2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 墨湘Online 《墨湘》幫派天下 墨云現在戰況如何@O@?好緊張
樓主: 隱世人仕
go

墨云現在戰況如何@O@?好緊張 [複製鏈接]

我無意再同D"安信兄弟"再講野,

呵~~欠~~幾時到9月丫 , 上次就話合左霸S既人就打到我地PK

今次又9月60人打到我地煉獄似你地唔上線 , 唔傾和, 就唔駛輸丫?

殘夜係敵人,不過都係戰士 , 戰士遇著龜, 比我都火滾喇, KAI :)

原帖由 神一樂心 於 2009-8-11 06:43 PM 發表

唔識中文既係你定我?你唔要我交代,咁點解有問號?

哦 有冇威脅都唔到你出聲啦@@

你係墨湘 最出名就係俾浪子追殺到出名 真係唔覺你有乜斤兩講野

你講就係 你前不死邊個?

黎做謠行遠啲

我睇你真係中文水平都幾低,

有?就即係問對方野既原來,真係要比個GOOD你

?可以用於自問自答型式既助語時用,

舉幾個例子你睇 :  不死全部人都化名龜缩了,真的是這樣嗎?

90這個人時常以為自己話得事,殘夜等嘍囉一定要聽他的, 是耶?非耶?

學而時習之,不亦樂乎?

不過同你90講咩都無用,反正你D咁既"安信兄弟", 大家有眼睇 ,係都要話我叫你交代 =.= 係要威嗎?

原帖由 殘夜〞 於 2009-8-11 11:27 PM 發表

你唔知收嗲啦傻仔

未合S前 我係熱鬥小馬 個陣我係你地不死盟 你開住隻一lv係到講人講數

話同煉獄打就打 好似你話事咁 我地都廢鬼事出聲

到打啦 自己幫第一個話打 自己第一個走

我呢d唔係 ...

各位其主 你為煉盟覆POST 係理所當然既事

【但你要明白】 <---轉述自某某之名句

90同蜘蛛幾時會ON 又或者幾時ON唔到  佢地都會有交代同我地講

只不過是我地冇必要每個戰友都同佢地講吧 RIGHT

原帖由 神一樂心 於 2009-8-12 07:53 PM 發表

第一:我就打交真係未見過你,枉你咁大聲話自己不死

第二:我所記得我同人嘈個陣 係未正式開打 未同天賜聯手

第三:逆天我唔話得事 你話事嘛?

重點,我半夜殺人個陣 係得幾個人同我一齊打 我唔會怪你 每個人 ...

組左人,打過交,轉頭夠膽話:   (第一:我就打交真係未見過你,枉你咁大聲話自己不死)ed就係佢本性(吹水唔抹咀),到左人地

有相撐唔到果時,就話你張相改圖...假相...再唔係就話隻人唔係自己on.............一句到尾,狗0主棻-死雞撐飯蓋

仲有問非所答都係佢性格,可能係閱讀障礙啦,但係我地唔可以笑佢,要當佢係正常人看待,佢有個咁既病已經好可憐,唔好再恥

笑佢喇.......
哈哈哈

自從比雲起封左了1星期  之後..8月唔知3定4號再上  就發覺世界大變 一玩番  與世入左煉獄  跟住聽傳聞好似話同煉獄講和... 後尾.. PiScEs凌弒 因爆左人ac (意圖想同凱旋開戰)  然後嵐影就乘住煉獄個勢打埋我地.. so 與世就同我地開埋戰

原帖由 緣定四生 於 2009-8-12 10:48 PM 發表

認下 殘夜先生個post啦 唔好扯開話題 啦 膠b~!!

Why So Serious?

原帖由 一精靈火一 於 2009-8-13 09:43 AM 發表

Why So Serious?

叫你個話事人睇下張相真定假lo 仲有 你話將軍爆ac 證據可來? 我地之前係敵人. 但未見過佢做cheap野..姐係 好似 夜xx x滅x xx仇 果d 撞game錢殺人 xD!! 與世E+係煉盟 我地撐緊佢! 你不爽就回歸 PLS!!!!

