2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 劍狐傳奇 列出劍狐所有不知所謂野
樓主: 路邊一棵樹
go

[討論] 列出劍狐所有不知所謂野 [複製鏈接]

原帖由 gn02263941 於 10-6-17 12:43 PM 發表
不過,
我先都講左la, 我係天劍,
但我唔覺得天劍有你 講咁勁,
可能係我d裝唔好la,
因為我掛陰陽一晚都用2set水, (400金)
如果真係有你講得咁勁, 就請你去昇一隻天劍好了,
唔好叫人改天劍來就你好ma? (當然你 ...

70戰你會明...暈即秒架感覺~

我呢就冇咩提意...要點改...尼D交番比佢地官方人員決定.~睇下佢地今次做咩出黎

原帖由 tommyv3v 於 10-6-17 01:03 PM 發表

你知唔知點解唔勁?
因為你無某人講果d神裝囉XDDD
佢都傻傻地
郁d就post 巴哈果條link出黎
都識講唔係有錢就做到啦
下下post出黎為乜呢?
羨慕人都唔洗成日幫人宣傳呀?
如果要有呢d裝先打贏戰場+真黑水月 ...

終於有人明我講咩.

原帖由 uisout53 於 10-6-17 01:14 PM 發表
我100%同意你既講法  我唔玩因為比遠攻屈到火   
其實我有D  FEEL到 隻GAMW   D閃係用黎打怪  唔係PK   所以玄宿  真係唔知勁在邊  唉  有早知無黑E    早知唔撚玩玄宿
D  水月 扣人速先火

次次戰場 一入去見水 ...

冇比人屈職屈過架人只會講風涼說話...OR 佢本生係屈人個過..基本上唔會感受到人地架痛苦...個D 同食飽唔憂米架二世袓同一個道理.

原帖由 uisout53 於 10-6-17 01:32 PM 發表
中有牙   用bug 個d封2日?   你地官方一定唔知我心點諗  意加就講比你地知   早知我都洗經升左3-4lv先啦  其實你地d 官方有冇真人入隻game到升下lv 打下怪架姐 pk下  知唔知做足10幾小時重任 都升唔到 推到經驗120%  ...

我睇到結個封1~2日個陣我囧哂...咩能野處事方式?

原帖由 牙甘◆﹏麟 於 10-6-17 04:12 PM 發表
我玩玄...p同lv水月冇次贏,次燃次5毒7玄爆到佢就死就回大部分,跟手冰足推埋,
被扣血而死,玄個2招氣勁,1係+攻唔加血,1係加血-20%攻,但c殺回到300-360...
都一樣照死,見過1個58玄全紫萬2攻p1個52水月普藍裝,打幾次都 ...

都係個句...講風涼話架人係極多  身不在其難....受不到其苦...

原帖由 yy07488973 於 10-6-17 07:00 PM 發表
唔可以話港版GM既
你話都係話台版la~
係台版改到咁
不過第5項冇得講...

簡單心水清架人都明我講架野係好正路架事實...

原帖由 0o火神o0 於 10-6-18 01:51 AM 發表
尼個問題資深人士我唸都會感受到...法術打閃係易中好多......

第1. 唔覺你資深 只係運吉到 70

第2. 中唔中係到機率....你7咪易中

第3. 最不知所謂就係有你呢個玩家~_~

第4. 你可以唔玩閃裝 玩打裝架? 姐 ...

小朋友...我就一樣一樣同你講你個套歪理.

我就唔知你係我邊個仇家....但首先唔該你成熟D...請對事唔好對人...

做埋哂D 小學雞野講埋哂D 冇論點..冇重點...得個白痴結論架野出黎好醒咩?

第1. 唔覺你資深 只係運吉到 70<---我點升70 關你咩事先- -?我冇用BUG 及外挂就得啦...升LV 都係運吉?講野前用下你個腦- -想串人都唔識串亂甘黎..

第2. 中唔中係到機率....你7咪易中 <---小朋友...你講D野真係完全唔經大腦- -......

