2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 墨湘Online 《墨湘》幫派天下 墨云現在戰況如何@O@?好緊張
樓主: 隱世人仕
go

墨云現在戰況如何@O@?好緊張 [複製鏈接]

嘈黎無咩意c

原帖由 鳳舞鬼蝶 於 2009-8-9 09:03 PM 發表

殺緊d無辜既人

殺緊d無辜既人?證據 冇相冇計傾..你好好?日日係開封唱淫歌

原帖由 大里 於 2009-8-10 09:54 AM 發表

你去左邊唔洗同人交代 咁人地去左邊又要同你交代?

曬氣 希望你地9月真係搵到60人以上 打我地啦!!~ 之前話人.改名=投降? e+你地改曬名升lv?叫咩?9月回歸? 叫你普選呀! 比時間你..今次打唔win搵下次 當自己win? 日日我係河1    黎黎 得小討果幾隻 黎紅我?其他不死狗 睇住同伴死左 照打怪.係佢面前串佢唔出聲!? 好能有義氣?退出投降 9月回歸 好能威?同你講 係你地求煉盟放過你.唔好講到自己好似隱世高手..隱世膠手 !!?    以上個人見解.不爽 就黎紅我 .我次次比人紅完 照起身 唔洗話我 紅完唔敢起啦 pls~!!!!!!!!

原帖由 緣定四生 於 2009-8-10 12:25 PM 發表

殺緊d無辜既人?證據 冇相冇計傾..你好好?日日係開封唱淫歌

我鬼有系開封唱淫歌? 你都傻既

證據...冇相冇計傾...

原帖由 伊穌 於 2009-8-9 03:38 PM 發表
收左皮就收左皮喇,不死同盟喎,哈哈

今次又返工定返學丫?諗左咩藉口龜縮唔認輸咪姐?

之前唔係聲大大話要夾埋霸月果邊D不死餘孽打爆我地煉獄既?

點解合左SER,你地人多左,反而又要收皮,又要狗UP9月60人返黎丫? ...

你條傻仔都好意思出聲自己影都唔見埋
你地化名升LV叫英雄?人地化名升LV就叫龜?
你地班傻仔再係度享受現在亂殺人既快感
你地日日淨係識亂殺人
不死D人就全部2轉哂到時就知邊個勁
呢場戰有排打 唔好覺現在自己WIN左
同埋合SER點解你地未收皮係雲起救左你地
出個轉生 D人去哂轉生先救你地一命 唔好以為自己好勁
合左SER未出轉果時你地日日比人打到隻狗咁咁快唔記得左?
係一D還擊之力都無果隻呢

原帖由 伊穌 於 2009-8-10 07:04 AM 發表
我又真係想知邊個幫全職殺手解通喎,比相丫唔該,唔好9UP PLZ ,

仲有喎,全職殺手係邊個,我唔知,但我唔知之餘唔會話佢"一定"係不死既囉,OK?

90你近排無上? 你一年前一早無上喇應該, 上一上黎攪2下又龜縮退下火線? ...

伊穌咁得閒上2kf打字 又唔上去ms幫你地d戰友 ?
放長雙眼睇下點   係唔係心照啦

原帖由 伊穌 於 2009-8-10 07:04 AM 發表
我又真係想知邊個幫全職殺手解通喎,比相丫唔該,唔好9UP PLZ ,

仲有喎,全職殺手係邊個,我唔知,但我唔知之餘唔會話佢"一定"係不死既囉,OK?

90你近排無上? 你一年前一早無上喇應該, 上一上黎攪2下又龜縮退下火線? ...

講野有紋路啲啦  我幾時上要同你交代嘛

隻GAME而加乜都唔整  放錢落去玩都冇意思

但我就一定得閒就上黎玩下野既  睇下邊面唔玩先

唔好成班可以日日部住係電腦前就贏哂先得架

我返黎咁耐都冇停過整下啲裝  你地慢慢等下啦

仲有 逆天 不死咁樣叫收左皮 咁當年你俾我會員收左皮N年啦啵

你打贏定義咁低 都係為左人覺得你勁渣

大家就成全下佢啦/.\
原帖由 殘夜〞 於 2009-8-9 11:56 PM 發表

人地學邊個關你咩事 ?

