2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 劍狐傳奇 列出劍狐所有不知所謂野
樓主: 路邊一棵樹
go

[討論] 列出劍狐所有不知所謂野 [複製鏈接]

原帖由 HK-Knight 於 10-6-18 11:32 AM 發表
當初打副本,打真黑,打風雲,打洪荒,就不停招水月,而家打齊裝,就嫌水月勁。

可笑可笑,當戰場同水月一隊,當自身有緩痊,就成支箭衝左上去斬幾件。

而家就嫌我地勁得濟?? my god

傻仔...8隻水月可以自己去打真黑啦...呢隻game要其他職都唔知做咩

原帖由 路邊一棵樹 於 10-6-18 10:31 AM 發表

明眼人一睇就明..邊個先聊者賤- -......我一開好中立去講...係佢入黎9唔塔8 串一串=.=...

佢聊唔聊都係賤...成班安魂狗都係賤
事實係眼前..佢地都係扮傻仔..
(可能冇扮)

回復 76# 牙甘◆﹏麟 的帖子

甘又唔好只係講水月~- 上清定身一樣打死好多近戰~= =

回復 79# 176466080 的帖子

吸得實但係坦唔坦到架~0 0??

原帖由 176466080 於 10-6-18 03:28 PM 發表

佢聊唔聊都係賤...成班安魂狗都係賤
事實係眼前..佢地都係扮傻仔..
(可能冇扮)

0.0邊位?    你又有逼害症???

原帖由 aoiyukishi 於 10-6-18 04:17 PM 發表
吸得實但係坦唔坦到架~0 0??

坦到-.-" 70水月可以單挑70幫會王+洪荒

原帖由 ~~死仔~ 於 10-6-18 04:21 PM 發表

0.0邊位?    你又有逼害症???

講你都唔識啦...玩台版啦...過黎打返場

原帖由 小健V0V 於 10-6-18 04:42 PM 發表

坦到-.-" 70水月可以單挑70幫會王+洪荒

你都係水月?...而家香港水月最勁果個坦唔到咩?

原帖由 176466080 於 10-6-18 03:25 PM 發表

屌..本末倒置...
你好不知所謂呀小k

佢咁唔不滿 咪轉game唔好玩囉  咁叫本末倒置?

你訓醒未呀柒頭皮

原帖由 HK-Knight 於 10-6-18 11:24 AM 發表
我只係回應你point1-point3的不滿,回應你之前,我想問你的嚴重不滿的地方,係針對副本定係戰場?抑或你所用的金錢同所獲得的成就感不成正比?

1.職業差

在副本,或打到5人副/10人副,好似昔日既風雲,武林果陣 ...

見你講野係有分柝過...亦都有做齊功課.......甘我就慢慢同你針針佢..

在副本,或打到5人副/10人副,好似昔日既風雲,武林果陣,或者真黑,未開70之前,你可曾見過水月不是當補師而是當坦手呢?在副本中,
水月還得當一個補師,萬一有什麼閃失,壓力也不是一個打手能明白吧?

打洪荒,打手掛機,水月還得乖乖在電腦前注意打手的血量,至於水月坦洪荒,請問60後的洪荒,水月能坦得住?吸得住?一個團隊之中有水月,你會叫他坦嗎?

每個職業都有佢應該的定位,單挑的層面或許有優劣不均的情況,但戰場上,幫會戰上,講的是團體合作,要求的是走位。在下不是針對你,
只是戰場好多近戰以為自己一身紫裝,一閃3,就能以一敵百,單人走進敵陣,橫掃千軍,從來沒想過合作,起初閃躲的確威,的確好駛,
若後期沒有命中的制衡,相信現在不是水月online,而是閃躲online。
<--- 其實之前5 人副10 人副...除左真黑..個兩隻王之外...我真係見到好多水月去坦洪方之類架王我地會己經有幾個TIM ...我唔知你地係唔係一直都係叫修 凌坦黎打...可能唔了解..事實係真係水月坦到洪方....70水月要坦65洪都仲係OK ....如果再開80LV 再開多層三疊我真係唔知講咩好...

而你又講到補血是補架問題...對佢本生應該係一隻補法冇錯...而上清係攻法..但依家水月己經變成左一隻打手職...打人痛架感覺有時仲多過上清....尼個係唔合乎理由架編排.....而你話萬人有咩閃失...其實我都真係睇唔出有咩閃失..因為基本你堅定加個隻...除非真係太多怪同人..唔係死架機會係好小....亦都好多水月係加係自己身上再去追殺人.....

