2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ 【★官方★】◐開發商遊戲系統建議收集專區◑ ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 夢之小妹
go

[討論] 【★官方★】◐開發商遊戲系統建議收集專區◑ [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

原帖由 於 2009-4-30 11:07 AM 發表

開發高層們太認真了.......
有錢都唔搵...我地要靠小妹幫我地出聲啦@@

哈哈..等到下世啦,,,

隻開發睇黎都要比人踢幾腳先識郩個類黎架啦,,

踢佢一下,,佢郩一野,,

佢唔郩我地就狂踢,,,咁搞法...

我睇佢幾時比人踢死,,

踢死左就唔識郁=3=

小妹!!   我有野想講!!!
地獄召喚技不限時間
為什麼遊狹召喚豹又限時間尼?
很不公平......
仲有敏不應該跟命中有關系架咩!!
+命中只靠裝真的不行..
遊狹這個職不應該是命中高嗎?..攻而已比起其他職低..命中率又低...
希望你可以改善下命中率同召喚技不限時!!!
再系甘落去遊狹真的很難在這遊戲生存...如有說錯的地方 請多多包容!!!

原帖由 0o阿健o0 於 2009-4-30 11:26 AM 發表
小妹!!   我有野想講!!!
地獄召喚技不限時間
為什麼遊狹召喚豹又限時間尼?
很不公平......
仲有敏不應該跟命中有關系架咩!!
+命中只靠裝真的不行..
遊狹這個職不應該是命中高嗎?..攻而已比起其他職低..命中率又 ...

召地獄惡魔係限時嫁 仲要集氣點

原帖由 於 2009-4-30 11:32 AM 發表

召地獄惡魔係限時嫁 仲要集氣點

有沒有限時我真的不知 因為沒玩過...
旦如果有限時都比起遊狹的豹好耐...
遊狹:
集氣1點:效果持續持時間為60秒。
集氣2點:效果持續持時間為90秒。
集氣3點:效果持續持時間為120秒。
集氣4點:效果持續持時間為150秒。
集氣5點:效果持續持時間為180秒。

5點氣先得5分鐘真系好短時間...
還有一點未說...遊狹隱身時 為什麼豹就不會一齊隱埋身 真的行易俾人發現!!!

原帖由 0o阿健o0 於 2009-4-30 11:52 AM 發表

有沒有限時我真的不知 因為沒玩過...
旦如果有限時都比起遊狹的豹好耐...
遊狹:
集氣1點:效果持續持時間為60秒。
集氣2點:效果持續持時間為90秒。
集氣3點:效果持續持時間為120秒。
集氣4點:效果持續持 ...

同地獄既惡魔一樣啦

我自己就好小俾意見既..
不過第一樣野-.-唔該改番元素勁d=.=
原本成隻game最高攻既職...愈改愈屎..
大佬d人話元素勁..勁乜..d防又低..又唔係多血..
本身佢係捨棄晒d防血..只要攻..
攻都改低埋..即係玩咩
刺客改左閃都話用敏決定=.=..
第2..聖騎個d..擋王乜差都會係咁減裝=.=
即係又要係咁俾錢買名匠啦=.=搵竹本.咩...
第3...出咁鬼多龍=.=
依家周街都係龍..但係..隻game又唔改需求低d..
畫質..又唔係真係令過人..
但係...隻隻game都唔lag..網吧d人都話...無理由為左你隻game去updata晒所以display..
但真係得你隻game先lag=.=你咬佢食丫..
第4=.=用如花做代言人咁耐就衰足咁耐...成日官網都有病毒既=.=
依樣唔係得我一個講ge..
第5...人流就愈來愈小..但係官網就好似乜都唔做咁..
第6..外掛周街都係..gm又唔係好做到野..唔打電話去都唔上黎捉人-0-改善下啦..
      (有d game..舉報外掛網有獎勵..依頭舉報..個頭改版改到佢用唔到=.=幾快手)
第7...出4轉之前唔該你地攪攪d人流...再咁落去..4轉出左都無人玩...
第8...掛精又捉唔到=.=學埋台灣d野..改到無訂單..但係人地台灣都捉到掛精
第9...成日掛住出埋d咩雙經...鬼死咁貴..幾百點一粒..用得你..不如學d友仔俾50蚊個月用外掛啦

小妹!!!重有一件事...

關於戰場!!!

可吾可以整一個戰場只系要黎互相打鬥又不用等齊人才進行

因為戰場要等到齊哂人真的很難

不一定個個都有時間去等!有時還要等成個鍾都仲未玩得....

整1個戰場可以容立50-100人又無限時就開始得

先系1個人都可以入去 而殺人為加聲望甘計...

好多GamE既戰場都系想入就入想走就走 吾洗等就玩得

加多1個呢D戰場就得架啦 希望你可以做到!!! 因為有好多人都沒有時間去等

/.

.十1分同意樓上的說話.
以家人流真係一日比一日少.
希望可以搞多d活動.送下雙經時間...
同埋升lv既路線 黎黎去去都係得公會任..
真係好悶.
同埋改下d保護時間.
好多人玩下玩下彈左game.一上番線就瓜左.(ps,電腦慢.要入成30秒)
好似我咁..電腦慢入得黎都瓜左.希望增長到1分鍾到.就算彈左game都唔洗驚啦.
你死一次扣10%嫁..唔好話唔心痛.
希望官方加油吧^o^

十週年勳章(賀詞)

原帖由 無名路人 於 2009-4-30 12:03 PM 發表
攻都改低埋..即係玩咩
刺客改 ...

