2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 AIKA (代貼)淺藍-飛將軍(騎士王者)已上告官方(更新)(4/9/2010 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 史克爾
go

[分享] (代貼)淺藍-飛將軍(騎士王者)已上告官方(更新)(4/9/2010) [複製鏈接]

請講野唔好以篇蓋全
我唔知騎士王者有無用.可能有.可能無.我唔知.我都無問
我唔知點解你地會話埋我用+速
我連原諒我同蝦蝦蜂蜂都追唔到.你地咁話我用+速我真係無野好講
希望你地唔好再含血噴人,請自重
冬獅郎上

原帖由 V!cToR仔 於 10-8-30 09:21 PM 發表
請講野唔好以篇蓋全
我連原諒我同蝦蝦蜂蜂都追唔到.你地咁話我用+速我真係無野好講
冬獅郎上 ...

有冇用大家心照啦冬獅郎
d例子我都廢事比.
你地d神速神手鐘意厚面皮開加速黎守國我地係吹你唔脹.
不過呢 面就人地比.架就自己丟.
d人唔信就即管跳黎千古打番幾場國戰
神速神手們又即管照舊咁拎聖出聖
睇下到時大家有咩結論囉(:

原帖由 V!cToR仔 於 10-8-30 09:21 PM 發表
請講野唔好以篇蓋全
冬獅郎上 ...

咁琴日你拎住聖甲出叢遺果時3個追住你食塵又咩料子0.0?
當我3個人都都上網慢/唔齊buff
咁黃國3隊人系千古叢口追你全數食塵又咩料0.0?
你落到圈果幾隊人先岩岩過叢通d守lo
難道黃國果幾隊人全部用龜速上網?

沖沙 冇跑buff 都可以快過我有跑buff 仲要冇哂影 @_@
呢d 唔係外掛唔知係咩 @_@"  
有冇用心照啦~.~ 你要話冇 咪冇囉
不過為左個聖要咁樣 拿左都冇意思 @_@

請講野唔好以篇蓋全
冬獅郎上 ...

唔記得講.
實情係邊個要自重大家心照啦:>
呵?

原帖由 戴迪~wise 於 10-8-31 10:25 AM 發表

咁琴日你拎住聖甲出叢遺果時3個追住你食塵又咩料子0.0?
當我3個人都都上網慢/唔齊buff
咁黃國3隊人系千古叢口追你全數食塵又咩料0.0?
你落到圈果幾隊人先岩岩過叢通d守lo
難道黃國果幾隊人全部用龜 ...

琴日你地成班唔打.我都唔知咩事.得1個MII係到追我0,0
追到恩樹原諒我係我格離行過唔打我.我都想知咩事
我出神界封左MII 走甩左.去到3X 你地3隊沖入黎.我沖出去
我唔知點解你地唔打我啵(係你地豆雞定盲?)

原帖由 ◎浩二◎ 於 10-8-31 12:55 PM 發表
沖沙 冇跑buff 都可以快過我有跑buff 仲要冇哂影 @_@
呢d 唔係外掛唔知係咩 @_@"  
有冇用心照啦~.~ 你要話冇 咪冇囉
不過為左個聖要咁樣 拿左都冇意思 @_@

咁你要話有咪有囉.把口生係你地到.
講乜都得嫁啦.我夠話你用BU G防啦
有無用自己知

原帖由 ffs 於 10-8-31 03:23 PM 發表

唔記得講.
實情係邊個要自重大家心照啦:>
呵?

咁你地話有咪有囉
講咁多都晒氣

係咪姐系個個人要俾你SM, 扲吾聖物出光圈個D先叫 無用加速尼?
俾人搶左野,就話某某某系25,某某某系用加速..
玩GAME都可以玩成熟D既, 甘樣單單打打有咩為尼?
大家都系求開心姐! 理智點吧

係囉 打機之嘛 成熟d啦 駛乜用到外掛呢
用加速會令到個ser 更lag 大家都係求開心 何必一人快樂 成個ser d 人痛苦呢@@
琴日出左2個聖 唔之點解冇人話另一個出聖的人用外掛呢

原帖由 V!cToR仔 於 10-8-31 08:02 PM 發表

琴日你地成班唔打.我都唔知咩事.得1個MII係到追我0,0
追到恩樹原諒我係我格離行過唔打我.我都想知咩事
我出神界封左MII 走甩左.去到3X 你地3隊沖入黎.我沖出去
我唔知點解你地唔打我啵(係你地豆雞定盲?)

第1:原諒我冇追到上恩樹o.0你點系恩樹見到原諒我o.0???
第2:你出叢口果時我早你2秒由存點附近起步,你早我10秒到圈又咩料o.0?
第3:你出叢口果時,saber已經拉後左你,但你依然快過果3隊人十幾秒到圈(包括早你2秒起步既我,追到叢口d守企位已經望住你閃緊入去),咁又點解釋?

原帖由 ◆LInG 於 10-8-31 08:16 PM 發表
係咪姐系個個人要俾你SM, 扲吾聖物出光圈個D先叫 無用加速尼?
俾人搶左野,就話某某某系25,某某某系用加速..
玩GAME都可以玩成熟D既, 甘樣單單打打有咩為尼?
大家都系求開心姐! 理智點吧

的確,玩遊戲係求開心,但都要系個公平既環境下先得
騎士王者都有出聖,雖然平時都有話騎士王者有加速
但點解唔講佢(騎王),要講冬獅郎,你有冇諗過?
系最少3隊半人面前閃落圈,咁都仲有得賴?
我自己本身都係追打佢既其中1個,亦係追得最貼果個(同佢平排行左幾步),都俾佢帶甩十幾秒,咁係點解呢?
哩樣要你自己去理解,唔係下下嘈人果方都錯哂
嘈佢加速,唔係因為佢出到聖,如果唔係一定唔會剩係嘈佢1個咁少。。

十週年勳章(賀詞)

我記得想當年都冇人追到我

笑傲無雙

當年情

而當初 值得想起太多
時代正像你親手分給我
結伴去闖過

估吾到方兒同藍光都出聲@@

回WISE,
其實如果個個人系識玩, 識走地型,
佢一定可以好快出到黎, 只可以話你玩甘耐都吾識玩姐.

