2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ 【★官方★】◐開發商遊戲系統建議收集專區◑ ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 夢之小妹
go

[討論] 【★官方★】◐開發商遊戲系統建議收集專區◑ [複製鏈接]

原帖由 藍夢月 於 2009-5-4 10:23 AM 發表

小牙呀....個POST係借用你的...

唔係講緊你AR,,,個FORUM,,唔係得你同我CHAT緊架,,,,,嘿嘿..

知道嗎,,,,,我講緊...

我知@@....我都係想講..唔岩玩可以唔好玩

十週年勳章(賀詞)

原帖由 於 2009-5-4 10:31 AM 發表

我知@@....我都係想講..唔岩玩可以唔好玩

哈哈...好多人都係咁架啦,,,,

唔岩玩,,,係要玩..你吹脹..

一路玩一路係到麻怨....

改AR,,改AR,,,我好廢AR

個個都係睇到自己改左DD,,<<一見廢左就媽叉人,,,一改勁左,,,聲都冇粒,

冇睇過之前係點..點解要改?

冇啦啦得閒冇屎ALL??

唔好係到搞笑好冇?????????????????????????????????

十週年勳章(賀詞)

嘿嘿~小妹~

老妖比你睇下神遊天下 ~

笑看人生~~
http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3389975&extra=page%3D1

原帖由 kennymy1234 於 2009-5-2 12:35 PM 發表
自 從 更 新 左 之 後 ,,
狂 戰 聖 騎 成 為 最 廢 既 職 ,,
狂 戰 聖 騎 一 定 要 近 身 打 ,,
但 系 狂 戰 聖 騎 次 次 都 埋 吾 到 身 ,,
點 解 ?
更 新 左 之 後 遊 俠 勁 左 好 多 追 都 追 吾 到 ,,
法  ...

更新之後遊俠勁左好多?
我笑左l0r...
人地跑你吾識得追?
狂戰仲吾夠勁?
近身4-5秒 k0隻遊/法
仲要吾系勁裝都得..有技架 哥哥!!!
你吾好再引我笑啦...勁左-_-""
仲話最廢既職狂戰聖騎?..最廢系遊俠也...遠又吾系好遠..狂戰刺客衝埋黎果招技都只系差吾多遠咋!!!
要用勁裝先可以-6殺得死廢裝d狂.....仲要開個2000fun新AC入黎講埋D甘既野...

勁裝狂簡直系無敵..要圍先圍死...遊俠先真系要改...優點本來系遠程同命中.....
而家命中只靠裝跟本吾夠...攻就吾洗講..所有職最低攻..因為玩弓不嬲都系甘!!缺點低攻低防低血..近身無得玩...
旦遠程夠遠???狂戰同刺客衝埋黎果招技跟本同我地遠攻差吾多遠...屈哂機啦''|3-5 秒..秒殺好彩既跳走左..之後又再衝..死左..回技快Ma
遊俠跟本無優點..連地獄招閃避技都多過遊俠15%..時間又耐5秒!! 跟本只靠5秒閃技=無出過...法師系仲高閃過弓手系!!第1次見~,~

↑    以上我玩31-40既戰場得出黎既結論...如有講錯請多多包容!!!

十週年勳章(賀詞)

原帖由 0o阿健o0 於 2009-5-4 11:21 AM 發表

更新之後遊俠勁左好多?
我笑左l0r...
人地跑你吾識得追?
狂戰仲吾夠勁?
仲話最廢既職狂戰聖騎?..最廢系遊俠也...遠又 ...

見過狂拖怪打未?
一次拖成5,6隻...
成場D怪比佢地清哂

原帖由 藍夢月 於 2009-5-4 11:27 AM 發表

見過狂拖怪打未?
一次拖成5,6隻...
成場D怪比佢地清哂

未xDD 只系知狂有甘既實力@@
見過遊俾墮落使者殺死a0a?

十週年勳章(賀詞)

原帖由 0o阿健o0 於 2009-5-4 11:37 AM 發表

未xDD 只系知狂有甘既實力@@
見過遊俾墮落使者殺死a0a?

ME黎

四轉轉職

聖騎士可以轉炎騎士或龍騎士
狂戰士可以轉 破滅者或黑暗戰士

地獄使可以轉冥界師或召喚使
元素使可以轉五行者或巫師

刺客可以轉暗殺者或忍者
遊俠可以轉風行者或地行者

神官可以轉創世者或治療者
祭司可以轉百變者或祝福者

遊俠

我想遊俠可召喚出1隻沒有有效時間的獵豹

原帖由 0o阿健o0 於 2009-5-4 11:21 AM 發表

更新之後遊俠勁左好多?
我笑左l0r...
人地跑你吾識得追?
狂戰仲吾夠勁?
仲話最廢既職狂戰聖騎?..最廢系遊俠也...遠又 ...

