2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 有關P甲的問題!! 歡迎討論!! [已編輯]
樓主: 初音
go

[疑難] 有關P甲的問題!! 歡迎討論!! [已編輯]   [複製鏈接]

#215  講得好岩     我學你架炸=0
http://www.2000fun.com/thread-4484067-1-1.html
我估老手既都知,自己醒水既 都會先叫人俾野後到自己俾野人地
都會阻到人地厄野嫁喇z__z?
昆狗每次厄人都厄到,
點解唔將個問題放落自己個到
點解自己無小心保管自己財物俾人厄?_?
一尾就將個責任推俾厄人果個人
次次都_____聲咁
人地都係人黎嫁大佬,
真係可以咁樣比你班友話黎話去?__?
唔該大家去嘈/去踩之前
將個問題放落自己到,睇下自己有冇保管好自己財物先喇orz.
厄狗都係玩家都係人黎嫁
唔係天上面個個神唔係萬能嫁

+good金句
黑市商人~  + 1 好彩撞到條on9怕事小學雞淆底唔報警姐^_^

先不討論港服是否有足夠人手以這個政策鎖定人工P甲帳號,(港服絕招?)

沒有回應不代表沒做野.............最近我只係同技術人員傾緊可以點樣做.............
同埋SEND左D方案俾日本個面睇下佢地俾唔俾我地做..................(唉...

其實封海外一定無可能,因為會少左好多玩家 ( 澳門都係海外 ~.~)
而高ping 數都唔等於一定係p甲,
我c過爆到幾千ping,我打人唔出傷,人地打我下下中 ( 應該唔會係對面p甲掛 )
叫GM 捉人,其實唔通叫GM 夜晚兩三點開工咩

玩過星曲WEB

tan99898989 發表於 11-11-18 01:41 PM
其實封海外一定無可能,因為會少左好多玩家 ( 澳門都係海外 ~.~)
我c過爆 ...

又岩wo.....

tan99898989 發表於 11-11-18 01:41 PM
我c過爆 ...

總之呢
一切都係靠玩家自律
玩家自己唔自律 就算出到方案禁p甲
班人都係會自己搵辦法屈機
已有 1 人評分Good 收起 理由
仙人SH + 1 中肯

總評分:  Good + 1   查看全部評分

玩過星曲WEB

係2000gun ge fez版搞個全文公投.......
開個post........
貼P甲ge事跡.資料......
之後俾人投.討論.審判......
之後多數都係鎖ac.......
如果驚「使用者」流失就算啦.......

我ge想法係.......
既然P甲係game度做5公平ge事.......
我地就係2kf 5公平反班P甲.......

既然不是P甲自然有人出聲證明.......
係P甲自然有人出聲圍插.........

以上......

我c過爆 ...

咁應該唔同,
港服其實係港澳服,
所以澳門唔算海外。

維維1985  港澳ser+1  發表於 11-11-18 03:03 PM

家陣國戰見到普通人真係唔多
p甲反而更多既情況下  都慢慢習慣點先打到p甲
不過好似龍龍咁p既  都係狂放冰d就算數
封ip 高ping一段時間會斷呢d時間都唔係太可行
因為封左ip 無疑會少左一班外國/其他地區玩家
對人流少既fez可能係致命一擊
同因為p甲而走左既玩家,有幾多係走完會因為封ip而回流?

高ping問題  我有時返大陸後都會玩fez
但都只係1百~2百ping左右 雖然會因為網絡唔夠穩定而爆ping
都唔會有龍龍咁顛
加埋有時見某d國服玩家  佢地只係有好少問題 約幾秒delay(因為網絡連線好難避免)
要佢地同龍龍一樣對待  我覺得對佢地唔公平
當然龍龍既存在對我地一樣唔公平   
咁到底係因為大陸玩家都係咁p定因為龍龍搞到我地打到嬲?
最後小講一下 有次同黃國某團打既時候
因為佢地個邊有龍龍既關係 (當時龍龍是聖光法)
差唔多真係一個搞到全條線都退  (因為好煩)
當我地要求黃國d人踢走呢位屈機人士既時候
黃國玩家既回應係: 唔想打咪走埸 ,冇人逼你架bo
最後我地慢慢用擴同爆塔+召反勝返
咁當然你可以話冇圖冇真相   
但經常上fez既玩家  你有見過龍龍或因為條友出名p甲而比人踢嗎?
至少我冇見過龍龍比人踢  因為龍龍只係對敵對既玩家唔公平  
不得不說人是自私  當自己要打龍龍既時候卻暗不得爆粗

斑比 發表於 11-11-18 03:51 PM
不過好似龍龍咁p既  都係狂放冰 ...

正如打紫國神獸, 藍國聖光鬼佬,
有個比較突出d 既, 自然覺得其他冇咁 ping 既唔係大問題。
好啦, 依家最有代表性既 4神獸冇玩, 個槍頭就直指龍龍,
假如龍龍又走左, 唔知下次到邊個呢。
我就覺得優菲都唔錯, 係咪仲有隻唔知咩小PING?

笑傲無雙 玩過星曲WEB

p甲有D全新封哂有點 冇用

玩過星曲WEB

斑比 發表於 11-11-18 03:51 PM
不過好似龍龍咁p既  都係狂放冰 ...

我見到班P甲閃歩名人......
即禁踢除投票......
but 5知其他人係5係.......
我見到我方P閃踢禁硬踢......

其實閃步唔係好關ping數高或者地區問題
雖然對主要成因  我都只係一知半解  但我覺得主要係電腦問題
你話電腦癈 就話可以搞令隻game限制佢玩唔到
但電腦勁而變左閃步 要限制佢唔玩隻game可以點做?
叫佢send 電腦d資料比爛橙?(不抱任何期望)
不過都係先重點傾返p甲吧

大陸有FEZ吾玩!!黎香港玩P甲既原因
你地不停話佢地P甲又如何,佢地心諗
我p甲爽到飛起。我打人地十下,人地只打得我一下真系爽爆好返系大陸比人sm,吹咩咬我食a!
你未小我嚕,我又吾會小忽肉既!
巨龍戰士  大陸有   Relize丶憧憬 /龍龍  外國有Renzo  
佢巨龍飛入好似風一樣禁小跳走...P甲共通點  不停小跳
Renzo 算好會密返我講Sorry.佢都吾想但外國汁佐又想支持FEZ
Relize丶憧憬呢條能樣!!只會講  傻B ?不爽? 刪號? 老子玩得正爽?

如果呢D P甲系冇P既情況禁玩巨龍法死能左La
點解有大陸ser吾玩要黎香港玩未因為禁系大陸死得好可憐

十週年勳章(賀詞)

我見到p甲會唔知點解異常興奮,
我實在太鍾意打p甲,外國人玩, 其實我諗佢地都係黃ping600-800左右,
因為係遲2秒先出傷, 我覺得呢d玩家冇乜大問題, 起碼會真係出到傷,

但見到d人造p甲? 可以係打剩百幾血唔夠揪就定左係到唔郁
過一陣又自然郁返, 我見到呢d打中文名,頭頂仲有d大大小小既團名,
我真係對依類人極之厭惡, 死唔起, 玩唔起玩咩國戰?
真係希望你早死早著, 正pk

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-15 02:38 AM , Processed in 0.061554 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存