原帖由 x夜雪°淚﹏ 於 2009-8-13 09:26 AM 發表
自從比個仆街雲起封左ac   之後..8月唔知3定4號開番個ac 就發覺世界大變 一玩番  與世入左煉獄  跟住聽講好似話同煉獄講和... 後尾.. PiScEs凌弒 因爆左人ac (意圖想同凱旋開戰)  然後嵐影可能認為 得 ...

你收聲啦.嵐影一開頭講明 唔幫我地打海船住. 次次吹雞佢地都冇打過你地..正係幫我地攻城 守城 要塞 etc....你地有冇檢討你地做過咩事搞到佢要打你地先!? 封左ac? 你外掛定外檔呀

原帖由 緣定四生 於 2009-8-13 10:07 AM 發表

叫你個話事人睇下張相真定假lo 仲有 你話將軍爆ac 證據可來? 我地之前係敵人. 但未見過佢做cheap野..姐係 好似 夜xx x滅x xx仇 果d 撞game錢殺人 xD!! 與世E+係煉盟 我地撐緊佢! 你不爽就回歸 PLS!!!!

我回句Why So Serious姐

你可以回到咁多野

你真係九撚唔搭八

原帖由 殘夜〞 於 2009-8-12 08:21 PM 發表
我係做謠架啦 7.7你鐘意點講咪點講囉 話事人

你係得既 凌逍遙
組埋你隻狗賊 你都話我做謠我冇野好講囉 係咪60人太多人記唔曬呀??
http://i778.photobucket.com/albu ... at/Mosiang_01_09070 ...

哈哈 你貼張相 証明你做謠嘛

張相 凌逍遙係轉生64lv,唔係你所講既1lv

同埋張相 我同銀兒 兩隻人都係到 何來有你打冇我打呢??

係我代表逆天講野你自己走黎插嘴話我扮話事人 怪就怪你自己 掌就掌你自己嘴啦

仲有 張圖擺明係我組你 你所講既狗賊 睇黎係你自己^_^
原帖由 一人少句 於 2009-8-12 10:34 PM 發表

咁今晚上黎開波^^
仲死撐你老未

你要做殘夜狗賊所講既 扮話得事嘛@.@?
原帖由 伊穌 於 2009-8-13 04:34 AM 發表

我睇你真係中文水平都幾低,

有?就即係問對方野既原來,真係要比個GOOD你

?可以用於自問自答型式既助語時用,

舉幾個例子你睇 :  不死全部人都化名龜缩了,真的是這樣嗎?

...

而加你就講得幾好 但係你之前啲文章 有真的是這樣嗎? 呢啲字嘛?_?

好啦 就算當你岩啦 大家唔知你鍾意自言自語架嘛 係咪先@.@

而加你自己都認自己係傻既 我更就吓你架^^

原帖由 神一樂心 於 2009-8-13 01:28 PM 發表

係我代表逆天講野你自己走黎插嘴話我扮話事人 怪就怪你自己 掌就掌你自己嘴啦 ...

未開波個陣你唔係1lv?成日係蘭州拎住碌竹

你都識講你組我喇~~~你都唔記得?

係到學人講數7.7 你做過就應啦 沒有xx的男人

原帖由 路人甲乙abc 於 2009-8-13 05:13 AM 發表

組左人,打過交,轉頭夠膽話:   (第一:我就打交真係未見過你,枉你咁大聲話自己不死)ed就係佢本性(吹水唔抹咀),到左人地

有相撐唔到果時,就話你張相改圖...假相...再唔係就話隻人唔係自己on.............一句到尾, ...

咁了解我嘛 我驚架./.\
原帖由 殘夜〞 於 2009-8-13 01:30 PM 發表

未開波個陣你唔係1lv?成日係蘭州拎住碌竹

你都識講你組我喇~~~你都唔記得?

係到學人講數7.7 你做過就應啦 沒有xx的男人

再次証明你係睇表面既人 拎1lv竹 就係1lv人??

