2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ 【★官方★】◐開發商遊戲系統建議收集專區◑ ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 夢之小妹
go

[討論] 【★官方★】◐開發商遊戲系統建議收集專區◑ [複製鏈接]

隻精亂拾野

上次玩緊小號
打打下冇啦啦有隻墜落使者彈出黎(小弟有開精)
結果...比隻野減速 走都走唔到
最後當然訓低收場啦

所以我希望隻精唔好去主動開命運箱

回復 262# zxctimhk 的帖子

同樣...
外掛數量一定都會增多..
因為有集點區.. 所以一定會有好多外掛係到掛..
如果真係會出.. 咁GM門就要多D 係呢D區到巡巡~

大家既意見已經整理好回報左俾開發

個果防外掛測試個D數字 希望可以深色D~
有時候好難睇-_-

死神 and mvp 是辛辛苦苦一次次累積回來,            破壞王,戰神,聖者一場找人洗得啦, 但係排發既水晶數量差唔多, 死神 and mvp玩得好辛苦ga排發既水晶數量應該多D la=,= :smilie_/(: :smilie_/(: :smilie_/(:

-.-捉外掛系統"""有10%經~...1個經苦~25金得25%....吾洗錢有10%經-.-算系咩意思....捉外掛果個不如比錢好個啦-.-問一次有20金-.-仲好啦~

提意開返個情侶頻

有情侶系統
但偏偏就無情侶頻
最後都要用密頻傾
帶來很多不便
希望官方可以開多個情侶頻放便覺位情侶

精靈水個d 幾時先整到可以重疊=.=?

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

唉=.=過左咁耐仲未搞返好彈機問題=_=..真係e家每日只會on一粒鐘,,一粒鐘可以彈足7次-_-..真係乜心情都無晒

祭C 要+多D 施法速度裝

希望官方可以改驗證失敗後懲罰
得到壞寶寶之外 再減人物1個等級+專精
因為現時外掛仲未有自動驗證(外掛驗證)方法
可能有人會話 手動玩家答錯咪好唔抵
咁只可以講 驗證時睇清楚先答

以上希望可以做到,先會比手動玩家一個保障

我建議精0既開心水同體力既餅可以去到加250
唔想1個餅就1個格 咁樣好哂位

戰場

希望開番5vs5的戰場

希望開番5vs5的戰場
而係長期開放

真係好想開返5v5囉
我自己部腦廢
5v5唔會lag
但係10v10就......

十週年勳章(賀詞)

唔知e塊版仲有冇人睇,
戰埸開發個系統打雪戰,應該幾好玩

如果開發唔到用大埸的,
試下開發精靈遊戲個到,
(岩岩諗到的,見你地咁愛戰埸,以前打機玩雪球大戰覺得好好玩,
如果整到全部人一齊玩就好啦            (發夢啦你lol

e+個戰埸點先可以令到冇咁多人日日係到嘈交?
其實好簡單(你係team work個方邊著手啦,

可以類似個人生歷程咁,,,,
打戰埸有限次數,
唔可以卡足一世.....

你最多整返個practise mode,同埋另一個正式的mode
等人地有得選,,,,一班唔多熟手的玩家搵到佢地的戰鬥方式,,,練完之後完正式打

唔比佢地卡足一世係因為卡戰跟本就唔會有經的,
如果卡戰升到lv,,(可能佢地出邊有個外掛打緊任物lol)
唔好呃自己啦,卡戰....所謂的技術...咪又係靠專精,同裝....仲你你咩技.你d職技,,你知你隻game幾平衡架啦,,,,,
d石.....d水.........唔識講......

卡戰有咩問題,我唔講你都知啦掛?!

=========================================================================
到第2到講專精......唔知你e+整好未.....因為我都冇玩所以唔知...
專精個到都存在好多問題下.....你返去試下就知.....

