2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 回憶總是如此美好=]~~更新到第13回~~
樓主: appleeman
go

[小說特區] 回憶總是如此美好=]~~更新到第13回~~   [複製鏈接]

我一開始玩冇人帶死地
係曙光平原自己打怪
辛辛苦苦升到4x lv

appleeman 發表於 12-5-26 01:04 AM
回憶總是如此美好~第六回

自從認識左男人,我地差唔多日日都一齊,隨住時間一日一日咁過,我地的LV ...

1s女神 果陣女神都唔平

唔好意思呀~大家,因為要EXAM,要EXAM後至更新到>3<

大考終於完LA~

回憶總是如此美好~第七回

我結婚LA~@@!我到E+仲記得果日,佢送左一條白婚紗裙,同我一齊去到果個好令的結婚場地(果時啱啱新開0.0),我地無邀請任何人,E個係屬於我地2個的婚禮,最好笑的係,我地2個仲要係到研究支X比特之箭點用(我笑了0.0),到左我地終於G道之箭的用法0.0已經係5MINS後的事......(太耐LA>O<)

系統公告:兒兒同XXX係男人結成夫妻

果日的會頻好熱鬧呢0.0~果果一見到E個公告,密頻呀~會頻呀,個個都係到恭喜我,大家都送左好多禮物,天毛一大堆~~(唔錯的禮物=3=),結婚的果一日,佢係咁樣同我講

男人:「兒兒,我愛你=]」

結婚後,我地打左我地新婚後第一場的死地(呵呵~新婚要做的野的唔係去洞房XD,而係去打死地呀0.0),我同男人組埋一隊,我地好合拍,係佢未黃血前我已經回好佢LU~果日大家個個自備一大堆HP水,佢地同我講,叫我好好同男人過第一場新婚死地(最後我一樣咪要回你地>3<),2個鐘的時間~真係過得好快,過埋E場死地我就OFF左 LU~同佢結左婚一個星期,我日日都會同佢一齊打怪,佢係弓手,我係咒C,我地2個去打怪真係好方便=],我地通常會去一D易出天毛的地方~神殿(唔係比C特),黑森林等等,果時我地得個6X,係黑森林到打都有D吃力,但係,我同一齊打怪果時,我真係好開心,有時我地2個鍾意去睇風景,黑森林果到,有個地方有好多花花(總之D怪係唔會打到你的),果到好令,我地2個有時會係果到吹好耐水=]

男人:「兒兒想高LV果時做咩?」

我:「我想帶新手=]」

男人:「你咁偉大的XD,我想係P場果到同人PVP時唔會俾人S左」

我:「P場呀......有時果到D人好鍾意無原無故去打人=[我唔想去」

男人:「兒兒你放心,到時我一定會保護你= =+」

我:「你係至好~XD >///<」

每一日同佢係埋一齊,時間過得好快呀,但係我無諗過,我地的結局會係咁......

待續~~

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

appleeman 發表於 12-6-16 10:52 PM
大考終於完LA~

其實你仲有冇玩Nos

有的~不過小左好多

appleeman 發表於 12-6-17 12:30 AM
有的~不過小左好多

有著跟你大至相同的故事吧:)
再努力

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

s2002125 發表於 12-6-17 12:34 AM
有著跟你大至相同的故事吧:)
再努力

我愛黎明!!!

妖!咁快待續睇到我吊哂癮
求樓主快更新

E個貼令想番起都挽左夢四年幾  戈陣拎張二轉打怪都好正 同班朋友吹水  唉+就多左好多小學_係咁爆粗。

唉,當初我都用左差唔多半年有凸既時間先升到65LV-.-
自己不停做任做到有任打不過唔夠LV打,最後只可以不停打怪沖LV打任
果段時間真係辛苦,直到知道有死地呢個地方後,我才有心機沖LV-.-"

appleeman 發表於 12-6-16 10:52 PM
大考終於完LA~

你就好啦 有網戀
雖然我之前係跑online都玩過網戀,但太耐冇on比人飛左
有人主動向你求婚wo 正啦
咁佢出點定你出點?

回憶總是如此美好~番外篇2(求婚記)

時間:結婚的前一日

果一日,我地2個好似平日咁,去左P場果到HEA(唔G點解我地2個好鍾意去P場=O+),好似平日咁,同D FD係到亂P(好無奈吧!!@@"),因為果個鐘數係食飯時間,大家都去左食飯,於是,我同男人就走左去安全區果到坐......

以下內容以密語聊天=]

我:呀~~~~~悶死人LA~一個二個走左去食野,悶死我LA!!

男人:哈哈,唔怕唔怕,有我係到陪你HEA~唔悶唔悶=]

我:好多謝你呀~TWT

男人:兒兒呀~其實呢~我有D野想同你講0.0

我:咩呀@@??

男人:我其實......我其實......我好鍾意你,我......我想你嫁俾我>///<,我好想可以好好咁保護你......(愛情小說情節@@?)

果時睇到E行字,我超震驚同感動

我:下0.0咁突然的......我都唔G點答你好TIM......

男人:兒兒你唔想嫁俾我?

我:唔係,不過太突然姐

男人:咁你肯嫁俾我嗎?(佢真係好心急=O="")

我:......好~我答應你0.0

男人:YA~~~兒兒肯嫁俾我LA~咁兒兒你聽日一定要ON呀,我會買定婚紗同埋結婚禮盒嫁,你鍾意的可以叫埋你D FD一齊觀禮=]

我:好......我G道LA~

就係咁,E個突如其來的求婚送左第一個網戀俾我.....