第3. 最不知所謂就係有你呢個玩家~_~ <---我講緊係成隻GAME 重點問題..你覺得岩可以講出黎架睇法 又關我咩事?= =?做野成熟D唔好成日講埋哂D 智障野- -

第4. 你可以唔玩閃裝 玩打裝架? 姐係你高閃比人打中...就唔識轉通玩高攻裝?<------甘簡單啦水月ONLINE 係咪啊?職業特點都冇埋.你叫其他職食屎?......

第5. 我想你知道 閃裝d裝 你本來底閃都加 9~13 再加石 更加高 更加多 命中 你見最高加幾多命中? 姐係你要16x命先打得中16x閃既人?
       同13x命 打中你 16x閃 一定唔會下下中 起馬都幾下唔中 你咁易比人打中 你自己7.7 <---小朋友我以上全部講架野都係親身試過同天劍水月及上清... 心水清都知130 打160 都係10下中7 下到...你未試過唔知事實係點砳該做多D 工課先黎咀炮啦...掉人現眼- -....
講咩D癈話..."因為你七囉"  <---你米能ON +9 啦小學雞講野經下大腦先- -.....

第6. 見你打字 打到 又9又7 知你係一位爛口人士<---爛口我認啊=.=唔講得粗口架咩??特區行政長官都講"9嗡"啦..唔知上YOUTUBE 睇下時事啦小學雞- -.....粗口係反影我不滿架情緒係加強語氣架助語詞...明冇..?塞錢落你袋啦- -小學雞

第7. "50~80個都抽唔到一隻7階狐" 有得打怪 打返黎架 丫生  睇你好唔好采 好采就連出 如果佢連打怪都冇 你嘈 我會支持你<--甘你唔洗合狐啦...打出黎密得囉....ON+9 - -......你知唔知打野外怪出架機會係幾多?傻仔- -.......講埋D ON9 野你面皮厚到甘- -你接唔接受到架?

第8. ""借問聲。。甘你封個兩日黎做咩?"" ""屌...甘岩啦..我都開下BUG "" 姐係連2日都唔封咩都唔做 咪比你呢d人更加嘈得勁,,,,你可以去開bug架 你開完咪 人地咪好似你咁拎呢d"把病"黎嘈囉
          姐係你中意比人嘈 咁我當睇唔到    <----------我個意思就係反問GM 係唔係支持人用BUG 係架話我一定會實行唔到你黎講...0.0但我相信GM 除非佢唔想要份工啦我唸...佢公開讚成開BUG 我頭都切落黎...米玩啦齊師弟...咩七野論點黎架你?

第9. 我呢個算唔算 列出樓主的不知所謂?<---睇完你以上所有回覆...我只係覺得你講野唔經大腦- -全部"廢"腑之言.....講野完全係對人唔對事....姐係甘你同我大仇我冇咩所謂我同好多人渣 狗啊都甲唔埋.....講明先唔好自己對號入坐...~多幾個唔多小幾個唔小...我不嬲有理我先講出黎......有理何走萬重山..無理只會寸步難行....唔該你講野前醒小小要串人比多小小論點同重點...去串我...唔好講埋D細路仔野"因為你七囉...所以點點點"   大個仔啦...你老豆老母唔教你...佢架問題...唔好發洩係我身上THX  唔好話我睇死你...比我串完之後...又左吹FD 又吹幫友..黎串我POST .....慳D啦BABBY ...你套野我睇穿你啦..~係想串番我做足功課 明刀明槍串七我....米做咩D小朋友野以為自己好能型- -.........有本事就以事論事...講到我服你....唔係唔該你收下水...THX 你多謝合作=.=

小朋友...我就一樣一樣同你講你個套歪理.

我就唔知你係我邊個仇家....但首先唔該你成熟D...請對事唔好對人...

你仇家多???咁睇黎你人品唔係幾好w0 我係小朋友 你咪小學雞 ?

