2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 AIKA (代貼)淺藍-飛將軍(騎士王者)已上告官方(更新)(4/9/2010 ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 史克爾
go

[分享] (代貼)淺藍-飛將軍(騎士王者)已上告官方(更新)(4/9/2010) [複製鏈接]

你返去問下你?狙手同坦比我地殺左幾多次先爆到啦,照你講我地咁神識搞lag ser,我地一早係你地爆黑西個陣搞lag la,洗唔洗等阿母冇埋先整lag啊.

原帖由 小小hoho 於 10-9-3 12:50 PM 發表
你返去問下你?狙手同坦比我地殺左幾多次先爆到啦,照你講我地咁神識搞lag ser,我地一早係你地爆黑西個陣搞lag la,洗唔洗等阿母冇埋先整lag啊.

1-2隻人去爆阿姆 你地1team人係阿姆到守 相反林遺上面一個人都冇
係好唔合邏輯 你要死撐話守阿姆易 所以唔守林 我都吹你唔脹架
係人都知開大個加速就可以搞lag 個ser
阿姆爆完 個林開始響就lag 機
唔知係明玩野 定係想話哂比人知爆左3地都攻唔到林d 聖物呢

原帖由 V!cToR仔 於 10-9-3 12:27 PM 發表

我睇下除晒衫你係咪追唔到我JA
我1著番EQ,之後我上刻西山路你就唔見人
連地形都未識行.點追我啊

原來地形得你一個識行
地型原來可以幫到你好似有double 跑buff 咁快
係怕比人拍左加速片所以除eq 又禁住shift 來行 心中有數啦

原帖由 小小hoho 於 10-9-3 07:39 AM 發表

原來知你得1個扣阿母石都扣2百左右既突打緊阿母都唔可以守阿母既..唔該唔好講D自己諗唔到既野而自己又做唔到既野出黎啦..你做唔到唔代表我地做唔到
個阿母都守左你3,4個字啦..唔通國戰就要好似你地咁,求其沖,無戰 ...

錯,係你地一定做唔到o.0
刻西粒石點都硬過呀姆粒石,你地唔係未試過俾3個人系幾隊人面前硬爆粒刻西石
唔通有左哩次經驗之後,仲可以咁有信心守呀姆守到叢遺唔放人o.0...

原帖由 小小hoho 於 10-9-3 07:42 AM 發表

如果你講到我地咁神,可以做到幾時LAG就幾時LAG,咁唔洗日日守壇守聖物啦,你地一黎就整LAG你地就OK
琴晚就唔洗比你地爆壇啦,你地講到咁無敵,洗鬼仲同你地係度互磨咩..

你地唔止1次9-11大lag
然後大舉進攻我地 (冇人睇圈果種o.0)
即使爆左主石亦如是
咁有信心自國唔會順返?

原帖由 ◆LInG 於 10-9-3 11:33 AM 發表
引: 當時3隊人都衝緊入3叉,咁點樣發緊呆呢@@..

原本以為你地系個個企哂系度守,如果系甘講仲易拉=_=黎吾切反應
同埋你地個陣系成班追住一個叫"騎白馬X王子"既坦系咪?
我問佢左本人,大約知道個日咩事
你同佢平排 ...

都話唔係反唔反應到既問題lo-.-...都唔係我有冇慢佢既問題lo,我開緊坦-.-
點慢佢呀大佬-.-開緊布劍同佢平排行磨結界呀-.-然後俾佢一q甩左我十幾個身位呀-.-
所有人都係追緊佢呀,我知佢由右邊出-.-追完之後全部人企左系叢口佢出果邊條路睇到眼都凸埋,呆左企系果邊呀-.-
要我重覆幾多次唧安莉- -...
而且,我都有講過saber曾經拉過佢(冬獅郎)埋去,當時佢(saber)身處於3隊人之間-_-(上左結都有機會拉後左,只係唔會停低)
同埋,,重點係=.=我同佢同buff既情況下由叢通入口位置同時出發(平排行果幾步呀= =...)
後面追佢既大隊岩岩到叢口d守衛位置,而我行到出去斜坡位已經見佢系圈外幾步-.-(名飾多我2-3移唔係誇張到咁下話大佬)
仲有,開加速唔係下下lag機架大佬-.-
睇你開既程度去到邊架-.-
之前有幾個好出名既加速黎出聖果時都冇大lag架-.-
e.g:爻樓蘭夜舞,新玩家
佢地都係由沙遺落圈回埋國快過我地食飛卷由叢口落圈-.-...但係都曾經系沙通/叢通因為冇結俾我地截到(證明當時冇lag)
而以前開加速會lag既例子亦都有
e.g:艾米麗,西西利(我知當時唔係本人用緊)      哩2個例子當時行近10步之內連普攻都用唔到-.-