拎21lv金武就係21lv難道?

係呀 睇相先認得你呢個狗賊 哈哈 但你之前話自己係熱鬥小馬 我唔認得你都唔怪得我@@

講乜野數 呢啲叫討論 你睇江湖書睇上腦??

原帖由 一精靈火一 於 2009-8-13 12:29 PM 發表

我回句Why So Serious姐

你可以回到咁多野

你真係九撚唔搭八

回相啦 膠up !! 我叫你回相 你咪又係 9唔能搭8

原帖由 神一樂心 於 2009-8-12 07:53 PM 發表

第一:我就打交真係未見過你,枉你咁大聲話自己不死

第二:我所記得我同人嘈個陣 係未正式開打 未同天賜聯手

第三:逆天我唔話得事 你話事嘛?

重點,我半夜殺人個陣 係得幾個人同我一齊打 我唔會怪你 每個人 ...

呢句野咩黎?你話我唔係不死 而家有証據証明我之前係不死囉7.7

藍色個句關我咩事?

你真係唔知個醜字點寫

原帖由 殘夜〞 於 2009-8-13 01:54 PM 發表

呢句野咩黎?你話我唔係不死 而家有証據証明我之前係不死囉7.7

藍色個句關我咩事?

你証明熱鬥小馬係不死先啦

唔關你事咪唔好回囉 狗賊@@

仲有明明係殘廢 做乜唔講係要講熱鬥小狗呢

原帖由 Zoo卓天ooZ 於 2009-8-13 04:52 AM 發表

各位其主 你為煉盟覆POST 係理所當然既事

【但你要明白】  

哈 老闆 係我同GG既錯/.\

我地係人地心目中一向係公眾人物 做既野係要對墨湘負責任!!

我而加考慮緊 開狗賊招待會認錯 為表誠意 淡出墨湘圈兩年/.\

哈哈哈

原帖由 緣定四生 於 2009-8-13 10:18 AM 發表

你收聲啦.嵐影一開頭講明 唔幫我地打海船住. 次次吹雞佢地都冇打過你地..正係幫我地攻城 守城 要塞 etc....你地有冇檢討你地做過咩事搞到佢要打你地先!? 封左ac? 你外掛定外檔呀

我地有咩野要檢討  你不如問下 將軍 (PiScEs凌弒)

原帖由 x夜雪°淚﹏ 於 2009-8-13 02:07 PM 發表

我地有咩野要檢討  你不如問下 將軍 (PiScEs凌弒)

吊你真係唔識中文- -叫你回左張相先.. 再解釋 你改檔/外掛 封ac  再檢討is ok

原帖由 神一樂心 於 2009-8-13 01:58 PM 發表

你証明熱鬥小馬係不死先啦

唔關你事咪唔好回囉 狗賊@@

仲有明明係殘廢 做乜唔講係要講熱鬥小狗呢

我係玩小馬個陣我冇影相@.@
我都証明左我係不死@.@ 洗乜証明我係小馬?好重要嗎?

原帖由 神一樂心 於 2009-8-13 01:28 PM 發表

係我代表逆天講野你自己走黎插嘴話我扮話事人 怪就怪你自己 掌就掌你自己嘴啦 ...

洗乜扮話事人
我自己私人同你開波咁我話唔話得事
叫你上黎開波呀 你老未

原帖由 殘夜〞 於 2009-8-11 11:27 PM 發表
我係熱鬥小馬 個陣我係你地不死盟

你話自己係 又冇相 我話未見過你 你又貼第二個名出黎 而加又話自己殘廢

不過都唔重要 你呢啲廢人 多一個唔多 小一個唔小

但唔好再做謠啦>.<
原帖由 一人少句 於 2009-8-13 02:19 PM 發表

洗乜扮話事人
我自己私人同你開波咁我話唔話得事
叫你上黎開波呀 你老未

你照照鏡 排排輩 先,我仇家咁多 幾時到你@@?

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 10:34 AM , Processed in 0.074205 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存