2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 劍狐傳奇 列出劍狐所有不知所謂野
樓主: 路邊一棵樹
go

[討論] 列出劍狐所有不知所謂野 [複製鏈接]

原帖由 路邊一棵樹 於 10-6-17 09:40 AM 發表

我最能唔滿意架其中之中....我比成堆錢出黎合神妝...居然唔夠人地 戰場妝+真黑妝打...甘我請問...玩錢個D 係唔係變ON 9仔?

用錢都要用係刀刃上先有用
亂禁洗錢 然後輸左就話唔公平?

你身裝有幾神呀
70級紫裝齊左成套未? 入晒+5力石? 冰鬼有左未? kuso4件入晒命中+9? kuso武有冇開3洞入3粒石+30%爆傷? 命中背翼有左?  +11%爆擊率極品雙65紫介有左啦? 有冇極級大師68洪武 +170力以上 升左+15? 入左6粒爆傷?
神裝...你真係神裝先算啦

http://forum.gamer.com.tw/C.php? ... nA=12355&tnum=6
又係呢條link 你可以串佢係台幣戰士
但好認真 要極品紫介 同要極品紫武 真係唔只要錢仲要好有心機
打二個星期材料 合100隻介 只為一隻攻速介 你有冇咁既恆心?
如果你又肯洗錢又有恆心 日日找材料 不斷刷屬性紫 咁都輸 我沒野講

愈係神裝 水月上清優勢愈弱  
除左天劍的bt存在 近戰係神裝下最大受益者  
唔好再話水月online 水月勁只不過係水月用廢裝有優勢
未到最後一刻就放棄?

原帖由 不翼夢 於 10-6-17 11:17 AM 發表

用錢都要用係刀刃上先有用
亂禁洗錢 然後輸左就話唔公平?

你身裝有幾神呀
70級紫裝齊左成套未? 入晒+5力石? 冰鬼有左未? kuso4件入晒命中+9? kuso武有冇開3洞入3粒石+30%爆傷? 命中背翼有左?  +11%爆擊率 ...

唔雖要講咩神同唔神妝...我自己係唔想去合..因為結果顯然而見...我問你全紫打 +15刀暈刀  打  +9拳水月 仲要一身 2件真黑  三件 戰場妝...都己經係完全唔夠打....尼個擺係眼前...

尼隻GAME 己經唔係妝架問題...係技能壓倒性....借問聲...一個補血職我當水月係,,又打得又坦得仲要補得....仲可以力保不死...2轉仲要有招 打佢顯回血戰鬥中復人....借問聲甘叫公平? 職業差完全係顯然易見架事實...亦都唔係一朝一夕架問題...問題冇解決不特止...又徒增其他問題....最後問題月黎月大...大到個個都叫救命轉玩GAME...唔洗講其他....點解當初甘多人玩...到依家ON 入去黎黎去去幾丁友仔..

我唸結論顯然易見...."民眾的眼睛是雪亮的"...."玩家的感受是重要的"        我只可以古計你一定一個長玩水月架人...仲要極小去接觸近戰...你未感受個1~70 LV 近戰都係受壓架感受....唔係唔想去到最後...係如果明知前途渺茫接近死路都仲要堅持衝落去個D 唔係叫堅持..
個D 係固執  簡單D講下ON+9

原帖由 硬豆 於 10-6-17 10:45 AM 發表

首先感謝樓主既意見^^
頭一至三的問題,在代理立場可以反映給原廠,但遊戲設計方面這部份原廠也有他們自己的想法
所以我不能代表他們說甚麼@@"
但耐久已說過很多次,沒有改動過……當然玩家不相信也沒有辦法。 ...

原廠原廠原廠 到底原廠 聽完玩家結論所做到架咩?

我見到架係...意見接受...態度照舊...衰架野一直係甘衰...好架野就衰埋落去..

有D野在心中就得....有時畫公仔畫出搶大家都無謂啦何...死無對証請律師 黎都鋤你唔入..所以都癈事哂口水係尼件事上..只係罰BUG 架問題 一早在大家心中..2日....我開BUG 個D 望到都係度偷笑... 我都笑何況本人.

我真係未聽過有GAME  有BUG 會搞到 挂打一個鍾會冇左20耐以上@.@嚇鬼死人咩...事後架交待....講一啲唔明點解架答案

解決成件事....致歉完 88 補償咩呢0.0? 100%經 定又係跌寶 ? 同我偷左你一樣貴重野...比番幾蚊你有咩分別...乞兒^_^?

