2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ 【★官方★】◐開發商遊戲系統建議收集專區◑ ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 夢之小妹
go

[討論] 【★官方★】◐開發商遊戲系統建議收集專區◑ [複製鏈接]

原帖由 O大O 於 2009-5-4 05:58 PM 發表

減 速 有鬼有  得個幾秒
貓閃有阻住 睇你閃去邊 低lv呢招都唔係好遠
隻 豹有幾多攻啊...狂戰衝埋來 3秒88
就算俾你暈左狂戰  d攻低到  斬都斬唔到
就算俾你貓閃 你用遠攻扣到幾多血
到時再衝  88
請問閣下有 ...

遊 俠 有 潛 行 ,, 又 有 貓 閃 ,,
吾 好 話 有 野 阻 住 閃 吾 到 ,,
沖 鋒 夠 會 阻 住 出 吾 到 ,,
遊 俠 系 火 炎 d 轉 彎 位 系 屈 住 狂 戰 ,,
狂 戰 出 吾 到 沖 鋒 你 又 貓 閃 直 路 ,,
狂 戰 追 吾 到 架 !!!!<<
睇 你 識 吾 識 企 咩 位 打 姐 !!! 你 閃 吾 到 只 系 藉 口 !!!
遠 攻 扣 吾 到 血
咁 我 都 話 近 攻 扣 吾 到 血
我 吾 知 高 lv 點 ,,
我 講 緊 40lv =[[
吾 好 插 我 40 lv =[[

十週年勳章(賀詞)

原帖由 kennymy1234 於 2009-5-5 06:30 PM 發表

遊 俠 系 火 炎 d 轉 彎 位 系 屈 住 狂 戰 ,,
狂 戰 追 吾 ...

嘿嘿,,玩GAME戰場都同平時打怪就冇野好講啦

個個遊都係去戰場升LV

打戰場好多經的

十週年勳章(賀詞)

原帖由 藍夢月 於 2009-5-5 07:28 PM 發表

嘿嘿,,玩GAME戰場都同平時打怪就冇野好講啦

個個遊都係去戰場升LV

打戰場好多經的

人 地 回 緊 條 友 ,,
你 又 插 我 - -

十週年勳章(賀詞)

原帖由 kennymy1234 於 2009-5-6 04:41 PM 發表

人 地 回 緊 條 友 ,,
你 又 插 我 - -

嗯,,,,E D係插............

希望尋寶任會送3DAYS OR 幾小時既點品
座騎 飾品之類
等冇錢買點既玩家都有機會試用一下點品
試用完有可能會買呢@@
有傳石最好!!

Alta活動勳章

如何令戰場多人玩?...小小建議(小妹`><

每個人都係追求金錢ge欲望~

"為甚麼副本,地區任務有金錢獎勵,但戰場任務就沒有?"

甘不如,,,係D戰場任入面,,,(即係要殺指定職果個任~!)
加入
金錢獎勵~

例如:
40戰場任,,,完1任加5金
50戰場任,,,完1任加10金
越高lv戰場金錢獎勵就越多-v-

甘樣,,,戰場就唔會長時間都係空空如也la-v-""
又唔洗搞到小妹甘煩,,,要搞活動成個月入戰場-v-
可以填補冇左訂單既不足,,,
要塭$$就入戰場,,,

仲有,,,打戰場ge人好難塭錢-v-

p.s.希望小妹可以同taiwan講講~XD

地獄使~

1 為什麼召出來的寵(和精靈)老是卡在各種障礙物...?
   可以讓他們穿過那些場境佈置的飾物(<?)...
   要不是的話,我真的不知怎麼辦了  orz
2 在下有個奇想...
   4轉時,地獄可以召新寵 -  怨恨女鬼
    有一頭黑色的長髮,而且蓋住半邊臉,只露出一隻瞳孔是血紅的大眼睛(<-可怕吧?!  )
   身穿白色,血跡斑斑的長和服
   傳說她是古時一名日本的公主
    被迫嫁到外國後
    愛上了國王   
    但因宮廷的明爭暗鬥    被害死了
    而她十分記恨,死了還不忘報仇
   (她的頭髮是在空中不停的飄)
3 新寵2號 - 貪念吸血鬼
    一頭灰捲髮,倉白皮膚,血紅的瞳孔
   穿著黑白的lolita
   嘴邊滴血(<-牙周病?XD),走過的路會染上點點血跡>0<''
   她是因家境貧窮被迫在19世紀某貴族當女傭
    後來被一隻吸血鬼咬了一口,變成了吸血鬼
    為了追求更多維生的鮮血,下了地獄
   **她會常用吸血技能,是打怪練功的好幫手(不用再整天用骷髏法師 )

嗯...2個都是女生...流行地獄少女....XDD

十週年勳章(賀詞)

原帖由 t28sammi 於 2009-5-7 05:47 PM 發表
1 為什麼召出來的寵(和精靈)老是卡在各種障礙物...?
   可以讓他們穿過那些場境佈置的飾物(

老妖中意~

原帖由 kennymy1234 於 2009-5-5 06:30 PM 發表

狂 戰 追 吾 ...

