2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 劍狐傳奇 列出劍狐所有不知所謂野
樓主: 路邊一棵樹
go

[討論] 列出劍狐所有不知所謂野 [複製鏈接]

玩過星曲WEB

同Lv來計  物攻打物攻
100 命中 打 65閃 5下中1下
115 命中 5下中 1-2下
124 命中 5下中  2-3下
130 命中 5下中  3下
139 命中 5下中  4下
145 命中  接近下下中

以上只是 略略試出來既結果
要更仔細既 就搵d有內性少少既人去試
物攻命中最好高過閃 80 上先下下中

而法技,
110命中  打80閃 以經 5下中4下
仲要係 40Lv 打48Lv

原帖由 不翼夢 於 10-6-19 12:22 AM 發表

雖然我唔多鍾意阿樹= =+ (因為之前係語情居內部 出現左d問題)
但我更加僧小k你呢種人
人地講過問題出來 想大家傾下
你一句就話唔好玩啦 byebye 唔送之類 擺到明係挑釁
依家係唔係唔開得post抱怨 一入來就插 ...

第1. 我冇話過要入黎討論 我淨係入黎比意見

第2. 開個post黎抱怨 我又冇阻止你 更加冇挑釁成份
       如果你係都要屈我 入黎搗亂 我冇野好講

第3. 我冇迫你睇我句comment 你唔鐘意  或者覺得我係度挑釁
       你大可以叫版主del左個comment佢

原帖由 牙甘◆﹏麟 於 10-6-19 01:10 PM 發表

嘈交最唔想d人賴皮,一話佢就唔得呀,吹咩個d,唔係話小k有講,
但佢個句唔鐘意玩咪走囉,跟本已經出左討論層面,都唔係討論,
又冇論點,樓主出post都係講有d咩不滿,覺得岩同唔岩好睇個人,
你覺得唔岩可以囉出你既論 ...

由頭到尾都係比意見  完全冇意加入討論

我想問呢個版既版規係咪假既!!其他果d唔講,咁多粗口既!!

另外開版既你開呢d post跟本就係會引起筆戰,叫人唔好咀炮多意見

咁你自己呢??

呢隻game係台版一早就係水月online 唔明你點解到依家先咁多不滿!

如果係諗住唔玩先發呢d post黎影響其他人,我覺得你真係好有問題囉!

每隻game都有問題架啦!開心咪玩 唔開心咪唔玩囉!

水月強咪玩水月囉,而且水月很早前命中都有被改弱,打低個自己既怪都會miss

你咪當劍弧既特色囉,況且打副本真係好需要水月,如果你話水月過強,倒不如

話其他角色有待加強仲好啦!!

原帖由 牙甘◆﹏麟 於 10-6-19 01:10 PM 發表

嘈交最唔想d人賴皮,一話佢就唔得呀,吹咩個d,唔係話小k有講,
但佢個句唔鐘意玩咪走囉,跟本已經出左討論層面,都唔係討論,
又冇論點,樓主出post都係講有d咩不滿,覺得岩同唔岩好睇個人,
你覺得唔岩可以囉出你既論 ...

明白事理.

原帖由 六月° 於 10-6-19 02:03 PM 發表
同Lv來計  物攻打物攻
100 命中 打 65閃 5下中1下
115 命中 5下中 1-2下
124 命中 5下中  2-3下
130 命中 5下中  3下
139 命中 5下中  4下
145 命中  接近下下中

以上只是 略略試出來既結果
要更 ...

親身試過就會知命中低己經壓到高閃

原帖由 〝◆_小×κ║ 於 10-6-19 02:07 PM 發表

如果你係都要屈我 入黎搗亂 我冇野好講

第3. 我冇迫你睇我句comment 你唔鐘意  或者覺得我係度挑釁
...

第1. 我冇話過要入黎討論 我淨係入黎比意見<---你尼一句己經係講明左你根本係聊交嗌...我打明討論貼..你唔係討論入黎留唔關討論架事架野甘你入黎留言做咩?.......

如果你係都要屈我 入黎搗亂 我冇野好講 <-----就係甘架..我開POST 係我架事你唔作討論都係你架事..你可以唔留言我亦冇迫你一定要留.....仲有你覺得你自己冇挑釁成份. 只係你覺得同個人認為.....好似非禮罪甘..就算你個人覺得自己冇做...只要係對方當時人覺得你對佢做成心理上架影響...就己經會构犯罪...而作為當時人架我事實係覺得你..對我构成影響..因為你根本冇任何言行係對此POST講出任何重點及理據...

你大可以叫版主del左個comment佢 <----借問聲 .~睇野除左盲架...都唔會被迫睇緊囉下哇? 你放屁人地聞到.話你好臭唔通你講..冇人叫你聞甘樣啊?

原帖由 〝◆_小×κ║ 於 10-6-19 02:09 PM 發表

由頭到尾都係比意見  完全冇意加入討論

甘我尼個係討論貼你入黎唔係討論你為咩?自相矛盾.~

原帖由 ※叮叮噹噹※ 於 10-6-19 02:49 PM 發表
我想問呢個版既版規係咪假既!!其他果d唔講,咁多粗口既!!

另外開版既你開呢d post跟本就係會引起筆戰,叫人唔好咀炮多意見

咁你自己呢??

