2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 AIKA (代貼)淺藍-飛將軍(騎士王者)已上告官方(更新)(4/9/2010 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 史克爾
go

[分享] (代貼)淺藍-飛將軍(騎士王者)已上告官方(更新)(4/9/2010) [複製鏈接]

千古個米林開唔到箱 係佢set 左派獎品之後先開唔到
而且當時個個都好努力咁守林
唔似D人 林都唔守去守阿姆
不如解釋下點解咁反常唔守林守阿姆啦~

而且每次爆3地個陣唔lag 淨係打林個陣先lag 次次都咁岩個代理ser問題?

Ling 話守唔住聖物就話人 當日出左2個聖 個個係話佢用加速出聖 另一個冇
唔通佢特別乞人憎所以矛頭指向佢?
你夾硬要話3隊人都發呆唔追佢 你都覺得有可能的話 咁你win (請記住3隊係18人 唔係3個人)

頭先去爆黃國沙遺扲聖,你地有3個人系沙通守,仲有個黃國瑪沙系度,,佢地都系度發緊呆
俾我地個無名小子扲左拉-_- 出左先有反應追.,.
黎D野就系無得賴咖

3個人發呆 同3隊人發呆差別好大
好等於我話lag機 如果我一人lag/少數人lag就係個人問題
但如果咁多個人一齊發呆就好難另人信服
而且聖物本來有來有往 但如果係用加速來搶的話只會令人不齒
開這個post 的人都係想隻game 耐玩
況且我也是無聊才會上aika 國戰的人 見到人用這些卑劣的方法來搶/守聖才在這個post 回覆

另外希望七魂唔好再撞到開外掛/加速當正常的人在game 內

原帖由 ◎浩二◎ 於 10-9-2 09:27 PM 發表
3個人發呆 同3隊人發呆差別好大
好等於我話lag機 如果我一人lag/少數人lag就係個人問題
但如果咁多個人一齊發呆就好難另人信服
而且聖物本來有來有往 但如果係用加速來搶的話只會令人不齒
開這個post 的人都係想 ...

咁你地話有咪有囉。
同埋唔該拍片你唔好除晒D跑飾黎拍囉
對我好唔公平。個紅塵連個EC都追唔到
拍片捉加速。。咩意思?
同埋我想講果日我出到米林係因為千古成班只追住騎士王者黎打而無追到我
3X果到我沖出去.3隊沖入黎.1定個個見到我?而且後面仲有1劍同騎士幫我手
點解3隊就1定出唔到聖?出到又嘈.出唔到又串..做人有品D好

玩過星曲WEB

原帖由 ◎浩二◎ 於 10-9-2 07:58 PM 發表
千古個米林開唔到箱 係佢set 左派獎品之後先開唔到
而且當時個個都好努力咁守林
唔似D人 林都唔守去守阿姆
不如解釋下點解咁反常唔守林守阿姆啦~

而且每次爆3地個陣唔lag 淨係打林個陣先lag 次次都咁岩個代理 ...

笑到我肚痛。。。有無好D既借口啊頂。。。
守阿姆。唔比你地爆3地打米林都唔識
E D常識都唔識-口-
你唔係唔知你地千古同黃次次黎攻都同果D時間
次次都係果D 時間LAG先黎攻
就話我地用唔D咩技整到個SER LAG
你好威啊講野--

回復 58# ◎浩二◎ 的帖子

未爆3地守虫林做咩呀用下個腦啦~

原帖由 何家偉 於 10-9-2 09:57 PM 發表
未爆3地守虫林做咩呀用下個腦啦~

我諗係你要用下個腦
黑西 沙漠爆哂 得返阿姆未爆 仲要得返1粒石
林入面一個人都冇 阿姆就成team人 唔守林守阿姆 阿姆好守d?
定係預早知會大lag?

原帖由 〆條野直樹。 於 10-9-2 09:44 PM 發表

笑到我肚痛。。。有無好D既借口啊頂。。。
守阿姆。唔比你地爆3地打米林都唔識
E D常識都唔識-口-
你唔係唔知你地千古同黃次次黎攻都同果D時間
次次都係果D 時間LAG先黎攻
就話我地用唔D咩技整 ...

原來係咁 夜晚9-12 一打到去林就會lag
度度都唔lag 係得藍國會lag
你唔講真係唔知wor
唔比人爆3地
阿姆原來咁好守 可以好守到林入面一個人都冇
呢d 常識真係你先諗到

原帖由 V!cToR仔 於 10-9-2 09:35 PM 發表

咁你地話有咪有囉。
拍片捉加速。。咩意思?
同埋我想講果日我出到米林係因為千古成班只追住騎士王者黎打而無追到我
3X果到我沖出 ...