遊 俠 有 招 大 範 圍 減 速 ,,
有 時 系 追 到 ,,
但 系 你 都 貓 閃 到 好 遠 ,,
如 果 你 召 埋 隻 豹 ,,
狂 戰 一 定 會 死 ,,
如 果 廢 裝 打 廢 裝 遊 俠 同 狂 戰 我 覺 得 系 狂 戰 贏 既 ,,
你 遊 俠 打 聖 騎 我 都 覺 得 可 以 ko 下 ,,
聖 騎 一 比 人 定 左 就 屈 死 ,,
我 又 無 話 遊 俠 吾 廢 ,,
睇 咩 職 打 咩 職 姐 ....

原帖由 kennymy1234 於 2009-5-4 05:38 PM 發表

如 果 廢 裝 打 廢 裝 遊 俠 同 狂 戰 我 覺 得 系 狂 戰 贏 既 ,,
你 遊  ...

減 速 有鬼有  得個幾秒
貓閃有阻住 睇你閃去邊 低lv呢招都唔係好遠
隻 豹有幾多攻啊...狂戰衝埋來 3秒88
就算俾你暈左狂戰  d攻低到  斬都斬唔到
就算俾你貓閃 你用遠攻扣到幾多血
到時再衝  88
請問閣下有無打遊俾人win左????

多d技能~~

其他職業..出計時間..好長..長過元素...

同元素打...元素屈機!!

出計慢既職業同人打..死硬..

原帖由 聰少 於 2009-5-4 08:06 PM 發表
多d技能~~

其他職業..出計時間..好長..長過元素...

同元素打...元素屈機!!

出計慢既職業同人打..死硬..

好少GAME會係出左GAME之後仲會再加技比已出既職
開高LV開新技另計

加密語視窗,這樣可以睇番之前的密語

原帖由 kennymy1234 於 2009-5-4 05:38 PM 發表

你 遊  ...

-_-跳完咪又再衝過黎...跟本無得玩!!!衝得太遠了 回技又快..
你知吾知做咩甘快俾佢地秒殺...因為攻速快l0r...所以打幾野就閉閉...
刺客:單手劍→1.5攻擊速度
狂戰:單手斧→1.9攻擊速度
遊俠:弓箭    →2.8攻擊速度
攻擊力吾洗計..遊俠最低的...攻速慢...攻擊低...刺客同狂戰又有遠技 會吾會好屈呢!!

↑  以上 我只系覺得吾平均姐...無理由遊俠乜優點都無...覺得講得吾岩既請多多包容!!!

原帖由 0o阿健o0 於 2009-5-5 10:23 AM 發表

-_-跳完咪又再衝過黎...跟本無得玩!!!衝得太遠了 回技又快..
你知吾知做咩甘快俾佢地秒殺...因為攻速快l0r...所以打幾野就閉閉...
刺客:單手劍→1.5攻擊速度
狂戰:單手斧→1.9攻擊速度
遊俠:弓箭    →2.8攻擊 ...

要注意@@狂戰用單手攻速快過速客
招雙持天賦加到30%攻速 又有得用集氣加攻速~~真係快到~

十週年勳章(賀詞)

係GAME到加返個拍片模式....E+剩係得影相模式......

E到有人提議你地整的宣傳片~~~~~~好正.
http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3392543&extra=page%3D1

PVP

希望可以係普通場景團p...(隊伍方式進行)...

原帖由 於 2009-5-5 12:16 PM 發表

要注意@@狂戰用單手攻速快過速客
招雙持天賦加到30%攻速 又有得用集氣加攻速~~真係快到~

甘咪系l0r 對遊俠太吾公平...唉!!都吾知幾時整番好佢
乜優點都無 ........ 再系甘個個玩刺 無人玩遊喇'\+
其他職又有優點 呢個職1樣都無 小妹幾時先幫我地遊俠做下野丫!!吾該||'

1:更改精靈物品(例如 魔法汽水,餅乾) 不可堆疊的設定
      設定成可以堆疊,20個,50個,或100個
     想賺錢的話可推出商城物品 (餅乾盒子)等等~"~
2:增加精靈的小遊戲 令精靈修行完/採集完後 有更多樂趣
     玩完小遊戲後可令精靈是次修行/採集獲得更多物品/經驗
3:提升各職業屬性攻擊的效果,令屬性攻擊更突出,明顯
     (為何現在地獄使,元素使的 屬性攻擊技能,,像普通魔法攻擊= =?)
4:使守護精靈召喚也可獲得經驗,,因為....現在打怪通常也召喚某精靈
     那該精靈就沒經驗能進化= =
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 04:38 PM , Processed in 0.037928 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存