"每個職業都有佢應該的定位"尼句我覺得好岩...就係因為甘水月先會變成大問題....太完美架技能 道致佢係 遊戲中可以做到好多角色...而重點就係講緊佢唔指一個職業定位...而你講戰場係團結....只係我覺得...十個水月企埋一齊...一人回一招大補.....2轉仲要有戰門中復活人..我唸到時真係水月同水月架復活大戰.....

而你話一身紫妝  同閃三想要以一敵百...尼個我真係冇唸過........因為要一打一都唔夠打更加唔好講 打百- -尼個事實係擺左係眼前...我唸都唔敢唸...

若後期沒有命中的制衡,相信現在不是水月online,而是閃躲online<---重點係度....法術本生就打閃好易命中...而閃職因為佢注重閃...

佢地架血量同技能方面 本生就唔出眾.......加上你要一套閃三係好難....仲要紫妝....我相信你如果計付出架話閃職架人一定比水月多幾倍...

但結果都係唔夠水月架技能而輸........甘近職架人會點唸?

2.新職問題

首先,我理解出新職業只是令到遊戲更多完化,亦係吸引新玩家的賣點,至於出新職業為何會再賺多玩一次錢,原因在於什麼地方?官方逼你玩嗎?
新職業推出的時候便60級?從來不用練??

看看目前封頂或者高級的新職業玩家,很多都在未改版之前已預先練一隻小卒,當中的耐心,當中的能耐,在下亦佩帶不已,再者,
在他們還未強橫之時,新職亦已忍辱負重多時,現在,只是他們的出頭天而已。

另外,你例子……我亦感到莫名其妙。不如我舉另外一個比你。

蘋果出電話,經歷1,2,3代,到而家4代,每代的效能勁過一代,價錢亦一代貴過一代,那麼,1,2,3代的用家會否大呼「多7餘」?大呼「崑水」?
<-----首先我所講架義思就係....佢新職開出黎目的係咩.?真係簡單增加娛樂性?我睇並唔係...因為佢如果真係甘唸...佢開SER 架時候己經直接一齊開埋天劍....以我個人理解...應該係台灣同胞提出同我地同樣意見..令台版作出甘架應對方法....而問題黎啦...!!水月係多左兩個職克佢...但係弱智架係舊職就因為尼兩隻新職而令到佢地仲要再癈多一層......佢制造一種治標唔治本架方法出黎...當然官方係冇迫人玩....
但你要明白一D 本生高LV 舊職玩家 一再比人欺壓  而佢地明白就算佢地做一生神妝都唔會夠新職同水月打架時候佢地會點唸?簡單一句一係唔玩....一係重新玩過一隻新黎克番人....台灣就係捉正玩家尼種唔服輸架心理再而重賺一筆....而唔想玩新職架人又冇辦法解決比人屈機架問題....因為你要人地囉番二~三個月架時間升番70 我相信冇咩人肯...當然都會有我亦都好佩服...但可惜架係舊職玩家架無奈就只有忍..~~~而你又講到...佢地忍到出頭天....但我想講....邊個新戰由1~70 冇忍過水月? 邊個冇比天劍忍得耐時間...但又點解天劍有出頭頭...其他職就必須繼續容忍一個未知幾時架出頭天??

3.命中與閃躲

「制衡」
為何在下只提及戰場的情況??當你用閃裝刷副本爽YY賺錢的時候,為何從不提及?亦為何不提及在閃躲初露鋒芒的時候,在戰場無人之境的情況?
而你的著眼點竟然在被制衡之後?

當初你的知道閃的價值,不惜3k狂收閃3,而相信當時你亦都爽YY啦,到而家,閃3卷比真魔七搞到量產,加上閃的效益已廣泛傳播,
人人一套閃裝,當閃裝係戰場橫行之時,是否應該要制衡??抑或你希望自己可以橫行到尾??
若閃裝的強到而家都未被命中所制衡,相信開POST的不是你了。加上而家閃裝十分便宜,
已經沒有當初的天價,要準備一套閃裝在副本橫行,亦非天大的難事了。

Point4-5

我無咩意見,我就1個福袋抽中7階狐。至於官方的活動,你所言亦是,我也同意的。希望官方亦多多改善。

總結

我希望你的著眼點唔好咁極端,講到自己一文不值,你有你的優點,你套裝有你的用處,著眼點唔好放係別人的好處,而應該著眼點改善自己缺點,點先可以發揮最大的能力。

安魂-無悔

蘋果出電話<---因為佢新一代就會去買....買只雖要付出金錢就OK ...而當然佢地唔覺得有咩 多如....