呢隻game係台版一早就係水月online 唔明你點解到依家先咁 ...

版規係點..我好清楚...你對我講粗口..我好樂意比佢地扣分...我亦都冇話唔比~

只係我講出架全部都係事實,.仲有..我想講架係由一開始我根本冇講過任何傷害到玩家架野...係某些人先聊者賤.留一D挑釁性質架野..

甘尼D人有心甘做..我又洗咩同佢地講正路架討論?如果你唔清楚請爬文了解詳情...我同有禮貌回覆架玩家係好心平氣和一叫粗口都冇話過

人...我係講得到唔咀垉就唔咀炮架人...無奈係有些人對人唔對事....冇論點...冇重點  冇理據講埋一D 根本唔係討論架留意出黎.....我亦唔會忍讓尼一種小人....忍氣吞聲並唔係讓事事平淡架方法..因為尼個世界係有持強凌弱架人..加上我更加唔係唔出聲架弱者..~

台灣係水月ONLINE... 甘我地玩家係唔係唔可以出聲?因為有不公先有討論有申訴..並唔係有問題又個問題錯落去..OR好似你所講甘樣..

自己都加埋一份錯落去...做人唔係甘架...我唔玩係我架事...我亦從來叫人唔好玩...我只係發出一D共所周知架事實同各位討論亦希望原創個邊可以睇到玩家對GAME 架意見...老實講我用心良苦而己....當然我知每隻GAME.都有問題...但係唔係真係有問題就唔去解決就要去接受問題...今自己去習慣問題? 甘對你而言可能係一個方法....但SORRY .我相信並唔係所有玩家會釆取同你同樣架方式接受....

如果一職過強係一個特色架話....甘尼個就係一個有特色架問題...正如上文有玩家提出到曾特首提出施正方案..余若微反對...甘唔通曾特首叫人唔好住係香港   移民囉...............並唔可能因為兩個字..."感情".... 希望你係睇完我架回覆你會明白我所做同講架野係真意...亦希望你了理及體諒.~  

祝   遊戲愉快

原帖由 路邊一棵樹 於 10-6-19 04:11 PM 發表

1. "可以留言。。勿咀炮多意見THX~"   <-- 見唔見到你自己打咩0.0? 我有我留言  我又冇挑釁你  你屈我挑釁都冇用架

2. 請列出含有挑釁成份的句子或詞語

3. 如果你有充分既理由 證明我呢個回覆冇意義  你可以叫版主刪除個comment
    (順帶一提   刪除左個comment 係有眼都睇唔到架 )

原帖由 路邊一棵樹 於 10-6-19 04:12 PM 發表

甘我尼個係討論貼你入黎唔係討論你為咩?自相矛盾.~

發表自己對文章既意見 提出任何既解決方法  

原帖由 〝◆_小×κ║ 於 10-6-19 04:59 PM 發表

發表自己對文章既意見 提出任何既解決方法  

其實人地係講緊d問題 你又9唔答8  話咩 88唔送   關事?   邊條問題 係同你個答案一套?
又無波     你呢d又真係正on 9仔    個個根本講緊個問題  你又講埋d豬西野      其實我覺得個主題好岩你   不知所謂      今次 人地真係話緊你啦    你睇下邊個似你禁呀    唔送   要送 你送到咩 網上呢家野 你入網絡世界呀?.?  睇到都火火地  不知所謂   我唔係幫樹    唔好誤會

原帖由 uisout53 於 10-6-19 07:47 PM 發表

其實人地係講緊d問題 你又9唔答8  話咩 88唔送   關事?   邊條問題 係同你個答案一套?
又無波     你呢d又真係正on 9仔    個個根本講緊個問題  你又講埋d豬西野      其實我覺得個主題好岩你   不知所謂      今 ...

佢講緊d問題  我咪回應囉   佢唔like隻game咪唔好玩囉  咁簡單  你唔係唔明呀? 咁叫9唔答8?

每個人都有對唔同件事有唔同既睇法囉唔該  我既睇法就係 唔鐘意就唔好玩   我而家講我自己既睇法出黎  有咩唔岩先?

"byebye 唔送" 係系唔得閒既時候 要請人走   但禮貌上都要講聲"好喇  唔送喇"  你曉唔曉呀  

原帖由 〝◆_小×κ║ 於 10-6-19 09:13 PM 發表

佢講緊d問題  我咪回應囉   佢唔like隻game咪唔好玩囉  咁簡單  你唔係唔明呀? 咁叫9唔答8?

每個人都有對唔同件事有唔同既睇法囉唔該  我既睇法就係 唔鐘意就唔好玩   我而家講我自 ...

呢d野 心照啦   對人唔對事   唔洗講禁多   自己知咩事  個次弟一次win幫戰 起到口戰 我全情睇到 咩事啦

版規係死既 我一直希望大家可以理性討論
但由於有會員作出投訴,所以要處理下
另外一提,文句中帶有粗口呢樣野我並唔反對
因為有D人係鐘意講,有D人係唔鐘意聽
咁我冇理由為左唔鐘意聽既人而封殺鐘意講既人
咁我亦都冇理由為左鐘意講既人而排斥唔鐘意聽既人
所以,只要大家有自制能力咁就OK~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 01:59 PM , Processed in 0.047126 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存