2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 劍狐傳奇 列出劍狐所有不知所謂野
樓主: 路邊一棵樹
go

[討論] 列出劍狐所有不知所謂野 [複製鏈接]

原帖由 SiuEvenLove 於 10-6-18 01:44 PM 發表
世事都給你看透了

此外

你篇文真係好難睇 好多錯字 有啲仲唔明你想表達啲咩 建議下次檢查下先發文 (純粹表達個人意見)

因為比過心機去玩  有時D 字痴埋我小打標點 可能難明D.

原帖由 牙甘◆﹏麟 於 10-6-18 02:43 PM 發表
有d人成日都講d風涼話,唔係佢做比人屈死個個就梗係覺得水月職冇唔公平,
又話一係你自己開番隻水月屈人囉,咁個個都開水月,仲唔係水月online?
咁一開始就唔好整咁多個職,就水月一個,鬥玩勁算囉!

尼個POST 里邊都有= =

原帖由 路邊一棵樹 於 10-6-18 05:00 PM 發表

你岩了我一直都係唔想玩閃...因為我知閃一定唔會勁...但係因為要打副真黑 會戰尼類型架野...一定要有閃...

但佢地依家係完全唔比閃職有得玩我先無奈地係度討論

咁你就咪玩閃裝玩攻裝囉 你有冇見過 劍風 同 楚宏 打人架 7look 係人都有2套裝  一套攻一套閃架啦
你唔7係有6000點咩 自戀狂 自己冇錢唔正 係到吠 你玩第隻game 唔知d野 就咪係到吠啦做足功課 我挑

原帖由 aoiyukishi 於 10-6-18 04:15 PM 發表
甘又唔好只係講水月~- 上清定身一樣打死好多近戰~= =

甘我又吾覺上清係屈...因為佢係架技岩...一個法師高攻冇問題... 佢唔該會好似水月甘..又高攻又硬又有得閃走OR 追殺...

而且定身係佢定左都未必甘快死同要定都唔係甘易...再加上清係脆...合乎一個正常法C

原帖由 〝◆_小×κ║ 於 10-6-18 04:49 PM 發表

佢咁唔不滿 咪轉game唔好玩囉  咁叫本末倒置?

你訓醒未呀柒頭皮

SO 我都冇咩點玩度...我只係一直見你入黎冇講任何意見..一入黎就係聊交嗌.. =.=老實講我一早講左係討論唔係咀炮貼你地一個二個入黎係度串....比人串啦又唔服氣. 老老實實唔鍾意可以走番出去架冇人叫人一定要留言串人囉=.=七頭皮=.=

原帖由 路邊一棵樹 於 10-6-18 05:03 PM 發表

因為比過心機去玩  有時D 字痴埋我小打標點 可能難明D.

話左你運吉到70 你都可以話 比心機- -幾時有比心機? 個職前期勁個陣就玩攻 隻職後期廢就玩閃
乜膠道理丫........你咁有米6000點 不如你去個 開發到 吊啦 隻game 神武開頭廢 後期幾勁丫
有分前後期架嘛 7look 同我想講 市價呢d人唔係gm正架 人出架炸 你個7look 貴收 賴地硬
e家500-700都收到啦 唔順超 自己去打囉  不得了 不得了
發覺你份人 真係遲鈍到咩- - 要你改個陣 你就死唔改 到到唔洗你改 你又要改
你咩構造架........你登你媽媽難過炸...........投降吧..認命吧...就勇敢一下........
e家紅塵轉哂game....你又跟人轉game.....又唔諗當初...人地點解唔加你入
係要成班人走哂你先入得...真係你呢d 死要面...要淪為狗隻...唔要面同人轉

原帖由 路邊一棵樹 於 10-6-18 05:10 PM 發表

SO 我都冇咩點玩度...我只係一直見你入黎冇講任何意見..一入黎就係聊交嗌.. =.=老實講我一早講左係討論唔係咀炮貼你地一個二個入黎係度串....比人串啦又唔服氣. 老老實實唔鍾意可以走番出去架冇人叫人一定要留言串 ...

叫你唔好玩  唔算意見- -? 吹漲

我咁好禮貌 講埋byebye 唔送  你都話我聊交嗌  咁我冇野好講~_~

原帖由 路邊一棵樹 於 10-6-18 05:10 PM 發表

SO 我都冇咩點玩度...我只係一直見你入黎冇講任何意見..一入黎就係聊交嗌.. =.=老實講我一早講左係討論唔係咀炮貼你地一個二個入黎係度串....比人串啦又唔服氣. 老老實實唔鍾意可以走番出去架冇人叫人一定要留言串 ...

