2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 疊防第2條片+cn玩掛及8月中死線 光復夢之 時代革命 ...
樓主: 薯B~XD
go

[抱怨專區] 疊防第2條片+cn玩掛及8月中死線 光復夢之 時代革命 更新9/8

回覆 官方小雲 的帖子

快d改 之後疊埋心水 放哂資源係其他game

屌死你個男人豬西小雲

十週年勳章(賀詞)

當初成個月前出通告,已經有人提出咗改疊防會改埋疊攻,只係唔知當睇唔到,定根本冇去挽救呢件事。
自以為疊攻、疊防分開計法?太天真。
小雲你實在太唔了解隻 game,不過冇辦法,你唔係玩家。
我覺得你應該喺 game 入面整個投票機制,例如寄信畀 GM01 之類,按名篩走低 lv 洗意見嗰啲。
然後先向原廠回報你嗰啲所謂「問題」。

我唔知你明唔明原廠弱智,但大把人都知佢哋智商有幾低。
你自認為獨翼太勁?自認為「雙重減傷效果成功率與成效疊加」係問題?
好明顯你當初唔係回報獨翼太勁,而係回報疊傷計法有問題。
你唔係玩家,更唔係老手,回報嗰啲嘢原廠分分鐘跟住做。
但影響幾多人?
唔止港服,外國服都跟住一齊攬炒㗎。
你簡直變咗千古罪人。

垃圾人妖小雲,你做既衰野要還。

回覆 官方小雲 的帖子

薯咩B哥 係夢之歷險大家都叫佢做薯閪
快D 你都叫佢做薯閪

皮收唔收;]   trash  平時講野D營養價值不如一包媽咪面
不過我就回下你啦 你話我係男神好 193巨人都好 我都唔太在意
番去訓下先啦

獨天處理手法 我真係直頭呆撚左
我直頭懷疑係咪打開左真理之門
同真理(原廠)對話   佢就對施術者(反對者)奪取身體一部分作為通行費(增傷)給予對方絕望
就好似有戈醉酒佬無啦啦入左你屋 你叫佢走要比番錢佢甘
我地接受唔到!

不過 我地要解決問題 而唔係解決提出問題GE人
千古罪人係小雲?
原廠比D狗屎你食 你怪運輸比屎你食 ?
你傻撚左?

小雲妹 你知唔知點解一直都輸比原廠?
因為你一直都單打獨鬥
而唔動用我地E D最強力量
而且香港的確冇咩話說權 甘外服LE?
我就唔信外服都冇意見
聯合下外國GM
我就唔信佢地會SUP改埋增傷
點都好啦 小雲EE你而加可唔可以搵下有咩方法可以令原廠注意到我地?
我試過係REDDIT打但無用
公投POST又好   問卷調查又好
我地先係最強GE力量

再話下你地
比我話左甘耐夢豬
你地都係甘撚夢豬
抱怨夠 就做d野
REDDIT好 TIWWER好 IG好
做夠夢豬味啊? 爭取味啊

垃圾

回覆 官方小雲 的帖子

立場:
改唔改已經唔緊要,因為呢D又唔係你同我或者所有港服玩家決定
既然要等外國SER既消息,咁唯有繼續等落去咁解

但係唔該削弱後請以遊戲平衡作出基礎推出其他既補償機制,例如樓上提出既個D
或者請將夢歷既面版徹底拉番高佢,或者修改傷害計算公式,等N多方法
係有合適既補償機制明確推出黎之前,我寧願有幾耐拖幾耐

而且又有玩家贊成…所以我都唔知應該企邊面。
係你搬玩家出黎做理由同藉口之前我只會建議你開post投票
否則你咁搞同個班全家天打雷劈五馬分屍既傻系孤兒兼人型雜種垃圾綁架民意無任何分別

另外題外話問一下

光弓熊技 海戰守技 同能水效果會互相疊加BUG
放自定範圍技(海戰扔旋風/海弓落鷹)時如果被休克等無法攻擊效果命中時會造成無法移動既BUG
仲有釋放時既異常delay,命中判定等等不正常情況
各種描述與實際效果有差異既BUG(咩無法迴避效果但係被盾效迴避over過去)
吸完攻之後個7K攻解除變身後仲可以保留效果既BUG
各種萬年BUG技,同埋各種黑科技包括埋外掛
仲有唔少十幾年前回報過既BUG
千萬年既遊戲職業平衡問題包括基礎職業既設計同定位以及夢歷入面既各種黑盒子計算公式
請問你幾時打算去瘋狂回報一下令到遊戲變得更加美好呢
韓服個班傻系係咪全部都食左D咩核廢料落肚搞到咁
一個SER講既野無作出詳細測試同考慮遊戲現有平衡同機制
一上黎話削就即削,呢D咪係極品開發囉,仲留係呢個世界上做咩

薯頭乜呢排咁撚多廢話既 屌你老母 抽又唔夠我cn大帝抽 又要多多嗲咁 唔好以為打多幾隻字我就怕你 個個跟我講番句 薯頭地底泥

回覆 大圍殺人魔 的帖子

薯頭地底泥!!!