好過你地就咁走左去 咁你點解唔做隻狗呀走狗~~

唔關我事?

你知唔知啲個平台叫論壇??

隻人點走都走唔出墨香 乜野叫走左去?

因為我係人囉@@咁簡單
原帖由 大乖殺手 於 2009-8-10 06:14 PM 發表

你條傻仔都好意思出聲自己影都唔見埋
你地化名升LV叫英雄?人地化名升LV就叫龜?
你地班傻仔再係度享受現在亂殺人既快感
你地日日淨係識亂殺人
不死D人就全部2轉哂到時就知邊個勁
呢場戰有排打 唔 ...

呢啲叫選擇性失憶囉

60人;]?
大家諗下60個不死既人而又唔開紅既場面0v0''
真係會好型;]
不過我地煉獄盟 唔洗30個人照紅你地60個人既場面..
仲帥;]
人多冇用.狗凌最勁係乜? 分身囉;]
我諗都係60個肉酸分身.v.' '

煉獄盟沒有分身什麼都沒有 煉獄盟沒有亂殺人 沒有玩彈game(之前)
我唔係幫咩人咩盟講好話 ,中立地說 我見到咩就講咩
仲口口聲聲咁話人地出分身又乜又乜 ,
癲佬講真我唔識你 希望你唔好話我針對你啦^^
你真係帥爆 潮爆 ;)

原帖由 一癲佬一 於 2009-8-10 09:09 PM 發表
60人;]?
大家諗下60個不死既人而又唔開紅既場面0v0''
真係會好型;]
不過我地煉獄盟 唔洗30個人照紅你地60個人既場面..
仲帥;]
人多冇用.狗凌最勁係乜? 分身囉;]
我諗都係60個肉酸分身.v.' '

你玩緊幻想傳說嘛??

原帖由 神一樂心 於 2009-8-10 11:05 PM 發表

你玩緊幻想傳說嘛??

事實擺在眼前 我之前都不死

但係你地班人 打交 要罵先肯出去

而且你地係係盟到第一個話打.而且仲要第一個走 而家算點?

丟低曬我地唔理? 你呢D算咩幫 垃圾
自己就大聲夾惡 丟低曬D人就咁走

我玩咁耐墨湘你都算係最冇用既一個幫~_~

原帖由 殘夜〞 於 2009-8-11 12:55 AM 發表

事實擺在眼前 我之前都不死

但係你地班人 打交 要罵先肯出去

而且你地係係盟到第一個話打.而且仲要第一個走 而家算點?

丟低曬我地唔理? 你呢D算咩幫 垃圾
自己就大聲夾惡 丟低曬D人就咁走

我玩咁耐墨 ...

呢條友又幾有道理  我實扑你

冇on一排2000fun 原來呢度都唔比gm入邊平靜 =.=

說實話 e+既不死盟係的確解左盟 呢場仗(不死盟對練盟)係輸左

但係前不死盟既玩家並不是因此而退出遊戲....

而人數有冇60人 就不得而知 不過我地升完lv

我地一定會企返出黎, 到時先再打過吧~

原帖由 真雀仔~ 於 2009-8-9 01:24 PM 發表
不死的 有d化左名升lv,有d就化左名周街殺人,全職殺手條仆街都有殺煉獄盟,仲殺埋我,唔洗講一定係不死逃兵0.0唔好屈落我地度......希望2009年9月份完左活動..不死真係可以帶到[最少60人]出返來打交,唔好計分身啵= =!60 ...

真雀仔 如果你真係想有場精彩既大戰 唔需要去殺其他幫吧 ~

呢場仗 你都出左好多金錢, 時間 同心機 (由法轉暗)

當準備好既時侯 我地都希望會同你再上演一場精彩又開心的世紀大戰

回覆者請記住此為交流平台 並不是口戰論壇

原帖由 Zoo卓天ooZ 於 2009-8-11 01:58 AM 發表
冇on一排2000fun 原來呢度都唔比gm入邊平靜 =.=

說實話 e+既不死盟係的確解左盟 呢場仗(不死盟對練盟)係輸左

但係前不死盟既玩家並不是因此而退出遊戲....