但GAME 唔同每個高LV 職架人,,,必雖花一樣叫時間同心機架野去重新組織 一個ACC番黎....好似你開左間公司甘...最後因為隔黎開左間大財團架公司你冇辦法同佢地鬥...你唯有轉行開其他店架意思一樣....你要人地重新付出過所有野...甘請問點解水月就唔洗呢??點解大家都係甘玩...大家都係甘努力...什至比水月職架人更努力...到最後換黎秒殺...企定定回血任你打尼D 場面???

我只可以講我整一身閃身出黎 用途最終只可以單機刷副本.....我想講到你企係我個立場黎個陣你一定會吊鬼..我整身閃妝出黎只係為左單刷副本.....=.="....甘不如買隻單機GAME 自閉算?係咪? 簡單D 講真係屎中撈珠 ...係一堆屎里邊撈佢唯一樣好架野...係就係好多...但係都只係一樣......我例水如好優點表..我相相會長過新職一倍有多...

當然閃三己經係 普及左...仲可能冇人收....因為咩???因為命中一向要比命平......周街都係命三....克制人個粒石居然會比被克制人個粒石貴....姐係叫人唔好玩閃.....試問癈除閃職架閃甘個過職叫咩???我一直冇唸過話咩強到底...我求架只係平均同公平..就現時黎論..水月事實上係屈機尼個不容置疑.....

原帖由 〝◆_小×κ║ 於 10-6-18 12:12 PM 發表

你講到咁能不滿咪唔好玩囉

一直對緊事  對人果個好似係你囉

你自己睇番你自己句留意=.=個D唔叫對人? 我好明白語法架作用...你唔了解甘我同你講左你死口唔認我都冇計..加上我真係冇咩點玩上線都係搵FD吹水....

★........=.=我個陣係你同講緊道理..我係打緊比方 尼隻GAME  當佢有300 人...而當佢60LV己經有 70~80 有5個SER 姐係我當佢5個圖都會有一隊係度升緊LV....甘姐係個個圖都會有人...我只解釋比人聽升LV 唔會冇人搶...因為人地都要升...係你小學雞聽唔明,仲要大聲甲惡係度話人搶場...大佬你升人地唔洗升咩?講出黎都知你錯啦...仲好意思講尼件事...ON 9★ 姐係你個個比方會笑死人囉 百幾個60w0 你d自己友睇唔到炸 我驚笑死佢地丫a_a 講真我答左你 我係小學雞 你係幼稚狗- -你講d狗話我真係唔明- -@o@係w0唔記得你個時冇朋友架tim 所以搵唔到人升迫住要係到升 講真你要厚住面皮 幾對係到升 仲係自己開多隊升咁你既事啦a_a 正常條路都搵第個ser啦 下話

★冇答你正面回答我講架係對你架言行做出評論並唔係回答囉-.-你唔明語法甘我冇解講......又係度講埋D 以為好GAG 架爛GAG =.=.........★哈哈...我都係對你言行做出評論囉 76- -姐係你覺得你d言行好好?_?

★我只係實講出事實...道歉有咩用.?我亦都唔雖要佢道歉..佢做番好佢地應該做架野就得...做得唔好持首都比人屌啦...何況GM ?? 我愛GAME 但唔會愛GM 我唔會擦 鞋囉OK? 有冇品睇你講野都知...我一開波講到明討論勿咀炮...你行入黎咀炮你係米犯賤???=.=? ★ 咁唔通同你講 收皮啦 咁樣丫??道歉都唔好?_?姐係乜9都唔答你睇你係到吠咩..答你又要係到吠..論事都可以論到人架啦...你有冇睇城市論壇架..s0..你回既野都9977 我冇極品都好過你囉a_a同我想同你講 入黎唔洗行架 你不如學多排文法先啦- -講到犯賤點夠你黎丫- -人地唔中意你 就唔加你入會 到到人地走哂你先入得...唉..別笑你 你犯賤 被嫌棄 那是自然 入到去刷幾多隻鞋 幫幾多口丫a_a

★<-----如果冇得睇統計我包你服...一個會里邊水月占大半....借問聲仲唔水月ONLINA  技又要超屈  上面己經解釋過論點你冇爬文你問題....小朋友我都問下你...你有冇上網睇二轉技架=.=?又冇做好功課先黎串人...你睇哂先係度9嗡啦....★唔該話人9up前睇睇你自己打d野 a_a 水月占大半 姐係人地中意玩水月 唔比既???人地中意做補c唔比既? 姐係你睇左d技 就知道d技係點???你真人係唔係有練功 有底子 一下睇完就知招技係點???小心走火入魔w0你a_a 講真 你唔想咀炮 你就收下皮嘛 解釋黎又要威又要型咁- -