講多無謂 你依家諗下點寫封信先啦

回覆 k小夜 的帖子

叫條豬西小雲寫定辭職信啦
我一定會搵佢真人快打。

回覆 皮收唔收;] 的帖子

薯頭地底泥 萬歲!!

咪騎劫呢個口號啦 同埋唔該唔好係度扮正義 講經咩
你地咪一樣有份用外掛
加上你隱身係安全偷打玩家就叫公平? 就叫正義?
[你話沉默只是懦弱 忍耐只是麻木]<<< 都可以套用返 多數玩家都要求爭取刪安全
係玩家要求刪安全個時 你既正義去左邊??????
因為你一樣都係有份沉默囉
你仲要活學活用 安全偷打戰術 你咪又係幫兇
同埋8月中死線過左啦WO 有無下一步跟進行動????? any update?
我只係睇到 原來你既正義都只不過係搬龍門

回覆 ChiB` 的帖子

果陣我都未玩
我又有暗弓 我又吾介意喎
再講自己都有用安
又怪人用安????????

咁gm都話左改 吾need死啦

回覆 rythmming 的帖子

我14年已經打左封,放左係桌面到.__."...
開發已經收到我既意思,會再研究下。

官方小雲 發表於 2019-8-26 11:54

岩喇,最緊要知錯能改。
夢歷由誕生開始就已經有疊傷疊防,
你冇理由為左隻獨翼天使改變呢個傳統。
你知唔知冇左武器疊傷既影響有幾大,
所有玩家打怪都冇力。
所以最後,
最簡單解決解決薯b既方法就係將獨翼30%改低。
我相信原廠取易不取難。

薯B~XD 發表於 19-8-26 09:18 AM

果陣我都未玩

我睇到你既正義 就係損害到你既利益 咪出黎嘈囉
簡單啲講 針桔到肉個下 先知痛
安全區、外掛 呢啲問題一早就討論左好耐
我有份使用安全?? 講真啦 我真係勁想個安全區無左呀
老玩家爭取左刪安好耐 你本人個陣未玩..
但你見到有問題就唔發聲? 你既正義感呢?
因為你都係使用者/加害者 既一部份
自己其身不正又學咩人打正義旗號?
你icon寫住正義2字唔會覺得自己噁心?
已有 1 人評分Good 收起 理由
ˇ為妳喝采` + 3 你icon寫住正義2字唔會覺得自己噁心.

總評分:  Good + 3   查看全部評分

點解玩安會比人話?
天ser玩外掛 bug 會比人封
但有冇一個人玩安比人封?
我只系見到有人發脾4炸喎?
食腦時代啦

自己冇辨法好似我咁改變世界
就吾好沖出黎質疑我
你答我一句 有冇為安戰拍過測試片
有冇為安戰寫過文章放reddit
係你地老一輩玩家垃圾爭取吾到
咪燒落我到?
噁心e句還返比你

回覆 薯B~XD 的帖子

完全睇得出你係食腦玩家
同我單挑十場可以打打下紅血自己出走P場
我自己帶春豬同你打你就屈我用冰雞冰你
呢家就4:1,幾時敢打埋果5場佢呀薯西??

其實講真果句 你玩安冇問題既 憑你既RJ力 比你BUG埋安都打唔到D咩傷害出黎
唔洗刪安 就咁改係安全區冇得加技比人你都係咁先啦
玩安既最大問題係你加齊一行技 人地係下面就自身技 咁樣就係你口中既公平係咪?
自己有利益既就選擇性失明 疊防一出你成行技都秒唔到人 比時間人地捉隱玩唔到安就we嘩鬼叫
問題影響到自己就打住正義既旗號係度打飛機試圖掩飾自己既私心 咁樣唔係噁心係咩?
你唯一同正義HI到啲啲邊既只係打埋外掛族 可惜自己都其身不正
你想爭取乜野冇問題 但咪再扮哂無私咁講埋哂咩正義OK?
講到尾都係私心作祟 人人都有 認左佢好柒咩?

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-28 10:53 PM , Processed in 0.051153 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存