∮"""""""""""∮第1. 唔覺你資深 只係運吉到 70<---我點升70 關你咩事先- -?我冇用BUG 及外挂就得啦...升LV 都係運吉?講野前用下你個腦- -想串人都唔識串亂甘黎..∮"""""""""""∮你真係運吉唔洗亂串  你可以岩岩出65lv上限個時 話個個ser大把60LV 計到 有成百幾個60LV w0 如果我9up 我覺得你仲9up ...同我想講 我冇講過我發言既重點係要 對事 我發言對人咁又點?你升lv就唔運吉架啦?我係覺得你冇腦用白目既時間玩隻game姐 我有用腦架啦 只係你冇腦咁答返我炸 串人有冇班學架 要識架原來@_@ 咁你應該係"小學雞腦殘部9up亂串系"架啦,,睇你既學歷應該有博士

∮"""""""""""∮第2. 中唔中係到機率....你7咪易中 <---小朋友...你講D野真係完全唔經大腦- -......∮"""""""""""∮你答得我 就知你冇用大腦/坐住左啦 你7就係你7架啦 呢個係一個迷 信不信由你架

∮"""""""""""∮第3. 最不知所謂就係有你呢個玩家~_~ <---我講緊係成隻GAME 重點問題..你覺得岩可以講出黎架睇法 又關我咩事?= =?做野成熟D唔好成日講埋哂D 智障野- -∮"""""""""""∮ 咁唔該你有返d人品好冇 我知你係隻game冇哂人品架啦 人地硬豆好聲同你道歉 你同人講道歉有叉用  咁我想問你 你有個腦 有叉用丫智9障 多9如

∮"""""""""""∮第4. 你可以唔玩閃裝 玩打裝架? 姐係你高閃比人打中...就唔識轉通玩高攻裝?<------甘簡單啦水月ONLINE 係咪啊?職業特點都冇埋.你叫其他職食屎?......∮"""""""""""∮乜野水月onlina丫 你個腦仲係維持係咩年代丫 2轉左你試左技啦?

∮"""""""""""∮第5. 我想你知道 閃裝d裝 你本來底閃都加 9~13 再加石 更加高 更加多 命中 你見最高加幾多命中? 姐係你要16x命先打得中16x閃既人?
       同13x命 打中你 16x閃 一定唔會下下中 起馬都幾下唔中 你咁易比人打中 你自己7.7 <---小朋友我以上全部講架野都係親身試過同天劍水月及上清... 心水清都知130 打160 都係10下中7 下到...你未試過唔知事實係點砳該做多D 工課先黎咀炮啦...掉人現眼- -....
講咩D癈話..."因為你七囉"  <---你米能ON +9 啦小學雞講野經下大腦先- -.....∮"""""""""""∮咁咪係因為你7 10下中7下 你都中哂7下囉 7頭- -我4x~6x閃炸 我有隻-人命中狐 百2~百3命 打我都5下有2~3下miss丫 咁就睇到你有幾7啦 掉人眼淚 我見到你icon 我都想掉丫- -

∮"""""""""""∮第6. 見你打字 打到 又9又7 知你係一位爛口人士<---爛口我認啊=.=唔講得粗口架咩??特區行政長官都講"9嗡"啦..唔知上YOUTUBE 睇下時事啦小學雞- -.....粗口係反影我不滿架情緒係加強語氣架助語詞...明冇..?塞錢落你袋啦- -小學雞∮"""""""""""∮我係小學雞 你咪 幼稚狗囉 正係識吠@_@ 人地助語..係你打出黎我覺得傻仔打字炸...人地做助語你又助..讀多幾年書啦..唔係叫你讀""龍虎豹""成個腦都係9977..咁人地食屎你係唔係跟住食?_?姐係一世做跟尾狗 轉叫路邊一隻狗?

∮"""""""""""∮第7. "50~80個都抽唔到一隻7階狐" 有得打怪 打返黎架 丫生  睇你好唔好采 好采就連出 如果佢連打怪都冇 你嘈 我會支持你<--甘你唔洗合狐啦...打出黎密得囉....ON+9 - -......你知唔知打野外怪出架機會係幾多?傻仔- -.......講埋D ON9 野你面皮厚到甘- -你接唔接受到架?∮"""""""""""∮咁姐係你76囉...我都出左幾隻啦~_~我冇合過7階囉@_@我有幾厚都唔見得厚得過你囉@_@你認第2 邊個認得第1 係唔係先 你咁毒

