2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 墨湘Online 《墨湘》幫派天下 墨云現在戰況如何@O@?好緊張
樓主: 隱世人仕
go

墨云現在戰況如何@O@?好緊張 [複製鏈接]

原帖由 緣定四生 於 2009-8-11 03:06 PM 發表

加油 祝在衷心祝願 貴幫天賜k仔 9月回歸打鳩我地^3^

原帖由 緣盡今生 於 2009-8-11 11:56 AM 發表

都係而用不死名言: 死就死 講乜柒?

喂...等緊你張相呀

回番90先,

90你少on左,定少睇中文左呢? 我幾時要你交代你縮左去邊?

唔該你睇番前面d post先回,ok? 你去左邊我地一d都唔關心,

正如你無喇喇,番生彈番上墨湘一樣,咁膠咁無威脅,要理你嗎?

回番星之淚痕,

我地煉鐵上黎回post,唔係嘈,係上黎囉彩既,話比全世界知,

你地不死最叻既係咩,係咩呢? 就係死唔認輸囉,死撐囉,撐撐王 :)

回番卓天/殘夜,

你地講野,一向都係中肯既,贏就贏,輸就輸,做人做事打機遊戲,

一套宗旨行得哂既,先有資格再戰江湖,等你回歸^^

p.s 唔識用連環回覆功能,見諒 :)

原帖由 A4C4 於 2009-8-10 06:18 PM 發表

伊穌咁得閒上2kf打字 又唔上去ms幫你地d戰友 ?
放長雙眼睇下點   係唔係心照啦

回埋你個低能兒先,

咩叫心照? 叫你放相上黎丫 , 放心照? 你放幾錢game錢?

我晚晚都係ms幫手架喎,你無出1河睇我地打sos惡鬼堂架咩?

我就係負責冰人既冰王(取自其中一人幫稱)~~wkaakaakaaka

駛唔駛2017普選先番出黎丫你地? 9月會唔會唔夠時間姐,哈哈哈哈哈哈:)

原帖由 伊穌 於 2009-8-11 06:29 PM 發表
回番90先,

90你少on左,定少睇中文左呢? 我幾時要你交代你縮左去邊?

唔該你睇番前面d post先回,ok? 你去左邊我地一d都唔關心,

...
原帖由 伊穌 於 2009-8-10 07:04 AM 發表
90你近排無上? 你一年前一早無上喇應該, 上一上黎攪2下又龜縮退下火線? ...

唔識中文既係你定我?你唔要我交代,咁點解有問號?

哦 有冇威脅都唔到你出聲啦@@

你係墨湘 最出名就係俾浪子追殺到出名 真係唔覺你有乜斤兩講野
原帖由 殘夜〞 於 2009-8-11 12:55 AM 發表

事實擺在眼前 我之前都不死

但係你地班人 打交 要罵先肯出去

而且你地係係盟到第一個話打.而且仲要第一個走 而家算點?

丟低曬我地唔理? 你呢D算咩幫 垃圾
自己就大聲夾惡 丟低曬D人就咁走

我玩咁耐墨 ...

你講就係 你前不死邊個?

黎做謠行遠啲

原帖由 伊穌 於 2009-8-11 06:34 PM 發表

回埋你個低能兒先,

咩叫心照? 叫你放相上黎丫 , 放心照? 你放幾錢game錢?

我晚晚都係ms幫手架喎,你無出1河睇我地打sos惡鬼堂架咩?

我就係負責冰人既冰王(取自其中一人幫稱)~~wkaakaakaaka

駛唔駛201 ...

玩分身有資格出聲?伊"蘇"? 你個正身化左名龜縮?定係去左玩伊穌online
某人正身出現就係全職殺手消失之時

原帖由 伊穌 於 2009-8-11 06:29 PM 發表
回番90先,

正如你無喇喇,番生彈番上墨湘一樣,咁膠咁無威脅,要理你嗎?

