2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 我的第一隻網遊 魔力寶貝 綜合討論+感想區
返回列表 發新帖 回覆
樓主: ↙悔哭↙
go

[感想] 魔力寶貝 綜合討論+感想區 [複製鏈接]

雖然我第一隻game唔係魔力,但算係玩得最長的game,都玩左5年倒。

月費雖然貴,但物有所值。

2.0果時入個族叫「鬼影」,個族長叫真搞野。有冇鬼影的朋友係度呀???

以前成日去pk場放亂射爆人eq 。好懷念有10P10的時候。

果時好慘,打波仔都要請人。出錢請魔師傳師又要請佢食mp

我仲記得請左2個魔c1個傳師。打波仔真係腳震架!!行成2個鍾先有得打 仲會隨時飛~~~

魔力就好似現實社會咁,開檔買寵,掘礦都係自己一手一腳搵錢。

果日台灣ser黑客入時,我都損失慘重。

無左幾個ac!9xlv全十魔師 幾隻勁寵 40頂安全帽

最懷念都係同日本ser過招 有個活動係香港-日本聯ser打王 見識到日本人打樹妖的方法

香港好似係吸乾d mp  但日本係轉斧勁乾 真係好好的經驗

仲有gm的拍賣會~~打獅!但一隻都打唔到....

自己仲開過2次族!第一次叫幻星 但做會長個ac因果次黑客入侵拎唔返.....

第二次開叫新.幻星 

玩咁耐都識到d朋友  

大佬浩 JPO 飛影月 

3.0後都無玩  一切成回憶 而且仲好零碎........

我玩的係香港雙子叫 白雲城主.杰 忍~ 郭靖  認得我的朋友pm我呀~~

已有 1 人評分威望 收起 理由
善福 + 20 鼓勵

總評分:  威望 + 20   查看全部評分

我第1隻玩既game都係魔力-3-``
一開始係玩tw魔力的..
跟住2.0先轉番玩香港

個時係玩牡羊先...
係個度識左個女仔..叫秋海棠
唔知呢度有冇人識佢...XD

之後我先轉玩番雙子=)
我最記得有2個fd..
風之古羅亞同阿蛋,,仲有我以前老公..願望鳥=P
個時4個一齊係西醫玩真係好開心.v.
不過我後尾因為嚴太悶所以都係停玩左..

直到中一個時...我心血來潮想玩番...
所以就買左個包包-3-
一上番個ac..我真係好開心
因為個老公仲係度``
不過過左一排我都係放棄左魔力-__-

唉,,真係好懷念之前
今日特別諗起佢地..
好後悔當時冇繼續玩落去..冇留低任何聯絡方法...

宣傳:如果有邊個識我以上提過既人..請跟聯絡我-__-
多謝合作XD
善福 + 15 鼓勵

總評分:  威望 + 15   查看全部評分

玩過星曲WEB

原帖由 雄~楓 於 2008-4-13 08:29 PM 發表
雖然我第一隻game唔係魔力,但算係玩得最長的game,都玩左5年倒。

月費雖然貴,但物有所值。

2.0果時入個族叫「鬼影」,個族長叫真搞野。有冇鬼影的朋友係度呀???

以前成日去pk場放亂射爆人eqface ...

有冇人有去真實果個拍賣會...

有冇人記得邊個BID左4隻1米幾既鼠公仔

玩過星曲WEB

原帖由 YUKARI 於 2008-4-13 10:04 PM 發表
我第1隻玩既game都係魔力-3-``
一開始係玩tw魔力的..
跟住2.0先轉番玩香港

個時係玩牡羊先...
係個度識左個女仔..叫秋海棠
唔知呢度有冇人識佢...XD

之後我先轉玩番雙子=)
我最記得有2個fd..
風之古 ...

哈哈....

不過好似好多人一開始都係玩台灣先...

魔力寶貝 - 系我第1隻玩既online game.
因為我同我表哥由細玩到大, 見到佢玩魔力所以我就跟住玩!

1入去就開左我至愛既藍色露比, d點全部亂加, 血攻防敏魔乜都加d.
我記得我玩個陣d點卡好平, 1x萬就有張月卡.
直到停玩個陣, 1張月卡都成1xx萬, 吾知仲有冇升價?

玩個陣連邊到系東門東醫西醫都吾知, 同我1齊升lv既人叫我系西醫到等,
我都吾知系邊到, 玩左1排先分得清楚. 後尾就去左雙10既西醫板玩.

