2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 AIKA (代貼)淺藍-飛將軍(騎士王者)已上告官方(更新)(4/9/2010 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 史克爾
go

[分享] (代貼)淺藍-飛將軍(騎士王者)已上告官方(更新)(4/9/2010) [複製鏈接]

紙上談兵有咩用

騎王開加速已經係事實

原帖由 ◆LInG 於 10-9-1 05:49 AM 發表
估吾到方兒同藍光都出聲@@

回WISE,
其實如果個個人系識玩, 識走地型,
佢一定可以好快出到黎, 只可以話你玩甘耐都吾識玩姐.

EG,如果佢吾系左下門而甘出黎,系左右邊..甘你地睇吾到都好正常姐?
PS: 如果你吾知 ...

以前有好多人上3跑 飾???
講以前都唔係咁計....
理智小小想一想,
地型....除左有地型卡位之外 基本上冇乜影響速度 及距離
光明正大咁玩不可???
電腦快到我 追唔到??你要繼續兜 繼續支撐 亦都改變唔到!!
片都拍埋 你仲要抵賴
你比艾米麗 更無恥!!

原帖由 ◆LInG 於 10-9-1 10:48 AM 發表
最后一個POSE,
聽佢本人講完,就更加確定係你地封好左下,而唔係人地加速行得快啦.
如果佢真系行快左,就影VIDEO 拍吧

黎個POSE又開出黎就系不公平,只有你地2國既人講野
一尾只系識話人地用外 掛而去搶聖物, 旦無 ...

閣下 大可以放心!
你既要求我一定做到
拍片一點都不難

五十步笑百步@@

原帖由 ◆LInG 於 10-8-31 08:16 PM 發表
係咪姐系個個人要俾你SM, 扲吾聖物出光圈個D先叫 無用加速尼?
俾人搶左野,就話某某某系25,某某某系用加速..
玩GAME都可以玩成熟D既, 甘樣單單打打有咩為尼?
大家都系求開心姐! 理智點吧

何必要糾纏不清??
護狗當看待主人
當然拎聖出圈 完全是沒問題 <---只比正確途徑
你能夠安全出圈 冇人會有懷疑 加質疑
為何別人出圈有人出來嘈??
冬獅郎<--出圈個個都唔服
電腦再勁 再加速
你都不能拋離 眾目睽睽之下既眼晴

請問黎位樓主系邊位尼?
你以為我系騎士王者?=__=
OFK,你竟然以為我系佢?

對吾住,我系安莉亞: )我依家已經無咩玩,
我都見到你拍騎士王者片,, 我都無幫佢
只系我見到冬XX本人既留言,我覺得佢甘樣講,其實只系一D技巧姐

請你將你講既: "你比艾米麗 更無恥!!"  "護狗當看待主人" <~ 道歉!謝謝

吾該你地系鬧人之前,搞清楚對象先拉
將一個局外人都鬧到甘, 依家D香港人系咪甘無品??
要求樓主為自己所言而向我道歉,謝.

PS: 地型,AIKA無? 請你自己試下系大樹上刻西遺址個條路都睇下無卡住卡住

PS: 如果樓主吾信我系安莉亞本人,你自己可以睇下貼圖區同埋以前D PO
我絕對認為你個人有問題
系一個吾知對方系邊個之前,就出言大罵???
黎D吾系GAME既問題,而系人格問題

玩過星曲WEB

講到千古同黃好似無人用咁囉
好Q偉大啊....

唔敢話千古同黃100%冇人用
但起碼唔會無恥到 3地比人爆哂 個一刻突然勁lag 仲要lag 到彈走哂所有人 @@
係唔係咁岩得咁橋個ser 係3地比人爆完個一刻就會lag 到彈走人呢
仲要林都唔守 守阿姆一爆完阿姆就即lag
邊個無恥 邊個唔成熟 邊個影響他人玩遊戲的樂趣 心照不宣啦

原帖由 ◆LInG 於 10-9-1 05:56 PM 發表
請問黎位樓主系邊位尼?

只系我見到冬XX本人既留言,我覺得佢甘樣講,其實只系一D ...

如果你係已經無咩玩
而你又唔係現場 你只睇冬xx本人的留言 而斷定佢冇用外掛
係十分可笑
在場3team 人 唔通個個都唔識你所謂的地型=.=?
得你同冬xx 識?
快少少可能有 但唔會快到咁

原帖由 ◆LInG 於 10-9-1 05:56 PM 發表
請問黎位樓主系邊位尼?

只系我見到冬XX本人既留言,我覺得佢甘樣講,其實只系一D ...