原帖由 條野直樹。 於 10-9-3 12:30 PM 發表

轉國彈左先會痴係身姐
係永恆國阿姆行返去光圈彈左個聖係係地下的
我都唔信佢會咁快係阿姆遺返到光圈轉千古彈GAME吧

咁我就想問,你所謂既快,到底有幾快呢
以我地既經驗,每次去完你地到彈game,最快都要2分幾3分鐘先on得返-.-

原帖由 小小hoho 於 10-9-3 12:50 PM 發表

聽你語氣我都相信你不是有份「神」的那些人.
最多是無知而又抗拒相信有「神」的那些人存在的那些可憐人

黃國, 千古, 深藍, 烙印無人使用加速可不敢肯定.
但可以肯定的是一定沒有淺藍使用加速的「神」那麼過份猖獗.

從來深藍, 烙印, 淺藍成村4隊人以上來犯黃國, 千古...我地一定係來幾多人硬清幾多人出去...

相反,
我地黃國, 千古成村4隊人以上...攻打烙印, 深藍都尚算正常...
唯獨攻打淺藍可以久不久就遇上大lag...4隊彈剩不足4個人...

當然不是說淺藍國人一定都是「神」,
但肯定「神」一定存在於淺藍搞事囉

咁係咪你一兩個黎攻阿母我就要用返一兩個黎守?你係要諗到隻game係由我地話事,我都唔係度同你討論了,ps:的確永恆戰火ser,好多時都大lag,以前冇同盟時,我地個個都去和平的,有時本身冇問題,黃國一來到就大lag,仲會入唔到game,我唔敢話黃人有用加速整lag,但我會從aika ser本身問題去想先...

原帖由 小小hoho 於 10-9-3 03:12 PM 發表
咁係咪你一兩個黎攻阿母我就要用返一兩個黎守?你係要諗到隻game係由我地話事,我都唔係度同你討論了,ps:的確永恆戰火ser,好多時都大lag,以前冇同盟時,我地個個都去和平的,有時本身冇問題,黃國一來到就大lag,仲會入唔到game,我唔敢話黃人有用加速整lag,但我會從aika ser本身問題去想先...

你地用咩戰術,點樣守,我地當然干預唔到
但係,假如有參與開國戰既都會了解,一個正常既瑪莎都唔會叫人咁守
當時叢遺已經響過,代表有敵國已經到左叢遺,等緊呀姆爆
咁既情況下都可以唔清叢遺既人,主力守呀姆?

有時本身攻攻下都冇事,8隊人衝上去幾次都冇事,然後突然大lag,係點解?
ser問題而大lag既話,有緩衝期的= =?
傳到過黎成半粒鐘先會出現問題= =?

另外仲有樣野想講,以前你地某幾個人到圈,我地就算打緊天空冇人睇圈都好,都會知道
因為一到圈即lag,點解呢?
好記得有一晚夜優,冇其他人傳過黎
然後白猿到圈,全千古大lag@@點解呢,哩d要自己諗下

原帖由 ◎浩二◎ 於 10-9-3 01:27 PM 發表

原來地形得你一個識行
地型原來可以幫到你好似有double 跑buff 咁快
係怕比人拍左加速片所以除eq 又禁住shift 來行 心中有數啦

我有講過得我1個人識行?
(好似) DOUBLE快?咁勁.同埋你地話開左+速會整LAG個SER
點解你地話我開+速果時個SER無LAG到?
我好奇點解紅塵連聖物都無守要跟住我姐
我咪除衫等佢黎追我LO

