2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 回憶總是如此美好=]~~更新到第13回~~
樓主: appleeman
go

[小說特區] 回憶總是如此美好=]~~更新到第13回~~   [複製鏈接]

唉!~因為好多野唔同左=]

回憶 一班朋友玩的日子沒有了
只剩我一個人在這遊戲奔囘
剩下的只有寂寞和空虛陪我....
只能嘆氣 唉.....

唉~有?多個會係由以前玩到E+呢?好多人走得的都走=[

T1200  55  發表於 13-1-15 07:00 PM

樓主知己也!!!

呀哈!
打完2粒鐘死地真係幾累
個個咩咩咩係男人右叫得你幾親切wo
e架咁樣叫人人地會當你有不軌其圖.

回覆 傑乂班點 的帖子

見到你簽名檔我又即刻笑左出黎

醉爱_宇  我都笑左  發表於 12-5-22 09:36 PM

ζ×笨siu鵬v_v 發表於 12-5-22 09:10 PM
回覆 傑乂班點 的帖子

見到你簽名檔我又即刻笑左出黎

唔準笑呀!!!

回覆 傑乂班點 的帖子

我笑下面果張 放心

ζ×笨siu鵬v_v 發表於 12-5-22 09:22 PM
回覆 傑乂班點 的帖子

我笑下面果張 放心

+rr算你啦+ee
真係估唔到原來gm就係電視個個細路.

回覆 傑乂班點 的帖子

+r gm01好傻j

玩過星曲WEB

看完這個帖子以後,我的心久久不能平靜,震撼啊!為什麼會有如此好的帖子!我縱橫網路多年,自以為再也不會有任何帖子能打動我,沒想到今天看到了如此精妙絕倫的這樣一篇帖子。是你讓我深深地理解了‘人外有人,天外有天’這句話。謝謝你!在看完這帖子以後,我沒有立即回復,因為我生怕我庸俗不堪的回復會玷污了這網上少有的帖子。但是我還是回復了,因為我覺得如果不能在如此精彩的帖子後面留下自己的名,那我死也不會瞑目的!能夠在如此精彩的帖子後面留下自己的名是多麼驕傲的一件事啊!請原諒我的自私!我知道無論用多麼華麗的辭藻來形容您帖子的精彩程度都是不夠的,都是虛偽的,所以我只想說一句:您的帖子太好了!我願意一輩子的看下去!這篇帖子構思新穎,題材獨具匠心,段落清晰,情節詭異,跌宕起伏,主線分明,引人入勝,平淡中顯示出不凡的文學功底,可謂是字字珠璣,句句經典,是我輩應當學習之典範。就小說藝術的角度而言,這篇帖子可能不算太成功,但它的實驗意義卻遠遠大於成功本身。正所謂:“一馬奔騰,射雕引弓,天地都在我心中!”你真不愧為無厘界新一代的開山怪!本來我已經對這個2000FUN失望了,覺得這個2000FUN沒有前途了,心裡充滿了悲哀。但是看了你的這個帖子,又讓我對貼吧產生了希望。是你讓我的心裡重新燃起希望之火,是你讓我的心死灰復燃,是你拯救了我一顆撥涼撥涼的心!本來我決定不會在貼吧回任何帖子了,但是看了你的帖子,我告訴自己這個帖子是一定要回的!這是百年難得一見的好貼啊!蒼天有眼啊,讓我在優生之年得以觀得 如此精彩絕倫的帖子!你的話真如“大音希聲掃陰翳”,猶如“撥開雲霧見青天”,使我等看到了希望,看到了未來!晴天霹靂,醍醐灌頂或許不足以形容大師文章的萬一;巫山行雲,長江流水更難以比擬大師的文才!黃鐘大呂,振聾發聵!你燭照天下,明見萬里;雨露蒼生,澤被萬方!透過你深邃的文字,我仿佛看到了你鷹視狼顧,龍行虎步的偉岸英姿;仿佛看到了你手執如椽大筆,寫天下文章的智慧神態;仿佛看見了你按劍四顧,江山無數的英武氣概!

ζ×笨siu鵬v_v 發表於 12-5-22 09:28 PM
回覆 傑乂班點 的帖子

+r gm01好傻j

+rr
咁都比我影到+tt
樓上個個咩事= ="

回覆 傑乂班點 的帖子

+r 勁            

以前3轉唔夠JOB用

開女神打豆~.~‘’

回覆 abc991330 的帖子

你系米copy?

abc991330 發表於 12-5-22 09:28 PM
看完這個帖子以後,我的心久久不能平靜,震撼啊!為什麼會有如此好的帖子!我縱橫網路多年,自以為再也不會 ...

謝謝支持0.0太誇張了XD有錯別字呢0.0

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

話說我第1次玩夢歷果時好搞笑-.-
新手打羊做時石任系咪會有種子比您既=0=
咁情報果到格價系1蚊粒架ma-_-
而我就有4x定五知5x粒
咁我有個fd高lv過我既 就同我講喇- -
呢d種子1蚊粒您自己識睇.我100黃金同您買哂佢
咁我就好on9咁樣做左一單交易
果時d種子價系海ser成5k~1m粒.
而之前d錢好難搵
而家諗番起我都笑= =

09年我先玩NOS
個時我第一次玩個AC都係玩咒
之後玩弓,而加先60幾LV.

回憶總是如此美好~第六回

自從認識左男人,我地差唔多日日都一齊,隨住時間一日一日咁過,我地的LV一日高過一日,會入面D人開始有錢左(洗黑錢?XD),佢地收左好多暗抗呀,夢古呀等等,而我開始得閒左(因為回小左佢地=]),而男人次次打死地一定會組埋我,佢的LV每日爬得好快,所以無幾耐佢就變左帶我升LV的人,死地一般好缺一個好的引手,即使有引手,沒有咒C也是不行的XD,不過我又唔沖卡,又無好的裝,只要D怪一沖埋去我果到,我就一定會趴地,所以佢成日笑我......

男人:「兒兒0.0你又死左0.0好廢呀XD」

我:「咒C本來係小HP嫁LA~+上我無暗抗又無令裝,唔死至奇~哈哈@@」

我果時好似係着住50幾的高級咒C 3 (無錯= =+係高級......),果時D人個個都用女神,所以佢地D LV永遠高過我(果時我好窮QQ女神ed野我根本買唔起,我有時只係放1,2條天毛至有錢QWQ),男人一早上到60LV,佢見我卡左係50幾好耐,於是佢送左1set女神俾我(= =沒有錯,係1set),我收到果時O左嘴,足足1set= =我有排用都得

男人:「兒兒,見你咁耐仲係50幾LV,我送D野俾你XD」

我:「你要送咩俾我?@@」

XXX係男人要求和你交易

我:「哇~1set......1set女神0.0你你你......THX THX ><」

男人:「快D爬上60呀,我等你呀」

我:「唔唔」

佢一直都好照顧我,唔唔,跟住無耐,佢竟然向我求婚,我好開心,一口答應左佢,結果佢果日向我求婚,第2日就同我結婚(終於有個咩咩咩結婚系統=])

系統公告:XXX係男人同XX兒兒結成夫妻(好似係咁樣出嫁,個公告@@?)

會入面的人個個都恭喜我地,我的第一個網戀就係咁突然發生......

本以為我的幸福到了,卻沒想到......這是惡夢的開始,也許是我太過天真,也許世上並沒有幸福......

待續~遲小小送上《求婚記》俾大家^O^大家要支持我呀XD

1 set女神

以前對我黎講都系天價
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 01:03 AM , Processed in 0.044058 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存