而人數有冇60人 就不得而知 不過我地升完lv

我 ...

求下你地黎封殺我啦...日能日 出河1 得洛天.同 情義紅.小討都有時紅..so?洛天8x又點?隻秋 冇暗殺 比我搶2次經 你搶我400mp ^^..仲有唔該回下我個post.. 殘夜好波  不死盟唔底得我地比人搞?成班幫拖? 一方有難 8方支授就係我地煉盟啦..你都話我地宿骨?你d戰友比人殺曬 訓河1你地去邊@_@? 溝女?升lv?3開吹水? 定係....佢叫你幫手 你扮掛機中呀.聰明豆..日能日打架 得幾個紅....學下人地 尐戀楓啦 43都敢紅..你地? 個能個轉生扮停戰?2轉又點 你出60個我地30個清鳩你地..唔好話講咁多 到時就知 9月 快d來吧...天賜.加油 等你滅我@_@ 據可靠消息. 某日期人士想開幫 心照啦 講過邊個.. 惡鬼堂d人!! 聽住 唔收不死d人? 魔髮師=帝卍皇  講完 pls 回貼

原帖由 緣定四生 於 2009-8-11 09:01 AM 發表

求下你地黎封殺我啦...日能日 出河1 得洛天.同 情義紅.小討都有時紅..so?洛天8x又點?隻秋 冇暗殺 比我搶2次經 你搶我400mp ^^..仲有唔該回下我個post.. 殘夜好波  不死盟唔底得我地比人搞?成班幫拖? 一方有難 8方支 ...

你戈隻咁既緣定三生

我戈時轉完生 上返黎70仲用緊神照1就同你玩隻秋

除左你暈我我用金餅頂撚到唔撚頂之外

大家唔暈你又殺到我既次數三隻手指數得晒

仲有一次比我金餅頂到解埋暈

仲有搶經呢d野 好死架姐

唔通人地搶你20次mp 你搶到人地一次經就好威 ?

原帖由 一精靈火一 於 2009-8-11 09:49 AM 發表

你戈隻咁既緣定三生

我戈時轉完生 上返黎70仲用緊神照1就同你玩隻秋

除左你暈我我用金餅頂撚到唔撚頂之外

大家唔暈你又殺到我既次數三隻手指數得晒

仲有一次比我金餅頂到解埋暈 ...

都係而用不死名言: 死就死 講乜柒?

原帖由 緣定四生 於 2009-8-11 11:56 AM 發表

都係而用不死名言: 死就死 講乜柒?

你次次訓親地都唔見得你好沉默姐

原帖由 沖天買賣公司 於 2009-8-11 01:25 AM 發表

呢條友又幾有道理  我實扑你

實話實說姐   

唔該所謂既大幫 撿討下啦~~

嘈咩柒...化名升lv不死盟有人做...煉獄盟有人做..點解我地轉就要做龜?你地係咩野...伊穌都化左名啦...寒紫龍又唔見左一排..又代表咩野...總之仲有交打緊...就唔好咁快下定論吧...冇60人出黎打又點...有人打就得啦...你覺得對手小..你咪自己搵人打囉..你地不嬲殺人都唔駛要藉口架啦....嬴同輸既定義你地又冇(唔好同我講係化名解盟解會)...嘈咁多做咩柒...

原帖由 星之淚痕 於 2009-8-11 02:43 PM 發表
嘈咩柒...化名升lv不死盟有人做...煉獄盟有人做..點解我地轉就要做龜?你地係咩野...伊穌都化左名啦...寒紫龍又唔見左一排..又代表咩野...總之仲有交打緊...就唔好咁快下定論吧...冇60人出黎打又點...有人打就得啦... ...

加油 祝在衷心祝願 貴幫天賜k仔 9月回歸打鳩我地^3^
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 04:00 AM , Processed in 0.043471 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存