2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero [請三思而後行]或許關你事嗎?
go

[新聞] [請三思而後行]或許關你事嗎?   [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

冇意轉日服既講無視此post

港服要執係事實.....從而引申一部分人轉去日服玩

日服果邊d玩家 開始注視 外國玩家d on9行為 (係部隊吹水果時 聽日服部隊d朋友提起?)

廢話唔多講.....吊又冇用 嘈又冇用 咁大個人自己諗

最尾想講句 又要比錢過到去又要on99咁 唔該真係有心玩先好轉日服

十週年勳章(賀詞)

詳細,其實唔只香港
http://www.2000fun.com/thread-5351815-1-1.html

其實你咁講想表達D咩= =!!!?
你系想好似你之前D帖咁叫人唔好轉..
定系叫人唔好做ON9行為呢  - -

ON9行為喱D..香港特色吧..?(笑..
我都成日做你地認為好ON9既野..Z_Z+

我覺得有D只系你唔知人地做緊咩而覺得人地ON9
好似巨人陣壓線/一開波成團人坐主水夠100先轉水.
系某個地方要塞化AT陣..

以上我覺得算系ON9野..但系好似系某D情況系無錯吧??

真心做ON9既野真系無得講..

我只系想講好多時只系觀點角度唔同..

唔系下下唔系錯就系啱..

而且感覺你真系好針對轉日服既玩家

傻x薇薇  樓主想講 玩就好心玩得有水準小小 唔好將HK SER既壞習慣帶過JP SER  發表於 13-5-6 04:20 PM
傻x薇薇  未頂攻防就上前線自殺 掛水 已經係hk ser其一風釆  發表於 13-5-6 04:19 PM
7B!  你老板有冇人翻譯佢講緊乜尻野?  發表於 13-5-6 03:09 AM

死Rr神 發表於 13-5-5 11:17 PM

某d香港玩家系jp掛水,,講粗口(黃塞頻),,
錯職業定位(eg弓遊狂打戰士.),,呃傷呃到蓋暈蓋重壓...

有玩jp既都有眼見.

詩米  有d系見過幾次先知,,亦有聽過fd收左香港人5同做埋以上果d野0,0 激到佢解團再開  發表於 13-5-5 11:52 PM
死Rr神  其實我分唔到邊D系香港邊D系日本 - -!! 而我都叫人玩戰士= =!!  發表於 13-5-5 11:48 PM

十週年勳章(賀詞)

死Rr神 發表於 13-5-5 11:17 PM

我e個post的確係有一半係針對緊 d人過去日服on9既人(可以去子版?)

有一半係針對之後將會去日服既人!?(可以去主版?)

就我而言......如果d人係過去日服on9既 我就100%唔想e d人過去日服

即使你話我自私都係咁話

主客觀既野唔討論...係咪on9野自己諗諗...就掛死水而言

你有你諗法 我有我睇法....打機既野 大家要做既野 我控制唔到 只係提醒下

所以要去日服既請諗清楚唔該

十週年勳章(賀詞)

度度都有ON9
人地要做真係無計
因為班人唔會因為你既一兩句而改變

死Rr神  不能同意更多  發表於 13-5-5 11:47 PM

十週年勳章(賀詞)

fiy 發表於 13-5-5 11:43 PM
度度都有ON9
人地要做真係無計
因為班人唔會因為你既一兩句而改變

係....咁咪出黎講返聲有咁既情況www

聽得入耳咪聽,聽唔入咪算....

如果係為自己個acc可以再login,就請自量

之後我唔會再理

連回唔識DEL
已有 1 人評分威望 收起 理由
上海. -1 連回是不對的

總評分:  威望 -1   查看全部評分

技能大師 發表於 13-5-5 11:42 PM
我e個post的確係有一半係針對緊 d人過去日服on9既人(可以去子版?)

有一半係針對之後將會去日服既人!?(可 ...

掛死水唔可以係去左廁所嫁咩,
如果佢真係唔係到,5分鐘後自己會彈GAME嫁啦
食技你估個個想?  呃傷=冇技術=/=冇貢獻
我弓遊雙毒戰士有咩問題? DOT傷自己計
有邊個未試過殺紅眼走去追雞 我唔信你冇試過囉

「主客觀既野唔討論...」又要唔比人討論,
又要話人ON9,咁我都可以話:

生得好樣衰既人去到日本會影響人地對香港既印象,所以唔該生得樣衰既就唔好去啦
即使你話我自私都係咁話
主客觀既野唔討論...係咪真係樣衰就自己諗諗...就你個豬膽鼻而言
你有你諗法 我有我睇法 ....樣子既野 大家審美既野 我控制唔到 只係提醒下
所以要去日本既請諗清楚唔該

你要個個人每時每刻都咁高質素咁完美?唔好FF啦

菊地  做人就唔該有返D責任感, 去廁所沒話唔畀, 你唔會講句トイレに行く! 有D野睇你有癟心姐! 將心比心啦!  發表於 13-5-6 07:17 PM
傻x薇薇  食技都有分好多種人既 一種就係你已經玩到熟手唔小心失手食左 一啲就一路都係件廢柴 打中人果下就係食人技果下sosad  發表於 13-5-6 04:22 PM
帥鬼xd  食唔食到技就好睇意識囉 一堆弓/巨龍雷d去打冰/暈 唔係想食人技係乜  發表於 13-5-6 03:09 PM

十週年勳章(賀詞)

回覆 AABBCC007 的帖子

咁玩FEZ既目的係為左掛水去廁所?
一場20分鐘姐 但場場都要去廁所?
痾完返黎比完20水人又去廁所?
睇下醫生好

笑傲無雙

早就話左港服汁左日服跟住陸沉
不過我話人好宣傳日服果陣就比人怒屌番轉頭

果邊咁多戰士,雷法真心最有效率
我自己都係雷法
少破冰同蓋傷,我又唔覺有咩問題
起碼我信我ac每日都入得番

講到掛水同講中文呢d,首先我唔會做
我都好似未見過有其他人講中文
掛水就唔知了,可能有人比人屌緊我唔知

AABBCC007 發表於 13-5-6 02:12 AM
掛死水唔可以係去左廁所嫁咩,
如果佢真係唔係到,5分鐘後自己會彈GAME嫁啦
食技你估個個想?   ...