係AR= =...好差..好差...搞左4個月..開發勁AR,,搞PAT屎出黎==

希望65lv先4轉
因為好多人都升左65
而且一轉職會送1lv比你
咁咪對過左lv果d好唔公平

小妹...你要幫下我地丫

遊狹同元素真系愈難愈系呢隻GamE生存...

仲有關於戰場既事...吾該你!!!

我覺得4轉應該平圴分配d能力...
同埋4轉左之後d精靈都跟埋一齊..
精靈的主人四轉左之後可以整一d藥水..
              例如( 30min 內加150防個d水 可以精靈自己整到
又或者                 整d 特【殊裝武器,一次性】.. 例如防潛行  係個個範圍裏面
                              潛行無用        (有時間限制) 等等

白痴野呀

而家正個"外掛偵測的圖形測試"想點先 捉外掛係好呀 但係有冇諗個人有三急 去左廁所 ~~ 你又正個咁既野出黎
咁我即係玩呢隻GAME連廁所都冇得去呀
咁打副本都好慘姐
你地班人諗咩嫁

^^

個射手多番D範圍技好D

有冇技能可以找到 刺客 的隱身,太屈機喇

十週年勳章(賀詞)

原帖由 kuyr 於 2009-5-1 12:52 AM 發表
有冇技能可以找到 刺客 的隱身,太屈機喇

之前提過下~~~嘿嘿..

有隻GAME到有架,,,,不過,,

我諗佢地都5會做RESEARCH,,,,唔會參考隔離

原帖由 無名路人 於 2009-4-30 12:03 PM 發表
攻都改低埋..即係玩咩
刺客改 ...

元素我唔係好覺得佢唔掂喎@.@
佢而家一推+冰人地就行唔到去打佢啦...再+暈
魔攻低少少都夠打死人

而且你話聖騎修裝問題...個個game都係咁(有得修裝既計)
做得聖騎就預左擋怪修裝.....真係唔明點解咁都有得講

再講...人流都唔係話搞就搞到嫁
你唔通鎖住人..唔比人走咩
人地要走都冇計

仲有就係..有邊個迫緊你買雙經呢?
你媽媽?你爸爸?
一定要用雙經先升到lv咩= =
肯升既lv遲早都65..
唔係話一定要買雙經...
唔通人地金行d金錶貴你又走去投訴咩.......

原帖由 0o阿健o0 於 2009-4-30 12:31 PM 發表
小妹!!!重有一件事...

關於戰場!!!

可吾可以整一個戰場只系要黎互相打鬥又不用等齊人才進行

因為戰場要等到齊哂人真的很難

不一定個個都有時間去等!有時還要等成個鍾都仲未玩得....

整1個戰場可以容立 ...

戰場冇人入都冇計...
一個咁既戰場係呢個game既特色
佢冇必要去跟人風....不過一堆人卡40..卡50就係呢個game戰場既盲點....
原帖由 布儿 於 2009-4-30 12:47 PM 發表
希望65lv先4轉
因為好多人都升左65
而且一轉職會送1lv比你
咁咪對過左lv果d好唔公平

...4lv一轉 15lv2轉 30lv3轉...我就話60lv四轉就差唔多...
因為冇人叫你升咁快...(sorry"-.-)
都唔應該為就班65lv就係65lv開4轉...
你話65lv人多定係未65lv既人多啦?
原帖由 0o阿健o0 於 2009-4-30 01:04 PM 發表
小妹...你要幫下我地丫

遊狹同元素真系愈難愈系呢隻GamE生存...

仲有關於戰場既事...吾該你!!!

遊俠係可能難d既...
但係元素就一d都唔覺
難生存?你知唔知有幾多元素65左呢?...比你講到就死咁樣...

原帖由 kenneth835 於 2009-4-30 06:25 PM 發表
我覺得4轉應該平圴分配d能力...
同埋4轉左之後d精靈都跟埋一齊..
精靈的主人四轉左之後可以整一d藥水..
              例如( 30min 內加150防個d水 可以精靈自己整到
又或者                 整d 特【殊裝武器, ...

...你玩warcaft太多了
原帖由 fighttom 於 2009-4-30 09:53 PM 發表
個射手多番D範圍技好D

冇人話過玩射手一定要多d範圍技喎..
個個職都想多幾招....邊個咁得閒呢?

小妹....有d技太不公平!!!

地獄果招:幽靈形體Ⅱ成10秒
對自己施展的魔法技能,施展後可將自己形體幽靈化,閃避 能力提升80%,遭受到的物理傷害降低30%

遊狹果招:野性反應Ⅱ得5秒
對自己施展的物理技能,效果時間內能讓自己的閃避能力提 升65%,每次遭受的普通攻擊傷害降低25%

地獄多15%l0r 有冇可能仲高閃過遊狹...招技..時間又長D 真系太吾公平....
仲有也 遊狹而已系全部職最低攻果個...加敏又吾會計命中率..靠裝真系吾多掂L0R...
就算有閃...命中低都無用咩 低攻低命中低防 真系吾知點玩...遠攻又吾系真系好遠
同D戰士!!剌客!! 衝埋黎D技差吾多一樣遠 遊狹再系甘真系無人再會玩架啦....

十週年勳章(賀詞)

原帖由 0o阿健o0 於 2009-5-1 10:17 AM 發表
小妹....有d技太不公平!!!

地獄果招:幽靈形體Ⅱ成10秒
對自己施展的魔法技能,施展後可將自己形體幽靈化,閃避 能力提升80%,遭受到的物理傷害降低30%

遊狹果招:野性反應Ⅱ得5秒
對自己施展的物理技能,效果 ...

哈哈=.=我由開左65就真係冇乜點上去玩....

遊改極都仲係咁正=.=....

大佬支持左你n個月,,,毫無改善=.=..............
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 06:18 AM , Processed in 0.066036 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存