電腦大爆炸  個丫伯一定係你 親戚 唔係就係成日同你捉棋......講7頭皮都講得咁出色

原帖由 0o火神o0 於 10-6-18 05:14 PM 發表

電腦大爆炸  個丫伯一定係你 親戚 唔係就係成日同你捉棋......講7頭皮都講得咁出色

我叫佢唔好玩  byebye 唔送  佢話我唔係比意見 係度炮咀 @o@

原帖由 〝◆_小×κ║ 於 10-6-18 05:16 PM 發表

我叫佢唔好玩  byebye 唔送  佢話我唔係比意見 係度炮咀 @o@

佢叫人唔好咀爆 ...自己聯人架啦...放心...佢仲要吹到台灣服個d人黎幫佢手- -
佢幾有朋友

回復 100# 小健V0V 的帖子

係咪霜瞳0 0??

原帖由 0o火神o0 於 10-6-18 04:59 PM 發表
★........=.=我個陣係你同講緊道理..我係打緊比方 尼隻GAME  當佢有300 人...而當佢60LV己經有 70~80 有5個SER 姐係我當佢5個圖都會有一隊係度升緊LV....甘姐係個個圖都會有人...我只解釋比人聽升LV 唔會冇人搶...因 ...

第一:我真係唔明你咩講野方式...係要鬧人先開心...我係你係度串七七都癈事理你..講左必咀炮..討論..係係要人黎聊人屌你係米犯賤?

仲有我個過數量..係打比方要你明白樣野..就係岩岩開封頂個SER唔會得你地幾個..~仲有個SER 仲要係我地都一早係度...我地冇出聲....

因為我地覺得一齊升冇咩所謂...反正其他SER 都係甘大把人要升.. 係你地惡人先告狀係度話個埸你地黎先叫我地走囉好冇?你仲好意思講件事出黎???

我言行好唔好就對咩人.~ 你有心入黎有禮貌講你睇法我無任歡迎.~但好似唔係囉小朋友...入黎就係識串串串...成件事都未知囉..

第三: 你又開始打横黎講....咩鍾意做補C 鍾意玩水月... 點解冇其他職先? 密就係因為水月過屈個個一係唔玩一係走左去玩水月囉顯然而見架事實你都仲要死撐???成日講埋哂D 離哂題架野又真人練工又尼樣又個樣....我同你講緊GAME 你唔好再9唔搭8啦...~技能尼樣野佢寫到明都唔明白同唔信架話...甘洗咩寫出黎姐....講到明月打月回血個效果同可以戰鬥中復活人...你都仲要話未試過點知..唔好玩啦.

第四: 咩叫做玄宿打哂.? 你係唔係傻架.?我從來冇感受過水月唔夠玄打...拖住黎打 幾高閃都係要死我只係知...我講左個我百6 閃最多都係

10閃5~6 個陣仲未出甘多戰場妝同 命中3 ....都己經係甘啦何況依家...我真係唔明點解事實擺係眼前玄宿真係冇勁過..你都仲可以講水月唔夠打..我真係想知你個理論係邊???閃到就=打得死人?  就當我10閃8~9好冇?我一樣都打水月唔死囉....+隻降30%爆傷.. 食水加三疊同有大補我打得死咩??計下數都知啦...我張相擺到明最多82 面..眼耳口鼻都見哂....甘都73???!??! 個D 高炒 45度角個D就叫 73啦啦ON 仔。。。咩都亂甘9嗡仲係度串七七收皮啦你。。。小學雞

第五:尼個係我個POST 我唔應你係我架問題你講得出我就應該去應尼個係禮貌 。~仲有我覺得我真係型緊你囉。。你七下七下甘講埋D 野仲要狂比人串好心你唸下先講啦。。。~~仲有仲有。。。語情居架事幫主知成件事。。。係因為某些小人搞事並唔係因為我。。。以刖架POST我一早講過就算叫我前幫主出黎對質我都冇有怕囉。。。~你唔知頭唔知路就米能係度扮知啦。。。你問下過左去滅殺架"某"幾個人佢地做過D 咩能七野先講啦。。。話9我!?咩能七都未能知啦屌你老味。十下十下屌河馬甘。。~係度扮咩都知。。~收能七皮啦你。

第六:係你睇唔明。唔明你又要應。懶9叻。

第七: 小朋友就唔知你點打六狐出黎啦。。。可能打殞天同黑風。。。~你米鬼再係度死撐啦。。~錯密認能左佢囉。~

第八:我應你機係我覺得必須去講唔係你D 甘架人渣只會死屈落去。。。以為人地唔出聲自己就妳威。。我同你講。。你要嘈你要串我同你串足幾個月都仲得啊。~仲有我一直冇出聲過話閃玄好屈機。。我係要玩閃玄我一早點敏囉OK?係你地成日覺得我甘講牛1由頭到尾都冇講過類似話閃玄一打幾甘樣囉OK?我玩閃係因為真黑副本要衝必雖要 唔係我根本唔會玩囉OK?你唔了解原因就唔好懶叻去做任何評論啦....我買左6000點我只係同過某幾個人講 講咩足三日先? 尼D 野洗同你班報? 我玩唔玩能得哂我就唔知..~我只係知我由頭到尾講緊係水月過勁問題...同近職唔夠水月打架問題..係你拉到我身上講囉~~我講我自己架閃..係做個閃躲例子囉..~~你又唸能左去邊啊?我咩都唔知好過你明佑事實係點都要打横黎講好囉.~小學雞=.=