EG,如果佢吾系左下門而甘出黎,系左右邊..甘你地睇吾到都好正常姐?
PS: 如果你吾知我講緊咩,你可以去左下睇下,其實有3條路出黎的,謝謝: )
黎D都系我以前見到方兒藍光莫邪等人學返黎

好似方兒甘講,佢以前都無俾人追到,旦都無俾人話系用加速啦
依家只系因為"用加速" HIT, 一追吾到個個人就話人地用加速?
理智D吧: )

原帖由 戴迪~wise 於 10-9-1 01:07 AM 發表

第1:原諒我冇追到上恩樹o.0你點系恩樹見到原諒我o.0???
第2:你出叢口果時我早你2秒由存點附近起步,你早我10秒到圈又咩料o.0?
第3:你出叢口果時,saber已經拉後左你,但你依然快過果3隊人十幾秒到圈(包括早你2秒起步 ...

你係原諒我.你知佢去左邊?佢係由英林SAVE行去刻西山路
個個係左下SAVE點.我仲向果邊行?.我係行右手邊得2個守衛果條路的
我知係有2~3個人拉左我.但係我有結同開左風女技.MISS都MISS左幾下啦
果3隊人我見到佢地入緊3X.但我同時都跑緊出去.見唔到好出奇?
以前出唔到聖就比人話好7(果條友叫生炒糯米飯).依家出到就話+ 速狗
千古真係神又係你地鬼又係你地(夠晒勁)

地型係人都知 不過唔等於可以快到令d 人追都追唔到
方兒個陣我上左騎 佢追我唔到添  但唔知點解冬獅狼冇跑buff都可以快到影都唔見埋
唔通e+的坦有新技可以快過有跑buff?
個日2個聖出 個個淨係話冬獅狼用加速 另一個冇 @_@ 唔通個個人受歡迎d 靚仔d ?
死雞要撐住個飯蓋 實得架 差在面皮夠唔夠厚之嘛
2-3team人睇住 都話冇 呢d咪叫勁囉

最后一個POSE,
聽佢本人講完,就更加確定係你地封好左下,而唔係人地加速行得快啦.
如果佢真系行快左,就影VIDEO 拍吧

黎個POSE又開出黎就系不公平,只有你地2國既人講野
一尾只系識話人地用外 掛而去搶聖物, 旦無諗過自己其實有D咩系做得吾好,以失聖物
甘樣只系盲目玩GAME, 玩GAME都可以玩得好PRO玩得好有技術.
你地留意下 下次佢黎搶野,其實正常人都做得到,,而系你地忽略左而吧

祝遊戲愉快!

MIII追到你GE時候只係得佢一個,原諒我根本冇係英林,你吹乜 野水呀
出到聖唔用加速GE就唔會話你LA,得閒得制牙?
(可能我地D電腦都係廢架LA,一齊睇住你閃呀閃LOR)
有D出到聖GE,又唔見我地話佢?用下腦LA 小朋友
男人老狗扮可憐,小女子睇你唔起~

回復 37# ◆LInG 的帖子

其實何需爭辯...
樓主的影片中...騎士王者都親身示範左俾大家見識咩係「突然」加速...

反正真的假不了...
看官有要求...自然總會遲早有人拍得到...

不過無端白事怎會俾人針對丫...
黃紫兩國人馬攻打淺藍總係俾人用加速器令伺服器超出負荷4隊彈剩唔夠4個人...

跑快人地成條街又唔算係用加速...
彈晒人地成隊人又唔算係用加速...
難怪爛蕉d人咁悠閒咩都唔使做囉...

原帖由 ◆LInG 於 10-9-1 05:49 AM 發表
估吾到方兒同藍光都出聲@@

回WISE,
其實如果個個人系識玩, 識走地型,
佢一定可以好快出到黎, 只可以話你玩甘耐都吾識玩姐.

EG,如果佢吾系左下門而甘出黎,系左右邊..甘你地睇吾到都好正常姐?
PS: 如果你吾知 ...

佢係系叢口右邊果幾隻守到出,我所指既係我地走相同方向,同一條路,同時buff亦一樣,但我地追到守衛既位置,已經眼見佢落到圈
如果我講既係走唔同既路既話,根本就冇得比,仲點會講出黎

原帖由 V!cToR仔 於 10-9-1 06:06 AM 發表

你係原諒我.你知佢去左邊?佢係由英林SAVE行去刻西山路
個個係左下SAVE點.我仲向果邊行?.我係行右手邊得2個守衛果條路的
我知係有2~3個人拉左我.但係我有結同開左風女技.MISS都MISS左幾下啦
果3隊人我見到佢地入 ...

我系咪原諒我你唔需要理會
而跟得你最貼既Miii亦證實左原諒我當時根本唔系英林,何來同你擦身而過
而且,我講既系我由左下存點附近起跑(姐係出口位左右),而唔係封左系果到
而家亦唔係講緊見唔見到你出((成班人都追哂出黎  何來見唔到
而係saber果下拉肯定拉中左,你亦被拉後左一下
但追你既人跑到守衛位,你已經跑到落圈

原帖由 戴迪~wise 於 10-9-1 01:07 AM 發表
由存點附近起步...
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 02:14 PM , Processed in 0.032682 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存