2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 墨湘Online 《墨湘》幫派天下 墨云現在戰況如何@O@?好緊張
go

墨云現在戰況如何@O@?好緊張 [複製鏈接]

墨云現在戰況如何@O@?好久冇上GAME,睇下而家仲有冇幫戰,聽人講凌逍遙返左黎開左個盟叫做不死盟,打到煉獄盟仆街喎,呢次世紀大戰一定好緊張@O@有冇人可以得閒報導下比我知下~O~,因為我產埋隻GAME了一口一"

4隻字
風回路轉

姐係點架姐,,,清楚d啦>o<

過左9月不死之少有60人回來
E+由得佢地威住  都時佢地眼都特出黎

與世入左煉獄

原帖由 隱世人仕 於 2009-8-8 07:52 PM 發表
聽人講凌逍遙返左黎開左個盟叫做不死盟,打到煉獄盟仆街喎

入game 1隻不死狗都唔見  佢地就真係仆晒街啦
原帖由 〝JaY〞 於 2009-8-9 12:27 AM 發表
過左9月不死之少有60人回來
E+由得佢地威住  都時佢地眼都特出黎

咁係咪即係 而家全部化名 做縮頭烏龜升LV?
我見好多煉獄冇化名都會升LV
我而家唔方唔眼突  成個不死唔見晒 要化名至升到 LV

可憐

縮頭烏龜咁又點
為左變強點乜都行啦你都傻
唔怕同你講我地大部分人已經2轉曬
你地E+即慣殺多d
到時9月大把戲睇

收到料 全職殺手係前霸王d人黎
留意下邊幾個前霸王人唔見左
eg.成日幫人口交果個

咁就真係眼都突wo
以前鍊 D 人霸月都返埋黎
未返黎都收左你地皮,返埋黎我諗都幾眼突9月

汁笠啦 逆天狗

不死的 有d化左名升lv,有d就化左名周街殺人,全職殺手條仆街都有殺煉獄盟,仲殺埋我,唔洗講一定係不死逃兵0.0唔好屈落我地度......希望2009年9月份完左活動..不死真係可以帶到[最少60人]出返來打交,唔好計分身啵= =!60隻正身7x lv以上,希望你地今次真係可以打到煉獄盟,不過暫時由前名霸盟到而家的煉獄盟,每次大戰都未輸過,煉獄的人諗起都真係傻傻地=.=打極都唔死得,祝不死盟盡快重整旗鼓,早日可以出來再上演一場精彩又開心的世紀大戰= =

原來e+停左戰一口一 要等九月先有野睇,咁我九月先裝返MS先 上去睇戲 最尾哪個會win la?我friend 話凌逍遙打交好勁又有班勁人幫他手又好英勇的,飛翔就係好好人好盟主又有情義wow,but我覺得最緊要勁 所以我估凌逍遙會win有好多勁人  唔該still報導下,釘橋

收左皮就收左皮喇,不死同盟喎,哈哈

今次又返工定返學丫?諗左咩藉口龜縮唔認輸咪姐?

之前唔係聲大大話要夾埋霸月果邊D不死餘孽打爆我地煉獄既?

點解合左SER,你地人多左,反而又要收皮,又要狗UP9月60人返黎丫? 笑左:)

今次唔係10日KIT喇喎, 係60日KIT ,哈哈GGKIT你係得既,

不過你無出C子求我地煉獄比時間你地喎今次,即係點?

成班不死自己哩埋一二角,9月又行返出黎,大大聲又無輸過丫? 哈哈哈哈哈哈

做人要自量下,唔夠做學咩人番生丫個垃圾幫(逆天),唔夠做學咩人攬天賜扮英雄丫(逆天)?

與世無爭入左煉獄,係因為與世無爭既人有丞擔,唔通以你地咩?龜縮,名都唔柒要, 笑:)

我成日都講,贏輸唔緊要,最緊要唔好比人睇小,你睇你地似咩? 逆天喎, 不死喎, 哈哈哈哈哈

如此不死,生不如死,貽笑大方,遺臭萬年

原帖由 真雀仔~ 於 2009-8-9 01:24 PM 發表
不死的 有d化左名升lv,有d就化左名周街殺人,全職殺手條仆街都有殺煉獄盟,仲殺埋我,唔洗講一定係不死逃兵0.0唔好屈落我地度......希望2009年9月份完左活動..不死真係可以帶到[最少60人]出返來打交,唔好計分身啵= =!60 ...

你一定係on鳩 比咩人殺都唔知低你 比人殺多幾獲
全職殺手 100%練狗d人囉
次次都係佢地d人幫佢起 皇0解通 洗唔洗比埋相你睇呀
7仔 低你比人殺
忍唔住笑埋出黎 比自己友殺都唔知
呢一個字岩你 (柒) 柒到無朋友

原帖由 伊穌 於 2009-8-9 03:38 PM 發表
如此不死,生不如死,貽笑大方,遺臭萬年

改人地金庸幾隻字 就當自己好文彩-O-

學李莫愁不如學隻鵰 呱呱呱 啦

我冇上 唔知變成點 但聽聞煉獄仲殺緊人

不死消失左逆天冇左 咁你地仲殺緊乜野人@@

原帖由 伊穌 於 2009-8-9 03:38 PM 發表
收左皮就收左皮喇,不死同盟喎,哈哈

今次又返工定返學丫?諗左咩藉口龜縮唔認輸咪姐?

之前唔係聲大大話要夾埋霸月果邊D不死餘孽打爆我地煉獄既?

點解合左SER,你地人多左,反而又要收皮,又要狗UP9月60人返黎丫? ...

咁你又去左邊?

原帖由 神一樂心 於 2009-8-9 08:41 PM 發表

殺緊d無辜既人

原帖由 神一樂心 於 2009-8-9 08:41 PM 發表

人地學邊個關你咩事 ?

好過你地就咁走左去 咁你點解唔做隻狗呀走狗~~

我又真係想知邊個幫全職殺手解通喎,比相丫唔該,唔好9UP PLZ ,

仲有喎,全職殺手係邊個,我唔知,但我唔知之餘唔會話佢"一定"係不死既囉,OK?

90你近排無上? 你一年前一早無上喇應該, 上一上黎攪2下又龜縮退下火線?

懶底D孤兒戰友,你真係最在行了呢家野:)  (唔夠料,唔該唔好學人揭竿起義喇,又唔知自己個"朵"反效果=.=)

我去左邊?我去左邊要同你交代嗎? A4C4 你係GAME咁咩名我都未知,你夠唔夠資格知道我既去向?

呵~~~欠~~~逆天無左,不死又散埋,今次係唔係收左皮丫? 撐撐撐~~~再撐下比我睇 :)

原帖由 伊穌 於 2009-8-10 07:04 AM 發表
我又真係想知邊個幫全職殺手解通喎,比相丫唔該,唔好9UP PLZ ,

仲有喎,全職殺手係邊個,我唔知,但我唔知之餘唔會話佢"一定"係不死既囉,OK?

90你近排無上? 你一年前一早無上喇應該, 上一上黎攪2下又龜縮退下火線? ...

你去左邊唔洗同人交代 咁人地去左邊又要同你交代?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 01:42 PM , Processed in 1.041784 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存