系西醫板到識左好多人, d人好好人, 系到教我點玩點玩, 個陣我先知我加錯點.
我就由頭重新開個隻人, 玩舞者, 佢地仲帶我去就職, 升lv.

但系成日玩到1半我都半途而廢xd, 成日重開重開, 玩左咁耐, 都無個人過70!
到左3.0個陣, 吾記得左因咩事, 好多人都吾玩, d fd1個比1個小.
但系我又識左另1班fd, 我地1齊去升lv, 傾計, 解任, 開族, 好多美好既回憶.

後尾就系d外掛既緣故, 物價上脹, d魔錢愈黎愈吾值錢, 搞到我地都無心機再玩落去.
善福 + 15 活動參與

總評分:  威望 + 15   查看全部評分

原帖由 善福 於 2008-4-13 11:23 PM 發表

哈哈....

不過好似好多人一開始都係玩台灣先...

我都係細細個聽fd介紹先玩- -
玩個時連速成都唔識打..
加上睇唔明注音
搞到好自閉咁-__-

一開始我玩傳教...體力防敏魔樣樣加齊=w=

玩過星曲WEB

原帖由 YUKARI 於 2008-4-14 06:42 PM 發表

我都係細細個聽fd介紹先玩- -
玩個時連速成都唔識打..
加上睇唔明注音
搞到好自閉咁-__-

一開始我玩傳教...體力防敏魔樣樣加齊=w=

我第一隻弓手係血攻防 .....

發覺左係唔得之後....開左新人玩

哈...雖然我唔係由1.0玩起...不過見到呢家既魔力...

真係有d感觸...我玩果陣時應該係2.0岩岩開始...

果陣因為我好細個...跟本就冇零用錢去買點...

所以次次玩都係免費7日...我足足開左50個ac...

因為一個ac只可以7日...加加埋埋都有成年既時間...

呢段時間真係好似隻傻豬咁...係蘭城亂行亂撞...

某一日俾我撞岩買左武器...之後先知原來要就職...

聽人講有幾個攻略網有教點就...咁我就上左個...

自己得幾lv就去就...記得第1次係就弓手的...

果個都算係我最失敗既一隻人-v-升左幾個月先40lv...

仲記得我40lv仲未升正職...因為自己跟本就儲唔到5000蚊...

每次補魔都好心痛...真係晒好多錢....

最尾突然俾人爆ac...爆完之後都冇咩心機玩...

停左幾個月之後...決心開一隻舞者玩...

新手7日之內...我升到27lv...1lv果陣有幾個4x既朋友帶我就舞者...

真係好開心...因為圖3陣我買包有5000蚊...

我學左招跳舞...之後升升下就去左50幾...

果隻弓手我係加血攻敏...呢家先知原來咁配係白痴-.-

隻舞者仲離譜...我一開始係加血攻敏...

之後見自己輕裝上雪山好痛...加左防...

又見d人話要加魔...我又加魔...

最終變成混加既傻仔= =5樣都加晒...

到呢到果陣...我發現左2kfun有類game錢...

果陣冇記錯係300幾蚊100m...我見一隻精人地賣50~75m左右...

物價之低...轉左正職之後...發覺舞者升lv成日俾人排斥...

玩玩下就唔想玩...又配錯點又廢又冇錢...

係呀,,,仲記得我曾幾何時玩過10p10...

用隻4x弓玩...見到2條勁長既隊...

記得果陣係1月1號既12點幾...

p果陣真係好刺激...見d人係咁殺我...

我轉向唔打人玩位移...因為我都ok高敏...

我後面果隻係劍士..我轉左位之後...

隻劍士就彈出無數粗口= =一回合之後佢就死左啦...

10p10真係好正...好懷念...仲記得果陣...

行一轉靈堂2000蚊真係好好賺...

仲記得...大量等靈堂既人...係靈堂外pk...吹水...

果陣真係好正...可惜一到3.0...

魔力換左班底...開始覺得魔力變左少少質...

物價高左...game錢平左...咩都貴左...

停玩左一陣...3.0重開左隻人仔玩...

仲記得自己唔識回娘家...被逼重開ac...

又記得開ac等信等左好耐= =先知要re派先得...

果陣開左隻咩人真係唔多記得了...總之都係升唔高...

眼見魔力玩既人一日比一日少...唉...

講番我點解會玩魔力先xP...

