2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 其實玩Nos渣住個Ac扮上菜想放水魚價自High係咩心態?個滅 ...
樓主: HeyHeiJar
go

[閒聊討論] 其實玩Nos渣住個Ac扮上菜想放水魚價自High係咩心態?個滅絕真係No.1   [複製鏈接]

icyin 發表於 15-9-26 08:40 AM
咪由得個傻仔係到自圓其說囉

成日係到吹自己係game點樣屠人

屌佢真係當自己數一數二冇人夠佢打
朋友多又唔見P場 2kf有人幫佢手
仲要自己洗好評

ann18191823 發表於 15-9-26 12:33 AM
我對你自吹自擂 既昆狗史真係冇乜興趣

你聲稱你昆完人10s防 人地唔鋸你

呀哈哈哈

你綠炒我?用個陣得張+1卡你話你綠炒我

笑死咩傻仔.我海戰15你又淆又唔敢打,係要打人低翼卡

不過算啦,我個隻ac都放左成9k

你個1m2戰慢慢放啦

留名睇人收你件猛甲.值5s防

_呀K~ 發表於 15-9-26 11:59 AM
屌佢真係當自己數一數二冇人夠佢打
朋友多又唔見P場 2kf有人幫佢手
仲要自己洗好評 ...

數一數二冇朋友啦

佢d朋友咪食指,中指,手指公囉

勁撚多朋同佢用同一隻ac玩

死未?

家下佢都10個朋友回緊2000fun

HeyHeiJar 發表於 15-9-26 02:01 PM
呀哈哈哈

你綠炒我?用個陣得張+1卡你話你綠炒我

鳩up就可以當真的話, 咁世界就唔會有呢d窮撚昆狗下等人

你自hi 比人踢爆完又嬲豬, 算點?

分分鐘智障既講大話都醒過你

屌你老母幻想自己有15海戰叫我pvp ,重要我淆

你鳩縮到game帳號從來唔見得光,只會陰陰濕濕匿名望住我

連名都唔知既對手已經可以FF我淆底唔敢打

d 垃圾AC 隻隻都要轉晒手(分分鐘又昆左人)

之後就話自己曾經係邊隻ac邊隻ac

你真係搞笑既, 都米咁濕鳩。

結論只有 :Just成隻ac比人炒. 廢弓唔敢同我打要等到隻ac放左先話自己曾經有過隻乜L群b

2000fun ?! 米撚講tim la 比人ban到要不斷開ac

ann18191823 發表於 15-9-27 02:45 AM
鳩up就可以當真的話, 咁世界就唔會有呢d窮撚昆狗下等人

你自hi 比人踢爆完又嬲豬, 算點?:e ...

又慘D既 又話我廢

但係廢又有人收我Ac你自己咁猛仲打飛機

我比人踢爆咩?我有咩唔怕認?我怕冇人打我炸你老尾

真係有人自我中心到呢自己永遠是對

你有朋友咩?十隻手指同你2000fun嘴炮啦傻西

我2000fun比人ban ac代表?我夠彊屌人老母就預左比人封啦

有咩問題?姐係比人bam左就要永遠唔玩2000fun?

你個垃圾仔玩咁多年比人屌足咁多年都唔化啦

定你冇野串我要r埋呢d傻系野講?

好期待+8劍ac放12000蚊.

回覆 ann18191823 的帖子

垃圾 放到ac未姐

babylucky 發表於 15-9-28 01:02 PM

垃圾 放到ac未姐

我想佢入p場比我打

玩過星曲WEB

昔日的昆狗與尋找水魚的故事
食花生-3-

HeyHeiJar 發表於 15-9-27 11:50 AM
又慘D既 又話我廢

但係廢又有人收我Ac你自己咁猛仲打飛機

你聲稱你放到AC.

結果你昆狗個名臭到根本冇公開過你"用緊"咩ac

只係話自己"用過" 咩ac

查實你咁撚樣米強調緊你冇朋友lo 柒頭

冇fd 都算la , 做昆狗 成世都抬唔起頭

乜撚野 叫預左比人 ban

事實上你比人恥笑你不自量力 多過 認同你屌到人

你呢d hihi 幻想自己屌到人,你都唔望下你陰公豬到 ac 都要左手轉右手 成世見光死咁款

我fd 唔會隨便同人鬥多既,話晒我又唔係d咩紅人

但實多過你條廢青  洗評分你都要自己單機洗

你咁想見我d fd , 同我開賭,接番偽大生個爛攤子

我收你$4000個時 你米見到lo   不過你d昆狗撚有$ 學人賭咩

icyin 發表於 15-9-26 12:31 AM
我從來都無離開過

玩緊咩ac icyin男神!!!

ann18191823 發表於 15-9-29 03:22 AM
你聲稱你放到AC.

結果你昆狗個名臭到根本冇公開過你"用緊"咩ac

搞撚清楚先啦,我同你賭4000咩?

定係你比人屌得多得濟分唔清呀傻B

快D入P場比我打咪知我乜水.

HeyHeiJar 發表於 15-9-29 04:15 PM
搞撚清楚先啦,我同你賭4000咩?

定係你比人屌得多得濟分唔清呀傻B

屌, 你比個偽大生重差ar d水平

柒頭昆狗好心你進修下la

係米唔識睇字姐?

