2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 其實玩Nos渣住個Ac扮上菜想放水魚價自High係咩心態?個滅 ...
樓主: HeyHeiJar
go

[閒聊討論] 其實玩Nos渣住個Ac扮上菜想放水魚價自High係咩心態?個滅絕真係No.1   [複製鏈接]

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

你地嘈還嘈 之但係已經見到離晒題

如果係嘈緊遊戲入面既事 我容許

但如果再見到離晒題 例如講到什麼起底 什麼學生 等等 完全唔關夢歷事既

就先扣100績分 禁言3天 再犯就禁言期限會跳到1個月起步

icyin 發表於 15-9-24 01:49 PM
底都起錯仲要講到真既咁 真係頂佢唔順

原本諗住叫條傻西賭埋真名

屌咩,你個on9仔個名由情迷個陣已比人笑撚到E架la

你厚面皮唔想認我有咩所謂wo

傻仔,你淆底唔撚敢為你既狂言開賭

反而想問番我走你數? 你hi撚大左咩

你自己打飛機精蟲上腦就米FF 我同你賭你張學生證架

關於你賭你科大生問題: 你重未撚答我ar 柒頭

屈鳩我半年前話同你賭 淆底唔賭到呢架

半年前我都已經冇玩 你自hi 開隻人仔叫滅絕黎同你賭ar?

半年後既今日 我亦對你身份冇興趣;點解係1個 昆狗嬲豬Post到 你自hi完之後

可以覺得人地就需要賭你科大生

個Post 原意係比你黎 串我"放唔出" 架bo

唔敢同我賭就要轉話題,好心你就學下利利是是咁

出晒名既昆狗,又唔敢見人,米冇人同佢賭。

你又要威又要帶頭盔

HeyHeiJar  賭咩姐?打機炸.你機打到hi大左咩.賭完你找數咩?唔撚敢找數你唔好話賭啦軟飯狗  發表於 15-9-24 11:47 PM
HeyHeiJar  我唔敢見人?我放乜西ac都面交我唔敢見人我隔住個mon面交咁呀下話?  發表於 15-9-24 11:46 PM
ann18191823  淆底又要死頂 so 9 sad 葉俊賢  發表於 15-9-24 10:44 PM

ann18191823 發表於 15-9-24 10:39 PM

我咩都唔講住

睇下你回post有咩野係同夢歷有關

ann18191823 發表於 15-9-24 10:39 PM

真係做咩姐你.

係人都知你死兜唔認輸啦

就算再比到id card你咪又話人photoshop.死傻仔

係咪人生失敗到咁撚樣

講黎講去都話你個垃圾9596唔值錢冇人要

又兜未有心水價?之前又話有人高收?

收左你老母?高收完又未心水

串你放唔到Ac又話唔敢賭.

講東你就講西

係Nos呢隻RPG交友Game玩到變全民公敵得你個垃圾仔先厚住面皮撐

仲係到ff自己乜乜wts幾多fd

眾所周知你打乜柒人都得一丁友

比dark狗打又一丁友

當年比6june打又一丁友

你有撚朋友咩?

你不如走啦.

唔鋸你可以P場打鳩我.

最好打埋我地silver呢個細族.55

我真係巧京你個垃圾仔又用咩籍口撐呀T.T

icyin 發表於 15-9-24 11:39 PM
我咩都唔講住

睇下你回post有咩野係同夢歷有關

我唔想比人bam.

提我要扣題

回覆 ann18191823 的帖子

你睇返你自己第三頁個回覆啦7頭

大大隻紅字叫人出黎面交拎比你睇

好喇到人地話約你出黎你條垃圾就縮沙

你地未比張相比你睇lo 7頭

自己驚就未撚兇尻人出黎啦7頭

我就唔知邊個比人369成世喇

日日p場都係得1個人 online 都可以比你玩到單機真係西利

ann18191823  叫你cap圖就叫我去睇. 睇完又再要去指正你= = 驚柒唔敢quote 就叫人自己去睇.... 你真係冇得救 離晒題重係到死頂  發表於 15-9-25 01:18 AM

46895 發表於 15-9-24 11:51 PM
回覆 ann18191823 的帖子

你睇返你自己第三頁個回覆啦7頭

我係唔係大學生呢個話題唔洗再討論啦

高下一早立見

人地鐘意要求呢樣要求個樣 但係就唔敢行出電腦前搵真相

記住要扣緊夢歷主題

扣題稍一不慎就會比人話你廢青中文level 1

BTW 傳93劍甲負效盾公價幾多?

5set收唔收得過?