係某一日我撞到個fd...佢叫我玩魔力...

我上左佢屋企...見到魔力好似好好玩咁...

自己就開始玩...點知佢仲快唔玩過我= ="

仲記得隻舞者...玩到隻使魔40幾lv=.=""

呢家諗番真係覺白痴...

仲記得有一日有隻弓手既女角朋友叫我解任...

問佢解咩任...佢話生產2轉任xp

我又傻傻地咁答左...結果等左幾個鐘解個任= ="

結果我拎到白keyx10.佢因為check下夠鐘未而拎唔到野...

咁我都好好心送左5條俾佢啦...哈...

可惜我俾人爆ac之後就搵唔返佢...唉...

之後4.0開始...我隻隻人都係玩到40lv唔夠...

直到我買錢開隻忍仔...玩到50幾lv...

覺得原來忍真係幾好玩...可惜...

聽人講話血敏忍先好玩...又受打擊...

不過我都冇放棄到,,,但係...

升左去上忍...8技暗殺...

試過好多次...上雪山俾3隻屍合飛...

冇裝真係難捱...頂唔信之後...8技就冇玩...

講番我玩咩ser先...

2.0>香港牡羊 3.0>香港雙子 4.0>露比

仲記得雙1同雙10既多人嗎xp?

唉...真係好懷念呀...

係5.0果陣...最終決心開一隻傳玩...

血敏魔...高血少敏高魔...今次終於冇點錯...

升技還不見得太辛苦...最尾升到63lv全7技

還在等稱上牧師...已經打左神狗...強冰單風都4技了...

仲記得有一次我上冰樹...有個隊友冇血...我仲出緊3lv單風打怪...

有個巫師幫左個人出恢...之後有人同我講...

你係傳師黎..出魔做咩?清怪未輪到你...補你既血啦...

真係好心淡...之後補左俾佢...佢又叫我出隊...

okay...出左隊我自己打左3場就閃左...3場都滿怪...

我果陣用既寵係...5x掉40001藍螳...5x掉10102黃bee仔...

好心淡...稱又等唔到...lv又唔想升...卡時又唔夠...

眼見魔力一日比一日差...最尾我就冇玩了...

試過玩好多online game...不過都唔夠魔力好玩...

直到有魔力私服出現...可惜我都冇咩心機玩...

魔力係一隻我又愛又恨既game...

錢都洗過幾千蚊係入面...不過真係好值得...

不過我始終都係頂唔信...日日自己係入面升lv...

不過好多謝一個人...前夢谷族長...可惜...

我唔記得左個名...不過真係好多謝你...

日日同我地班族員玩...又有家族活動...

呢段時間真係好開心...呢家我已經搵到新目標...

可能我永遠都唔會再玩魔力...

不過魔力真係一隻好好既game...

真係好唔希望見住佢執...

先行退出了...名唔留啦...有緣可能會再見^^

善福 + 30 精品文章

總評分:  威望 + 30   查看全部評分

我諗我要儲哂錢買哂我自己想買既野....跟著先會玩魔力....

玩過星曲WEB

原帖由 ‧路飛‧ 於 2008-4-20 04:42 PM 發表
我諗我要儲哂錢買哂我自己想買既野....跟著先會玩魔力....

依家仲打算玩嗎?

正服個SER己經去到一個咁既地步

正常迅10鼠劍...周街係...跟本冇得玩

出魔囉?.? 一粒完晶玩死你牙小朋友...

迅一迅你即刻坐回城飛機

正服已經...冇得救/_\

玩過星曲WEB

原帖由 楓影Shadow 於 2008-4-22 06:48 PM 發表
正常迅10鼠劍...周街係...跟本冇得玩

出魔囉?.? 一粒完晶玩死你牙小朋友...

迅一迅你即刻坐回城飛機

正服已經...冇得救/_\

即死裝...

鼠裝....

唔好話PK....連打王都無咩任

依家打王...都係抱住100% WIN既心態...

以前...諗住起碼都打幾次...唉....

玩過星曲WEB

我同女朋友係1.0的玩家@@

宜家都係一個老人家了...

回想起n年前 組隊打過橋的樹精同黃蜂 都要死幾次 @@ 仲要衝到10級去靈堂

以前我地成班人10幾個玩宜隻game嫁@@諗起都開心

10級開始就打靈堂長大打到20級 @@ 要以為入面果隻影係好勁既BOSS (原來係....哈哈

20級終於可以過熊洞LA ... 第一次仲要係個洞入面迷路死幾次

不來過左去先係惡夢既開始...