呢架明屌鳩你冇fd 窮系做昆狗,成世過街老鼠la

你冇人冇物廢青都可以咁有自信話我 "冇fd"

我米好清楚答你, 你想見我有冇fd 同我面交,我米好人d滿足你好奇心 帶d fd比你見下

不過你條窮系昆狗點會有$ 收我野,咁點算ar? 所以米叫你接住 葉俊賢個爛攤子黎同我賭

同我賭,我米面對面同你寫份協議,再順便比你見埋我d fd又如何? 反正都多個証人望到更好

點解你可以理解為我 當左你條傻系 係 葉俊賢

唔係同你講笑,葉俊賢雖然係比我收佢皮,不過人地都係食佢老豆老母d錢

未夠你咁折墮要去做昆狗,人要分階級的話你咁撚cheap 點解你覺得你可以扮演到第個咁有自信

ann18191823 發表於 15-9-30 04:57 PM
屌, 你比個偽大生重差ar d水平

柒頭昆狗好心你進修下la

冇人冇物廢青?你又知?你唔比我老豆李家誠?唔比人有錢而昆人
唔好又乜又柒又呀吱呀左講人地
我唔識dark同屌你D人既
我冇FD咩,屌鳩你唔洗FD啦.
一個Post十鳩幾人屌柒你
要做你.你入P場都輪唔到我打你你都訓撚低左
點睇我有自信呀. SAD
我唔似得有人話自已猛又比全人類話你廢
仇富?葡萄?
又唔見人話水母 NB 魚次個堆廢?

好心你FF少陣啦猛戰.冇人認同你你就咀炮我地死撐
真係冇乜可以同你講.你都自己活係自已個打飛機世界
唔肯接受批評,唔肯反省,唔知自己衰乜鳩,唔肯認衰
比你2000fun咀炮又如何?
出到社會你咪一個冇人接納你既廢物.
我又未自信到垃圾ac當top戰咁自high啦
唔好r我開Game名啦
入P場同你玩啦傻狗.好悶呀

個POST明明就話緊滅絕隻AC廢物扮上菜之餘仲要放唔出- -
而家變左賭滅絕有冇FD,
又話咩人地比佢收左皮..好似文不對題左啵高材生李俊俊華==
BTW滅絕佢真係冇FD既= =

喂死傻系我問你放到AC未啊
你唔撚係啊
放左成年咁樣
咁撚似之前戈個 好出名既網絡夢之大毒紅人 李華俊 JUNO LI既?
你係咪視佢為偶像???

babylucky 發表於 15-9-30 11:16 PM

喂死傻系我問你放到AC未啊

放左同未放 都唔會關你條hihi 龍家豪事la

小人物, 企出黎做炮灰又何必?

你個傻仔汁人口水當起底

網絡紅人非你莫屬la , 中學同學個個都出賣你

係女見到你都評價你做FF on9仔

你睇怕呢世都只係得 hehe 呢條路線可以行

認真想請教 龍家豪 精蟲友: 扑一次 就要 買1張 15翼既S卡, 究竟係叫雞定溝女?

HeyHeiJar 發表於 15-9-30 05:33 PM
冇人冇物廢青?你又知?你唔比我老豆李家誠?唔比人有錢而昆人
唔好又乜又柒又呀吱呀左講人地
我唔識dark同 ...

一時就話我"冇fd",比機會你見我d fd

又話出到社會冇人接納我

on9仔, 你毛都未生齊 就米係到自hi

你書都未讀得成,日日機霸網英做昆狗

由你講出口社會接納與否,你會唔會覺得你自己可恥

從來冇興趣r你 Game名

而係你Game名 比人發現就即賣ac 比人過街老鼠咁打

做昆狗做到咁樣可能有你既樂趣既,

BTW, 我接受唔到姐  

你米慢慢FF 你老豆係李家誠, WFC?

回覆 傻婆琪 的帖子

佢玩緊一隻好勁既ac

龍乜撚野家豪姐ON9仔
我就無玩夢啦 ac都早你一年賣左啦傻系  賣既價同你一撚樣啊廢柴

呢加問你放到帳未 你答乜撚野出泥?? 求其拋個名出泥就以為自己好撚威?

我老豆係梁振英啊

babylucky 發表於 15-10-1 10:37 PM

龍乜撚野家豪姐ON9仔

屌,人柒就冇得救既

你個底根本唔需要特別花氣力去起

點解你豬系成咁  難怪書又讀唔成,扑野每次都要上繳 15翼S卡

你呢d 小人物. 講真, 真係入唔到我腦 但無奈你d 柒名一早係晒2000fun 到有record

係咁2000fun search下都已經搵番晒出黎

http://www.2000fun.com/forum-red ... romuid-1210922.html

http://www.2000fun.com/forum-vie ... romuid-1210922.html

比人踢爆左個柒名一邊唔認,一邊走去投訴

口戰比人收皮,隔左一年又番黎想柒多穫

你連自己個名都咁隨便捨棄,難怪你中學既人生....

題外話: 睇番笑鳩你條柒頭d post , 一邊叫雞既你一邊話人生愛滋

你知識水平...真係

ann18191823  重有重有: 你話你放ac 放到我同價. WFC? 就算你自hi話換左層樓番黎 呢d 夢話就對住牆講la 反正你冇fd so sad  發表於 15-10-2 07:05 PM
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 11:44 AM , Processed in 0.038519 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存