☆魔鬼皇☆  本版禁止問價及回答問價  發表於 15-9-25 12:49 AM
已有 1 人評分威望 收起 理由
☆魔鬼皇☆ -50 內容觸犯版規 17

總評分:  威望 -50   查看全部評分

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

我見到有人講 回左帖先留意到我既說話

我俾多最後機會 之後唔理有冇睇到 都視違規

http://www.2000fun.com/forum-red ... romuid-1448951.html

冇睇到就按返條連結睇清楚

HeyHeiJar 發表於 15-9-24 11:43 PM
真係做咩姐你.

係人都知你死兜唔認輸啦

眾所周知你冇朋友...

昆完人比人當過街老鼠咁打

呢架game內/game外都唔見得人

darkness 呢d垃圾族 打到收左幾次皮,唔該你去study下 darkness歷史先

潛行3-4個月玩信長,LOL 之後走番出黎開新族,扮轉手 我真係做唔到

6June 就更加唔洗講, 昆狗家族黎,比人追住黎打? 講到好似只有6J追人打, 冇比人追過咁

我知你想強調我一丁友

但冇用架,傻仔

你點FF都 我事實都唔會一丁友

你唔抵得自己唔夠人洗評分就黎發爛炸

我再少fd 都夠我天惡洗雪地,xtrap 加左野之後先唔玩

點都唔似你咁....

靜係睇口戰技巧都知隻滅絕唔方好得去邊

BUT ICYIN會唔會玩番NOS 我封左你做男神<3

ann18191823 發表於 15-9-25 01:29 AM
眾所周知你冇朋友...

昆完人比人當過街老鼠咁打

我冇朋友比人打?你咪撚笑死我啵

你問下Nat狗半年前做乜打細細個堆?

我唔怕認啦傻仔

我昆撚左細細10s防我知唔鋸我我先叫個垃圾Nat家長盟hit打細細

唔知邊個冇朋友?

我玩nat個時玩隻群b打6june.我就見撚到你得一個打

說好的不是一人?

仲有我唔敢見人點解我Ac全部比人收晒?

你講用下腦啦.係到死屈扮道理原來無句真.so sad

傻婆琪 發表於 15-9-25 10:06 AM

BUT ICYIN會唔會玩番NOS 我封左你做男神 ...

人妖icon?

玩過星曲WEB

回覆 HeyHeiJar 的帖子

我睇咁耐終於知你係邊個

hungsiuna 發表於 15-9-25 05:39 PM

我睇咁耐終於知你係邊個

我係狂三bbg

玩過星曲WEB

肯定係狂三喇
但點解有咩事冇啦啦開post做佢?

hungsiuna 發表於 15-9-25 06:59 PM

肯定係狂三喇

我唔鋸個傻仔自己洗好評自high一年
阻系住交易區阻人上2000fun

HeyHeiJar 發表於 15-9-25 07:10 PM
我唔鋸個傻仔自己洗好評自high一年
阻系住交易區阻人上2000fun

D裝又唔係特別靚又話自己套裝數一數二
諗住用個高(水魚)價放點知冇人收 搞到放唔出
知後又話唔岩價先唔放

傻婆琪 發表於 15-9-25 10:06 AM

BUT ICYIN會唔會玩番NOS 我封左你做男神 ...

我從來都無離開過

HeyHeiJar 發表於 15-9-25 04:11 PM
我冇朋友比人打?你咪撚笑死我啵

你問下Nat狗半年前做乜打細細個堆?

我對你自吹自擂 既昆狗史真係冇乜興趣

你聲稱你昆完人10s防 人地唔鋸你

你想象你自己會唔會太緊要

再講: 我都唔明你係米眼殘

我有 fd 同人守p場 其實兩樣野冇乜必然關系 on9仔

你冇書讀, logic 差你都唔好咁樣自爆法 = =

你柒都唔好搵d 小學生都唔會錯既位黎柒la

有fd p場就一定要有人幫手?? 你個腦1999 就去砍掉重練la

btw, 你回想當年. 你自己乜ac 乜ac ..

1句到尾米又係唔夠我打, 個ac做左公廁/昆左人 之後隔左n年再番黎講自己係用過乜帳

結論米就係你個時唔撚夠我打, 所以係game到米鳩縮埋一二邊,唔敢係game出聲撩我lo

2000fun就做網英, 冇人知你用咩帳號就可以比你自hi下

嘛...有既 隻Just成?! 比我gg綠炒之後就冇左下文

咪由得個傻仔係到自圓其說囉

成日係到吹自己係game點樣屠人

Nos咁撚多老西 係勁野又點會放咁耐都放唔出姐

就算廢野都可以放得出

點解?因為個價位合理 有人肯比錢囉 369

你鐘意咪繼續sell你隻ac屠過幾多人囉

"比你屠"個d ac 全部都套晒現走人咁制

繼續打飛機啦 你隻人好多人有意收架

係你以為自己隻ac好猛料開高價 嚇走晒d人姐

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 10:03 AM , Processed in 0.034013 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存