★我就唔知你係用物理攻打定係法攻打....我只係試哂3個法職同我打 都係甘...我唔知你係作定點...但係尼個擺明就係事實...130打160 都卓卓有如..你有160以上密去試下囉...冇架唔該好出聲9嗡... 咩能野掉人眼淚啊文盲- -.......9唔搭8 = = 你密擺你個樣上黎囉- -我對自己樣貌冇咩怕醜...行得正企得正....又唔係生毒倉.=.=仲要正面..唔好冇野搵野黎串啦....小學雞=.=★哦............唔係作囉.你7就7...不過我想講60前 你高閃 百6~2百 閃 邊個打得中你??前期閃裝屈哂架啦 你唔係7到個時都比人下下中丫?  你不如搵下d高閃人問下 60前 味開65個陣啦- -....e家攻裝玄宿幾勁丫 水月都唔夠打啦 定係你冇朋友 好耐都冇玩 局自己係e家個幫會到玩丫  請不要做自閉兒 放眼世界k?  你話咩 仲要正面 我想問你 你37面同正面 你識唔識分???唔識分 你去youtube打 ""每天自戀多一些"" 狗兒你要起錨啦...幼稚狗

★人地助語  係你打出黎我覺得傻仔打字"你唔鍾意睇你可以唔睇冇人迫到你...睇左唔岩密出番去囉=.=我又冇迫你留言先....係你犯賤係度咀炮囉好冇=.=我一開波己經講得好清楚你睇都唔睇哂....係度犯賤比人屌= .=仲要惡番人...尼D先叫真正架狗囉=.=★w0w 你可以唔回架 解釋姐係掩飾 我唔覺得比人屌緊囉- -你唔係覺得..你型緊..吊緊人丫??你個朵 路邊一隻狗  冇人唔知啦.......你自己本來個會 語情居 d人都唔中意你 走既走 你d人品都出哂黎啦 姐係你人品好d人唔中意你?犯賤上面答左你...都唔想答你了- -

★又係度冇野搵野黎串=.=....小朋友學好D 先囉=.=....我夠冇合過七階啦我買姐嘛..出左幾隻=.=?過唔過十隻啊?= =你玩甘耐D 狐都係用打出黎架? 你講都冇人信啦ON 9 ...仲好意思係度咀炮...自己都做唔到架野......1己所不欲...勿施於人啊...白痴仔- -★5lv前咪 自己正囉 之後個d都係打返黎架w0 姐係你出唔到 要係到 發洩 你既自由-3-

★答唔到就答唔到啦你...跌落地下...都係要嗱番拃沙=.=......ON 9★唔該你啦 你打字打得好d啦 我怕你連自己打咩都唔知丫- -

★哇好威威丫@_@你打得出d野 都知你唔經大腦 所以我今次都要腦殘下答你a_a唔係你點明丫 論點重點@_@? 你個d膠論 我搵唔到個重點囉 姐係你派膠 我唔想理囉- -我老豆老母教得好好@_@?只怕你"x爺xx乸x"s0r 我d人品冇你咁衰 唔想打哂出黎 見你連老豆老母都拎出黎講 明顯知道你係咩人啦  咩我套野你睇穿 我邊套野@_@? 安全套?姐係你叫我串你要做足功課 hk個個人串人之前都要溫書啦???你真係唔好派膠w0- -你高登你返返你個高登啦- -做咩小朋友野?_? 你76 人品唔好係人都知架啦 我又唔覺得我自己好能型w0- - 我反而唔想型先黎串你 = =咩野講到你服我...你講d膠論 講到自己岩 講服應該冇人架啦 除左你d fd 不過會唔會正係得紅塵個d炸? 定連自己會都唔幫架﹏難講d啦      <----你真係亂甘串架波--......紫字:隨便叫過人睇都睇得出我一開波以中位玩家架身份係度討論..係你犯賤入黎串人.又串唔起講埋D題外話黎串...我講GAME 架問題你走黎講我ICON 你係咪9唔能七搭8 先?..........紅字: 甘你睇唔你答黎做咩野先?又係度犯賤= =?仲要ONLY 你自己一個唔明....上面同下文大把玩家交流緊意見...得你係度串咩都唔明...你有閱讀困難症?-- ?甘就唔該你唔好係度掉人現眼啦......藍字:你人品冇問題就唔會我大大隻字講到明密咀討論都入黎串埋D 無謂野啦....字都未識睇..人咩七品- -?講你做野方式你又安全套...唔好懶係GAG甘啦....9唔搭8..講緊你又同我講安全套....問非所答...ON 9.... 串人都搵唔到人地個重點黎串...密叫做冇做好功課囉....咩都唔知又咩都唔自己親身試...入黎係度嘈嘈嘈技都未知係度嘈...唔明你嘈咩?咩能野叫唔想型先黎串我.....你講緊咩野姐......講到月黎月打橫黎講 ....你同個過巴士80後話自己中五但係小童價SO 坐兩個位.. 個條ON 9有咩分別?講野打横黎講又覺得自己好岩...你收皮啦..你講埋尼D 野出黎比人笑架炸.....咩野叫係只係自己會= =你問下樓客啦....我保正唔係個個經傲笑囉...係你有偏見唔識去中立去睇一件事...入黎就係想串人..又唔知自己幾甘無知.尼D密小朋友行為囉。。.講D野出黎又比人笑比人話....你唔明就唔好係度9嗡啦.....哂能9氣.~★