<可能根本冇問題,你返歸啦lol,>(我唔知啦...........
==========================================================================
比個po你得閒慢慢睇

我對戰場ge睇法
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D1

(你一係唔好做,要做就要做到盡!(資源有限,咪浪費!)
(take action前唔該用下你個大腦,唔好人云亦云,唔係因住比人老點,
死左都唔知咩事lol,,,,,,,,,,,,,,,,諗野唔好剩係諗死一到!
唔係到時就會比人狂震爆你個腦,,,,,點到你暈橢橢,
冇人唔會冇私心的,包括偉人,問題係多定小咁解姐,
記得過濾你所有入左腦的野,

講完,係咁先,

十週年勳章(賀詞)

[hdutube]jTDHCbu3-6s[/hdutube]

[hdutube]UrV8JTsQTM0[/hdutube]

其實你有冇諗過我之前講日日登入隻game送野個活動,,,,
唔係好似你咁搞?

你知大把人貪心,唔知足,得一想二,
有d想要的又達5到要求架啦......
連on幾多日.................

你set隻npc eg 精靈etc係城到,
24小時一個cycle.....最好係每晚12點到轉啦....
d人有on的就去個到同隻npc講野,給印,(日日都有一份野<入邊d野可能人人一樣(夠哂公平- -
(又可能任抽日日唔同<睇你入邊放左咩.....因住.....怨聲載道.....
(最緊要個樣野係要set不可交易,唔係你就玩完= =............
(lol我吹水架咋,因為細個個陣玩好多攤位遊戲,直到中學先唔得閒玩,(中學都唔興啦lol
(其實個理念成年前講過,不過冇人執行,冇人改良,,e+都返唔到轉頭=.=
我有d係抄全民偶像的,好好玩,我日日玩架lol,佢e+出埋包剪搥a_a
仲有記住咪set期限....可以儲印,
可能set大中細獎???
on一日一個印咁計.....
當on一日個個係細獎....
on左5日給左5個印中獎...
on左10日有10個印大獎咁計,,,
跟住再一次循環......

定時定候換第2批糖返黎.....
(唔洗係勁裝個d,你求其整返d牌ar,飾物ar,or錢呀,,,or任書(最好無限lv個d任..好似之前小說創作咁<贏左個幾名整左個任個個呢,,,,
(記住set不可交易就得啦lol,唔係你就lol

(唔岩整埋專精個到,其實你改左未?
你知5知問題係邊?死左會扣哂d專經......你升左=無升.....0......
(應該用符同唔用符的後果會唔一樣?係咪用左個符就唔洗扣??定扣少d,
定係ec幫手復活就ok?....................

你知5知+左石+食哂水,+哂技......開埋公會技.....+埋你身上d專精.....
我都唔識講啦...........................................................................

只可以話有公會同冇公會的人好大分別.
個公會有冇錢,幾多lv又係一個問題......

個職本身我講到唔想講.....你自己get..

專精升到爆左同0專精...又係一個好問題......................

隻精靈招喚出黎又可以發動到D技,,,,,,好似E+有得合體?我唔知啦....

而最好的問題就係我地一日得24小時,
真係分身都唔掂囉LOL

外掛,玩埋我個份啦= =......................................

PLS,我知你改左好多我地想要的野..
例如個官網,間公會房,情侶系統.......同埋合SER,,,,等等

我地話過如果你合左SER的話可能會返黎玩返,,,
不過..................值唔值係一個問題...................
玩GAME只不過係想玩得開心....
但係唔知點解好多GAME都係,,,
開頭好地地的.....
跟住.....總會有一班人霸地頭....

我以前玩過一隻......個到24小時都係個班人升哂,,,,
佢地一TEAM人.....霸住個位.....

24小時輪流有人互補....(應該都係有海外玩家啦....
唔係成日玩,唔識佢地的,
跟本係=升手指.......................

根住物價又黎玩野......買點買到你斷氣......
唔玩一排,,,跟本跟唔到個物價...
升得快過火箭............................

隻GAME又大把騙子呃人裝....
我都比人呃過= =

跟住我先唔玩...
比埋隻AC我細佬...

個陣見到你隻GAME都係咁先出聲...
不過可能講咁多都係冇用,
你心裡有數啦,
如果有心同玩家溝通就應該.....
你自己估啦............................
你應該估到我想講咩,
因為
你係代理,
我係玩家.