掛水去廁所? 掛完一陣番黎俾番20水我之後又再冇反應叫去廁所? 唔好同我講個個日本仔黎

個班人個團名根本同港服團名一樣樣

掛水去廁所? 去完一次又一次去到完場? 食白粉食到小便失禁呀?

另外到依家都未明食技對戰士, 對其他近身火力職係幾有影響?

DOT傷大哂 ? 火法夠有DOT傷啦我洗要你隻廢弓?

我戰士一埋身就秒啦洗要你隻廢弓又火箭又毒箭慢慢舞?

唔好再同我講弓遊有幾有用呢堆廢言啦

平時係港服見到個場多弓我咪知100%嬴硬囉

多多借口

唔好講打其他職

你咪搵個弓遊陣打個戰士陣囉

你睇下你火毒玩死我先定我地戰士舞到你飛起先?

ching  職業剋: 戰->遊->法 a_a  發表於 13-5-7 07:31 PM
詩米  又5可以話弓遊完全無用...但明明打法師系優先都5識做真系...  發表於 13-5-6 11:25 PM
帥鬼xd  啲弓當自己火+毒好勁 但係慢慢磨又唔係直接秒 食到戰士技 隻戰士就係咁先  發表於 13-5-6 03:12 PM

咁快就開始準備出事了?

十週年勳章(截圖)

人貴自重,好自為之

一場腥風血雨既BAN A/C風暴正在形成

玩過星曲WEB

錯版啊.日服廚.
我心諗.我去到日服點玩關你春事咩?

仙人SH 發表於 13-5-6 11:26 AM
錯版啊.日服廚.
我心諗.我去到日服點玩關你春事咩?

咁咪累到全部香港人俾班日本人話囉

關我地春事? 你話呢

http://www.2000fun.com/thread-5361847-1-1.html

吊又唔係未吊過
吊又未唔改

你掛水你既事
我話知你掛到彈game
你累炒到場國戰就係你仆街

d人以為自己係新手 入國戰掛水升lv好似好能應該咁
有d人轉左去日服 玩cs online之後話d傷好能易厄 你d箭雨 9貫 累炒左都唔知幾多次

之前有玩過日服既人都知  每場國場 純弓/槍遊 根本唔會多過2~3隻 全部都係雙修
而且人地只會用火箭捉人 連技 再殘
人地d純弓 係用慢箭捉人比隊友打 留pw 等退果陣幫頂戰線
唔會好似有d無腦玩家咁用空襲打 加防盾戰
9坐底回pw 箭雨 最後比人殘死埋咁on9
而家入到場睇完名 再睇出技既位同手法 一睇就知唔係日本玩家

你要hea玩 on9咁玩 就咪能去日服啦
留係港服玩能夠佢啦
況且而家港服個打法都夠晒on9 加多d on9都唔會多

玩過星曲WEB

jeffrey1025 發表於 13-5-6 11:29 AM
咁咪累到全部香港人俾班日本人話囉

關我地春事? 你話呢

咁係日本player問題.

死Rr神  我有種..黑變白既感覺..不得了..  發表於 13-5-6 08:18 PM

我都唔怕賤咀小小吊番次

你地每次輸完柒完錯完累炒完一定又係囉一萬幾千樣大道理出黎去解釋

根本弓遊除左少部份玩得好, 識得去點樣cut法師技個班, 全部都係垃圾, 而港服弓遊有幾多隻玩弓, 係去到正常水平? 十隻都唔知有冇一隻

掛水, 食技, 破冰, 亂貫, 你地要打機打到咁冇腦冇錯我地的確阻止唔到你, 但係唔好帶埋呢堆垃圾去日服

個度唔係港服, 唔係你屋企, 唔該唔好破壞人地生態, 二黎唔該唔好令日本人以為全部香港玩家都好似你地咁白痴

你地搞VPN搞轉服開新人物仲要慢慢搵五十音去打個驗證碼就係為左去日服掛水? 之後解釋就係去廁所? 你地打咩機者, 悶個陣直接去廁所坐撚到你地唔悶為止死番出黎咪得囉

反正你地打機原來最後係掛水去廁所

咪撚同我咁多解釋咩火毒慢箭呀呢呀路, 我對住你地呢班人五年, 你地日日係個2kf又話咩弓遊俾人針對, 咩火毒慢其實好有用, 最後我入場見到班弓遊就係場場俾班戰士打到飛起

火毒慢? 含撚啦 please

最後, 同我講咩我去到日服點玩關你春事咩個班, 咪就係因為你班撚樣亂撚咁玩, 依家班日本人咪話我地班香港玩家搞事囉

我地唔想俾人睇死香港玩家咁要點呀?

依家咪上黎吊撚柒你班撚樣囉

打鋪機咁撚簡單都可以打撚到成舊屎咁, 仲可以聲大夾惡同人講我有我自由理撚你感受

咁我地依家咪上黎吊撚到你化唔撚理你感受囉, 咪撚係度累人累物累街坊啦仆街

死Rr神  打鋪機咁撚簡單都可以打撚到成舊屎咁<<<笑__左!!哈哈哈哈  發表於 13-5-6 08:21 PM
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-22 06:13 PM , Processed in 0.042751 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存