∮"""""""""""∮第8. ""借問聲。。甘你封個兩日黎做咩?"" ""屌...甘岩啦..我都開下BUG "" 姐係連2日都唔封咩都唔做 咪比你呢d人更加嘈得勁,,,,你可以去開bug架 你開完咪 人地咪好似你咁拎呢d"把病"黎嘈囉
          姐係你中意比人嘈 咁我當睇唔到    <----------我個意思就係反問GM 係唔係支持人用BUG 係架話我一定會實行唔到你黎講...0.0但我相信GM 除非佢唔想要份工啦我唸...佢公開讚成開BUG 我頭都切落黎...米玩啦齊師弟...咩七野論點黎架你?∮"""""""""""∮我唔明你up緊d 咩s0r @_@如果解答到請麻煩 搵個腦冇咁殘既解答 thx 不過解答到都應該佢d腦殘fd- -

∮"""""""""""∮第9. 我呢個算唔算 列出樓主的不知所謂?<---睇完你以上所有回覆...我只係覺得你講野唔經大腦- -全部"廢"腑之言.....講野完全係對人唔對事....姐係甘你同我大仇我冇咩所謂我同好多人渣 狗啊都甲唔埋.....講明先唔好自己對號入坐...~多幾個唔多小幾個唔小...我不嬲有理我先講出黎......有理何走萬重山..無理只會寸步難行....唔該你講野前醒小小要串人比多小小論點同重點...去串我...唔好講埋D細路仔野"因為你七囉...所以點點點"   大個仔啦...你老豆老母唔教你...佢架問題...唔好發洩係我身上THX  唔好話我睇死你...比我串完之後...又左吹FD 又吹幫友..黎串我POST .....慳D啦BABBY ...你套野我睇穿你啦..~係想串番我做足功課 明刀明槍串七我....米做咩D小朋友野以為自己好能型- -.........有本事就以事論事...講到我服你....唔係唔該你收下水...THX 你多謝合作=.=∮"""""""""""∮ 哇好威威丫@_@你打得出d野 都知你唔經大腦 所以我今次都要腦殘下答你a_a唔係你點明丫 論點重點@_@? 你個d膠論 我搵唔到個重點囉 姐係你派膠 我唔想理囉- -我老豆老母教得好好@_@?只怕你"x爺xx乸x"s0r 我d人品冇你咁衰 唔想打哂出黎 見你連老豆老母都拎出黎講 明顯知道你係咩人啦  咩我套野你睇穿 我邊套野@_@? 安全套?姐係你叫我串你要做足功課 hk個個人串人之前都要溫書啦???你真係唔好派膠w0- -你高登你返返你個高登啦- -做咩小朋友野?_? 你76 人品唔好係人都知架啦 我又唔覺得我自己好能型w0- - 我反而唔想型先黎串你 = =咩野講到你服我...你講d膠論 講到自己岩 講服應該冇人架啦 除左你d fd 不過會唔會正係得紅塵個d炸? 定連自己會都唔幫架﹏難講d啦

某狼我係玩修羅既,其他門我就唔多清楚,我就唔多講啦
拎我同一個水月fd既對戰紀錄黎講
30lv:速度戰,我敗
40lv:持久戰,和局
50lv:持久戰,我敗

30lv果時我係用重裝,所以如果我係用輕裝既話我唔會輸
40lv我同佢打過幾次,我學左羅剎長生訣,用輕裝同佢死過,結果勝敗差唔多
50lv對住佢三重回血,我真係冇哂符(攤手)

老實講每個門派都有佢相剋既門
就用我同我個水月fd仲有玄宿fd黎講
玄宿有技可以封術技,剋左水月
水月持續變態咁回血,剋死攻擊輸出唔算太高既修羅
修羅要命既防禦能力,又咁岩剋左玄宿(除左初頭30lv打幾次,之後我未輸過比佢)

所以可以話係相生相剋,只要抓到對方既弱點,然後用對果個弱點專用既兵器,自然能夠事半功倍,例如用不動明王擋五毒七玄殺、用虎嘯波、弒妖封殺水月三重緩癒、盡量拖長戰鬥時間唔好比佢埋身等天劍冇哂血、用蠱咒鎖封殺上清連定、用上清連定唔好比神武埋身等等

總結:
單獨行動只會讓自身弱點更明顯,團隊合作才能互相取長補短

傻小子 ""灌水:不能連續開新主題或連續回覆超過三個,即是第四個開始將會視為灌水,請善用編輯功能""
回咁多呃分丫??? 我就連續左 3個姐 味到第4個 你就連續回左8個 你服唔服?_?