係維村村口升技 係海洞打水龍同蜥蝪仔 升到35級...

終於打樹老升職啦...打左佢N次先打完...但好ENJOY

開始到左打熊男的時候LA...點知打完再去海洞2/F 比海男大哥殺幾次

之後終於見識過大風洞同地洞<<<唔記得名字應該咁上下>>>

第一次打露比同法仔 @@ 好在都好順利

當時我冇記錯最高LV果個人好似叫 (終極小飛俠 同 唔知咩神風)

之後雪山升級 → 再來魔大練技 @@

玩到宜道中間差唔多記憶都冇曬LU@@

不過2.0 開始 好似叫魔弓XX @@?

去打希晶 @@ 差唔多每次都有人死

仲有一段時期魔力係冇地方升級的...

同一班自己朋友同魔力既朋友去左一個叫 雷村既地方升 @@ 果個記得好似係一個海邊 打咩怪就唔記得LU 好似有蝙蝠咁上下既野

之後好似開始去冰洞升啦 要打大樹老大先入到去

冰洞既時間 我地終於見到以前 魔力以前最高既馴獸師大哥@@ 立花XX 忘了

果時識左我二個約出黎食飯.唱K.落網吧既朋友 第一個:士兵大哥--peeping 第二個:巫師--河馬 <<<可能名唔記得左la>>>

之後森林→火山→最後3.0風穴

最後好似上限109級就冇玩了 當時小弟都有106 ^o^都不錯的唷

因為出左一個叫打哥不林的要塞就冇玩了>"<

家族@@當然係好溫馨既小小公會:鬥魂 ^^

識左好多朋友唷@@成日唱k bbq  有一次仲要去石澳玩水 ... ...  都係糖糖的功勞 ...

果時打機每晚都電話聊天 4line 5line咁 @@ 一條線 都成4個5個人...

有認識既朋友可以pm我唷 @@ 得閒約我同我女朋友出來@@

中途好多野唔記得左啦記到咁多^o^但魔力比左好多回憶...魔力真係一隻好game@@期望魔力2的來臨

小弟: 魔師---+後悔的人 -             女朋友: 格士---$cookie$
已有 1 人評分威望 Good 收起 理由
善福 + 20 + 2 鼓勵

總評分:  威望 + 20  Good + 2   查看全部評分

玩過星曲WEB

原帖由 shing98194 於 2008-5-2 01:49 AM 發表
我同女朋友係1.0的玩家@@

宜家都係一個老人家了...

回想起n年前 組隊打過橋的樹精同黃蜂 都要死幾次 @@ 仲要衝到10級去靈堂

以前我地成班人10幾個玩宜隻game嫁@@諗起都開心

10級開始就打靈堂長大打 ...

叫..神風999

你隻女格士係唔係 黃色露比啊?

如果係.....我識你

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

My name is.. 大魔術師Lulu.. 有冇人識我啊 0口0?
GWF... anybody know 0口0!?

原帖由 BakaLulu 於 2008-5-7 10:58 AM 發表
My name is.. 大魔術師Lulu.. 有冇人識我啊 0口0?

沒有!(lulu粉絲團迎面衝來)

我在中一時玩...那時在1.0公測....Q口Q

識了一班朋友....那時心智還在童年時代...

點數亂加...職轉了十多次...XD

8萬=350點....Q口Q

那時還做了一件很錯的事...

害認識了的一個朋友斷交..../口\...

最後也是被另一個人用相同方法....唉...

這算是報應嗎....

原帖由 gun2506 於 2008-5-8 03:48 發表

沒有!(lulu粉絲團迎面衝來)

我在中一時玩...那時在1.0公測....Q口Q

識了一班朋友....那時心智還在童年時代...

點數亂加...職轉了十多次...XD

8萬=350點....Q口Q

那時還做了一件很錯的事...

害 ...