好啦講到優惠....真係大優惠.....己經冇咩人玩...更加肯花錢玩架都小.~出個999 點包0.0....相信一個月唔知有冇50個人買...

死啦...一個優惠 ....優惠到全GAME 50 個人...其他架人由得佢食屎先.........講到好似與民為善.其實就係型勢使然..~..

原帖由 路邊一棵樹 於 10-6-17 12:13 PM 發表

原廠原廠原廠 到底原廠 聽完玩家結論所做到架咩?

我見到架係...意見接受...態度照舊...衰架野一直係甘衰...好架野就衰埋落去..

有D野在心中就得....有時畫公仔畫出搶大家都無謂啦何...死無對証請律師 黎都鋤 ...

就無法令閣下滿意深感抱歉
不過我們會繼續去理解玩家的求與原廠之間拿平衡點
可能你無法接受
那我只能做的,就只有跟你致歉@@"

笑傲無雙

不過,
我先都講左la, 我係天劍,
但我唔覺得天劍有你 講咁勁,
可能係我d裝唔好la,
因為我掛陰陽一晚都用2set水, (400金)
如果真係有你講得咁勁, 就請你去昇一隻天劍好了,
唔好叫人改天劍來就你好ma? (當然你冇講過)
但我都好支持你講水月係一個完美職業。
唯有一齊去練一隻la- -

原帖由 gn02263941 於 10-6-17 12:43 PM 發表
不過,
我先都講左la, 我係天劍,
但我唔覺得天劍有你 講咁勁,
可能係我d裝唔好la,
因為我掛陰陽一晚都用2set水, (400金)
如果真係有你講得咁勁, 就請你去昇一隻天劍好了,
唔好叫人改天劍來就你好ma? (當然你 ...

你知唔知點解唔勁?
因為你無某人講果d神裝囉XDDD
佢都傻傻地
郁d就post 巴哈果條link出黎
都識講唔係有錢就做到啦
下下post出黎為乜呢?
羨慕人都唔洗成日幫人宣傳呀?
如果要有呢d裝先打贏戰場+真黑水月,真係幾悲囉

我100%同意你既講法  我唔玩因為比遠攻屈到火   
其實我有D  FEEL到 隻GAMW   D閃係用黎打怪  唔係PK   所以玄宿  真係唔知勁在邊  唉  有早知無黑E    早知唔撚玩玄宿
D  水月 扣人速先火

次次戰場 一入去見水月/上清    心諗唉70%輸緊 有時中要得反4條友  扣速+冰彈+大技+普攻  出晒先行得反   個時呀 都無左60-70%血   真係唔知閃高有咩用   官方講下野啦  115閃  打底3LV既怪5隻左右  中要扣左20命 都唔係5分3閃  唉 怪既命中都禁堅   人物真係唔知點算    命中1:1?   上到100閃 都洗左唔小錢(2閃)   人地基本90命正係上一上3命  就打天下    吊    之前都有80%後悔玩玄宿    家下100%後悔  
以上既野唔信  可以自己推到115閃來玩下    遲下出埋2轉水月    唉 一定走一派人

中有牙   用bug 個d封2日?   你地官方一定唔知我心點諗  意加就講比你地知   早知我都洗經升左3-4lv先啦  其實你地d 官方有冇真人入隻game到升下lv 打下怪架姐 pk下  知唔知做足10幾小時重任 都升唔到 推到經驗120% 2任   2日先升到  (可能有d高手1日升幾lv)  d人洗經 洗到3-4lv  真係好囧   2日時間=.= 我挑     升完比人封5日我都肯啦on 9   用左小小時間升到4lv 正係唔上線5日   邊個都會

原帖由 路邊一棵樹 於 10-6-17 09:28 AM 發表

我玩ONLINE 唔係係度單機打任務同升LV ~~我要同人有互動.

我都想打5人/10人副~-口-冇坦打ja~-口-~就算有d人都想組遠攻~=口=~我呢隻近戰太易俾王秒~/ . \~我自問冇2萬血頂隻王爆擊/ . \~

原帖由 唉..避開我 於 10-6-17 03:28 AM 發表

見到神武要走係因為招封治療技/封技     唔通叫人企定定比你打?
神武 無邊隻玩得勁,除左洛天之外@@

我同老公隻水月都係平手ja bo~0 0"

回復 8# 不翼夢 的帖子

水月公認唔洗技術p死人

原帖由 tommyv3v 於 10-6-17 01:03 PM 發表

你知唔知點解唔勁?
因為你無某人講果d神裝囉XDDD
佢都傻傻地
郁d就post 巴哈果條link出黎
都識講唔係有錢就做到啦
下下post出黎為乜呢?
羨慕人都唔洗成日幫人宣傳呀?
如果要有呢d裝先打贏戰場+真黑水月 ...

