2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 回憶總是如此美好=]~~更新到第13回~~
樓主: appleeman
go

[小說特區] 回憶總是如此美好=]~~更新到第13回~~   [複製鏈接]

a10fc98 發表於 12-5-3 07:50 PM
以前邊有咁多戇鳩仔派間諜姐~~_
以前邊有咁多人貪利益入族架姐~_~

要咁樣夢之先會進步得快^.^

我退左夢4次
4次都係為比人爆ac
以家玩緊星河:) 都係因為比人爆ac先玩
一開始以為好少人 緊住問左人借1m蚊 但條友話冇-_- 開頭以為1m好少-o- 但玩耐之後先發現 1m原來可以做咁多野
係到發生左好多事情
之後識左好多fd
之後買左ac
而家就族戰~
星河真係冇錢唔得

回憶總是如此美好~第三回

自從我同姐姐用到火咒,光咒後,清怪呀~時空任呀~打任品呀~都快左好多,到左後來姐姐入左個族(太耐LA =V=個名唔記得LU~),我地2個一齊的時間變得越來越少,因為死地好缺咒C,所以姐姐總是要去死地果到幫手回人,果時的我根本唔G咩係死地,而姐姐只係同我講只要有家族,就可以入去打死地,既然姐姐唔得閒,係佢打死地的時間我都唔會去煩佢,自己一個無咩好做,除左想沖上46LV(E+46LV好小兒科= =)同做下任務,我根本就無咩好做,不過,姐姐無唔記得我,只要佢一打完死地,就會帶我升LV......果時的姐姐打得最多的一句係:

「兒兒,SORRY呀~悶唔悶呀,姐姐同你去升LV =]」

而我的回答往往係:

「唔悶,姐姐升LV緊要D,唔怕唔怕,快D帶我去升LV,我都要好似姐姐咁,有光咒去死地升LV ><」<<(已經學識點打中文XD)

姐姐成日都用死地同死地之間的果段時間(姐係8點至10點果段時間)去同我升LV,打時空任,見佢每日幫我揾一個好地方去升LV而東奔西走,我心有D唔好意思,結果我成日問佢:

「姐姐,你辛唔辛苦呀?辛苦的話不如休息下,一係我今日唔升LV LA~」

而姐姐只會答:

「唔辛苦,兒兒呀,姐姐G你想快D上46LV去做光咒任,姐姐辛苦一排姐=]唔怕LA~+油」

睇住姐姐周圍走去打怪,而我只係坐係到吸EXP,我更加想快D有光咒,去幫姐姐手,係姐姐每日辛苦的幫忙下,我終於爬到上46LV,係我爬到46LV果1日,姐姐都收到1隻火古同劍古(果時D夢古好鬼平,一隻都只不過係三百幾萬,點似得E+,一隻至少三千萬以上),果時無咩賺錢的好方法(天毛果時唔係好值錢,好小人沖卡=3=果時的人有夢古算係有錢的象徵XD不過E+有夢古係好平常的事),自我46LV接到光咒任後,姐姐又接過光咒任同我一齊打百合,E次打得好快XD,果100朵只係花左1個星期(唔~快左好多><),姐姐知我好怕打時空= =""結果,我又俾個AC佢去幫我打果3個時空,姐姐真係好強大=V=佢好快就同我打完,佢話秘訣係雞串@@(呵呵,真係估唔到),打完左個光咒任,無幾耐我入左姐姐果家族(E個係我第一個家族@@當時的副家好似叫睡王子),係佢地帶我升LV下,我升得好快,眨下眼就50LV(快到呢=3=),不過,姐姐係我50LV果時走左族......