=.= 笨
同埋個陣D人冇而家咁自閉.. 易識人好多 XD"
不過好多fd都玩玩下就唔見左人, 好耐都冇on.... 然後就搵唔返嚕 /.\
佢地D名片我keep左好耐.. 不過有次唔記得發生咩事, 冇晒D名片嚕.. ><

入左GWF (Game Wave Forum).. 係我最開心既日子~
我地掛網點係最初係香港4既東門... 然後因為有D事移左去香港9...
跟住又唔記得左點解.. 移左去西門 @@" 係轉server個陣就變左香港雙子9既西門嚕 =0=

係GWF入面每日都有集會, 集會個陣成班人係度一齊玩~
集會完左個陣, 超人, 即係我地幫主~ 就會帶團去打王~ 或者解任咁 >o<
個陣打露比, 打法仔都係有D難度既王黎.. 所以每次開團去打王, 都實爆滿既~

然後唔知幾時.. 超人突然升左我做長老..
個陣真係受寵若驚 @@' 無諗過自己可以做到 ~"~
因為我個陣明明係個搞事王.. 成日嘈交的說 XD"
不過自從做左長老之後.. 可能知道自己身份, 言行上開始大個仔~ 唔會下下咁計較同人嘈
真係好多謝超人 @@" 如果唔係因為佢比我做左長老.. 可能我而家都仲係個D小小事就爆粗鬧人既小朋友 -.-

之後呢.. 又做左GWF個論壇既版主.. 又做埋幫主..
不過我可能個時仲細啦.. 仍然係有好多野唔知點處理
我覺得有好多野都做得好差 ~.~

講下我D人物~
我最初玩魔法師.. 叫大魔術士Lulu
點解咁7呢......... 係因為個陣玩PS2既FF10 =口=
如果有玩既人都知道.. 入面有個角色叫Lulu.. 好帥架 >w<
SO就用左佢個名黎做魔法師嚕~
咁大魔術士呢?
呢個名就係另一隻game度黎既.. Langrisser... 夢幻模擬戰 一隻我玩完又玩爆過好多次既game~
入面有個大魔法師係已經轉生過多次.. 隻遊戲第一集去到第五集都會見到佢既出現 =3=
佢人又靚性格又好, 真係好中意佢~ 大術魔士積茜嘉
所以就用左佢地2個名既合體版嚕 =口="

我仲好記得個陣唔洗點練技, D技都追到個人物LV..
Lv20.... 組人去海洞打水龍, Lv20就組3個人..
Lv25左右可以2個了
個陣我係個 +左20點敏既防魔.. 出手可以快過大部份怪了^^
所以練級都算幾輕鬆.
索奇亞打仙人掌.. 捉藍蠍.... 同埋打火蠍+火龍蜥既洞.. 係叫叫魚洞?..... 呢D記憶都仲係瀝瀝在目 >3<

跟住.. 到左最重要既一個任務, 打猶大.. 個陣打親猶大都覺得好大陣像咁 XD"
因為要集齊2隊人再一齊行上去.. 每次打親都實有人斷線.. =.= 大家一定有印象吧!!
我個人物係女角.. 自從我打完一次之後, 都成日有人叫我去幫手打 @@"
所以打猶大就變我最常做既任務之一嚕~~

2.0新海洞開放~ 要Lv40先入到...... 我個陣好似Lv39, 我自己係海洞升左40 = =!
因為我個陣有學強風同超石.. 所以係海洞清怪好易, 個時所以我選擇左海洞 ~.~
之後好好升啦... Lv40去打神狗個塔, 打Lv26既大地翼龍都好多exp了.. 我仲記得係2千+
我同一個弓手fd, 成日帶料理去升^^ 勁爽

魔法師就講到咁多先啦, 再講講我玩得最多既職業.. 忍者 a_a

我第一隻忍者.. 本來其實係一個弓手
忍者任務開左..... 我就用個弓手去轉左忍者 -3-
個陣我相信我同個fd係頭幾個人解完忍者任務既人 XD"
我唔知其他人有冇攻略或者咩啦.. 我地係完全靠自己能力去發掘個任務D野的 XD '
而家既人都應該唔會咁做嚕.. 因為網上都有攻略, 任務流程個D ~.~
尤其係忍者屋個度.. 個D秘道真係好好玩

轉職忍者之後.. 暗殺弱得可憐 -3-
暗殺限定只能對 LV減3再除2 既怪物使用 ~.~ 而且PK係發動不能!!
就係因為咁, 忍者呢個職係出個排既新鮮感過左之後, 就越黎越少嚕 ~~"
我仍然堅持繼續做我既忍者.... Lv2x 未升職呢個時期練級真係好難捱 @@"
武器拎Lv2.. 冇得著防具... Lv28係海洞打水龍都好吃力 ~"~
還好之後升職.. 拎Lv4武器就好好多嚕~
今次呢隻角色, 升到Lv35 就可以過新海洞嚕~ 因為大宇將個限制降低左
過大新海洞就好升好多了. ^口^