宜家講緊狂戰對遊俠
點會近攻扣吾到血
遠攻真係扣唔到血  因為狂miss  仲有得一招遠暈技  要儲5格  先暈到
到時你一衝鋒   
遊俠點同狂戰p
你唔好玩啦
你狂戰攻速幾多啊 幾秒ko啦
你沖鋒唔係直路...... 貓閃cd時間比沖鋒長
就算閃到  唔通一直走  唔打
我唔識企位打??
你識唔識企咩位打啊 !!! 你追唔到只係藉 口 !!!
潛行一開打就用唔到  唔使講la  你明既
我以前夠係40lv  我會唔知
事實上係唔係真係壓著遊俠
我唔想筆戰啊

我個人覺得聖騎加多招減命中的技好多,最好係大技
(例如一開始招技係-15%命中,下一級就係-20%等等)
因為個人認為打元素個陣都唔洗係到等死,而且要有招被動技是加仇恨值
例如:被打時會加仇恨值,中異常狀態會加仇恨值等等
因為有時打王時,一但騎比大或兵打暈,狂戰或元素好易追過仇恨值
盾是聖騎的主要武器,希望加多d這方面的技
而狂戰為了帶出個職的高攻的特點,可以加一加招一血或防來強化攻擊當然就減得多就加得多
這樣就交給開發部想吧
另外早前在加c拍賣所見到2個同lv而防具(全部藍字+體,力)也差不多的聖騎和狂戰
發現了個聖騎有大約有1500攻,4400防而狂戰就有4600攻,3200防
令我感覺上狂戰攻守都有,而聖騎攻方面有些過份低攻,希望可以注意一下
遊俠佢的賣點就係命中,所以可以有招技係100%命中
但這招太勁了所以只可用5-10秒,回技時間當然係長啦
刺客我認為現在都好勁啦-0-如果要加就加d效果技啦
例如一定時間內隨機中其中一異常狀態(自想的-0-可以唔理)
元素使的攻擊技已經好多了,但自保技就不是太多
我有位朋友覺得出招高級的傳送技(可到指定地點)
地獄使佢的招技已經夠多了,高lv時可以招2隻怪出來,不會浪費其餘2隻招怪
這樣可加強職業的特性但會扣太量魔量作代價(比1人加2隻怪打都幾傷)-0-
神官個人對這職不太熟,但是這職是救人的,可以加一些技是回魔(但要用集氣點)
祭司這個的職本人覺得自保技幾多,有一日無聊想了一些野
就是出一招補血結界,只要在某個地點放這技,就可以不斷保人血,
而且這技的保血量多小是看集氣點有多小

大家有有意見可提出-3-唔好插我啊>.<

十週年勳章(賀詞)

原帖由 auburn24 於 2009-5-8 04:12 PM 發表
我個人覺得聖騎加多招減命中的技好多,最好係大技
(例如一開始招技係-15%命中,下一級就係-20%等等)
因為個人認為打元素個陣都唔洗係到等死,而且要有招被動技是加仇恨值
例如:被打時會加仇恨值,中異常狀態會加仇恨值 ...

老妖欣賞你都黎唔切啦,,,哈哈..
插人A_A....D人只會插老妖
因為老妖會X個D插人的人...

E個版D人,,,都係咁比殺清光...

的確這個版清靜了好多-0-

十週年勳章(賀詞)

原帖由 auburn24 於 2009-5-8 04:29 PM 發表
的確這個版清靜了好多-0-

怕了我..哈哈//因為D人...講野...好多都係廢話...@#$%^&*(<<<<
所以,,見到我打個D野....

我就覺得應該要令d職偏向番自己個職
    有d職明明唔係刺客和遊俠  但係d裝就+閃

仲有訂單d聲望可以+多d

如果凡係10~30以內的新手 升1級可以獲得新手煉金2舊

咁就好喇  ..................................................

原帖由 28270038 於 2009-5-8 08:47 PM 發表
如果凡係10~30以內的新手 升1級可以獲得新手煉金2舊

如果係就好,我馬上開番10幾個ac慢慢up

個個都只話遊狹;剌客;狂戰 ed屈機職業比人改低
但係在e隻game入面,元素和地獄可以話係最冇用
個個打王呀副本呀都很少會招元素和地獄.最慘係攻唔夠
狂戰 高,血和防又唔夠聖騎高,閃又唔夠遊狹;剌客快
,又冇得補血。又少血,重有地獄冇暈技,圍技又少。
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 02:41 PM , Processed in 0.034390 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存