我知道你係安利亞
我並沒有當你係騎士王者
奉勸一句~~非當局者實在不宜評論
我知道....2kf係一個 討論區,
理智一點也可以吧
我知道夢幻甜甜圈是你的盟。
冬獅郎加速的事 眾所周知,,,在眾目睽睽之下都如此地快??
你說得對是我們的機廢 落後!!
恕我斗膽懇請冬獅郎閣下 詳細說出你的是什麼電腦~~

我並不是針對你一人之詞!
如我說話太令你不安...在這說聲抱歉。
你要冬獅郎的影片 是沒有問題的 很快就有吧。

原帖由 條野直樹。 於 10-9-1 06:22 PM 發表
講到千古同黃好似無人用咁囉
好Q偉大啊....

請你拍片 !!

回復 52# 史克爾 的帖子

咁都請你拍片@@ 拍低完冬獅狼有用加速先再出聲~~

回復 49# ◎浩二◎ 的帖子

@@唔夠你無恥  自己彈機都可以屈埋落人地到

原帖由 何家偉 於 10-9-2 02:34 AM 發表

唔知你眼盲定文盲啦 我話係全部人彈機 個個行2步就lag 十幾秒
一個彈 我冇聲出 全部人彈 仲要咁岩次次都爆到入林先lag
自動防衛程式? 一開始爆林就會lag?
無恥係邊個 用程式整到個ser 大lag 個d囉

原帖由 何家偉 於 10-9-2 02:34 AM 發表

你對眼睇咩=v=

原帖由 ◎浩二◎ 於 10-9-1 09:23 PM 發表
3地比人爆哂 個一刻突然勁lag 仲要lag 到彈走哂所有人 @@

回復 55# ◎浩二◎ 的帖子

咁呢樣野你要問下GM喇@@唔好賴晒落人地到~~

原帖由 何家偉 於 10-9-2 02:10 PM 發表
咁呢樣野你要問下GM喇@@唔好賴晒落人地到~~

係唔係賴明眼人睇就知啦
唔守林 守阿姆
好似知阿姆一爆就會即lag 咁

比人發現偷打左個聖 即刻有d人轉國 之後個ser 就大lag lag 到d 人彈哂
如果gm係做野 呢個topic 段片條友一早比人lock左
就係有人認為gm唔做野開加速 開程式搞lag 個ser
玩game 玩到要開加速 用外掛來守聖個d 就真係無恥啦

第1: 你都識講黎個系討論區, 大家有自由權去發表
第2: 你都知我系夢幻甜甜圈盟長,而冬C本人系我盟既人
我應該更有權去為黎D件事發表吧?

佢由我剛玩AIKA識到依家, 以前當然吾系黎隻坦(冬C) AC拉
佢以前系一個黑魔,我識左佢甘耐, 我當然系熟識佢為人先會出聲
吾好話我偏幫盟友, 我只系覺得你地整系因為守吾住聖物而去話人

首先: 你話有3隊人系守,旦都截吾住佢,見到佢閃走左..
我做過瑪沙,我都有守過國, 其實有3隊人黎系咪代表3隊人都無發呆?
如果個個聖人吾系一爆完就出黎,好多幫你守既人,佢地守守下會去左做第2D野
有時個聖物出左,都無人知

第2: 我吾系話整系得我同佢識地型, 有好多出名玩我出色既玩家都識
只系,我地平時守左下,好少人會守左右邊, 大家都只會守左下既大路,
當你發現佢個陣,已經太遲,因為佢已經出左黎.
我以前又吾系無試過好似你地甘,點會吾知尼? 以前紅國既莫邪同絕意都系甘做咖拉

加上 一個連外 掛都吾識用既人點會識用加速尼?

如果佢本人一早有問題,佢應該吾可以由魅影月色跟到我依家吧?
同埋我絕對吾會只為左幫盟友而出聲,咩系白咩系黑我都識分.

雖然我已經無玩,旦有時都會上黎同佢地傾計玩下甘,我都會清楚知道依家AIKA系變成點

我都吾想多講野,再多講野,只會變成罵戰..
如果佢真系有用,請你好好拍片,: )
我會叫佢努力出聖物,你地可以慢慢拍,謝謝

玩過星曲WEB

原帖由 ◎浩二◎ 於 10-9-2 05:59 PM 發表

係唔係賴明眼人睇就知啦
唔守林 守阿姆
好似知阿姆一爆就會即lag 咁

比人發現偷打左個聖 即刻有d人轉國 之後個ser 就大lag lag 到d 人彈哂
如果gm係做野 呢個topic 段片條友一早比人lock左
就係有人認為 ...

琴日千古唔知點解米林個箱開唔到囉
我地等到佢回左1粒石。上去再爆都係開唔到囉
唔知點解呢。我地都認為千古做左D BUG野LO
對上1次小風幾勁。係永恆阿姆遺殺左1隻坦(當時永恆開始LAG)
當個個彈晒既時候。我ON番係和平。居然見到件聖會比性騎士放左係千古阿姆LOL
小風XD <--咁勁抽。係永恆LAG機既時候。自己咁神速咁返圈再比千古
比個GD你
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 01:26 PM , Processed in 0.047170 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存