第七: 小朋友就唔知你點打六狐出黎啦。。。可能打殞天同黑風。。。~你米鬼再係度死撐啦。。~錯密認能左佢囉。~

就你呢句 已經知你ON9啦- - 打青田/棲山 你唔係唔知丫 資深
犯賤 唔該你 做好D 唔好咁犯賤 再話人啦~_~

原帖由 0o火神o0 於 10-6-18 05:05 PM 發表

咁你就咪玩閃裝玩攻裝囉 你有冇見過 劍風 同 楚宏 打人架 7look 係人都有2套裝  一套攻一套閃架啦
你唔7係有6000點咩 自戀狂 自己冇錢唔正 係到吠 你玩第隻game 唔知d野 就咪係到吠啦做足功課 我挑

我想講一套打一套閃...打個套唔係囉黎戰場用架囉~~~有閃都甘易死...冇閃我未行埋個水月度佢屈死左我啦... 你未玩過玄就唔該你練下一隻同下差唔多LV架水月打下先過黎講野啦係度串...冇做足功課個過係你囉- -你面皮仲有冇得厚D?

原帖由 0o火神o0 於 10-6-18 04:34 AM 發表
傻小子 ""灌水:不能連續開新主題或連續回覆超過三個,即是第四個開始將會視為灌水,請善用編輯功能""
回咁多呃分丫??? 我就連續左 3個姐 味到第4個 你就連續回左8個 你服唔服?_?

1. 禁止灌水/推新舊主題/無意 ...

請唔該回下我呢篇

原帖由 0o火神o0 於 10-6-18 05:44 PM 發表

就你呢句 已經知你ON9啦- - 打青田/棲山 你唔係唔知丫 資深
犯賤 唔該你 做好D 唔好咁犯賤 再 ...

甘真係辛苦哂你LU 打甘多七階狐你密繼續你架演說囉.~ 我只係見到我叫大家勿咀炮有個ON9 走入黎串七七比人串番仲要大聲甲惡架七頭姐我個POST 大大隻字講討論由頭到尾係你犯賤先囉唔該。

原帖由 路邊一棵樹 於 10-6-18 05:47 PM 發表

甘真係辛苦哂你LU 打甘多七階狐你密繼續你架演說囉.~ 我只係見到我叫大家勿咀炮有個ON9 走入黎串七七比人串番仲要大聲甲惡架七頭姐我個POST 大大隻字講討論由頭到尾係你犯賤先囉唔該。

比意見你又唔同意

唔同意人地個意見又話人炮咀 你真係好好笑/-\

原帖由 0o火神o0 於 10-6-18 05:12 PM 發表

話左你運吉到70 你都可以話 比心機- -幾時有比心機? 個職前期勁個陣就玩攻 隻職後期廢就玩閃
乜膠道理丫........你咁有米6000點 不如你去個 開發到 吊啦 隻game 神武開頭廢 後期幾勁丫
有分前後期架嘛 7look ...

好心你啦講野唔好咩能野都靠屈先得架。。唔好講其他職講我個職。。玄宿咩時間勁過啊吊你老味。。你傻能左啊?

仲要市價尼樣野我只係覺得ON 9我又有冇叫佢改尼樣野。。我意思係講命中便過閃。。。仲要閃中13X夠打16X架閃。。

尼個先係重點囉ON 9~ 你唔明咪算囉。。第一我同安魂個D人多數唔甲..甘又點先? 我又冇出過聲又頭到尾都.~走左啦又黎怪番我?我想講我入幫之後到佢地走我都冇出過聲講過野我入黎係為打滅殺.~到後來佢地自成一會我都冇出過聲囉~依家又轉番頭屈9我?

唔好話"某"D人2X幾歲人做野小朋友甘~小氣記仇...仲要唔知自己本生有錯囉.~我夠登你祖宗十八代可憐啦..講句野都七下七下甘..~

原帖由 〝◆_小×κ║ 於 10-6-18 05:53 PM 發表

比意見你又唔同意

唔同意人地個意見又話人炮咀 你真係好好笑/-\

你個D叫比意見?唔好玩啦。。冇論點冇重點。。結論不知所謂 

好似話人地病左。。唔洗醫佢由佢死咪算囉。。。

甘叫意見???點樣同意你啊??

原帖由 0o火神o0 於 10-6-18 05:46 PM 發表

請唔該回下我呢篇

你密叫版主過黎封我POST 囉。。我講架係大家心聲。。要關就關我冇能所謂咩。?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 10:34 AM , Processed in 0.035843 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存