2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 墨湘Online 《墨湘》幫派天下 墨云現在戰況如何@O@?好緊張
樓主: 隱世人仕
go

墨云現在戰況如何@O@?好緊張 [複製鏈接]

原帖由 伊穌 於 2009-8-11 06:29 PM 發表
回番90先,

90你少on左,定少睇中文左呢? 我幾時要你交代你縮左去邊?

唔該你睇番前面d post先回,ok? 你去左邊我地一d都唔關心,

正如你無喇喇,番生彈番上墨湘一樣,咁膠咁無威脅,要理你嗎?

回番星之淚痕,

...

咁你要係呢度扮型冇人夠你黎啦...又話自己點都會叫伊穌...唔會唔認...而家改左咩野名呀...出個c先啦....咁多野講....同埋你地個<前任盟主>之前去左邊呀...又唔交代下既...轉左生又要改名嗎....代名@@升lv=龜仔...你自己都好似做過...我地係大龜的話你都係細龜喎...仲唔叫我地做大佬....

我估緣定3生  真人傻系黎   出街智障仔黎
係game到扮上位

洗鬼估咩  他根本就係 on 9 低能   kai =.=

原帖由 六指琴魔 於 2009-8-14 06:52 AM 發表
洗鬼估咩  他根本就係 on 9 低能   kai =.=

比你正常就好了

原帖由 〝JaY〞 於 2009-8-14 12:17 AM 發表
我估緣定3生  真人傻系黎   出街智障仔黎
係game到扮上位

我唔見得你比我正常lo 膠係琴晚 冇一個敢出河1 小討係3開走黎走開  成個海船盟一齊食飯!!?
已有 1 人評分Good 收起 理由
一精靈火一 + 1 凱旋係一個盟 you win^_^

總評分:  Good + 1   查看全部評分

原帖由 緣定四生 於 2009-8-14 10:31 AM 發表

我唔見得你比我正常lo 膠係琴晚 冇一個敢出河1 小討係3開走黎走開  成個海船盟一齊食飯!!?

哈哈=.=原來你真係低能-.-琴晚小討咪答左你做咩囉 估唔到你伊加又講都唔知博乜柒

原帖由 殘夜〞 於 2009-8-13 02:35 PM 發表

未合s前我係熱鬥小馬 合左s我係殘夜~明毋?

仲有你知唔重要就得啦7.7 咁執著做咩?

我係廢咁又點?打機實有勁同廢架啦7.7

你估墨湘個個似你咁勁ar

而加唔係明唔明既問題 係你前言不對後語@@

話自己未合s之前係不死 叫熱鬥小馬

明明而加已經合左s啦 做乜要講合s前係不死 合s後你都係不死啦 做乜唔提既?

張相貼左出黎 唔對板 又話自己殘廢

而加學人講唔好咁執著?執著係到搞屎棍似你多啲

係唔重要 但乜大小屎虫搞事 我都親自出黎拆 sor@@
原帖由 一人少句 於 2009-8-13 08:04 PM 發表

藉口定咩!?
一係就開波,扮儲兵
你又口講大9聲
e家我話得事
你又叫我排隊等開波幾時到我
我隨時開得波你就話你仇家多
認真聽我講
我e家叫你上黎同我開波呀 你老未

哎呀~乜其他人講既野又入我數呀~不過冇緊要

你多左個弟弟唔好入我數就得啦

我幾時有講儲兵呀./.\

我回啲野你就睇哂 但你消化下先啦

都講你未夠班咯 不知名人仕/.\
原帖由 一精靈火一 於 2009-8-13 09:55 PM 發表

話撚左你九唔搭八

再一次証明左我既理論係岩既

無啦啦又加句外掛仔

無人會覺得你係講得好的 只會心諗"呢條友柒下柒下屌河馬咁"

言歸正傳

收ac返黎del 你唔好笑大人個口啦

...

人地羞家唔想認唔好迫人啦>.<

正所謂 今日留一線 日後打多次嘛>.<

初初你問我係邊個我咪答囉@.@

答左你又話我做謠

總知 一句講曬:証明到我係不死就得  唔洗理咩熱鬥小馬

你都識講E+合左S  合左S我咪係殘夜

我呢D小人物唔雖要你理咁多的^^

講就講 ,唔洗理我邊個 仲有唔該尊重下人喇 逍遙狗

原帖由 緣定四生 於 2009-8-14 10:31 AM 發表

凱旋幾時變左個盟

原帖由 x夜雪°淚﹏ 於 2009-8-14 04:34 PM 發表

凱旋幾時變左個盟

SOR 太睇得起你地 Xd  @_@ 合法的推推推推 推爆佢!!!

原帖由 緣定四生 於 2009-8-14 04:57 PM 發表

SOR 太睇得起你地 Xd  @_@ 合法的推推推推 推爆佢!!!

盟同幫有高低之分嗎 ?

再一次証明你九唔撚搭八

原帖由 殘夜〞 於 2009-8-14 03:37 PM 發表
初初你問我係邊個我咪答囉@.@

答左你又話我做謠

總知 一句講曬:証明到我係不死就得  唔洗理咩熱鬥小馬

你都識講E+合左S  合左S我咪係殘夜

我呢D小人物唔雖要你理咁 ...