然後暗殺技能改左~~ 無LV限制~~ PK都用得~~
所以又多返人做忍者啦 XD"
好開心自己有堅持到, 呵呵 = =

而我相信我就係全血敏忍者既先河..
點解咁講呢? 因為個陣忍者好興爆敏 & 一半血一半攻, 或者加更多既攻擊
而我就係以爆血, 50點攻擊, 其他都加血.. 跟住一路都有食重種減攻 @@"
最興奮有次玩PK.. 個陣仲未興加勁多血的.. 得好少人係咁 = =
有個法師同我單P.. 佢剋晒我屬性, 佢快過我一野燒落黎.... 扣13xx
咁岩我又係13xx血... 但係差少少先死 =口="
然後個野真係勁爽.......... 暗左佢 =3=
係個陣黎講.. 一野扣13xx唔死都已經o晒咀架啦.. 仲要接住黎即刻暗左佢 XD" 爽!!

之後.. 唔知做咩.. 我竟然屎忽痕無端端將隻忍者.. 轉左... 做生產系.........
嗚哇 >口< 後悔/////
之後我都有玩忍者.. 斷斷續續咁, 開新人玩忍者
好多種加點方法都試過晒~~
最有興趣的, 就係全攻敏了 XD"
玩得最耐既.. 就係我而家隻人.. Lv76 =口=” 全攻敏忍者.. .
因為我係D好懶升LV既人.. 所以玩左幾耐最高先得個76.. 哈哈

其實仲有好多野可以講.. 包括我第二個最中意既職.. 巫師
同埋好多其他野.. 不過太長啦 = =打住咁多先

係魔力既回憶實在有太多..
我自己都估唔到仲記得咁多仲可以打返晒出黎 XD"
可想而知魔力對我係幾咁重要呢 =3='
已有 1 人評分威望 Good 收起 理由
善福 + 35 + 2 鼓勵

總評分:  威望 + 35  Good + 2   查看全部評分

玩過星曲WEB

原帖由 BakaLulu 於 2008-5-8 11:13 AM 發表

=.= 笨
同埋個陣D人冇而家咁自閉.. 易識人好多 XD"
不過好多fd都玩玩下就唔見左人, 好耐都冇on.... 然後就搵唔返嚕 /.\
佢地D名片我keep左好耐.. 不過有次唔記得發生咩事, 冇晒D名片嚕.. > ...

巫師 ...

果時升血敏巫.....升親LV都比人罵,....

後期...D人寧要巫都唔要傳

原帖由 善福 於 2008-5-8 16:33 發表

巫師 ...

果時升血敏巫.....升親LV都比人罵,....

後期...D人寧要巫都唔要傳

最初興攻巫.. 但係我選擇左魔巫 XD"
大約係爆敏, 半血半魔既加法啦~ @@"
個陣Lv40左右最中意join猶大團幫人打~
最刺激既一次.. 2個Lv32, 2個Lv38既team打贏左 =口=
成隊人都好合作, 個場真係好好玩

我都有個fd玩血敏巫..
不過佢平時升LV都會雙開個魔師 -0- 所以同佢升LV都OK
血敏巫練技好似好煩.. -.-咁少mp

原帖由 BakaLulu 於 2008-5-7 10:58 AM 發表

我算唔算識你xddd
我好似係係魔力先識到你xdd

魔力唔係我第一隻mmorpg
不過我玩魔力前前後後都玩左6-7年
由佢封測果陣玩xdd

唔知有冇人仲記得我
(不過我係自閉人士 囧)

試過一個月包左8個ac 喪玩xdd
我係一隻雜技傳xd

不過最後都好少升lv 多數online都係同人傾計 / 幫人打王升寵

ID分別有: 阿勁(防魔), Protestant(傳)等等

果陣連打神狗都好刺激xd
第一次唔知 3個人team左上到去
俾d 大地翼龍爆哂裝同水晶
死到上去神狗度 一個超強即死
全場死哂xdd

跟住雪山開放
學都唔返衝上去同人team 住升lv
果陣打到冇魔情願換小刀/回力/狂買料理食 都唔願走xdd
邊似得後來d 人冇魔就玩logout xd
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 11:02 PM , Processed in 0.052112 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存