待續=]

小妺病了XD

傑乂班點 發表於 12-5-3 08:08 PM
要咁樣夢之先會進步得快^.^

請收吧!(無奈)
冇品=進步?

a10fc98 發表於 12-5-3 07:50 PM
以前邊有咁多戇鳩仔派間諜姐~~_
以前邊有咁多人貪利益入族架姐~_~

系lor~系lor

以前邊有甘多戇鳩懷疑人地族放間諜過去佢個族度:‘’D

以前邊有族長會逼到人地去到敵族度:‘-]

醉爱_宇 發表於 12-5-4 05:22 PM
系lor~系lor

以前邊有甘多戇鳩懷疑人地族放間諜過去佢個族度:‘’D

系lor~有冇人會屈d族長逼自己去敵族咁on9姐唉,冇人逼到囉唉~
不過呢,某d人自己講自己派左間諜囉SAD

Alta活動勳章

之前出到3轉就出4轉果陣玩起
我1xlv打打下怪,有個46lv火戰路過
一見鐘情,我覺得男火戰好型
又問佢係咩職,之後我就向可以用火戰進發
有時1村有男冰咒,我又一見鐘情,
但我又冇問佢咩職,見幾型
應該係戰士之類既卡
又向戰士進發((誤!!!!
唸起之前既野真係要笑下自己

差d唔記得左= ="
火同劍古e架差唔多係無人要= ="
諗番個陣夢之好多人中意帶岩b,雖然我都係.........
個陣帶人打幾場已經有成幾百萬,幾百萬係個時真係幾多錢..好快就可以收到夢古.如果努力d打,一日幾隻夢古都唔係問題..
3轉d百合花幾粒鐘已經可以打完.不過同人慢慢打有時都唔錯...
至於雞串,佢係永遠都咁有用既野^>^

呵呵~最近好忙@@未得閒出新的一回=[SORRY呀><

好懷念依種日子!!

想當年玩咒C 玩到死死下

11 年先開始玩的我路過

我5年前爆女神打狼6x lv 一隻0.01%升到80lv

回憶總是如此美好~第四回

LEVEL UP,睇住畫面出左E幾粒字,我笑左出黎,我終於50LV,好難得我終於爬上50LV

系統公告:七色彩虹退出家族

睇住畫面又出左E幾粒字,我再笑唔出,我好驚,大家都5G姐姐做咩要走,於是我立即密姐姐......(因為佢走得好突然QQ大家唔明白佢做咩要走......)

我:「姐姐,姐姐,你做咩要走呀,姐姐呀><返黎LA>O<」

姐姐:「乖乖,兒兒唔好嬲姐姐,其實我個FD一直都叫我去佢個家族,但係果時你仲未50LV(50V的咒終於可以係死地到回人,唔會咁易死),我怕你一個人係個家族會俾人恰,不過你E+終於50LV,姐姐可以放心去FD個會.....^^」

我:「姐姐你唔要我嗎?TWT如果姐姐要過去,我都過去你FD個會><姐姐唔好唔要我呀!!」

姐姐:「乖,E到有王子佢地係到,你會升得快D,難得佢地咁錫你,佢地帶你升快過我帶><」

結果,姐姐去左佢個FD個家族,而我則一個人留係個家族,因為姐姐唔係到,我都小左係個家族頻出聲,大家真係好錫我,大家G我好唔HAPPY,個個到係個家族頻到安慰我,講笑話俾我聽(果時的人真係好好,唔似得E+D人,你要走就走,唔HAPPY一樣唔會理你= =),我最記得係,連平時好COOL話唔帶人升的副家—王子哥哥都足足帶左我1個月,而姐姐亦開始玩小左好多(因為佢果時忙升中的野),姐姐只係有時上一陣,有時得閒的話,會同我做下任咁,我開始唔依賴姐姐,到左後尾,有一日,姐姐同我講話佢唔玩LA~結果我都唔玩LA~去左第D online game到玩:跑呀,吞食天地FREE,唯舞等等,雖然係果D game我都玩得好happy,亦都識到好多FD,但係我總係搵唔返係夢之的果一種feeling,結果2年後,我又返左去夢之=]

待續~~

先回

笑傲無雙 玩過星曲WEB

其實我就係彩虹姐姐

神神神X3 發表於 12-5-11 09:49 PM
其實我就係彩虹姐姐

真定假•••

真的嗎?@@

神神神X3 發表於 12-5-11 09:49 PM
其實我就係彩虹姐姐

真的?@@
唔信XD

傑乂班點 發表於 12-4-30 12:53 AM
講起打豆....
諗番07年個陣因為物價低
so應該有好多人同我一樣傻到走去開女神打豆^.^

我咒打洞4都開女神升lv
升到63lv用防爆沖神63杖+5(用左5個=.=+)
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 03:42 AM , Processed in 0.039691 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存