2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 亂2 Online ***^_^ \ . / 迴爺爺 講故仔 / . \ ^.^ *** ...
樓主: 迴劍勢
go

***^_^ \ . / 迴爺爺 講故仔 / . \ ^.^ *** [複製鏈接]

=.=...做咩改左標題

原帖由 迴劍勢 於 2006-8-15 06:38 PM 發表
你好似係高立架可??
因為有次走去高立望望,對你個名有D印象^^
唔知有無認錯呢?多謝你支持先^^

-V-有一排成日係公頻出聲.,,
可能戈陣你見到我個名掛O.O"
不過依家我都冇乜玩戈個AC-V-
同埋好似有個人同我差1個字就同名-V-"

HEI熙

其實個標題改左四、五次架喇,
硬係個個都好似唔多識合,
迴爺爺講故仔好似係最好、最貼切^^
一係你幫我改個POST名喇^^?

我都要講下古仔.....
還記得果陣時係神田既時候....
果時亂好似開左兩個月到..
果陣我以超慢咁升lv....升左2個星期先67lv
果陣打怪頭仲有石貝出^^
我就單拖去左同怪頭pk.....記得打左3-4日...就有好多力弓黎同我搶啦= =
我果個係67lv力刀...當然唔夠搶= =..
見住佢門果d107lv技能,,,眼仔望住...有少少發嬲..
自問..點解我唔升lv呢@@
本身可以一晚通頂...20粒石貝左右...跟住多左人黎打...就通一晚頂..
只得6-7粒...最後因為比gm cut左打怪頭冇石貝...
打石貝生涯就咁就完左= =...

涼茶

係呀,我亂既第一舊貝貝都係咁得番黎^^

不過唔知原來咁貴,我又唔知有廣場,

所以用左14000蚊比左npc =.=

買左把銀刀 =.=

支持你 呃下分先 ^^

原帖由 迴劍勢 於 2006-8-16 02:16 AM 發表
係呀,我亂既第一舊貝貝都係咁得番黎^^

不過唔知原來咁貴,我又唔知有廣場,

所以用左14000蚊比左npc =.=

買左把銀刀 =.=

我放果陣放左5粒呀= =
係怪頭果度升左5個鐘就有5粒野...

其實神田一出果時我都有玩架~~~不過太多外掛~"~

我用盡力一晚升到40 lv  (果時邊有雙經)

有個拳手用外掛而經6x

第2日仲9x~~點追jei?=.= 後尾咪番高立

好感人>"<~~~~~~~~~~~

強-3-"~~加油寫落去@@"~~"被踢入會???"<---依個我鍾意@@

Haha..我超鍾意個d勁人係你隔離出現=.= 你以為高lv先得個個故事..~_~超搞笑

原帖由 迴劍勢 於 2006-8-15 07:35 PM 發表
其實個標題改左四、五次架喇,
硬係個個都好似唔多識合,
迴爺爺講故仔好似係最好、最貼切^^
一係你幫我改個POST名喇^^?

不如叫 "迴望亂online" 啦..

一係"迴首亂世情"....

再唔係"亂之迴憶錄",....

唔夠再問我,大把貨....

公公個故仔好好聽~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~多謝公公分享......

>w<

我經常會見到呢d廣播......
"放磨石70m有15個"
原來70m可以買到15個磨石!!

跟住.....
"放磨石70m個"
我唔明條友係邊度搵到咁多位裝到呢"70m個"磨石,於是我密左佢.....
我:哇.....你有70m個磨石,你係碼頭買左個貨櫃放架?"
佢:........
我:講真,我想入貨,不過你咁大量,係唔係走私貨黎架?"
佢:.......

笑死

係2000fun 一個manman同一個迴爺爺都可算真正文人啦.  希望你能夠再寫多些文章比大家欣賞.

其實我覺得係亂有得結婚是十分奇怪, 因為亂是以中學生及校園為背景, 不知亂是否希望中學生就結婚呢??

記得果陣....岩岩玩....

仲係得45lv係工4升緊...

果d人話冇位...我就轉線...<----果時唔知0ser有得pk...

升升下...見到一d紅色名...本來以為冇野...

但係見d組員係咁走...我就知佢係黎打我地既...

果陣我以經47lv了...(我以為我是行勁的)

我就單拖走去p佢....點知...佢出左一招我唔知咩招黎既...

果陣我只覺得好型...一招我就訓低了...我d組員..最後都比佢殺晒= =...

仲記得成日里埋係冰9果d行仔果度...姐係打巨刀果邊果d行仔呢....

要等到pk time完左先可以走返出去升lv...

之後到左80lv..走左去學下去0ser  pk...

好記得果陣....0ser玄洞有成40幾條友係度...一轉個畫面...

成個畫面都係紅色...佢地多數都係60-70lv...好多人= =..

果時好好玩..我地組有個107lv力拳,,一招飛過走...死幾個^^

跟住係前面果d比我地打到散晒..我地一直打到入去入面...

到左中間位..好似比兩個力弓..秒左= =..

呢d就係我低lv時的pk生涯

原帖由 XXCXXC 於 2006-8-16 11:32 發表
係2000fun 一個manman同一個迴爺爺都可算真正文人啦.  希望你能夠再寫多些文章比大家欣賞.

其實我覺得係亂有得結婚是十分奇怪, 因為亂是以中學生及校園為背景, 不知亂是否希望中學生就結婚呢??

我夠係文人low~~你無睇過我作既詩咩?\"/

型格花

當然知你係文人喇,
d打遊詩好正^^

涼茶

係喇,果時0 ser好鬼多人架,成班傻傻下咁^^

又要驚怪又要驚比人p,好刺激>.<

而家無咩事都唔會去lu,

少左d樂趣。

含乳仁龍拳

龍拳,假假地你都係我女婿黎架播^^

好耐無見你喇,係度見到你好開心^^

果時我個女同你拍拖,見到你個名真係怪怪地,

不過之後覺得你個人講野好底死^^

係度講下你d近況喇快d!!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 07:24 AM , Processed in 0.030735 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存