1. 禁止灌水/推新舊主題/無意義的回覆/圖片回覆/離題

灌水:不能連續開新主題或連續回覆超過三個,即是第四個開始將會視為灌水,請善用編輯功能
同樣文不對題的回覆亦視為灌水
*每位會員每日只能發表三個主題
*若經發現會先被扣分,嚴重的將被禁言

推新/舊主題:討論版不能推任何主題。15日或以上沒有回覆文章的視為舊主題,任何回覆也會視作違規處理
*發表新連載小說及已有置頂連結的主題將酌情處理
*已加入精華及心得版內之文章不在此限

無意義的回覆:內容空泛的回覆,例如任何論壇表情/符號/hihi、support、十卜、支持、88、沖涼先、食飯先
等等,以及單一文字加上論壇表情/符號均視作無意義的回覆處理。
*上述所有違規者會先被扣分,再犯將會被禁言

圖片回覆:版友可以圖片作補充發言,但本版禁止純以圖片回覆,版友如純以圖片代替言詞會視作無意義的回覆處理

離題:討論版是禁止吹水的地方,任何與主題無關連的回覆會視作離題。版主執行動作前無責任作事先通知,請版友自律
*離題的帖子將會被扣分,嚴重的會鎖文處理

2. 禁止粗口

本版絕對嚴禁任何形式的粗口及所有擁有粗口含意的字眼/圖片,一經發現會即時扣分,並不會事前作出警告,各會員請勿以身試法

所有不雅字句/同音字/英文拼音/各種輸入法字碼/含有粗口意識的圖片及隱喻粗口的符號,也有可能被列為粗口

發現含有粗口的文章,各版友可以使用帖子右下方的報告功能、舉報版或短訊息(pm)通知版主,並附上相關的連結,以方便我們處理相關文章
*若有會員經扣分後再犯,會被禁言作罰

11. 對版主的尊重
不論是級別的高低,所有版主均沒有得到任何薪酬或利益,但會員亦需尊重所有版主。若不滿版主的決定可以透過短消息詢問/到意見及舉報區查詢,亦可以跟帖查問。但會員有意挑起事端的,可能會被扣分及關閉該主題。另外,會員回文時直接/間接地侮辱/挑釁版主,將會被扣分及禁言/禁訪處理。

所有3星以上或二轉犯事會員一律按版規執行;VIP會員同樣不會得到豁免,並且加重懲罰。所有懲罰不會進行事前通知

===以上所有版規,版主有權根據當時實際情況做出相應處理,包括是否執行扣分以及扣分的多少===

傻小子我訓啦 你又要型又要威又要含住條啫啫雞 唔阻你威@_@閃先

希望台灣果邊真係改下佢啦!!再係咁我玩隻水月算啦!!!

原帖由 0o火神o0 於 10-6-18 04:28 AM 發表
∮"""""""""""∮第1. 唔覺你資深 只係運吉到 70

=.=你可以唔洗理佢嫁喎..咁佢都係發達佢意見@@"家上你講既野好有攻擊性@@

我都覺樓主只係講緊事實   佢都係講緊自己既論點姐

玩過星曲WEB

=,=拎40戰為例"
我 6900攻雲韶
心法全10Lv 都唔一定打得羸 1隻普通紫裝水月
以經爆擊一下2800 佢都可以回到血,,
一係就暈到 唔係水月都頂一排

我本身都係玩玄宿 但係對pvp已經失曬信心 衝閃只係個人興趣
但我唔明做咩gm要出咁多紫裝咯
個個人目標都係果套60紫裝
搞到d6x藍裝無人要 去拍賣度睇d裝越黎越少 d裝越黎越平 20金 10金一件
根本賺唔到錢
d紫裝人越黎越多
想賺錢都唔係咁賺咯