回番星之淚痕,

我地煉鐵上黎回post,唔係嘈,係上黎囉彩既,話比全世界知,

你地不死最叻既係咩,係咩呢? 就係死唔認輸囉,死撐囉,撐撐王 :)

回番卓天/殘夜,

你地講野,一向都係中肯既,贏就贏,輸就輸,做人做事打機遊戲,

一套宗旨行得哂既,先有資格再戰江湖,等你回歸^^

p.s 唔識用連環回覆功能,見諒 :)

撐撐王 ?

你自己都係wo

點啊 呢排炒餸好辛苦咩 辛苦得滯趺親啊 ?

撐下下咁黎行

下次小心d啦 跛仔hehe"蘇"

原帖由 神一樂心 於 2009-8-11 06:43 PM 發表

唔識中文既係你定我?你唔要我交代,咁點解有問號?

哦 有冇威脅都唔到你出聲啦@@

你係墨湘 最出名就係俾浪子追殺到出名 真係唔覺你有乜斤兩講野

你講就係 你前不死邊個?

黎做謠行遠啲

你唔知收嗲啦傻仔

未合S前 我係熱鬥小馬 個陣我係你地不死盟 你開住隻一lv係到講人講數

話同煉獄打就打 好似你話事咁 我地都廢鬼事出聲

到打啦 自己幫第一個話打 自己第一個走

我呢d唔係做謠囉7.7我係你盟既sorry 係咪60人 記唔曬d名呀

扮曬成個盟盟主咁 你有付出過咩?開住隻1lv做死士~~~好威呀?

算把啦煉 而家煉d人都走左唔少 加上惡鬼又打緊你地 小討幫+不死ge人+惡鬼都夠你地打啦  何況一個惡鬼都挑得起你個盟啦  帝皇打交抽經上埋80 都係多得你地唔少

大家都冷靜d好嗎   雖然我唔係好清楚 你地由公測至今既恩怨情仇
但係呢個始終係一個遊戲而已...

由重玩到e+ (不夠一個月) 就開始入逆天 入左唔夠3日就開戰(不死盟對練盟)

打左3個幾月 中間不斷收到雙方互相指責 互數對方既不是
就連以前一同作戰既 如今都要對陣 有d仲互揭瘡疤

曾經有人講過 開紅戰殺人開幫殺戮 只不過係遊戲既一部份 <---如今我絕對認同
打既 咪出去打餐勁既 咪仲好 又何必要帶入現實生活呢

就算9月真係有60人出去打 打勝或者打輸左又如何?
斷估唔會有人因此會去跳樓吧

輸方不甘心 會去增強己方實力
勝方怕會地位不保 會更加努力

用咁既概念 大家會唔會都玩得更加開心呢?
已有 1 人評分Good 收起 理由
仙姬 + 1 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 1   查看全部評分

談什麼不死跟不死,我只是知道力戰了2年多的小討大大不是浪得虛名。由3隻小花貓大戰逆天行,至到Purple開設的墨魂盟,然後就是個別跟霸王山莊,江湖,逆天行幫對戰。然後得到天賜良緣幫派的相助。後來戀魂加入戰爭,組成了判幫派,等等的經歷。他從來沒有放棄過!
不用我多說他的戰績如何,我真是非常欣賞他,我簡直把他當成我的偶像,他的毅力有人能比得上嗎?
我也聽說有人說他向逆天行求和繼而加入不死盟再戰,請腦你們的腦袋思想思想吧!煉獄也是逆天行分烈出來為何他只跟逆天行求和不跟煉獄求和呢?更何況求和後為何又要再戰爭下去?而且當時的凌逍遙根本沒有跟小討開戰又何來投降之言呀?
不死盟9月真的會重回墨炫界再戰?我真是要惜目以待呢。通常跟小討做同盟的友人們也會很快不再戰鬥下去,難道這是小討的宿命?不得其知呢!小討大大在此希望你繼續加油,你的fans,路人丁上

原帖由 【路人丁】 於 2009-8-12 02:07 AM 發表
談什麼不死跟不死,我只是知道力戰了2年多的小討大大不是浪得虛名。由3隻小花貓大戰逆天行,至到Purple開設的墨魂盟,然後就是個別跟霸王山莊,江湖,逆天行幫對戰。然後得到天賜良緣幫派的相助。後來戀魂加入戰爭,組成了 ...