真係神又係你 鬼又係你??你斗膽列明 邊隻ec我係追唔到??
今日真係搞笑還是你心虛定係點??
你應該知咩事

回復 67# ◎浩二◎ 的帖子

人地守邊關唔關你事呀 ?   
你又知林入面一個人都無?

原帖由 何家偉 於 10-9-3 12:53 AM 發表

攻入去就知入面有冇人啦 唔係個個人好似你咁眼盲/文盲
佢地守邊唔關我事 佢地鍾意企哂係雷城守都得添
呢d係我提出來的疑問姐

今日我都見識過黃國瑪沙行路WO-,- 好慢...我都追到-_-
不喜勿插,謝

原帖由 ◆LInG 於 10-9-2 06:07 PM 發表
首先: 你話有3隊人系守,旦都截吾住佢,見到佢閃走左..
我做過瑪沙,我都有守過國, 其實有3隊人黎系咪代表3隊人都無發呆?
如果個個聖人吾系一爆完就出黎,好多幫你守既人,佢地守守下會去左做第2D野
有時個聖物出左,都無人知

只系,我地平時守左下,好少人會守左右邊, 大家都只會守左下既大路,
當你發現佢個陣,已經太遲,因為佢已經出左黎.

哩段唔係咁同意@@...
當時3隊人都衝緊入3叉,咁點樣發緊呆呢@@..
另外,當時我就係守緊右邊,亦同佢平排行左2步,然後一口氣俾佢甩左十幾個身位,再望住佢閃入圈@@..
(我守叢口企位同平常人有d唔同,我習慣企偏左/偏右,所以撞岩我企果邊唔出奇,玩左咁耐俾我系左右2邊截過聖既人為數不少@@..)

原帖由 條野直樹。 於 10-9-2 06:16 PM 發表

琴日千古唔知點解米林個箱開唔到囉
我地等到佢回左1粒石。上去再爆都係開唔到囉
唔知點解呢。我地都認為千古做左D BUG野LO
對上1次小風幾勁。係永恆阿姆遺殺左1隻坦(當時永恆開始LAG)
當個個彈晒既時候。我ON番係和平。居然見到件聖會比性騎士放左係千古阿姆LOL
小風XD <--咁勁抽。係永恆LAG機既時候。自己咁神速咁返圈再比千古
比個GD你  

千古米林開唔到箱,係因為有粒石你地睇唔到,試問爆少粒石又點開箱呢!?
當你地以為叢林bug左既時候,千古依然有分人手企叢遺
而且,爆左叢,,,係回石的嗎= =d石逐粒逐粒回,係爆哂定未爆哂既現象,我諗你清楚吧=.=
哩個就係最好既證明,根本你地未爆哂= =!!!
而唔見守護石哩個問題原諒我(影羽)亦一早已經打左上客服回報
(有需要的話,可以試下問客服有冇收過哩個回報,係連同淺藍國大lag,以及深藍壇箱消失等問題一齊回報的)
到最後當你地再一次衝叢既時候,有隻黑魔打左粒石出黎,不是嗎?
另外,因為ser lag既關係而彈game既情況,有機會件聖會跟身

原帖由 V!cToR仔 於 10-9-2 09:35 PM 發表

咁你地話有咪有囉。
拍片捉加速。。咩意思?
3X果到我沖出 ...

段片仲有性騎士系紅塵隔離,唔好掛住捉紅塵著既係64神哩一點
另外,3隊人全部轉哂身追你-.-見唔到你無啦啦會轉身-.-?
再一次講哩一句,當日騎士王者都出到,唔見我地嘈佢-.-?
點解係要嘈你-.-?你樣衰d-.-?

原帖由 何家偉 於 10-9-3 12:53 AM 發表

順手回埋#65
守邊當然唔關我地事,但作為瑪莎盟既我地,都會了解1粒石既呀姆冇可能守到(即使係4lv呀姆,當時亦唔係夜優)
守呀姆當然唔係問題,但可以叢遺上面1個人都冇就ok大問題@@..
究竟係對果隊人咁有信心,還是咩原因呢?
得你地自己知(連刻西都守唔到,會有信心守到呀姆嗎=.=??)

要知我地點解知道上面冇人?
衝到上去爆左1粒石,然後先大lag彈game
咁樣唔知可唔可以知道到林入面1個人都冇呢?

原帖由 ◎浩二◎ 於 10-9-2 10:34 PM 發表

我諗係你要用下個腦
黑西 沙漠爆哂 得返阿姆未爆 仲要得返1粒石
林入面一個人都冇 阿姆就成team人 唔守林守阿姆 阿姆好守d?
定係預早知會大lag?