原帖由 0o火神o0 於 10-6-18 04:28 AM 發表
∮"""""""""""∮第1. 唔覺你資深 只係運吉到 70

∮"""""""""""∮第1. 唔覺你資深 只係運吉到 70<---我點升70 關你咩事先- -?我冇用BUG 及外挂就得啦...升LV 都係運吉?講野前用下你個腦- -想串人都唔識串亂甘黎..∮"""""""""""∮你真係運吉唔洗亂串  你可以岩岩出65lv上限個時 話個個ser大把60LV 計到 有成百幾個60LV w0 如果我9up 我覺得你仲9up ...同我想講 我冇講過我發言既重點係要 對事 我發言對人咁又點?你升lv就唔運吉架啦?我係覺得你冇腦用白目既時間玩隻game姐 我有用腦架啦 只係你冇腦咁答返我炸 串人有冇班學架 要識架原來@_@ 咁你應該係"小學雞腦殘部9up亂串系"架啦,,睇你既學歷應該有博士<-----我知你邊個啦...原來係個過人同會個陣升LV 岩岩開65封頂5個SER 都有人打緊架時候話人搶場個D ON9........=.=我個陣係你同講緊道理..我係打緊比方 尼隻GAME  當佢有300 人...而當佢60LV己經有 70~80 有5個SER 姐係我當佢5個圖都會有一隊係度升緊LV....甘姐係個個圖都會有人...我只解釋比人聽升LV 唔會冇人搶...因為人地都要升...係你小學雞聽唔明,仲要大聲甲惡係度話人搶場...大佬你升人地唔洗升咩?講出黎都知你錯啦...仲好意思講尼件事...ON 9

∮"""""""""""∮第2. 中唔中係到機率....你7咪易中 <---小朋友...你講D野真係完全唔經大腦- -......∮"""""""""""∮你答得我 就知你冇用大腦/坐住左啦 你7就係你7架啦 呢個係一個迷 信不信由你架 <----我冇答你正面回答我講架係對你架言行做出評論並唔係回答囉-.-你唔明語法甘我冇解講......又係度講埋D 以為好GAG 架爛GAG =.=.........

∮第3. 最不知所謂就係有你呢個玩家~_~ <---我講緊係成隻GAME 重點問題..你覺得岩可以講出黎架睇法 又關我咩事?= =?做野成熟D唔好成日講埋哂D 智障野- -∮"""""""""""∮ 咁唔該你有返d人品好冇 我知你係隻game冇哂人品架啦 人地硬豆好聲同你道歉 你同人講道歉有叉用  咁我想問你 你有個腦 有叉用丫智9障 多9如<----我只係實講出事實...道歉有咩用.?我亦都唔雖要佢道歉..佢做番好佢地應該做架野就得...做得唔好持首都比人屌啦...何況GM ?? 我愛GAME 但唔會愛GM 我唔會擦 鞋囉OK? 有冇品睇你講野都知...我一開波講到明討論勿咀炮...你行入黎咀炮你係米犯賤???=.=?
∮"""""""""""∮第4. 你可以唔玩閃裝 玩打裝架? 姐係你高閃比人打中...就唔識轉通玩高攻裝?<------甘簡單啦水月ONLINE 係咪啊?職業特點都冇埋.你叫其他職食屎?......∮"""""""""""∮乜野水月onlina丫 你個腦仲係維持係咩年代丫 2轉左你試左技啦? <-----如果冇得睇統計我包你服...一個會里邊水月占大半....借問聲仲唔水月ONLINA  技又要超屈  上面己經解釋過論點你冇爬文你問題....小朋友我都問下你...你有冇上網睇二轉技架=.=?又冇做好功課先黎串人...你睇哂先係度9嗡啦....

∮"""""""""""∮第5. 我想你知道 閃裝d裝 你本來底閃都加 9~13 再加石 更加高 更加多 命中 你見最高加幾多命中? 姐係你要16x命先打得中16x閃既人?
講咩D癈話..."因為你七囉"  <---你米能ON +9 啦小學雞講野經下大腦先- -.....∮"""""""""""∮咁咪係因為你7 10下中7下 你都中哂7下囉 7頭- -我4x~6x閃炸 我有隻-人命中狐 百2~百3命 打我都5下有2~3下miss丫 咁就睇到你有幾7啦 掉人眼淚 我見到你icon 我都想掉丫-  我就唔知你係用物理攻打定係法攻打....我只係試哂3個法職同我打 都係甘...我唔知你係作定點...但係尼個擺明就係事實...130打160 都卓卓有如..你有160以上密去試下囉...冇架唔該好出聲9嗡... 咩能野掉人眼淚啊文盲- -.......9唔搭8 = = 你密擺你個樣上黎囉- -我對自己樣貌冇咩怕醜...行得正企得正....又唔係生毒倉.=.=仲要正面..唔好冇野搵野黎串啦....小學雞=.=