好好睇
大力支持
我玩果時d人仲係打緊水團升lv
35-45果時就係到狂開p石升(人地出料)
1星期起碼打百幾場
打到傻曬= =

= = 打2~5轉打到我流哂汗@@真系好難打
已有 1 人評分Good 收起 理由
siuchangv0vv + 1 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 1   查看全部評分

回憶總是如此美好~第八回

日子一日一日咁過,不G不覺我就同佢結左婚成半年,時間過得真係好快,男人已經跑到上7X,我仲停留係6X狀態(我升LV升得真係好慢@@"我太強了),我地2個日日的上線活動差唔多,打死地,去黑森林打天毛,再唔係去P場同D FD係到亂P(好似重播電視節目TIM 0.0""),因為日日都係咁樣過,我地2個唔講都G要去邊,佢都對我好好,但係,正如古人講的「日久見人心」,佢5G點解開始變左,變得唔似以前咁樣,咁溫柔......咁體貼,佢開始因D好小的事而罵我,好似同佢係黑森林打天毛,我地打天毛係1人1條咁分,我見佢係到引怪清緊,唔得閒汁天毛,想話幫佢汁左先,等佢清完怪至俾返佢,點G佢叫我唔好咁多管閑事,仲叫我唔好汁佢D野,我以為佢只不過係心情唔好,所以我無出聲,俾返條天毛佢,之後的一個月,我都俾佢罵左N次,不過,我忍,因為我真係好鍾意佢,但係,直到果一次,我真係忍5到......

死地一向好缺咒C,我個家族亦都一樣,果一日,唔G點解有好多新手,個場得4個光弓(得1個係7X,其餘都係6X+0的光弓=O=",有時我真係唔明家長點招人= =),2個咒C(果個咒C仲要係第一次打死地),因為自己唔再係新手,係時候要帶下D新手打死地,果場死地沒有引手,因為我之前有收暗抗+埋我張光咒卡係血卡,同埋咒C有MP盾,所以引手E個重擔就落左係我身上,我靠住果59%的暗抗同雞串,開始左我的亡命天涯,E個講法一D都5誇張,得果59%暗抗係做唔到D咩,如果我一俾石卡住,我就一定無命,我引左低死全場的怪返去,D光弓慢左出來,結果我俾D怪扣到得果十幾HP(好慘>W<),D光弓出唔到力,佢地好快就黃左,個新手光咒仲要企係到唔G做咩(我嘔血LA~佢一定係到發白日夢\O/),我一個人照顧住4個光弓,E樣唔係一件易事,男人的暗抗都唔係好高,仲要俾D新手影響住,結果佢都黃左血,個個係到叫回回回,我諗住男人都7X,應該唔會咁易死,於是我決定回左D新手先,點G!?我俾佢罵=O="

男人:「喂,你快D回埋我,俾我清埋D怪。」

我:「你等一陣LA~俾我回埋D新手先LA~」

佢D HP扣左一大半

男人:「吊,你快D LA~好唔好呀。」(唔好意思,有粗口,不過佢當時真係粗口都出埋= =")

我:「你都7X,食住HP水等陣LA~」

結果佢紅血了

男人:「頂你,死8婆,你快手D LA~我都未見過好似你E D 咁廢的咒C嫁。」(咁巴閉做咩唔自己唔飲HP水姐)

我果時已經好火,仲要係家族頻俾佢罵我係8婆,我真係忍5住......

我:「你......你罵我做8婆,你慿咩咁罵我呀,你又唔係咒,你又點會明白我地的辛苦呀,我1個回你地4個,你當我識分身 呀,你地淨係識打個回回回,有無體諒過我地E D做咒的人的心情,我唔係你工人呀,你如果真係咁叻就5需要我回你LA~咁巴閉做咩唔飲HP水呀,你都唔當我係人,唔當我係你老婆,我受夠LA~咁叻你自己打飽佢LA~我唔打呀。」

結果我就真係唔打,沖左出去死地,我D係家族FD第一次見到我咁火(佢地好多懶得去死地=[),個個問我發生咩事,我真係無諗過佢會咁罵我,結果我足足1個月無理過男人......

待續=]......

一班人當年真的好開心...

係呀~大家一齊真係好開心=]

e前既夢歷真係好好玩..但所有野都會跟住時間e變質...

appleeman 發表於 12-7-1 02:03 AM
回憶總是如此美好~第八回

日子一日一日咁過,不G不覺我就同佢結左婚成半年,時間過得真係好快,男人 ...

嗚 超同情你!!!
雖然我已經係1隻91咒
但係比人係度叫 回回回回回 神技神技神技
真係好想唔理佢地
所以一90左 我無咩用光咒回人

想當年
我係6X既咒
打黑團比班垃圾光弓係度串我死廢咒 唔識回人
明明佢地自己垃圾 比怪打幾下就死
又唔肯自己食水 係度嘈
結果我退左團
結果同我諗既一樣
滅團!

講返咒先
低LV咒好難升:(
打死地 無人帶係好難升既事
有D低能既族
D人又要你比神技佢 又唔組你(呢個都未算
引完唔夠清係度嘈隻咒廢
唔識頂怪同回人
只能爆粗/唔回佢地/唔比技佢地
先會下到氣
我85既時候打沙漠團
見過1隻高LV咒講
咒本身就係比人當呀4
睇完我只能作出1個做法
我除死地/團
任何時候都唔會用光咒:)
已有 2 人評分Good 收起 理由
玲玲B + 2 T_T 以前我做咒都係咁....
醉爱_宇 + 1 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 3   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 04:08 AM , Processed in 0.037879 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存