=口=~如果天劍都要70全紫+kuso先打到~甘神武咪仲慘law~??~

十週年勳章(賀詞)

天劍就咁pvp都5勁-.-  1vs1輸緊-.-

回復 21# 不翼夢 的帖子

紫蝶  仙掌 都未出~-口-"

我玩玄...p同lv水月冇次贏,次燃次5毒7玄爆到佢就死就回大部分,跟手冰足推埋,
被扣血而死,玄個2招氣勁,1係+攻唔加血,1係加血-20%攻,但c殺回到300-360...
都一樣照死,見過1個58玄全紫萬2攻p1個52水月普藍裝,打幾次都係平手,
仲話2轉廢番水月既話,不如唔玩,咁我地1-70%比水月屈個d又點計!!!!
琴晚仲要有個水月話有d技術殺水月易過借火...唉

原帖由 不翼夢 於 10-6-17 04:07 AM 發表
一日未2轉 一日都未分出勝負= =+
水月前期係勁 點解勁 因為前期打唔痛人同命中好難高
只要隻水月有少少技術 慢慢拉死你 一定沒得玩

但出左2轉同潛能系統 近戰戰鬥力真係勁左好多
特別係神話修為的50命中同20行 ...

白痴..玄呢個職特色就係閃...你咁講呢個職有咩用..

原帖由 牙甘◆﹏麟 於 10-6-17 04:12 PM 發表
我玩玄...p同lv水月冇次贏,次燃次5毒7玄爆到佢就死就回大部分,跟手冰足推埋,
被扣血而死,玄個2招氣勁,1係+攻唔加血,1係加血-20%攻,但c殺回到300-360...
都一樣照死,見過1個58玄全紫萬2攻p1個52水月普藍裝,打幾次都 ...

過左50 唔好重玩    玄宿扣吸血  其實打怪用好  pk就升到最高先用
其實就禁睇玄宿根本要用好多錢洗3閃    唔通下下收咩   1件裝3洞    你話啦  一定破產99%
唉    官方睇下啦   幾多玩家 對玄宿失晒望   封測之前 我做撚晒功課   決定玩玄宿 點娜知 d閃同命中   做到禁9唔答8既

唔可以話港版GM既
你話都係話台版la~
係台版改到咁
不過第5項冇得講...

尼個問題資深人士我唸都會感受到...法術打閃係易中好多......

第1. 唔覺你資深 只係運吉到 70

第2. 中唔中係到機率....你7咪易中

第3. 最不知所謂就係有你呢個玩家~_~

第4. 你可以唔玩閃裝 玩打裝架? 姐係你高閃比人打中...就唔識轉通玩高攻裝?

第5. 我想你知道 閃裝d裝 你本來底閃都加 9~13 再加石 更加高 更加多 命中 你見最高加幾多命中? 姐係你要16x命先打得中16x閃既人?
       同13x命 打中你 16x閃 一定唔會下下中 起馬都幾下唔中 你咁易比人打中 你自己7.7

第6. 見你打字 打到 又9又7 知你係一位爛口人士

第7. "50~80個都抽唔到一隻7階狐" 有得打怪 打返黎架 丫生  睇你好唔好采 好采就連出 如果佢連打怪都冇 你嘈 我會支持你

第8. ""借問聲。。甘你封個兩日黎做咩?"" ""屌...甘岩啦..我都開下BUG "" 姐係連2日都唔封咩都唔做 咪比你呢d人更加嘈得勁,,,,你可以去開bug架 你開完咪 人地咪好似你咁拎呢d"把病"黎嘈囉
          姐係你中意比人嘈 咁我當睇唔到

第9. 我呢個算唔算 列出樓主的不知所謂?

原帖由 硬豆 於 10-6-17 12:41 PM 發表

就無法令閣下滿意深感抱歉
不過我們會繼續去理解玩家的求與原廠之間拿平衡點
可能你無法接受
那我只能做的,就只有跟你致歉@@"

同我道歉有差用???你要道歉同SER 近戰開公告道歉..話你地冇辦法改變到...叫玩家們忍受吧..睇下佢地會點.?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 10:07 AM , Processed in 0.035898 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存