2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 墨湘Online 《墨湘》幫派天下 給霸月玩家的文章… 另幫寒紫龍近日在霸月c頻作出澄清 ...
樓主: 重新許願
go

給霸月玩家的文章… 另幫寒紫龍近日在霸月c頻作出澄清 [複製鏈接]

然?_?
唔係~_~.

寒紫龍,我吊7你!! 就算霸月個寒紫龍唔係你又點?你開呢個post都係怕死怕比我地打先咁做姐!!
你響墨魂點霸道,講哂比霸月d人知啦~
第1:見人有新名就殺!!
第2:搶巨者有殺錯冇放過!!
第3:幫員亂9咁殺人,殺完人你出面話殺錯,回天都唔比番人,搶左經就唔洗講啦,都係唔比啦!!
你叫我地霸月d人點唔打7你啊? 低lv就擦鞋西,升到高lv就扮代表,扮哂正義超人
到時呢,霸月合左ser好多新名wo,咁勁?打哂佢囉!!

係 我地霸月 好多大幫 都  決定 合服 打柒 寒紫龍    寒紫龍 你等住 做城主 @@ 我地霸月人 個個唔怕死 只係怕冇交打

怨怨相報何時了.....不如大家揸揸手做朋友啦
未揸手就係未解決  未解決!

原帖由 一隨緣一 於 2009-5-23 11:12 PM 發表
怨怨相報何時了.....不如大家揸揸手做朋友啦
未揸手就係未解決  未解決!

冇得解決O.O

原帖由 天谷 於 2009-5-22 10:25 PM 發表
寒紫龍,我吊7你!! 就算霸月個寒紫龍唔係你又點?你開呢個post都係怕死怕比我地打先咁做姐!!
第3:幫員亂9咁殺人,殺完人你出面話 ...

你句正義超人令到我笑左

原帖由 天谷 於 2009-5-22 10:25 PM 發表
第3:幫員亂9咁殺人,殺完人你出面話 ...

悔恨哥  又可以聯手了

正啊正啊~_~ 岩岩先睇到呢個post 真係對唔住   哈哈 90扯火真係好鬼型  嘻嘻-v-
好喇~_~  講番班尻佬
第一~_~你班膠佬同盟 之前係戰河講句野 就比你追尻住泥殺 咁勁禁我言丫笨柒 7.7 講下野都唔尻得 ?
第二~_~隻巨0 有你名伽? 家下唔柒打得丫? 咁鍾意殺 自己開個私 SER 玩好冇 ?! 正膠B
第三~_~唔該你同我清清楚楚交代 咩叫 有新名就殺 ? 你膠撚左? 收AC化名要問過你~_~? 你估你老幾0v0? 就算90之前都冇你咁膠 冇咁既情報 唔好學人玩追殺 收山is ok ?!!
第四~_~有咩唔該你自己行出泥講 下下推人出泥做咩? 想我地注意佢唔注意你? 算吧啦你  你咁柒  幾遠都睇到你
第五~_~唔好下下話人屈你 墨開左咁耐我地D老玩家玩足咁耐 有咩事我地D老玩家係知 唔好諗住可以令其他SER信你地D尻up 係無可能!!
最後  總結
寒紫龍 不要膠下去了 唔好抽講is ok  唔好諗住我地會信你講既膠野 不要妖言惑眾 想其他 SER既人信你
仲有 你個幫 邊撚到正義  我真係睇唔出 sor尻re   我既主要目標 一定 係你 寒紫龍 ~!!

原帖由 tom61200461 於 2009-5-29 11:10 PM 發表
正啊正啊~_~ 岩岩先睇到呢個post 真係對唔住   哈哈 90扯火真係好鬼型  嘻嘻-v-
第一~_~你班膠佬同盟 之前係戰河講句野 就比你追尻住泥殺 咁勁禁我言丫笨柒 7.7 講下野都唔尻得 ?
第二 ...

我冇扯火呀-o-

原帖由 神一樂心 於 2009-5-16 06:18 PM 發表

樓主食矇左?我凌逍遙返黎撩交打會用隻重生38lv冇乜技點 冇乜裝備既人黎撩交打嘛??我搞左差唔多成個月先升到上70 但技點仲係欠奉,我會都未開 你地就係盟入面踢哂GG同五千D分身 想搞野既好似係你地 同盟同盟拍左咁耐 ...

A"A 好小見90開大字嘈人A"A 仲唔係扯火A"A

樓上的是何人?_?
報上名來
搵日組你打豬腸

原帖由 tom61200461 於 2009-5-29 11:10 PM 發表
第二 ...

你昆我化名  仲可以返黎呢到講野:]    真係唔撚知醜既你

好似睇緊武俠小說咁

原帖由 重新許願 於 2009-5-16 03:08 AM 發表
首先,呢份文章只係一份合ser後預告,係絕對有可能發生的....  絕無惡意
各位霸月既玩家,可能你地已經決定合ser後會幫墨魂幫會逆天行嫁喇...
但係請你地諗清楚,逆天行唔係你地諗得咁有義氣同想和平既幫會
墨魂各 ...

收皮啦你-0-  我無玩6個月墨香 1返來就比紫龍哥無啦啦殺左  我吊你咩=]
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 07:18 AM , Processed in 0.039122 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存