∮"""""""""""∮第6. 見你打字 打到 又9又7 知你係一位爛口人士<---爛口我認啊=.=唔講得粗口架咩??特區行政長官都講"9嗡"啦..唔知上YOUTUBE 睇下時事啦小學雞- -.....粗口係反影我不滿架情緒係加強語氣架助語詞...明冇..?塞錢落你袋啦- -小學雞∮"""""""""""∮我係小學雞 你咪 幼稚狗囉 正係識吠@_@ 人地助語..係你打出黎我覺得傻仔打字炸...人地做助語你又助..讀多幾年書啦..唔係叫你讀""龍虎豹""成個腦都係9977..咁人地食屎你係唔係跟住食?_?姐係一世做跟尾狗 轉叫路邊一隻狗?<----幼稚狗= =你笑死人咩..作日做咩D 9唔搭8架野講野又冇重點....串人又唔識串..."人地助語  係你打出黎我覺得傻仔打字"你唔鍾意睇你可以唔睇冇人迫到你...睇左唔岩密出番去囉=.=我又冇迫你留言先....係你犯賤係度咀炮囉好冇=.=我一開波己經講得好清楚你睇都唔睇哂....係度犯賤比人屌= .=仲要惡番人...尼D先叫真正架狗囉=.=

∮"""""""""""∮第7. "50~80個都抽唔到一隻7階狐" 有得打怪 打返黎架 丫生  睇你好唔好采 好采就連出 如果佢連打怪都冇 你嘈 我會支持你<--甘你唔洗合狐啦...打出黎密得囉....ON+9 - -......你知唔知打野外怪出架機會係幾多?傻仔- -.......講埋D ON9 野你面皮厚到甘- -你接唔接受到架?∮"""""""""""∮咁姐係你76囉...我都出左幾隻啦~_~我冇合過7階囉@_@我有幾厚都唔見得厚得過你囉@_@你認第2 邊個認得第1 係唔係先 你咁毒<---- 又係度冇野搵野黎串=.=....小朋友學好D 先囉=.=....我夠冇合過七階啦我買姐嘛..出左幾隻=.=?過唔過十隻啊?= =你玩甘耐D 狐都係用打出黎架? 你講都冇人信啦ON 9 ...仲好意思係度咀炮...自己都做唔到架野......1己所不欲...勿施於人啊...白痴仔- -<

∮"""""""""""∮第8. ""借問聲。。甘你封個兩日黎做咩?"" ""屌...甘岩啦..我都開下BUG "" 姐係連2日都唔封咩都唔做 咪比你呢d人更加嘈得勁,,,,你可以去開bug架 你開完咪 人地咪好似你咁拎呢d"把病"黎嘈囉
          姐係你中意比人嘈 咁我當睇唔到    <----------我個意思就係反問GM 係唔係支持人用BUG 係架話我一定會實行唔到你黎講...0.0但我相信GM 除非佢唔想要份工啦我唸...佢公開讚成開BUG 我頭都切落黎...米玩啦齊師弟...咩七野論點黎架你?∮"""""""""""∮我唔明你up緊d 咩s0r @_@如果解答到請麻煩 搵個腦冇咁殘既解答 thx 不過解答到都應該佢d腦殘fd- -  <-----答唔到就答唔到啦你...跌落地下...都係要嗱番拃沙=.=......ON 9

