2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 AIKA (代貼)淺藍-飛將軍(騎士王者)已上告官方(更新)(4/9/2010 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 史克爾
go

[分享] (代貼)淺藍-飛將軍(騎士王者)已上告官方(更新)(4/9/2010) [複製鏈接]

乜原來原諒我網速冇lag  而你地係外國就可以咁樣lag 到閃左 @@?
可以快過有跑buff?
你留意下一開始佢係冇跑buff 而原諒我係有跑buff
乜原來外國玩aika 可以快到咁架? 下次我去外國服玩好過lu

我平時都見到你閃閃下甘閃左前面拉-,-
原來甘就叫用外 掛啊,,ICIC 我明拉@@

佢一下可以閃到突然唔見左人 唔係閃下閃下
不過請不要拉開話題 平地佢冇跑buff 人地有 都追到 佢d裝神d?

=_=. . . .甘就要你睇用緊咩機同埋用耿一個幾速既上網了 : )
如果每一次都系一樣,甘就吾同講法=]
所以點解話廢機打機無甘爽咪甘解囉-_-

我睇成段片 平佢地原全冇lag過 你都可以話係廢機
佢係三叉走出來個陣3team人 都追佢唔到 唔通18個人的機都係廢?
唔好再掩耳盜鈴了
e+ 片都有埋 都要撐只會覺得你偏幫冬獅

原帖由 ◆LInG 於 10-9-4 04:26 PM 發表
我真系覺得好好笑-,-琴日我真人睇住佢同你地玩-_-
我俾你地班千古笑死,...=__=
你話睇小地圖系咪?
無左粒綠點系咪?
甘你留意下佢系咪收埋左個囡! 大佬-_-
佢系沙漠個度,個個山上面就收埋左個囡囡拉佢一直企左系 ...

成4-5個人追甩左你都可以話係原諒我網速問題既-.-我無言了

係注意紅點閃動,唔係綠點,追人睇綠點托咩大姐-.-
你估剩係你地識收芙蘭咩-.-
我都識-.-

仲有,最後果段我見唔到佢,但果段我係cut漏左-.-而且亦冇加其他注釋-.-
有注釋既就輕輕帶過,執著埋d冇注釋既位-.-

仲有就係,我想講
大刀都系外國玩緊- -...
甚至之前嵐星  razor之類之類都係系外國玩,你估剩係你地系外國玩咩-.-
唔見佢地閃,一句外國玩大哂咩-.-

你要講網速問題閃既,咁點解上沙遺前唔見佢閃-.-(佢彈回頭果下係我響skype機lag-.-)

原帖由 V!cToR仔 於 10-9-3 12:27 PM 發表

我睇下除晒衫你係咪追唔到我JA
我1著番EQ,之後我上刻西山路你就唔見人
連地形都未識行.點追我啊

你說話中帶點笑話
試問 我係追你 不是跟你的軌跡行 我又點知你幾時 會走卡位!
哈哈....人人都知道巴石門上的小路卡位多多
除裝不夠你快 ...是真的
自問本身都一套3速 飾物2跑 長開 速粉 都不夠你快 我自認真係有點兒慢!!
的確你太強 不用裝也快過我!!也就證明 你加速神手!!!
------------------------------------------------------

原帖由 ◆LInG 於 10-9-4 04:48 PM 發表
=_=. . . .甘就要你睇用緊咩機同埋用耿一個幾速既上網了 : )
如果每一次都系一樣,甘就吾同講法=]
所以點解話廢機打機無甘爽咪甘解囉-_-

更令我不知其解了 安利亞大大!!
為何 你到現在還要死撐!!
影片就是證據!!
聽說你 昨天 同我一起跑 你說我很慢 ...!!
我只見過你一次 在黃國 藍石 給我弒殺了!!回光圈 後再沒有看見!
真的 是因為 冬獅郎 大大是你朋友 還是真人朋友吧!!
枉你本身曾經是 -瑪沙-  我現在知道為何 你會那麼快給人推下!
盟人錯永遠都要幫!<--這十分失敗!
做事也可以成熟一點吧!
不然自己自討苦吃 更無謂

贈你句說話:
即使你是個寬大的人,
還是很難包容所有的狀況,
若遇到很難應對的人
,最好敬而遠之,
不要強出頭。

睇到我笑
另外想問
冬C係唔係1手?
黃國坦?

十週年勳章(賀詞)

原帖由 ReDkIsS_SiuB 於 10-9-5 05:44 AM 發表
睇到我笑
另外想問
冬C係唔係1手?
黃國坦?

1手果個我識
果陣同星仔藍光成班玩
應該唔係1手黎

藍光都化撚左陪我9玩GAME
不過都係搵唔到對手
D派行唔係第一就第二,,悶極了

我見過EC隱身=.=隻GAME無得救嫁啦,全部外掛齊晒

算啦, d人系咁, 話佢個陣又話冇拍片冇證據
拍完post左出黎又話你電腦廢, 網速慢, 你lag機之類既智障理由
跟住又話自己清者自清, 但通常都系個d做左唔夠膽認

俾人踢爆左,咪死死地地氣認衰仔囉,人地片都拎埋出黎仲有咩好解釋呢~?
p.s 但最後都系呢句, 官方死都唔捉你吹佢唔漲 =]

我完全唔明白點解係網速問題囉-.-

家下HKAIKA個伺服機房係美國嫁-.-?

HKAIKA個機房近HK玩家定近外國玩家呢-.-

機廢?想問機邊度廢影響到? 真係想問你地部機?有幾勁

HK住既玩家部機係HK  HKAIKA部機房我估都係HK啦掛

HK連HK會慢得去邊  以上所講3隊人追你一個海外華僑

唔通你個華僑部機張網卡好尖端? 你碌光纖 粗過鬼佬條腰既?

真係愈睇愈唔明 你地話你地係海外 因為網速問題 所以比人地快

所謂比人地快既原因 應該係機房同電腦收發時間問題囉 咁點解你部機

離機房比較遠又會快D呢?

HKAIKA個機房係美國嫁?  有冇人可以解答到我係邊?

好強的說呢
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 08:25 AM , Processed in 0.029890 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存