其他未玩過的人見到你GAME咁多兇霸,
最重要係你以為好了解D玩家,
其實完全冇理過佢地的死活,
唔理係新手定老手都係咁話啦,
所以幾吸引都係假啦,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
除非你兇得起啦,唔係你就88
而你隻GAME係E班人的陪伴之下最終的下埸...
唔洗我講你自己都估到ORZ

(其實我之前講的野,
隻隻GAME都做緊,,,
<鬼叫唱到咁行,唔死都唔得啦LOL>
唔通真係想執咩,
日日咁多新GAME出<雖然唔係新就一定好玩...
不過人都係貪出鮮的= =
雖然你隻GAME係有料人地遲早都會玩厭之後返返黎玩,
但係你唔係真係想做到咁嘛?
坐以待斃.........的結局.....係無眼睇...................

(或者都係個句,隻GAME出得太早啦,
未SET好哂就比我地玩,搞到我地雞毛鴨血(你自己有眼睇,由其係一開GAME個陣D玩家根本就係白老鼠,,,,

E+只好頂硬上啦,= =,,,,,,,,,,,,,,,,
但係你頂錯左個位,,,,,你個頭因住爆崗,流血不止而冇命......
你真係搞返掂哂D基本野先好搞第2D,,,,
你唔對症下藥,係治標唔治本架喎....
(如果你係想咁就當醫返好的.....你遲早復發,仲一次比一次慘痛.....死無葬身之地=.=..............................

==========================================================================================================
唔想睇E個PO的你就隻眼開隻眼閉啦,咁你就好似個班人一樣唔洗眼冤啦
(可能慣左自言自語,自問自答,搞到變左精神分裂 (起碼係好多人心目中都係,
你一直唔答我就用我的想像力幫你放大放大再放大(我好勁的 )
你比到信心我地D玩家,你個問題就會迎刃而解(唔好睇小D口水,唔係你隻GAME/公司的信譽就BYEBYE~~~~~~~~~~~~~~~

十週年勳章(賀詞)

[hdutube]ML1R6wl_dlE[/hdutube]
時間過左就返唔到轉頭,
一串光陰,一串金,串金難買串光陰,
唔好再好我講你無買點,你邊有付出過,

E個世界上想要的野唔一定要買的,
有得自制

唔值得買的買黎盞哂錢,不如拎D錢去捐哂佢好過
===========================================================================================================
要駛就駛到盡..
太盡<你會死得好快/未到個點<你都唔知係到做乜...

一個鐘頭入邊,點先可以最有效用到最盡?
想做就做啦,問題靠你自己發掘,解決的方法得一個?!
冇絕對的,係睇你個陣想點姐.....(個個只不過係達到目的既一個手段)

過程定結果重要?UM,真係唔知啦
===========================================================================================================
個班人或者又會係到話打黎打去都係個D,又係到呃PO,
係,我認,我又係到呃PO啦,
講黎講去,上年都講過啦,
咁又點姐,講完都冇人睇到.....
宇宙入邊有未知的空間,根本仲有大把野都係未知的....

超級巨星曝光 比太陽耀眼1000萬倍
http://hk.news.yahoo.com/article/100721/4/ja4r.html

(不過光芒太大唔係一件好事,壽命唔會長....

十週年勳章(賀詞)

http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=4251857 #3
原帖由 藍夢月 於 10-7-26 11:28 PM 發表
我剩係想睇下gc幾時兌現承諾,(因為得到你,所以更珍惜你)(不過上網搵過張公告我搵唔到,,,
或者,都係睇唔到,(睇到就最好啦,但係我冇命享,最多係到吹下水啦

希望仍然像最初,像這首歌一樣(成為一曲動人的樂章
[rm]http://www.fileden.com/files/2009/5/30/2460446//dj_themesong.mp3[/rm]

[hdutube]JuADvrCBCTg[/hdutube]

[hdutube]iBsQCUu3iCU[/hdutube]

[hdutube]IfeZR9AaxdE[/hdutube]

[hdutube]XxJPsTBtX-0[/hdutube]

[hdutube]ChiIgydTqB8[/hdutube]

[hdutube]YO0g1Thb-ag[/hdutube]

[hdutube]jS7XaMzpxd0[/hdutube]

[hdutube]sSQaN6xyRtk[/hdutube]

[hdutube]fXd_5LhKp3c[/hdutube]

[hdutube]3Zrr0k6WSEE[/hdutube]

[hdutube]N8R0ToyOwq8[/hdutube]

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 05:17 PM , Processed in 0.083119 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存