學你咁講...你係不死....而家你又入左煉獄既...我想知點解...你話冇人幫你手打交...咁你應該都係同人地有仇先同人地打交架...點解而家做左朋友既...定係你地一早就係朋友呀...

無錯,我係兩年前到係叫尐玩具0.0,呃過人裝~之後潛左水無玩,我認0.0
之後一年到,我玩番,果時小討,精靈火,大波....等等  知道我係,但係果陣我地一齊打交,佢地話呢件事過去左等等0.0以後靜係識邊個叫將軍,
then,我地就繼續幫不死打交,直到天賜話要解幫,逆天雙繼解埋幫,靜番 與世,同小討D人,
大波同我都唔想個幫繼續打,我地同好飛翔傾,話我地唔想打,可唔可以和',佢地傾左一陣,話OK,之後我地就入埋盟,,
之後小討個幫d人就爆番我之前個名,,話我係昆狗等等0.0

之後佢地就話西火俾人爆左ac,話係我爆0.0 (我根本無佢ac,佢無俾過我)
小討話隻ac之前係我'我有聲明 要拎得番個ac 有幾難? (0.0我放過咁多隻人,隻隻都爆番好冇?,而且果隻人根本唔係我做聲明.你有種就上云起check,最多我陪你又點話)

之後小討就密大波,威脅大波話,如果唔踢左我,就清我地幫0.0,
我無做過,大波保我,就同小討佢地開左波..
同埋話我開大波隻人入煉獄, 入煉獄係當日(我,大波,極樂鬼鬼,飛翔),係組隊頻已經頻好,我只係禁多左個確認制'

話我扮放Ac?0.0之後化名???
本身我真係諗住放唔玩,(悶)但係大波為左保我,同你地開波0.0我更加唔可以離開...!

原帖由 星之淚痕 於 2009-8-14 11:36 PM 發表

學你咁講...你係不死....而家你又入左煉獄既...我想知點解...你話冇人幫你手打交...咁你應該都係同人地有仇先同人地打交架...點解而家做左朋友既...定係你地一早就係朋友呀...

一句講曬 唔想同D龜仔打交 ^_^仲有 太唔合作 太失望

原帖由 將` 於 2009-8-14 11:56 PM 發表
無錯,我係兩年前到係叫尐玩具0.0,呃過人裝~之後潛左水無玩,我認0.0
之後一年到,我玩番,果時小討,精靈火,大波....等等  知道我係,但係果陣我地一齊打交,佢地話呢件事過去左等等0.0以後靜係識邊個叫將軍,
then,我地就 ...

唔打就要入盟????咩野道理.....請說明.....之前講到佢地又反口又點點點...而家呢...個人意見...不喜勿插

走黎走去-.-?
第一係你地話打唔到江湖叫我地出1河 失憶A_A?
第二 我8點幾食野 係正常人都會食野既時間返城食野好出奇咩下7.7?
第三 我食完野d人就同我講你地死鳩哂咁我仲出去做乜呀7.7?我高估左你地....咁快比人清哂-.-多人有撚用?

原帖由 一人少句 於 2009-8-13 08:28 PM 發表

做咩,係呢到都辣親你!?

WHY SO SERIOUS=為甚麼咁認真
你咁都睇得出你辣親我

原帖由 〝└小討厭┐〞 於 2009-8-15 12:34 AM 發表

走黎走去-.-?
第一係你地話打唔到江湖叫我地出1河 失憶A_A?
第二 我8點幾食野 係正常人都會食野既時間返城食野好出奇咩下7.7?
第三 我食完野d人就同我講你地死鳩哂咁我仲出去做乜呀7.7?我高估左你地....咁快比人 ...

食柒啦 傻仔.你地個 頹廢青年 叫我地 河1 唔該 出c 見到 最小30-40個人紅左 你地 得d 洛天 呢埋 一見人又走 7.7 你仲死..有冇殺到人?.?

原帖由 將` 於 2009-8-14 11:56 PM 發表

算吧啦你   邊有昆狗昆左人會認?

收皮喇

d時間又會咁敏感既

我戈日係3開唱撚完你係尐玩具之後

之後第日就俾人爆左隻ac

仲有呀

普通人爆人ac會唔會開晒d幫經呀

你一路都係覺得小討指使我咁做 所以你先開晒d幫經報復

好喇好喇 我估到你你一定會話"我:"無懷疑過小討!"

但係我比人爆完ac之後戈朝早

你就係幫頻話"有無人想陪我打小討"

仲有呀 小討戈日約你出黎打機

你做咩唔出呀? 身有屎 ?

我隻ac你係上一手 我之前又同你換過ac

你用返我d舊password撞入去 好出奇咩?

不過你都好 有大波呢個好王上照住你呢個國師

等你仲可以係"國庫"到拎佢d裝呀 錢呀

唔係我諗你無野昆/偷 一早就無引退出左墨湘啦下話 鄧佑瑋先生
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 03:37 AM , Processed in 0.059574 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存