係佢d脾氣太差-3-'佢自己講架... 我都都 玩咁耐 未見過一個人好似佢咁 咁自戀.成周話自己 (yo 我真帥)  post d相 9唔搭8 人地死 就大篇文章 自己死就話自願果隻!! 真係笑左 睇咁耐笑咁耐..點解一個人可以做到咁自戀!? 最祝 祝小討個幫 早日打殘our幫 ^.^

逆天你聽我講
你以家呢一刻係收皮就收皮架喇
如果你係有料既夠秋既唔洗講咁多野
姐係話你死9咁撐,
講都咁7有料以家都打得嬴左la
洗lun等到9月咩,
點...仲想9咁撐落去以家?
認輸la (呢一刻),,我無話你輸,只係話你以家係輸就輸lun左
有料就可以串77,冇料就要做一碌7
大家有版睇,

睇黎不死族同煉獄盟真係好大仇口wo一口一墨云的人真係勁,冇玩ser一口一

原帖由 殘夜〞 於 2009-8-11 11:27 PM 發表

你唔知收嗲啦傻仔

未合S前 我係熱鬥小馬 個陣我係你地不死盟 你開住隻一lv係到講人講數

話同煉獄打就打 好似你話事咁 我地都廢鬼事出聲

到打啦 自己幫第一個話打 自己第一個走

我呢d唔係 ...

第一:我就打交真係未見過你,枉你咁大聲話自己不死

第二:我所記得我同人嘈個陣 係未正式開打 未同天賜聯手

第三:逆天我唔話得事 你話事嘛?

重點,我半夜殺人個陣 係得幾個人同我一齊打 我唔會怪你 每個人做野時段都唔同
原帖由 一人少句 於 2009-8-12 01:08 PM 發表
逆天你聽我講
你以家呢一刻係收皮就收皮架喇
如果你係有料既夠秋既唔洗講咁多野
姐係話你死9咁撐,
講都咁7有料以家都打得嬴左la
洗lun等到9月咩,
點...仲想9咁撐落去以家?
認輸la (呢一刻),,我無話你輸,只係 ...

我地不死唔出黎講和 唔妥協 何來收皮?

定係死過 唔上線 就係唔夠做 我諗冇人未試過囉@@

我係做謠架啦 7.7你鐘意點講咪點講囉 話事人

你係得既 凌逍遙
組埋你隻狗賊 你都話我做謠我冇野好講囉 係咪60人太多人記唔曬呀??

仲有 我唔會做埋你呢d on 9野囉 唔好張你逆天d野擺落我到ok?傻仔

原帖由 殘夜〞 於 2009-8-12 08:21 PM 發表
我係做謠架啦 7.7你鐘意點講咪點講囉 話事人

你係得既 凌逍遙
組埋你隻狗賊 你都話我做謠我冇野好講囉 係咪60人太多人記唔曬呀??
http://i778.photobucket.com/albu ... at/Mosiang_01_09070 ...

殘夜好波  大義滅親 底錫..今晚獎你1個400mp下 ^3^

原帖由 緣定四生 於 2009-8-12 09:19 PM 發表

殘夜好波  大義滅親 底錫..今晚獎你1個400mp下 ^3^

原帖由 神一樂心 於 2009-8-12 07:53 PM 發表

第一:我就打交真係未見過你,枉你咁大聲話自己不死

第二:我所記得我同人嘈個陣 係未正式開打 未同天賜聯手

第三:逆天我唔話得事 你話事嘛?

重點,我半夜殺人個陣 係得幾個人同我一齊打 我唔會怪你 每個人 ...

咁今晚上黎開波^^
仲死撐你老未

原帖由 一精靈火一 於 2009-8-12 09:33 PM 發表

認下 殘夜先生個post啦 唔好扯開話題 啦 膠b~!!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 12:32 PM , Processed in 0.042753 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存