 ;)唔似你地 離離去去 都果幾個開紅,紫鈴瓏 飛翔,同之前霸王果D

如果你地唔係驚根本都唔需要睇呢個post  仲有呢個post既影響力唔係咁大
始終gg咁識拉關係  我估霸月大部份幫會已經決定幫佢地
至於我唔係求人  只係講出逆天行係墨魂之前既野
我係霸月既fd  e家都仲係好怕你地     好驚再次比你地打到唔玩  所以我先出呢個post
我根本唔需要向你地交代任何事   2000fun唔係你地既   人人都有權開post既
做埋d咁既野 可以諗到開寒紫龍去人地個ser  c頻    抵毀人地   幫佢點起哂d火頭  係你地先諗到   唔知你地係咪真係咁驚霸月d人呢  要做d咁既事黎令到佢地幫你地?

原帖由 重新許願 於 2009-5-16 10:24 AM 發表
如果你地唔係驚根本都唔需要睇呢個post  仲有呢個post既影響力唔係咁大
始終gg咁識拉關係  我估霸月大部份幫會已經決定幫佢地
至於我唔係求人  只係講出逆天行係墨魂之前既野
我係霸月既fd  e家都仲係好怕你地    ...

唔通你同寒紫龍有一手@@?
咁你睇實你honey啦

十週年勳章(賀詞)

sm個個~_~
我地皇者霸月有我地之後既打算~_~
唔好話我地即刻去打人~_~

依d事唔俾係你地d人自己做

霸月入黎有霸月做法
幫邊個都唔柒關我地墨魂事
總之有交打就得喇
講咁多做咩開拖喇

樓主都唔係一個好人  
希望唔會講完依句就比人禁言

原帖由 重新許願 於 2009-5-16 03:08 AM 發表
墨魂各 ...

樓主食矇左?我凌逍遙返黎撩交打會用隻重生38lv冇乜技點 冇乜裝備既人黎撩交打嘛??我搞左差唔多成個月先升到上70 但技點仲係欠奉,我會都未開 你地就係盟入面踢哂GG同五千D分身 想搞野既好似係你地 同盟同盟拍左咁耐 踢戰友既分身都唔講聲?身有屎?呢D就係專重同盟 乜事都冇問過就踢 做得盟主幫主 唔該識唔識先禮後兵?成日剩係識講我地收天賜我地有大半部份人都係前煉獄架你選擇性澄清嘛,人地天賜烈風 我收左D活躍份子都有商有量 你地?同呢個傾好完就搵第二個搞 搵幫主傾話話唔到事 你做幫主黎托?我地重來冇講過搞和平 一直都講我地唔會打交 但有人招惹我地一定會全力還擊直至一兵一卒
好啦 講返不夜城 我地出賣佢 你恰人地霸月唔知我地墨魂既事嘛 當年係情人對天拉做左D不義既事 不夜全人出會 幾時又同不夜反目?聖域 過左敵盟打我地 唔打嘛?唔好將次序倒轉 係出盟入敵盟先開始打 OK?
最後你寒紫龍有心認矮仔既就自己出黎講 搵個人出黎講 事後你都唔會認 我教過你啦 乜野都要夠膽企出黎傾 冇料就返屋企訓覺 唔好又搵小鬼鬼 小鬼鬼做人好過你十萬九千倍 最小佢乜都夠膽企出黎 你寒紫龍而加又搵人出黎開POST 你做縮頭龜呀而加 乜野叫代你SAY SOR?笠水呀 你實話你冇叫人代開啦 咁企出黎講句"我做的事是對的 我唔會認錯"
個日你夠膽講我個套OUT 義氣而加OUTDAY啦,咁你地寒紫龍已經代你地霸王講左,霸王係唔講義氣啦!
而加我就一定打你打到底,估唔到一同我開戰就合SER呢 呢D咪叫天收你囉 買定化名啦你

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 06:23 AM , Processed in 0.037502 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存