∮"""""""""""∮第9. 我呢個算唔算 列出樓主的不知所謂?<---睇完你以上所有回覆...我只係覺得你講野唔經大腦- -全部"廢"腑之言.....講野完全係對人唔對事....姐係甘你同我大仇我冇咩所謂我同好多人渣 狗啊都甲唔埋.....講明先唔好自己對號入坐...~多幾個唔多小幾個唔小...我不嬲有理我先講出黎......有理何走萬重山..無理只會寸步難行....唔該你講野前醒小小要串人比多小小論點同重點...去串我...唔好講埋D細路仔野"因為你七囉...所以點點點"   大個仔啦...你老豆老母唔教你...佢架問題...唔好發洩係我身上THX  唔好話我睇死你...比我串完之後...又左吹FD 又吹幫友..黎串我POST .....慳D啦BABBY ...你套野我睇穿你啦..~係想串番我做足功課 明刀明槍串七我....米做咩D小朋友野以為自己好能型- -.........有本事就以事論事...講到我服你....唔係唔該你收下水...THX 你多謝合作=.=∮"""""""""""∮ 哇好威威丫@_@你打得出d野 都知你唔經大腦 所以我今次都要腦殘下答你a_a唔係你點明丫 論點重點@_@? 你個d膠論 我搵唔到個重點囉 姐係你派膠 我唔想理囉- -我老豆老母教得好好@_@?只怕你"x爺xx乸x"s0r 我d人品冇你咁衰 唔想打哂出黎 見你連老豆老母都拎出黎講 明顯知道你係咩人啦  咩我套野你睇穿 我邊套野@_@? 安全套?姐係你叫我串你要做足功課 hk個個人串人之前都要溫書啦???你真係唔好派膠w0- -你高登你返返你個高登啦- -做咩小朋友野?_? 你76 人品唔好係人都知架啦 我又唔覺得我自己好能型w0- - 我反而唔想型先黎串你 = =咩野講到你服我...你講d膠論 講到自己岩 講服應該冇人架啦 除左你d fd 不過會唔會正係得紅塵個d炸? 定連自己會都唔幫架﹏難講d啦      <----你真係亂甘串架波--......紫字:隨便叫過人睇都睇得出我一開波以中位玩家架身份係度討論..係你犯賤入黎串人.又串唔起講埋D題外話黎串...我講GAME 架問題你走黎講我ICON 你係咪9唔能七搭8 先?..........紅字: 甘你睇唔你答黎做咩野先?又係度犯賤= =?仲要ONLY 你自己一個唔明....上面同下文大把玩家交流緊意見...得你係度串咩都唔明...你有閱讀困難症?-- ?甘就唔該你唔好係度掉人現眼啦......藍字:你人品冇問題就唔會我大大隻字講到明密咀討論都入黎串埋D 無謂野啦....字都未識睇..人咩七品- -?講你做野方式你又安全套...唔好懶係GAG甘啦....9唔搭8..講緊你又同我講安全套....問非所答...ON 9.... 串人都搵唔到人地個重點黎串...密叫做冇做好功課囉....咩都唔知又咩都唔自己親身試...入黎係度嘈嘈嘈技都未知係度嘈...唔明你嘈咩?咩能野叫唔想型先黎串我.....你講緊咩野姐......講到月黎月打橫黎講 ....你同個過巴士80後話自己中五但係小童價SO 坐兩個位.. 個條ON 9有咩分別?講野打横黎講又覺得自己好岩...你收皮啦..你講埋尼D 野出黎比人笑架炸.....咩野叫係只係自己會= =你問下樓客啦....我保正唔係個個經傲笑囉...係你有偏見唔識去中立去睇一件事...入黎就係想串人..又唔知自己幾甘無知.尼D密小朋友行為囉。。.講D野出黎又比人笑比人話....你唔明就唔好係度9嗡啦.....哂能9氣.~

原帖由 笨小宇 於 10-6-18 07:18 AM 發表
希望台灣果邊真係改下佢啦!!再係咁我玩隻水月算啦!!!

就係因為個個甘唸我先講係水月ONLINE

原帖由 小健V0V 於 10-6-18 08:54 AM 發表

=.=你可以唔洗理佢嫁喎..咁佢都係發達佢意見@@"家上你講既野好有攻擊性@@

明眼人一睇就明..邊個先聊者賤- -......我一開好中立去講...係佢入黎9唔塔8 串一串=.=...

原帖由 LeonardoMa 於 10-6-18 09:09 AM 發表
我都覺樓主只係講緊事實   佢都係講緊自己既論點姐

有人明白我真正用意只係為討論
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 06:23 AM , Processed in 0.056582 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存