冬c,算啦,佢地講既就一定係,我地講就係籍口,離開此帖吧,講到明年都未講完。

原帖由 V!cToR仔 於 10-9-3 04:21 PM 發表

(好似) DOUBLE快?咁勁.同埋你地話開左+速會整LAG個SER
我咪除衫等佢黎追我LO

開+速係會整lag 個ser 但視乎你開加速開到幾多姐
唔好扮無知啦
一時話原諒我去到恩樹追你 一時又話有ec 追唔到坦但又唔開名

原帖由 V!cToR仔 於 10-9-3 04:21 PM 發表

我咪除衫等佢黎追我LO

唔講咁多了,自己睇例子吧

原帖由 戴迪~wise 於 10-9-3 01:43 PM 發表

之前有幾個好出名既加速黎出聖果時都冇大lag架-.-
e.g:爻樓蘭夜舞,新玩家
佢地都係由沙遺落圈回埋國快過我地食飛卷由叢口落圈-.-...但係都曾經系沙通/叢通因為冇結俾我地截到(證明當時冇lag)
而以前開加速會lag既例子亦都有
e.g:艾米麗,西西利(我知當時唔係本人用緊)      哩2個例子當時行近10步之內連普攻都用唔到-.-

原帖由 小小hoho 於 10-9-3 04:32 PM 發表
冬c,算啦,佢地講既就一定係,我地講就係籍口,離開此帖吧,講到明年都未講完。

讚好: )
我地紅,淺藍,深藍個個都用加速咖.
捉哂我地拉=] 得你地班正義超人先無用咖咋=]
VERY GD

http://www.youtube.com/watch?v=I4H0MiMTY1U
安莉呀安莉,跟埋佢地講d悔氣說話冇用的

多說無益,去片=D
是人是神  自己推敲吧
我不作定奪,免得再招人話柄

手工粗劣,敬請原諒
另外,由於上傳左之後解析度下降了,尾段留意紅點果到可能會比較難睇到
同埋已測試,即使對方有跑buff而我冇跑buff,系礦口果到都冇可能甩得咁梗要

p.s:已上報客服,又睇睇佢會唔會做到野o.0

比人捉到正 唔知仲有咩藉口呢 @@
加速獅
地型可以幫到你一下唔見左人 地型可以令到你冇跑BUFF快過原諒我有跑BUFF
唔知以為你玩緊信長出左閃介 一下可以閃走
冬獅繼續扮可憐 搏人同情啦 ~O~

nono
唔好屈人地
人地係雙閃 閃走的 no就咁閃戒A_A
係森蘭雙閃

原帖由 ◎浩二◎ 於 10-9-4 01:06 PM 發表
比人捉到正 唔知仲有咩藉口呢 @@
加速獅
地型可以幫到你一下唔見左人 地型可以令到你冇跑BUFF快過原諒我有跑BUFF
唔知以為你玩緊信長出左閃介 一下可以閃走
冬獅繼續扮可憐 搏人同情啦 ~O~

話說,佢唔係追唔到原諒我架咩

原帖由 V!cToR仔 於 10-8-30 09:21 PM 發表
我連原諒我同蝦蝦蜂蜂都追唔到

咁如果人地繼續用,GM又唔做野,靜係識坐係到等出糧,我地都冇野好玩架喇

:
原帖由 瞬●剎 於 10-9-4 01:09 PM 發表
nono
唔好屈人地
人地係雙閃 閃走的 no就咁閃戒A_A
係森蘭雙閃

我真系覺得好好笑-,-琴日我真人睇住佢同你地玩-_-
我俾你地班千古笑死,...=__=
你話睇小地圖系咪?
無左粒綠點系咪?
甘你留意下佢系咪收埋左個囡! 大佬-_-
佢系沙漠個度,個個山上面就收埋左個囡囡拉佢一直企左系上山面,
之后最后結尾你礦門個度,佢企左系礦門后面個度-_-
我都吾明點解甘都可以話佢外 掛=__=
仲有一樣野,我地系系外國的,你見到無拉拉閃走左,都因網速問題啊-,大佬
我之前都試過連爆幾下聖光拉-_-我吾知點解甘都可以俾人話外 掛=_=
甘你咪睇GM點講-_-我真系無野好講-_-

連收埋個囡,會吾見左綠點都吾知,,,MY GOD

我都期待 GM快D做野=]
睇下誰錯誰對,
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 07:34 AM , Processed in 0.048606 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存