@_@第9個d 我都係亂講架炸a_a 見你答得咁精采 真係想比個good你 a_a其實你不如唔好拎自己d兄弟黎講笑囉-.- "電腦大爆炸"個丫伯 同 同個個"賜座男" 係唔係你親戚黎架- -'''睇佢地再睇你 真係好似囉- -遺傳呢d野真係慘- - 真over 登你難過- -唔該你 打咁長篇=叫人唔好睇- - 如果打咁長篇你仲去睇- -真係覺得你...好為你既"型"象解釋囉- - 型威勁 3樣 邊樣你做唔到架- -係唔係先@_@ 60前閃屈機 你又要廢到屈唔到人 60後先黎玩閃 你又賴地硬 最有用既60前你又要話玄宿閃冇用....之後閃得冇咁明顯你又要吠...不如你咁啦 你咁有米 買左6000點 講足3日 你不如自己做代理 自己做gm 玩9哂佢啦- -咁你應該會玩得勁架啦- -60前高閃 幾個圍都圍唔死 直頭唔理 打其他先既 唔該你溫好書先啦 60前咩野都唔知係到9吠...

原帖由 176466080 於 10-6-18 04:44 PM 發表

講你都唔識啦...玩台版啦...過黎打返場

激活唔到DN黎lee面自high?

原帖由 ImMAX 於 10-6-18 12:23 PM 發表
當日封頂只係 60 lv個陣 我同你一齊打56重任
個陣我都重係一個小小閃玄,
我記得同你p左場 , 我問你點解玩體/力
你話玩閃無用既.....到最來唔知點解你又玩埋閃...

by 若離

你岩了我一直都係唔想玩閃...因為我知閃一定唔會勁...但係因為要打副真黑 會戰尼類型架野...一定要有閃...

但佢地依家係完全唔比閃職有得玩我先無奈地係度討論

回復 86# 小健V0V 的帖子

甘用咩裝坦0 0??

原帖由 路邊一棵樹 於 10-6-18 04:58 PM 發表

你自己睇番你自己句留意=.=個D唔叫對人? 我好明白語法架作用...你唔了解甘我同你講左你死口唔認我都冇計..加上我真係冇咩點玩上線都係搵FD吹水....

咁你咁不滿  咪叫你唔好玩囉- -  唔覺得有咩針對人既問題

原帖由 gn02263941 於 10-6-18 12:30 PM 發表
或者咁講ar, 遠攻一定唔夠水月來架la,
近戰對水月就五五ball,
即係同裝備級數來計,
點解?
因為近戰職業唔可能穿長袍同水月打,
水月唔可能穿重裝同近戰打,
你下次同水月打, 試下穿長袍= =
可能天劍氣宗可以砌 ...

其實應該係近攻都唔會夠因為..佢有招減慢攻速同跑速...經常走唔到埋身....好辛苦行到過去佢又會閃走...不等重覆.~

原帖由 skII 於 10-6-18 01:41 PM 發表

你全紫打藍裝水月...個水月幾多命中?你幾多閃?
水月本身命中好低....唔入命3冇戰場裝唔用大師武基本命中得95

問題就係佢天生命低..都甘易打得中閃職.~

原帖由 0o火神o0 於 10-6-18 03:24 PM 發表

↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑
呢篇丫

答啦- -仲唔答既點解 你d助語w0

原帖由 aoiyukishi 於 10-6-18 05:01 PM 發表
甘用咩裝坦0 0??

問瞳xd 佢單挑完70幫會王黎@o@
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 10:53 AM , Processed in 0.033420 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存