2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 弓遊空襲、精準射擊的用處?可以被其他技能取代?〔已修 ...
樓主: xombie
go

[游俠] 弓遊空襲、精準射擊的用處?可以被其他技能取代?〔已修改) [複製鏈接]

點都好,弓手係輔助多ge,戰場上好多變數      

講就淨係講...........好難作準

十週年勳章(賀詞)

其實...法c最怕既係精準, 經常因此而被扣血同被斷技, 一上前線中2/3野=食一下碎撃/重壓

我玩弓手精準是用來汁雞的- -".....
不是要它的命中..而是要它的貫穿......
往往就可以汁到躲o係人後ge雞.....
沖傷的話...火箭+強力唔係最好....
最好係飛鷹+箭雨.....
火箭+強力追求ge係瞬間傷害輸出.....
而唔係整場國戰的高傷害.....
計算一下pw消秏同人傷ge比例就明顯知道了....
至於空襲我都係冇擺到.....
與其用空襲cut技或打刀遊....
我用精準就好了......

原帖由 kwong123 於 10-2-1 04:32 AM 發表
我玩弓手精準是用來汁雞的- -".....
不是要它的命中..而是要它的貫穿......
往往就可以汁到躲o係人後ge雞.....
沖傷的話...火箭+強力唔係最好....
最好係飛鷹+箭雨.....
火箭+強力追求ge係瞬間傷害輸出.....
而 ...

空襲可以係法師出大技果1下瞬間cut技…

執雞用飛鷹好過la
年中我已經吊吾少精準破冰
精準最大問題係貫穿
飛鷹執雞,cut技都好過精準多多聲
而且空襲更加無技能可以代替cut技打停人pw又用得少
一個真正勁gei弓遊係用適當時機用飛鷹, 精準同空襲
吾係係吾係都精準
因為你執雞一招精準可以蓋人技仲可以破人冰
前線弓手咪9精準la
有次我仲遇到極品tim
人地出左SL
我隻騎2下大吉一下小吉全部俾幾隻弓遊蓋晒

原帖由 Ringsound 於 10-2-1 10:31 AM 發表
執雞用飛鷹好過la
年中我已經吊吾少精準破冰
精準最大問題係貫穿
飛鷹執雞,cut技都好過精準多多聲
而且空襲更加無技能可以代替cut技打停人pw又用得少
一個真正勁gei弓遊係用適當時機用飛鷹, 精準同空襲
吾係係 ...

空襲連擊 同精準sm 都好好用
精準比雷d 遠少少
打法射中5支都扣4百幾 500[精準係弓技入面最易中-口-"行又易中 小跳更加唔洗講]

空襲平時可能 無咩用
但係比人力破之後就好有用
同埋用黎定人 [放係技能欄到 等有需要時用]

不過空襲同精準 單支都係太低攻
精準又易 破冰
如果唔想無lala比人小 就唔好放係技能欄/直接唔學

n年前改版之後 我用慢毒箭已經射唔中人
火箭落地 無得連[好在最近改番正常: D]

我玩純弓遊變成玩雙修/.\"
火箭 強力 飛鷹 貫骨 箭雨 介/殘技: D
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 03:13 AM , Processed in 0.056446 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存