原來知你得1個扣阿母石都扣2百左右既突打緊阿母都唔可以守阿母既..唔該唔好講D自己諗唔到既野而自己又做唔到既野出黎啦..你做唔到唔代表我地做唔到
個阿母都守左你3,4個字啦..唔通國戰就要好似你地咁,求其沖,無戰術??
守阿母係我第一個去..我見靜係得返阿母未爆,黑西得返1粒石,2國又沖緊去黑西,諗到你地差唔多9成人都去左黑西,去阿母一睇
只有一隻X矮瓜係度磨緊阿母,上去幾刀就斬死左佢,跟手黑西都爆哂石,得返阿母..唔通個阿母任你爆,跟手個虫比你任拎..
唔該唔好將自己認為係既野就套落人地度啦..

順手回埋#65
守邊當然唔關我地事,但作為瑪莎盟既我地,都會了解1粒石既呀姆冇可能守到(即使係4lv呀姆,當時亦唔係夜優)
守呀姆當然唔係問題,但可以叢遺上面1個人都冇就ok大問題@@..
究竟係對果隊人咁有信心,還是咩原因呢?
得你地自己知(連刻西都守唔到,會有信心守到呀姆嗎=.=??)

要知我地點解知道上面冇人?
衝到上去爆左1粒石,然後先大lag彈game
咁樣唔知可唔可以知道到林入面1個人都冇呢?

如果你講到我地咁神,可以做到幾時LAG就幾時LAG,咁唔洗日日守壇守聖物啦,你地一黎就整LAG你地就OK
琴晚就唔洗比你地爆壇啦,你地講到咁無敵,洗鬼仲同你地係度互磨咩..

原帖由 小小hoho 於 10-9-3 07:39 AM 發表

原來知你得1個扣阿母石都扣2百左右既突打緊阿母都唔可以守阿母既..唔該唔好講D自己諗唔到既野而自己又做唔到既野出黎啦..你做唔到唔代表我地做唔到
個阿母都守左你3,4個字啦..唔通國戰就要好似你地咁,求其沖,無戰 ...

我係話黑西爆左 沙漠爆左的情況
唔知你係唔係又一個選擇性失明呢
阿姆係最後先爆到 黑西同阿姆被爆的時間差成15分鐘以上 全部人企哂係阿姆 林上面一個人都冇
係人都知阿姆得1粒石的情況下 是旦一隻狙都爆得
唔該唔好講d 唔係藉口的藉口...

回復 72# ◆LInG 的帖子

煩惱皆因強出頭.
所謂知人口面不知心.
安利亞大大既然少玩了, 也不在場又何必要一口咬定冬獅係清白.

早前零晨無人時段, 冬獅單爆阿母...
我隻突擊由自國追到佢返淺藍.
隱身追佢到淺藍...
大家無跑buff的情況下, 我突擊點滿隱身有加速的情況下...
我只係過左阿母口, 佢已經放左聖...
應該要怪我的電腦特別慢, 還是要怪我的突擊對腳特別短?

加速影片拍下了, 官方也上報了...
官方依舊沒封加速王者帳號, 難道就代表加速王者沒用加速...
誰有使用, 誰沒使用, 公道還是自在人心...

加速器可以令伺服器超出負荷導致出現lag機彈game可不是甚麼高深學問.
超出自己認知範圍就咬定為不可能的事只是凸顯自己的無知.

各執一詞, 最後都是沒有結論.
只是都是同樣一句...打機只是想消遣求開心...
何苦使用加速影響他人...這種損人不見得利己的行為~

引: 當時3隊人都衝緊入3叉,咁點樣發緊呆呢@@..

原本以為你地系個個企哂系度守,如果系甘講仲易拉=_=黎吾切反應
同埋你地個陣系成班追住一個叫"騎白馬X王子"既坦系咪?
我問佢左本人,大約知道個日咩事
你同佢平排,甘你有無撞佢啊?你吾撞佢點會慢啊?
你話佢開加速,甘佢一出個陣你地有無全部LAG哂機啊?
仲有,佢D65名飾吾系+2,有D系+3的

原帖由 史克爾 於 10-9-3 12:29 AM 發表

真係神又係你 鬼又係你??你斗膽列明 邊隻ec我係追唔到??
今日真係搞笑還是你心虛定係點??
你應該知咩事

我睇下除晒衫你係咪追唔到我JA
我1著番EQ,之後我上刻西山路你就唔見人
連地形都未識行.點追我啊

玩過星曲WEB

原帖由 戴迪~wise 於 10-9-3 03:31 AM 發表

哩段唔係咁同意@@...
當時3隊人都衝緊入3叉,咁點樣發緊呆呢@@..
另外,當時我就係守緊右邊,亦同佢平排行左2步,然後一口氣俾佢甩左十幾個身位,再望住佢閃入圈@@..
(我守叢口企位同平常人有d唔同,我習慣企偏左/偏右 ...

轉國彈左先會痴係身姐
係永恆國阿姆行返去光圈彈左個聖係係地下的
我都唔信佢會咁快係阿姆遺返到光圈轉千古彈GAME吧

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 02:49 PM , Processed in 0.030811 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存